Εγώ θεωρώ το αντίστροφο …. Πως μόνο αυτό τον τρόπο έχει και δεν μπορεί να παίξει κάτι διαφορετικό λιγότερο προβλέψιμο…nunies4 έγραψε:Το πολύ κακό σημάδι αυτής της σειράς των αγώνων είναι ότι μοιάζει η ομάδα να πρόδωσε το παιχνίδι της. Σαν να μην πίστεψε ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού σε κάνει να κερδίσεις και τα μεγάλα ματς και διάλεξε μια πιο φοβική αντιμετώπιση
Και κλασικά κυνηγάμε
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Δεν ήταν άπιαστο το γκόλ.
Απλά δεν κάνεις ποτέ φάουλ εκεί που έκανε ο Σάστρε, τραβώντας μπλούζες και κλαδεύοντας.
Απλά δεν κάνεις ποτέ φάουλ εκεί που έκανε ο Σάστρε, τραβώντας μπλούζες και κλαδεύοντας.
Και εμέναTotem_pk έγραψε:Εμενα δεν με εκνευρισε το γκολ που φαγαμε που μπαινει 1 στις 100. Με χαλασε ασχημα το τελειωμα του Δεσποτα.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Τα πράγματα ειναι απλα. Ο Σαματτα ειναι πολυ λίγος απεναντι σε δυνατους αντιπαλους και ο Μουργκ ειναι μονο για ματς με μικρομεσαιους.
Η μη ενισχυση τον Γεναρη μας στοιχιζει ηδη.
Η μη ενισχυση τον Γεναρη μας στοιχιζει ηδη.
Πολύ κακή η ομάδα, δεν έχει παίξει ούτε 10' ποδόσφαιρο.
Τι αντεπίθεση ρε φίλε. Έχουν και κατοχή, και κυκλοφορία και ένταση. Να είμαστε ειλικρινής. Χάνουμε γιατί οι άλλοι παίζουν καλύτερα.billagorn έγραψε:Δυστυχως παιζουν με τροπο που δε μας παει καθολου, κατι σαν το χαρτι αλλα με λιγοτερη ενεργεια. μας παιζουν με αντεπιθεσεις και μπροστα ειμαστε δυσκοιλιοι
Οσο για το απιαστο γκολ που τρωμε, τι χες ΠΑΟΚ τι χα παντα. Αληθεια ποσο καιρο εχουμε να βαλουμε εμεις τετοιο γκολ εκτος περιοχης;

Πάντως ο διαιτητής μου έχει κάνει εντύπωση ποσό άψογος είναι. Φέρτε τον για όλα τα παιχνίδια της λίγκας.
Για τον ΠΑΟΚ τι να πω…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για τον ΠΑΟΚ τι να πω…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Να μάθουμε αντίπαλο στο conference τουλάχιστον να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε .
Ακριβώς αυτό.Photis έγραψε:Τι αντεπίθεση ρε φίλε. Έχουν και κατοχή, και κυκλοφορία και ένταση. Να είμαστε ειλικρινής. Χάνουμε γιατί οι άλλοι παίζουν καλύτερα.billagorn έγραψε:Δυστυχως παιζουν με τροπο που δε μας παει καθολου, κατι σαν το χαρτι αλλα με λιγοτερη ενεργεια. μας παιζουν με αντεπιθεσεις και μπροστα ειμαστε δυσκοιλιοι
Οσο για το απιαστο γκολ που τρωμε, τι χες ΠΑΟΚ τι χα παντα. Αληθεια ποσο καιρο εχουμε να βαλουμε εμεις τετοιο γκολ εκτος περιοχης;
Όταν ο άλλος παίζει με τρία χαφ η μόνη λύση είναι να ανοίξεις το παιχνίδι από τα άκρα, εμείς δυστυχώς δεν ...
-
Μόνο εμένα μου θυμίζει σχολική εκδρομή η κερκίδα σήμερα ?