ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports
Μας μελετησε ο προπονητής τους. Μας πήραν το κέντρο με τα 3 χάφ. Αυτό που κάνει και η άεχ έκανε.
Θεωρώ οτι ο Λουτσέσκου πρέπει να το αλλάξει. Μπράντον και Ζιφκο σίγουρα μέσα.
Θεωρώ οτι ο Λουτσέσκου πρέπει να το αλλάξει. Μπράντον και Ζιφκο σίγουρα μέσα.
Μέχρι και οι συμπαίκτες του δεν του δίνουν τη μπάλα, προτιμούν να τη γυρίσουν πίσω.. Δυο φορές ο Ντέλιας το έκανε. Και στο γκολ μας, μόλις είδα οτι δεν είναι ο Σαμάτα στη φάση οκ λεω κατι θα γίνει.hasio_john έγραψε:Εντάξει παιδιά, μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας.... ΤΡΟΜΕΡΟ παιχνίδι ο Σαμάτα?![]()
Μας έχουν καεί τα μυαλά και τα μάτια!
Με 10 παίχτες παίζουμε.... ΠΑΛΙ!
Δεν ξέρω τι φταίει, αλλα σε καθε παιχνίδι είναι και χειρότερος. Ο οποιοσδήποτε να παίξει στη θέση του, ο Μιχαηλίδης ξέρω γω , καλύτερος θα είναι. Δεν ξέρω τί κόλλημα έχει φάει ο Λου και δεν το βλέπει
τσαρτζαρισμα, ο μαυρος επεσε λες κ τον χτυπησε φορτηγοproedros έγραψε:Ψιλό φάουλ του Κωνσταντέλια φάνηκε πάντως…
-
mbison έγραψε:Καθαρο οφσαιντ. Οταν σουταρει ο πρωτος γαυρος. ο δευτερος ειναι πιο μπροστα. Μετα την αποκρουση συμμετεχει στη φαση αφου σουταρει.
αυτο ακριβως εγινε
Ξαναλέω ο Σαματά παίζει σα να μην ξέρει την θέση .
Ας παίξει αρ.εξτρεμ , ξέρω γώ ;
Ας παίξει αρ.εξτρεμ , ξέρω γώ ;
Mπoρει να μας πει καποιος αχαρακτηριστος απο την παε γιατι δεν πηρε πεναλτι ο Κουλιερακης;
Λουτσο φτανει με τις εμμονες. Μας γκαστρωσες με το δοκαρι μπροστα.
Λουτσο φτανει με τις εμμονες. Μας γκαστρωσες με το δοκαρι μπροστα.
τί είναι ο Μουργκ;;; χαχα συνήθεια σας εμεινε βρε; Ευτυχώς που είναι κι αυτός μέσαAlastor έγραψε:Σαματα Μουργκ οι καταστροφεις της επιθεσης μας δυστυχως. Δεσποτης ο μονος παικτης στον ΠΑΟΚ που μπορει να πλασαρει
Πρεπει να μπει Μπραντον επειγοντως. Α και λουκετο στην Τουμπα. Νομιζω χωρις κοσμο παιζουμε καλυτερα,τι να πω. Γενικα δεν θυμαμαι τελευταια φορα που πηρε η εδρα μας ματς![]()
Παμε για 3-1 στο β'
Εγώ το είδα οφσαιτ το γκολ του γαυρου. Όποτε αργεί η απόφαση, μαγειρεύεται. Πλέον ότι θέλουν κανουν από το VAR, με το AI να αλλάζουν κατά το δοκούν την εικόνα. Το λαιβ της Νοβα, που επίτηδες δεν έδειξε πολλά ριπλέι φάνηκε το οφσαιτ. Γνώμη μου. Πάντως σίγουρα η συμπεριφορά αυτή είναι ύποπτη, όπως φυσικά και της Νόβα που δεν έδειξε πολλά ριπλέι, παρά μόνο του VAR, ενώ φωτογράφισε ως φάουλ το γκολ του ΠΑΟΚ, δείχνοντας 20 ριπλέι. Τη γκολαρα, τη σουταρα που τον εκτελεσε, ούτε που την είδαμε...
Πραγματικά δε κατάλαβα πως δεν ήταν οφσάιντ το 1ο; Άλλαξαν τίποτα κανονισμούς πάλι και δεν το μάθαμε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μειτε 20 κλεψίματα 21 λαθος πασες, ελεος
Κατι κανει ο Μουργκ με κοντρολ στο γκολ και μεγαλη χαμένη ευκαιρια. Πρεπει να ανεβει ο Οζντοεφ
Κατι κανει ο Μουργκ με κοντρολ στο γκολ και μεγαλη χαμένη ευκαιρια. Πρεπει να ανεβει ο Οζντοεφ
Εγώ διαφωνώ για Σαμάτα για το σημερινό ματς…Από το 30 και μετά κατέβηκε τουλάχιστον 20 μέτρα στο γήπεδο και έτσι μπορέσαμε να βγάλουμε παίκτη παραπάνω για να ισοσκελίσουμε την υπεραριθμια του Ολυμπιακού…Νομίζω ότι ήταν και εντολή Λουτσεσκού… Ότι δεν είναι καλός σκόρερ το γνωρίζουμε…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Κυρ 18 Φεβ 2024, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσο παίζουμε συντηρητικά στα ντέρμπι λες και παίζουμε με την Ρεαλ Μαδρίτης, δεν θα δούμε προκοπή. Αν βάλουμε την μπάλα κάτω και παίξουμε κυριαρχικά δεν θα έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Μας φοβούντε πιο πολύ απ' ότι εμείς οπότε ΔΕΝ θα κατέβουν όλοι μαζί για να τους χτυπήσεις στην αντεπίθεση.
Τεράστιο πρόβλημα ο Σαματά που είναι μάυρη τρύπα, άψυχος και σε κάθε μονομαχία χαμένος. Χαλάει όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μόνο με την παρουσία του. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ο Μπράντον να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά ο Τζίμας παρόλο δεν έχει εμπειρία είναι τουλάχιστον μαχητικός και απειλητικός.
Ο Ντέλιας δεν έκανε φάουλ - μια απλή επαφή είναι.
Ο Φραν Ναβάρο παίζει να είναι πίσω από την μπάλα και γι' αυτό να μην είναι οφσάιντ?
Τεράστιο πρόβλημα ο Σαματά που είναι μάυρη τρύπα, άψυχος και σε κάθε μονομαχία χαμένος. Χαλάει όλο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας μόνο με την παρουσία του. Καταλαβαίνω ότι δεν μπορεί ο Μπράντον να παίζει σε κάθε παιχνίδι, αλλά ο Τζίμας παρόλο δεν έχει εμπειρία είναι τουλάχιστον μαχητικός και απειλητικός.
Ο Ντέλιας δεν έκανε φάουλ - μια απλή επαφή είναι.
Ο Φραν Ναβάρο παίζει να είναι πίσω από την μπάλα και γι' αυτό να μην είναι οφσάιντ?
Αυτή η παικταρα, αυτό το παιδάκι, με την ενέργεια που βγάζει στο γήπεδο ανέβασε την ομάδα από το 30 και μετά. Συν τα πολλά κιλά μπάλας του Ντεσποτοφ.
Όλοι οι υπόλοιποι σε κακό ημίχρονο.
Σαματα δυστυχώς δεν. Απλά δεν. Θα γίνει ότι και με το χαρτί. Θα μπει ο Τόμας και θα καταλάβουμε ότι παίζουμε με φορ
Όλοι οι υπόλοιποι σε κακό ημίχρονο.
Σαματα δυστυχώς δεν. Απλά δεν. Θα γίνει ότι και με το χαρτί. Θα μπει ο Τόμας και θα καταλάβουμε ότι παίζουμε με φορ
Χάλια στα πρώτα 35, μας ξύπνησε μάλλον η έφοδος του Σαστρε. Ο προπονητής τους μας παγιδεψε με κινήσεις ανάμεσα στις γραμμές μας και εκμετάλλευτηκαν την έλλειψη κινήσεων από μας και την κακή ως τώρα βραδιά του Μειτε.
Μήπως θα ήταν καλή κίνηση η είσοδος Αντριγια στο 10 αντί Μουργκ και να εναλλάσσεται με Ντελια;
Μήπως θα ήταν καλή κίνηση η είσοδος Αντριγια στο 10 αντί Μουργκ και να εναλλάσσεται με Ντελια;