70. Mbwana Ally Samatta
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Ακόμα και ο λουτσος δεν είναι ευχαριστημένος με τον παίκτη. Τι να κάνει όμως; Πρεπει να το στηρίξει. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.
-
Δεν νοείται στήριξη εις βάρος των στόχων της ομάδας.
Τα χρήματα που ρισκάρουμε είναι πολλαπλάσια από το ένα εκατομμύριο του συμβολαίου του παίκτη.
Τα χρήματα που ρισκάρουμε είναι πολλαπλάσια από το ένα εκατομμύριο του συμβολαίου του παίκτη.
Εννοειται στηριξη πρεπει να δινουμε αυτην την δεδομενη στιγμη. Μονο κερδος μπορουμε να εχουμε τωρα. Τωρα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Εισβαρος της ομαδας ηταν που δεν φερανε ενα σεντερφορ τον χειμωνα. Για να προστατεψουν την επενδυση.
Και δεν φταιει ο Αλι. Αυτος ηταν αυτον πηραμε.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εγινε ας πουμε ενα all in απο την διοικηση τον χειμωνα να φερουν εναν παικταρα εκει που επειδη μιλαμε για σεντερ φορ θα ειναι και πανακριβος.
Τωρα μειναμε με αυτους και να μαλωνουμε μεταξυ μας γιατι δεν μπηκε ο Τζιμας η ο ενας η ο αλλος.
Περσυ τον χειμωνα δεν φεραμε ενα φορ και χασαμε ενα κυπελο γιαυτο.
Και δεν φταιει ο Αλι. Αυτος ηταν αυτον πηραμε.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εγινε ας πουμε ενα all in απο την διοικηση τον χειμωνα να φερουν εναν παικταρα εκει που επειδη μιλαμε για σεντερ φορ θα ειναι και πανακριβος.
Τωρα μειναμε με αυτους και να μαλωνουμε μεταξυ μας γιατι δεν μπηκε ο Τζιμας η ο ενας η ο αλλος.
Περσυ τον χειμωνα δεν φεραμε ενα φορ και χασαμε ενα κυπελο γιαυτο.
Κι εγω αυτο πιστευωΜαυρο Χιονι έγραψε:Ακόμα και ο λουτσος δεν είναι ευχαριστημένος με τον παίκτη. Τι να κάνει όμως; Πρεπει να το στηρίξει. Δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.
Αλλα το προβλημα δυστυχως παραμενει
Παντως αν χρησιμοποιουσε λιγο παραπανω τον Τζιμα, δε νομιζω οτι θα του ελεγε κανενας τιποτα
Ολοι περιμενουμε να παρει μπρος ο Σαματα
Για το καλο της ομαδας
O Σαματα αυτος ειναι. Αυτος ηταν και στην Τουρκια. Καμια κεφαλια ξυλο με τους αμυντικους και να παιζει πολυ εκτος περιοχης.
-
Αυτοκριτική κάνω, σαφώς. Είμαι είρων εδώ μέσα, αλλά όχι προς πάσα κατεύθυνση!
Εν προκειμένω, η ερώτηση που σε έκανα δεν ήταν ειρωνική, ήταν μια απλή ευθεία ερώτηση και χαίρομαι που απάντησες. Γι'αυτό απάντησα κι εγώ στη δική σου.
Το να σχηματίσεις πλήρη άποψη για έναν παίχτη από δύο αγώνες, για 'μένα είναι λάθος. Άλλο τώρα που έχεις πχ ένα ασφαλέστερο δείγμα 5-6 μηνών και άλλο τον Αύγουστο.
Σίγουρα ο Samatta υποαποδίδει, αλλά έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρει μπρος, τι να πω..[/quote]
Απλά μερικές περιπτώσεις κάνουν μπαμ.. ας στηριχτεί έμπρακτα και ο μικρός. Κάτι τέτοια παιχνίδια χρειάζονται για να γίνουν άντρες. Τον στηρίζεις κ σίγουρα δεν θα χάσεις
Εν προκειμένω, η ερώτηση που σε έκανα δεν ήταν ειρωνική, ήταν μια απλή ευθεία ερώτηση και χαίρομαι που απάντησες. Γι'αυτό απάντησα κι εγώ στη δική σου.
Το να σχηματίσεις πλήρη άποψη για έναν παίχτη από δύο αγώνες, για 'μένα είναι λάθος. Άλλο τώρα που έχεις πχ ένα ασφαλέστερο δείγμα 5-6 μηνών και άλλο τον Αύγουστο.
Σίγουρα ο Samatta υποαποδίδει, αλλά έχω την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάρει μπρος, τι να πω..[/quote]
Απλά μερικές περιπτώσεις κάνουν μπαμ.. ας στηριχτεί έμπρακτα και ο μικρός. Κάτι τέτοια παιχνίδια χρειάζονται για να γίνουν άντρες. Τον στηρίζεις κ σίγουρα δεν θα χάσεις
- Amsterdamer_87
Σωστο κι αυτο..τσιριγωτης έγραψε:Ε τότε μη βάζει φορ
Εδω δεν εχεις αδικο..
- Μπαρκαρούτσος
ΠΑΡΑΤΑ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟΟΟΟabc_o_ karpouzas έγραψε:μπαρκαρουτσε....
μυαλο δεν βαζεις με τιποτα ρε φιλε....
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑΑΑΑ
ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΤΕΡΑΑΑΑ
-
- paokkerkir