Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- PAOK - 1926-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Μ'αυτά και και μ' αυτά ξαναμπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου ο ρουλης 
- thomas Murg
Καζίκι έφαγε ο τερίμ για να μιλάμε και στη γλώσσα του.
Καζίκι
μια πολύ δύσκολη κατάσταση (κατ' αναλογία προς το παλούκι) η δουλειά που μου έτυχε είναι πολύ καζίκι έπαθα/έφαγα ένα γερό καζίκι
(ιστορικό, παρωχημένο) μακρύ και αιχμηρό αντικείμενο, πάσσαλος, παλούκι που χρησιμοποιόταν για τον ανασκολοπισμό (παλούκωμα) στη διάρκεια της τουρκοκρατίας
Καζίκι
μια πολύ δύσκολη κατάσταση (κατ' αναλογία προς το παλούκι) η δουλειά που μου έτυχε είναι πολύ καζίκι έπαθα/έφαγα ένα γερό καζίκι
(ιστορικό, παρωχημένο) μακρύ και αιχμηρό αντικείμενο, πάσσαλος, παλούκι που χρησιμοποιόταν για τον ανασκολοπισμό (παλούκωμα) στη διάρκεια της τουρκοκρατίας
- thomas Murg
Αυτός ο Αιτόρ τι σιχαμένος;
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι ότι έβγαλε ενενηντάλεπτο ο Μπερνάρ εάν δεν κάνω λάθος
Νομίζω ότι το καλύτερο είναι ότι έβγαλε ενενηντάλεπτο ο Μπερνάρ εάν δεν κάνω λάθος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thomas Murg την Σάβ 17 Φεβ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με νίκη αύριο αφήνουμε πίσω την ζελα 3 βαθμούς και τον γαβρο 10
Εγώ aivas με το που είδα το believe πίστεψα, εάν το κάνανε και άλλα 99 άτομα θα πώ οτι το μάτς το γυρίσαμε εμείς μόνοι μας. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Σάβ 17 Φεβ 2024, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
Jairo εμεις το γυρισαμε!
ΥΓ: ετσι ακριβως ειχε γινει στο Aberdeen
ΥΓ: ετσι ακριβως ειχε γινει στο Aberdeen
Που να ντύνονταν με φορεσιά τσολιάς-αρματολός ο Βόκολος, θα τον γλεντούσε τον Τουρκάλα με την ομάδα σφουγαροβουτηχτών του.
- thomas Murg
Η Λαμία τα τελευταία χρόνια τους έχει κάνει φοβερές κηδείες μέσα, έξω, κύπελλο, πρωτάθλημα.
Βάλε και το τρίτο ρε Τσιλούλη στο τετ α τετ να πάμε χαλαροί στα τελευταία λεπτά. Μας βγήκε η ψυχή.
Βάλε και το τρίτο ρε Τσιλούλη στο τετ α τετ να πάμε χαλαροί στα τελευταία λεπτά. Μας βγήκε η ψυχή.
Ο τούρκος νόμιζε ότι επειδή είχε κάνει ροτεισο με σερρες και του βγήκε, θα του έβγαινε και σήμερα.
Σήμερα φάγανε τεράστια τσαπου.
Σήμερα φάγανε τεράστια τσαπου.