11. Taison Barcellos Freda
11. Taison Barcellos Freda
Logisti δεν το ηξερα. Κριμα, αρα δεν θα εχουμε αριστερο εξτρεμ για 3 ματς
Re: 11. Taison Barcellos Freda
2 ειναι η απευθειας κοκκινη , 3 αν εγραψε οτι εγινε βιαιοπραγια.. λογικα θα φανε 2 και μετα θα πεσει στην μια...
- ΑποστόληςΑ
μας συμφέρει 3 να φαει ωστε ο βουτοσετας να λείψει στη ρεβάνς.ο βουτοσετας είναι ο πιο επιδραστηκος του βαζελου αρα μας βολευει τρομερά η απουσία του 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Πέμ 15 Φεβ 2024, 17:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Τον έπιασαν και τα νεύρα, επειδή δεν του έρχονται και οι φάσεις καλά όπως τις θέλει, δεν βάζει και γκολ, είναι και ολίγον τι οξύθυμος, τον προκάλεσε και η κασέτα, οπότε έδεσε το γλυκό.
3 αγων λεει ο Π.ΚΑποστόληςΑ έγραψε:Με 2 αγωνιστικές θα λείψει από τη ρεβάνς. Γιατί χρειάζονται τρεις;
Ξαναείδα τον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ είχε ανέβασει στροφές και η ζέλα δεν μπορούσε καν να κρατήσει μπάλα, ήταν και ο λόγος που ο κασέτας ήταν τόσο εκνευρισμένος και πήγε να προκαλέσει. Το τέρμα μύριζε άσχημα για να μην πω τέρματα. Και εσύ τι πήγες και έκανες; Εδειξες την ευγνωμοσύνη στον προπονητή και στον μεγαλομέτοχο που σε ανανέωσαν. Εαν αποκλειστούμε σου κατανέμω το μεγαλύτερο μερίδιο. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Ναι, δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι. Ναι δεν επιτρέπεται ένας τόσο έμπειρος παίκτης να κρεμάει την ομάδα. Ναι όμως ΠΑΟΚ είσαι κι όταν ένας παίκτης ανεβάζει σφυγμούς και τρελαίνεται, εγώ μέσα μου ταυτίζομαι γιατί κι εγώ ανεβάζω σφυγμούς κατά την διάρκεια του αγώνα. Όταν ο Κονσεϊσάο έφαγε κόκκινη μέσα στην ληκοφωλια, ξενέρωσα. Όποτε όμως το βλέπω σε κανένα βιντεάκι, χαίρομαι και λέω ΠΑΟΚ ρε νιαμου.
Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τάισον, ειδικά απέναντι στο @ρχιδα@κι αυτό (που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πανηγυρισμό του, όταν μας έβαλε γκολ με τον Πανιώνιο), ΑΛΛΑ νομίζω ότι για όλους μας ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα συναίσθημα και όταν βλέπω έναν επαγγελματία να βγάζει κι αυτός συναίσθημα, τότε χαίρομαι. Κι ας χάσω ένα ματς. Το προτιμώ από την αδιαφορία του αμιγώς επαγγελματία που κοιτάει μόνο το συμβόλαιο του. Αρκεί βέβαια να μην κάνει συνεχόμενα την ίδια λακαμια. Ας μας κάνει με την απόδοση του στα επόμενα ματς να την ξεχάσουμε την χαζομάρα του.
Αντίθετα με τον Μπράντον Τόμας, που παρόλο που τον γουστάρω γιατί είναι σκύλος, η λακαμια του μού έκατσε στραβά. Νομίζω ότι μικραίνει την ομάδα τέτοια αντίδραση, αλλά εντάξει δεν παύουμε να τον αγαπάμε. Τα δίνει όλα το παλικάρι.
Απαγορεύεται όμως και για τους δύο να επαναλάβουν το λάθος τους.
Συμφωνώ ότι δεν έπρεπε να αντιδράσει έτσι ο Τάισον, ειδικά απέναντι στο @ρχιδα@κι αυτό (που δεν θα ξεχάσω ποτέ τον πανηγυρισμό του, όταν μας έβαλε γκολ με τον Πανιώνιο), ΑΛΛΑ νομίζω ότι για όλους μας ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα συναίσθημα και όταν βλέπω έναν επαγγελματία να βγάζει κι αυτός συναίσθημα, τότε χαίρομαι. Κι ας χάσω ένα ματς. Το προτιμώ από την αδιαφορία του αμιγώς επαγγελματία που κοιτάει μόνο το συμβόλαιο του. Αρκεί βέβαια να μην κάνει συνεχόμενα την ίδια λακαμια. Ας μας κάνει με την απόδοση του στα επόμενα ματς να την ξεχάσουμε την χαζομάρα του.
Αντίθετα με τον Μπράντον Τόμας, που παρόλο που τον γουστάρω γιατί είναι σκύλος, η λακαμια του μού έκατσε στραβά. Νομίζω ότι μικραίνει την ομάδα τέτοια αντίδραση, αλλά εντάξει δεν παύουμε να τον αγαπάμε. Τα δίνει όλα το παλικάρι.
Απαγορεύεται όμως και για τους δύο να επαναλάβουν το λάθος τους.
Τελικα ειναι θλαση ή εχει «πυρετο» σαν του Ντελια; Ε σιγα νταξει ας μην γινει ροτεισον να ουμε τωρα ας επαιζε ασταματητα για να μην δουμε τον Ντεσποτοφ αριστερα