ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
mbison

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 18/02,20:30, NovaSports

Δημοσίευση από mbison »

Γάτα ο Λουτσε, το ειχε προβλεψει οτι θα γινει το ματς, εξ ου κ το ροτεισον
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ettien26 έγραψε:
Patron έγραψε:Τώρα τελευταία στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου δίνουμε χείρα βοήθειας.
Αυτό με την καθίζηση στις αρχές του β΄ ημιχρόνου θυμίζει την αντίστοιχη καθίζηση στο μπασκετ στα 3ο δεκάλεπτο.
Σήμερα η καθίζηση έγινε στο δ΄ δεκάλεπτο και για την ακρίβεια στα τελευταία 6΄, που χάσαμε το παιχνίδι δεχόμενοι σερί 10-27!
Ας ελπίσουμε να χαμογελάσουμε το βράδυ της Κυριακής, γιατί από την περασμένη Κυριακή δεν σηκώσαμε κεφάλι (δεν θεωρώ επιτυχία το Χ με την αεχ).
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

nunies4 έγραψε:Εσύ καλά τα λες. Την Τούμπα την είδες χθες μετά από δύο μήνες λουκέτο; Σου φάνηκε για καμία έδρα φόβητρο; Σου φάνηκε ότι ο κόσμος έχει @@@βλα να δει την ομάδα που είναι 1η;
Ας περιμένουμε την Κυριακή να δούμε. Αν η εικόνα στο γήπεδο είναι παρεμφερής, δεν ξέρω τι μπορεί να παίζει. Ναι, πιθανές εξηγήσεις και δικαιολογίες σίγουρα μπορεί να βρεθούν, πχ τσουχτερες τιμές. Αλλά μιλάμε για ΠΑΟΚ φουλ ανταγωνιστικό για πρωτάθλημα και πρωτοπόρο απέναντι στα σιχάματα. Μετά από 2 μήνες επιβληθείσας, ακούσιας αποχής. Βέβαια, η ουσία παραμένει το να βοηθήσουν ουσιαστικά και να στηρίξουν όσοι θα είναι παρόντες στην Τούμπα. Κοινώς χίλιες φορές καλύτερα λιγότεροι με καθαρό μυαλό και καλή προαίρεση απέναντι στην ομάδα, χωρίς μα μου σου του σε κάθε ευκαιρία.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

danirifle έγραψε:πολύ το φοβάμαι το ματς
πάρα πολύ

αν δεν έρθει νίκη, προβλέπω πέσιμο ψυχολογίας και ξεκίνημα εσωστρέφειας

υγ. ο γκέι είναι κακή ομάδα, αλλά δεν έχει κακούς παίχτες. το υλικό του είναι αξιόλογο. δε θα δούμε την ομάδα του πρώτου γύρου
Κι εγώ αυτό φοβάμαι.Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα με τα τελευταία δύο άσχημα αποτελέσματα με χανουμοβαζελα μέσα σε μια εβδομάδα ίσως κριθεί ( ψυχολογικά κυρίως) όλη η χρονιά.Αν νικήσεις γαύρο και αποκλείσεις βαζελο μπαίνεις φουριοζος στα play off δείχνοντας ότι ξέρεις να ανταποκρίνεσαι και στα ντέρμπι και συνάμα βάζεις στέρεες βάσεις για έναν από τους τίτλους.Αν αποτύχεις σε ένα από τα δύο θα ιχνιδιαυπάρχει γκρίνια αλλά θα είναι διαχείρισημη.Το τρίτο ενδεχόμενο δηλαδή μη νίκη με γαύρο και αποκλεισμό δεν θέλω ούτε κάν να το σκέφτομαι....Κομβικός λοιπόν αυτοί οι δύο αγώνες κατ'εμε όπου τα παιδιά γίνονται άνδρες.Θελω να δω μάτια να γυαλίζουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.Ουτε χαμογελακια, ούτε fair play, ούτε rotation, ούτε περίεργες αλχημείες.Ριχνουμε ότι καλύτερο στην μάχη και παίζoυμε (σχεδόν) όλη την χρονιά.Rotaton μπορούμε να κάνουμε με Σέρρες, Αγρίνιο και Λαμιες.Επιτελους μια φορά να μην είμαστε αυτοκαταστροφικοι και να πάρουμε παιχνίδι do or die.Παμε να τους γαμησουμε ασαλιωτα όλους και όλα!Υγ: Αυτό με την Τούμπα με εξέπληξε αρνητικά και εμένα.Πιο πολύ με βάπτιση έμοιαζε παρά με καυτή έδρα ημιτελικού.Ελπιζω & εύχομαι να έτυχε.
Theofilo1971

Δημοσίευση από Theofilo1971 »

nunies4 έγραψε:Εσύ καλά τα λες. Την Τούμπα την είδες χθες μετά από δύο μήνες λουκέτο; Σου φάνηκε για καμία έδρα φόβητρο; Σου φάνηκε ότι ο κόσμος έχει @@@βλα να δει την ομάδα που είναι 1η;
Πόσο αρνητική εντύπωση μου έκανε όμως.
Σε καμία στιγμή δεν ανέβασε την ομάδα.
Και φυσικά, 2-3 μπουκάλια στο κόρνερ και λευτεριά στα αδέρφια μας.
Αλλιώς μεγάλωσα με την Τούμπα αδέρφια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Ντεσποντοφ την Κυριακή κι όχι Αντριγια. Θέλουμε γκολ. Δε θέλουμε μονομαχίες.
Ντελιας Μουργκ Ντεσποντοφ είναι η τριάδα που μας έχει προσφέρει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο φέτος.
Εξάλλου ο Αντριγια έπαιξε 90λεπτο.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Γαμήστε τον πούστη τον ολιεμπιακο
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ξεχνα τα ροτεισον. Μεσα Ντελια, Ντεσποντοφ ΔΕΞΙΑ, μεσα Κουλιε, Μπαμπα, Μειτε, Οζντοεφ, Αντριγια αριστερα αναγκαστικα και ΕΓΩ θα ρισκαρα Τζιμα μπροστα. Με 30Κ τουμπα ο μικρος θα εχει φτερα στα ποδια
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Ντεσποντοφ την Κυριακή κι όχι Αντριγια. Θέλουμε γκολ. Δε θέλουμε μονομαχίες.
Ντελιας Μουργκ Ντεσποντοφ είναι η τριάδα που μας έχει προσφέρει το πιο όμορφο ποδόσφαιρο φέτος.
Εδώ συμφωνούμε 100%

-------Κοτάρσκι--------
Μπάμπα-Κουλιεράκης-Κεντζιόρα(?)-Σάστρε
Μεϊτέ-Οζντόεφ
Ντέλιας-Μουργκ-Ντεσπότοφ
Τζίμας (ή Σαμάττα)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

AlxNeapoli1 έγραψε:Ξεχνα τα ροτεισον. Μεσα Ντελια, Ντεσποντοφ ΔΕΞΙΑ, μεσα Κουλιε, Μπαμπα, Μειτε, Οζντοεφ, Αντριγια αριστερα αναγκαστικα και ΕΓΩ θα ρισκαρα Τζιμα μπροστα. Με 30Κ τουμπα ο μικρος θα εχει φτερα στα ποδια
Ποια 30κ;

Λίγους παραπάνω από βαζελο θα έχει.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ λέω ότι θα είναι σκασμένο .
30.000 θα έχει
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

marsantos έγραψε:Θέλω να πιστεύω ότι θα ξεκινήσει ο Ντεσποντοφ την Κυριακή κι όχι Αντριγια. Θέλουμε γκολ. Δε θέλουμε μονομαχίες.
Γι αυτο κι εβγαλε τον Ντεσποντοφ απο νωρις πιστευω
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Mitsospaoki4 έγραψε:
AlxNeapoli1 έγραψε:Ξεχνα τα ροτεισον. Μεσα Ντελια, Ντεσποντοφ ΔΕΞΙΑ, μεσα Κουλιε, Μπαμπα, Μειτε, Οζντοεφ, Αντριγια αριστερα αναγκαστικα και ΕΓΩ θα ρισκαρα Τζιμα μπροστα. Με 30Κ τουμπα ο μικρος θα εχει φτερα στα ποδια
Ποια 30κ;

Λίγους παραπάνω από βαζελο θα έχει.
Δεν υπαρχει περιπτωση. Θα βραζει το γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Daskalos_4 έγραψε:
Γι αυτο κι εβγαλε τον Ντεσποντοφ απο νωρις πιστευω
Ακριβως. Στην Τουμπα παιζουμε, φτανει με το τσουκου τσουκου στα ντερμπι. Μπαινουμε και κανουμε το παιχνιδι που ξερουμε με Ντελια Ντεσπο και τους πηδαμε.
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Χρειαζόμαστε μια νικη ως οργανισμός γενικότερα στην παρούσα φάση.
Ελπίζω να επανέλθει η συγκέντρωση, να μειωθούν τα νεύρα απ'όλους και να ξαναβρούμε τον δρόμο που γνωρίζουμε.

Μην ξαναπέσουμε στην λούπα, γιατί έρχονται ΟΙ αιπηστιμωναις την Κυριακή, με πτυχίο κι ολας...
Καθαρό μυαλό από τον προπονητή, πανω απ'όλα, για να πάρουμε το παιχνίδι.
Είναι ίσως από τα πιο σημαντικά στο κομμάτι ψυχολογία αλλά και βαθμολογικά πλεον.

Καλή δύναμη και σοβαρότητα και στην ομάδα και στα παιδιά της κερκίδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”