Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

δλδ το τι κάνουν 2-3 άνθρωποι-τόσοι χρειάζονται για να κρεμάσουν ένα πανώ- χαρακτηρίζει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ??
το οτι μπορεί το κάθε ερπετό να βγαίνει στα ράδιο και να κράζει τον Ζαγοράκη δεν σου περνάει απ' το μυαλό??
Ας μη γελιόμαστε...η στήριξη φαίνεται όταν πρέπει να μπει το χέρι στην τσέπη-και κει ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω-ή όταν πρέπει να γεμίσεις το γήπεδο-και κει κανείς δεν μπορεί να έχει παράπονο.
Ποτέ κανείς δεν είπε στο γήπεδο ΦΥΓΕ στον Ζαγοράκη....μπορεί κάποιες επιλογές να έφεραν και δικαίως για μένα δυσαρέσκεια και μουρμούρα αλλά ποιός βάζει στοίχημα ότι αν-υποθετικά-γινόταν ένα γκάλοπ τα ποσοστά αποδοχής του Ζαγοράκη δεν θα ήταν άνετα πάνω από 80%???
Αυτό το αυτομαστίγωμα των Παοκτσήδων για το πόσο μικρός ειναι ο λαός του ΠΑΟΚ σε τι ακριβώς εξυπηρετεί???
Στο να αναδειχθεί ο Ζαγοράκης μεγαλύτερος απ' τον ΠΑΟΚ??
Αυτός είναι ο σκοπός???
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

δε μιλησα για ραδια μιλησα για γηπεδο.......εκτος και αν δεν παρακολουθεις ΠΑΟΚ απο το γηπεδο
οι τελευταιες ερωτησεις σου δεν με αφορουν και αποπροσανατολιζουν τη κουβεντα........
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

"ο λαος εμιλησε....ζητω ο λαος.....
αντε σαντος η σειρα σου......χωριο ειμαστε και ομαδουλα της πλακας"

Οταν γράφεις αυτό νομίζεις δεν σε αφορούν??
Οταν ο άλλος χαρακτηρίζει συνοπαδούς "καραγκιοζάκια" "μήτσους" και "άτομα της φάπας" για ποιό αποπροσανατολισμό μιλάς???

Οσο αφορά το γήπεδο...οι 50 αποδοκίμασαν τον Σάντος και όχι τον Ζαγοράκη....οι 29950 έφυγαν με σκυμένο το κεφάλι....δεν φαντάζομαι ότι θα ήθελες να χειροκροτάνε κιόλας.
Ο Κόκκαλης τι θα επρεπε να κάνει που τον έχει γιουχάρει πολλές φορές το μισό γήπεδο?? Να αυτοκτονήσει??
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Τρία χρόνια ...35 μεταγραφές... 2,5 εκατομμύρια για Κουτσιανικούλη-Σορλέν...ακριβά συμβόλαια....ομάδα πότε θα κάνουμε ρε Ζαγοράκη? ... Όλη την ώρα ‘’φεύγω-μένω’’ ‘’σήμερα είμαστε εδώ αύριο δεν είμαστε’’ ’’ σκέφτομαι να φύγω ’’ κτλ...και μετά μας φταίει το ΠΟΚ που σε κυνηγάει για να σε διώξει.... :lol: αφού ρε Ζαγοράκη έχει τόσο καιρό που συνέχεια σε ακούει ότι είσαι στο ‘’φεύγω-μένω’’...Πως θέλεις μετά να υπάρχει ηρεμία στην ομάδα όταν δεν υπάρχει διοικητική ηρεμία...Ο καλός ο Καπετάνιος στα δύσκολα φαίνεται... και ο καλός ο καπετάνιος εγκαταλείπει το πλοίο τελευταίος όταν βουλιάζει....Τι άλλο να κάνουμε δηλαδή για να σε στηρίξουμε? Σταμάτα επιτέλους αυτό το ‘’θα παρατηθώ ’’’....εκτός αν δεν γουστάρεις άλλο...κάνε ομάδα επιτέλους για να βγούμε όλοι η ΠΑΟΚτσίδες από την εικονική πραγματικότητα στην οποία ζούμε....
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Ζαγόρ»: «Δεν γυρίζει πίσω το γκολ»
Στην προπόνηση της Πέμπτης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, προσπαθώντας να ανυψώσει το ηθικό των παικτών της ομάδας, μετά την αδικία που υπέστησαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο «Ζαγόρ» τους επισήμανε πως αυτό που προέχει είναι να βρεθεί η ηρεμία και πως πλέον θα πρέπει να δείξουν στα υπόλοιπα παιχνίδια τις δυνατότητες που έχουν, καθώς το γκολ δεν μπορεί να γυρίσει πίσω.
Η αδικία που υπέστη ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, φαίνεται πως συσπείρωσε (για να μιλήσουμε με μία προεκλογική έκφραση) τον «δικέφαλο του βορρά», κάτι που φάνηκε και από την σημερινή επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη στην προπόνηση της ομάδας. Ο «Ζαγόρ» μίλησε με τους παίκτες, προσπαθώντας να τους ανυψώσει το ηθικό. Μερικά από τα λόγια που ανέφερε προς αυτούς ήταν: «Αυτό που προέχει τώρα, είναι να βρούμε την ηρεμία μας και να δείξουμε στα άλλα ματς τις δυνατότητες που έχουμε. Το λάθος έγινε. Δεν γίνεται να γυρίσει πίσω το γκολ και να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε».

http://www.gazzetta.gr/content/view/48072/2/

Εγώ πάντως θέλω να ελπίζω ότι τους είπε και άλλα που δεν μεταφέρονται στα ΜΜΕ...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Καλά και άγια όλα τα παραπάνω Πρόεδρε. Όμως, εγώ ρωτάω;

Ανακοίνωση για τον Κύρκο θα βγάλουμε ή όχι; Η μήπως είναι αρκετή η κλαψομούνικη δήλωση του εκπροσώπου τύπου περί της συγγνώμης του κορακιού;

Η ξαδέρφη, από χτες το βράδυ έχει βγει στα κεραμίδια και ζητάει την τιμωρία του διαιτητή, φωνάζει πως αδικήθηκε και τα χώνει παντού. Ξέρω, θα μου πείς: σιγά τα ωά! Όμως, κι εμείς πάλι μόκο. Δεν μας πόνεσε καθόλου το π....α; ή σαν καλά παιδιά τους συγχωρούμε;

Έλεος Πρόεδρε. Σ' όλα σε παραδέχομαι και σε στηρίζω. Εδώ με απογοητεύειειειειειειειεειειειειειειειεις! :o
kos

Δημοσίευση από kos »

Caballo Viejo ειναι αποδεδειγμενο φιλε οτι δεν ιδρωνουν τα αυτια των καθηκιων. οσες εχουν βγει μεχρι σημερα ειναι για εσωτερικη λαικη καταναλωση.
οσο για το αεκακι, κατσε να δεις τι παθει με τον βαζελο και μετα μιλαμε για την ανακοινωση που εβγαλε και το ποσο την ελαβαν υπ'οψιν τους.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Σωστές οι παρατηρήσεις σου για την ΑΕΚ φίλε Kos, όμως δεν μπορούμε να το κάνουμε γαργάρα κι αυτό. Δεν καταπίνεται με τίποτα φίλε μου...

Χρειάζεται η ανακοίνωση και να είναι καταπέλτης για την γαμημένη την κωλοπαράγκα τους!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Ρε φίλε τόσα χρόνια κέρδισες τίποτα με τις ανακοινώσεις;;; άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε... καλύτερα που δεν βγάζει και να μην βγάλει καμία όλη τη χρονιά... εγώ σκόρδας δεν θέλω να είμαι
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

δεν βγαινω απο το πλανο θοδωρη οπως δεν πρεπει να βγει κανεις μας.σκυλε γερα μαζι θα ξαναφτασουμε τον ΠΑΟΚ μας ψηλα!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Caballo Viejo έγραψε:Καλά και άγια όλα τα παραπάνω Πρόεδρε. Όμως, εγώ ρωτάω;

Ανακοίνωση για τον Κύρκο θα βγάλουμε ή όχι; Η μήπως είναι αρκετή η κλαψομούνικη δήλωση του εκπροσώπου τύπου περί της συγγνώμης του κορακιού;

Η ξαδέρφη, από χτες το βράδυ έχει βγει στα κεραμίδια και ζητάει την τιμωρία του διαιτητή, φωνάζει πως αδικήθηκε και τα χώνει παντού. Ξέρω, θα μου πείς: σιγά τα ωά! Όμως, κι εμείς πάλι μόκο. Δεν μας πόνεσε καθόλου το π....α; ή σαν καλά παιδιά τους συγχωρούμε;

Έλεος Πρόεδρε. Σ' όλα σε παραδέχομαι και σε στηρίζω. Εδώ με απογοητεύειειειειειειειεειειειειειειειεις! :o
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode= ... =14FMVMP9G
καλύφθηκες?
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

διαιτητές πίσω απο τις εστίες όπως καθιερώθηκε φέτος στα ματς του Europa League υπάρχει περίπτωση να δούμε ποτέ???
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μάλλον ναι.
Φέτος είναι σε πειραματικό στάδιο.
Στην Ελλάδα μια 11άδα να κατεβάσουν διαιτητές πάλι τα ίδια θα συμβούν.
Αν θέλουν να σε κόψουν θα το πετύχουν.
Υπάρχει τρόπος και ο ομορφότερος είναι αυτό που μόλις έγινε στις πρώτες 4 αγωνιστικές.
Καθαρίσανε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ-Άρη και οι ΟΣΦΠ,ΠΑΟ ξεφύγανε νωρίς νωρίς.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ηθελα να το ποσταρω στου γκαγκατση αλλα με προλαβε ο λουκετινιο!!!

κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου:

Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,

Δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε, είναι θέμα συμπεριφοράς...

Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;

1. Πρώτα απ'όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές...

2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..

3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..

4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα..

5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..

6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..

7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»

ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Εδω επρεπε να το ποσταρεις ρε Εχεμυθε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”