Τιμή μου να το αναγνωρίζεις εσύ Jairo καθώς είσαι από τα λίγα μέλη, που συμπαθώ την θεωρίας τους για τη ομαδάρα μαςJairo έγραψε:Φίλε Pocco, υποκλίνομαι. Είσαι ωραίος.
Razvan Lucescu III
- PoccoPicante
Re: Razvan Lucescu III
+1926PoccoPicante έγραψε:Δεν βρήκε τώρα τον τρόπο ,είναι η premium εκδοχή του συστήματος που διδάσκει όλο τον χρόνο αφομοιώμενω πλέον από τούς παίκτες μπορούμε να το παίζουμε για 90 λεπτά άπω το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (όπου έγινε καί η πρόβα τζενεραλε θεωρώ και ακολούθως με την Κούλα) μέχρι και το τέλος έτσι θα πάμεabc_o_ karpouzas έγραψε:απο τα 6 ματς πρωταθληματος που εχει δωσει με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΧ ..του Αλμειδα... αυτο ηταν το μοναδικο που εκτος του γκολ δεν ειχε αλλη ...να κανεις αχ...ευκαιρια
τα 2 μακρινα σουτ ευκαιρια δεν λεγονται ... ασε που και ο ΠΑΟΚ ειχε τετοια...
εκτος απο το διαστημα εως το 20' και τα τελευταια 30' ... οι αμυντικοι της γυρισαν σχεδον 30 φορες την μπαλα στον τερματα τους αφου τριτη πασα δεν μπορουσαν να αλλαξουν... ακομα και στο διαστημα που ειχαν την μπαλα... δεν ηξεραν τι να την κανουν
ετσι ολοι..απο αυτους... κοιτανε το Χ και το οτι τους ισοφαρισαμε στο τέλος .. να χανεις 3ποντο στο τελος δινει
πικρα.. αλλα δεν καταλαβαν το αλλο.. το ποιο σημαντικο...
ο λουτσος χθες ...για πρωτη φορα... βρηκε τον τροπο να αφοπλισει την αεχ και συνηθως αυτος οταν βρισκει κατι το εξελισει...το τι εγινε χθες και το τι κερδισε ο ΠΑΟΚ εκτος απο τον 1 ποντο.. θα το καταλαβουν ολοι ... ειδικα η ΑΕΧ.. στην συνεχεια...
Σε ευχαριστώ Ρασβαν για το ποίο σύγχρονο ΠΑΟΚ όλον τον εποχών,Σε ευχαριστώ για τον πόνο και τρόμο που σκορπάς κάνοντας αντίπαλους και εχθρούς να χάνουν τα λόγια τους όταν καταλαβαίνουν σε τι επίπεδο είμαστε
ΥΓ προσεχώς βασικό δεξί μπακ στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης θα παίζει ο Τζόνι Ότο ....δεν έχουμε ιδέα τι μεταγραφή κάναμε
ΥΓ2 Πιστός ο Ρουμάνος στης τάσεις της εποχής και με Baba -Otto (κακά τα ψέματα ως Μπακ χάφ έχουν παίξει κυρίως πριν τον ΠΑΟΚ) βλέπω να ακολουθεί την τακτική Τσαμπί Αλόνσο,Γκουαρντιολα κτλπ με τα μπακ-χαφ ρυθμιστές του παιχνιδιού
Ομαδα που χαιρομαι να την παρακολουθω,ΔΕ ΜΕ νοιαζει αν παρει τιτλο-τιτλους -αν και το αξιζει και στο τελος αυτο θα μεινει,αλλη κουβεντα αυτη ομως- .
Ενα πραγμα θελω μονο,Ρασβαν,Ιβαν,καντε αυτους που σας ακολουθουν πιστα,να φωναζουν το ονομα σας.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ενα πραγμα θελω μονο,Ρασβαν,Ιβαν,καντε αυτους που σας ακολουθουν πιστα,να φωναζουν το ονομα σας.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
- AlxNeapoli1
ΤρελοΡουμανε μου σημερα ξαναπαρε την ταυτοτητα τους! Ξερεις τι πρεπει να κανεις κι εμεις διπλα σου
Ιδανικός αυτόχειρας σήμερα, αν ήμουν ο Τεριμ θα του άφηνα ένα μπουκάλι κρασί δώρο, που έσωσε το τομάρι μου με αυτά που έκανε.
Τώρα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα για να γυρίσει με την πρόκριση, ελπίζω το μυαλό του να καθαρίσει και να επανέλθει στον ορθολογισμό.
Τώρα έχει πολύ δύσκολο έργο στην Αθήνα για να γυρίσει με την πρόκριση, ελπίζω το μυαλό του να καθαρίσει και να επανέλθει στον ορθολογισμό.
- kataramenos5
Πίστεψε στο άστρο, στο πεπρωμένο, στην μοίρα και όπου αλλού θέλεις.
Πέτα μέσα τον Τζήμα και ας μην τον θεωρείς έτοιμο.
Η εναλλακτική σου είναι το σαματα - Μπράντον και το Μπράντον - σαματα......
Πέτα μέσα τον Τζήμα και ας μην τον θεωρείς έτοιμο.
Η εναλλακτική σου είναι το σαματα - Μπράντον και το Μπράντον - σαματα......
Συγχαρητηρια για σημερα.. Μονο εσυ θα κατεβαζες τετοια ενδεκαδα σε ημιτελικο κυπελλου και ντερμπι κιολας.
Ολα καλα με το rotation. Αυτο με τον Ντεσποτοφ αρχιζει και γινεται εκνευριστικο. Μιλαμε για τον παικτη του πρωταθληματος για τους μηνες Δεκεμβριο και Ιανουαριο και δεν ξεκιναει μια δεν ξεκιναει δυο, και σημερα παιζει αριστερα σε ΟΛΟ το ημιχρονο ενω κανει μπαμ οτι δεν μπορει και με το που τον βαζει δεξια τον βγαζει σε 15 λεπτα.
Καταλαβαινω οτι υπαρχει θεμα με το να μην παιζει ο Ζιφκοβιτς, αλλα δεν γινεται να μην παιρνουμε το 100% απο οποιονδηποτε παικτη ειναι την συγκεκριμενη στιγμη στο πικ του.
Καταλαβαινω οτι υπαρχει θεμα με το να μην παιζει ο Ζιφκοβιτς, αλλα δεν γινεται να μην παιρνουμε το 100% απο οποιονδηποτε παικτη ειναι την συγκεκριμενη στιγμη στο πικ του.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως κάνεις rotation όλη την ομάδα και τον Τζίμα τον καημένο τον έχεις πάλι εκτός..Τι προκατάληψη είναι αυτή ρε Ρασβάν?Ξύπνα επιτέλους.Δώσε ευκαιρίες στον μικρό.
- figurehead4
Όποιος φοβάται να κερδίσει, συνήθως χάνει. Ματς λεπτομερειών, καρμπόν με αυτό του πρωταθλήματος που κερδίσαμε, αλλά και με αυτό προχθές με τη χάρτινη, στη λογική της υπομονής, σε παιχνίδι τακτικής και διαχείρισης να κρατήσουμε το μηδέν και να προηγηθουμε σε μια από τις λίγες φάσεις πρώτοι. Στη θεωρία...
Στην πράξη τρώμε σε τεταρτο στη σειρά ντερμπι γκολ στις αρχές του Β ημιχρονου και τρέχουμε να προλάβουμε. Άλλοτε δεν προλαβαίνουμε όπως στο σκουλήκι. Προχθές μας τελείωσε ο χρόνος και μείναμε στο Χ, σήμερα μας τον έφαγε ο σκατιαρης ο αρχηγός της εθνικής αιλάδα και οι ξαπλές τους.. . Στο πρωτάθλημα προλάβαμε γιατί απαντήσαμε άμεσα. 1 στα 4.
Μείναμε με το αν έμπαινε το δοκάρι δύο φορες σε λίγες μερες, όμως με το αν δεν προκοψε κάνεις.
Με 1 στα 4 δεν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο αντιμετώπισης;
Εγώ είμαι ένας απλός οπαδός και δεν την καταλαβαίνω αυτή την προσέγγιση. Αυτό που μου λέει όμως ο προπονητής μας που ξέρει καλύτερα τις δυνατότητες της ομάδας είναι πως δεν πιστεύει ότι μπορουμε να τους πατήσουμε, γιατί αν το επιχειρήσουμε θα πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά. Πονάει αυτή η διαπιστωση, αλλά πάντα πονάει η αλήθεια.
Γιατί αν δεν είναι αλήθεια αυτο, γιατί το κάνουμε;
Τώρα στη λεωφλωρο που αναγκαστικά θα αμοληθουμε, ίσως πάρουμε τις απαντήσεις μας.
Στην πράξη τρώμε σε τεταρτο στη σειρά ντερμπι γκολ στις αρχές του Β ημιχρονου και τρέχουμε να προλάβουμε. Άλλοτε δεν προλαβαίνουμε όπως στο σκουλήκι. Προχθές μας τελείωσε ο χρόνος και μείναμε στο Χ, σήμερα μας τον έφαγε ο σκατιαρης ο αρχηγός της εθνικής αιλάδα και οι ξαπλές τους.. . Στο πρωτάθλημα προλάβαμε γιατί απαντήσαμε άμεσα. 1 στα 4.
Μείναμε με το αν έμπαινε το δοκάρι δύο φορες σε λίγες μερες, όμως με το αν δεν προκοψε κάνεις.
Με 1 στα 4 δεν πρέπει να αλλάξουμε τρόπο αντιμετώπισης;
Εγώ είμαι ένας απλός οπαδός και δεν την καταλαβαίνω αυτή την προσέγγιση. Αυτό που μου λέει όμως ο προπονητής μας που ξέρει καλύτερα τις δυνατότητες της ομάδας είναι πως δεν πιστεύει ότι μπορουμε να τους πατήσουμε, γιατί αν το επιχειρήσουμε θα πάθουμε μεγαλύτερη ζημιά. Πονάει αυτή η διαπιστωση, αλλά πάντα πονάει η αλήθεια.
Γιατί αν δεν είναι αλήθεια αυτο, γιατί το κάνουμε;
Τώρα στη λεωφλωρο που αναγκαστικά θα αμοληθουμε, ίσως πάρουμε τις απαντήσεις μας.
Συγνώμη που το λέω αλλά η προπονητική σου σήμερα είναι πολύ κάτω του μετρίου...Πάνω που πας να βάλεις τις αλλαγές, μου βγάζεις τον Ντεσπόντοφ, τον πιο επικίνδυνο παίκτη, τον πιο ξεκούραστο και τον πιο αδικημένο σχετικά με το 1ο ημίχρονο αφού δεν μπορεί να παίξει αριστερά...Έχεις κολλήσει στο μυαλό σου πως ο Τσιγγάρας πρέπει να παίζει μονο με τον Σβαμπ...Βάζεις τον Αντόνιο στη θέση 10 που δεν μπορεί να την παίξει και αυτό το έχουμε δει ακόμη και σε ματς με μικρές ομάδες...Για την αδικία του Τζήμα το ανέφερα πιο πάνω.Κάτι δεν βλέπεις καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 14 Φεβ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΡΑΓΙΚΗ απόφαση να κατεβαίνεις με τα 2α σε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ.Χορτάσαμε κύπελλα και αρχίσαμε να τα χαρίζουμε;
Ευτυχώς ξεκουράστηκαν οι παίχτες,για να πάνε ξεκούραστοι στο ρεπό της Κυριακής!
ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΕΣ αποφάσεις,αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...
Ευτυχώς ξεκουράστηκαν οι παίχτες,για να πάνε ξεκούραστοι στο ρεπό της Κυριακής!
ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΕΣ αποφάσεις,αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά...
Από το καλοκαίρι η καλύτερη ομάδα από αντιπάλους που πέρασε από την Τούμπα είναι αυτός ο βαζελος του κυπέλλου όμως μόνο, ο οποίος θεωρώ ότι έβαλε τακτικά και στρατηγικά τα πιο δύσκολα στον Λουτσέσκου. Δηλαδή ο Τερίμ πήρε είδε όλα τα παιχνίδια που δυσκολεύτηκε ο Λουτσέσκου και κάθισε και τα είδε και τα ανάλυσε και είπε έτσι θα κατέβω και αν είχε και καλύτερους παίχτες ο Τεριμ θα είχαμε μεγαλύτερο πρόβλημα. Αλλά ήταν και τυχερός γιατί ο τερματοφύλακας του ήταν από τους καλύτερους επίσης από αντιπάλους που πέρασαν από την Τούμπα γιατί αυτή την κεφαλιά του Σαμάτα δεν την βγάζεις με ένα χέρι. Υποτίμησε πολύ τον Τεριμ ο Λουτσέσκου και κατέβηκε λες και παίζουμε με τον Ατρόμητο, αλλά είναι τυχερός που είναι μόνο 1-0 στο ημίχρονο και στο δεύτερο θα πάει διαβασμένος τώρα πλέον. Η χειρότερη βραδιά του Λουτσέσκου και σε επίπεδο αλλαγών.