70. Mbwana Ally Samatta
- kataramenos5
- AlxNeapoli1
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη θεση αντεχει υπομονηkataramenos5 έγραψε:Δεν ανησυχω καθολου.Εδω ο Ραζβαν κατάφερε να παιξει μπαλα ο Μουργκ .
Ο Μουργκ όμως έχει τα μισά του χρόνια...kataramenos5 έγραψε:Δεν ανησυχω καθολου.Εδω ο Ραζβαν κατάφερε να παιξει μπαλα ο Μουργκ .
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- AlxNeapoli1
Ισχυει κι αυτο. Αν και ο Μπραντον εδειχνε ελπιδοφορα πραγματα. Ο Σαματα ειναι κατωτερος του δυστυχως.
-
papwolf
Είναι η μοναδική θέση στην οποία δυστυχώς υστερούμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Σωστό πέρσι ο Μπράντον στο πρωτάθλημα έκανε μόνο 4 γκολ. (πέρασε και αυτός τραυματισμό σαν τον Σαματα)Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέρσι ο Μπραντον ήταν στη θέση σου. Αναγκαστικά θα περιμένω...
Στα πλέι οφ έκανε 3 γκολ.
Στο κύπελλο όμως 5 γκολ με(τα 3 με καλαμάτα , το ένα με λαμία και ένα με βάζελο)
Σύνολο 12
Αυτός έλειπε και στην Αφρική και στο κύπελλο έχει μόνο 75 λεπτά με τον Βόλο μία συμμέτοχή
Τον ακύρωσαν και κάτι γκολ με τον βαρ εκείνο με τους Γερμανούς ήταν καθαρό.
Αλλά θα σου πει κάποιος ναι αλλά ο Μπραντον τρέχει και παίρνει λιγότερα και πρεσάρει πιο πολύ.
Οκ αλλά αυτός ήρθε πακέτο ελεύθερος με τον Μπαμπα με πιο καλό βιογραφικό και εμπειρίες και συμμέτοχές.
Τι να κάνουμε τώρα και ο Μπερμπατοφ ήρθε από την Μονακό και δεν έκανε τίποτα, ο Μιγιατοβιτς πήγε στην Φιορεντίνα και δεν έκανε τίποτα, ο Σεβτσένκο πήγε στην Τσελσι λίγα πράγματα και γύρισε στην Μιλαν και δεν έκανε τίποτα μηδεν. Μπορεί να κάθομαι να λέω χίλια παραδείγματα οι πρώτοι είμαστε ή οι τελευταίοι.
Αν δεν βοήθησει μέχρι το καλοκαιρι θα αποχωρήσει μπορεί να πάει καμία Αραβία. Μπορεί να μείνει.
Τι να κάνουμε θέλαμε να διώξουμε τον Μουργκ και τον ανανεώσαμε. Το μέλλον κανείς δεν το ξέρει.
Εχει καμία ομάδα κανέναν Ιντζάγκι στο πρωτάθλημα και δεν το ξέρω και γκρινιάζουμε εμείς.
Ο Μπραντον ειναι ο καλυτερος βασικος αναπληρωματικος επιθετικος που εχω δει στη ζωη μου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέρσι ο Μπραντον ήταν στη θέση σου. Αναγκαστικά θα περιμένω...
- figurehead4
Ο Βαρελα αναστήθηκε μετά από ένα χειροκρότημα σε μια μαλακία. Εύχομαι να το γνωρίσει αυτό και ο Αλι σε καμιά χαμένη ευκαιρία και να πάρει τα πάνω του. Να μην μείνει στα σκουπίδια των σοσιαλ μίντια. Δεν μιλάω για εδώ, ξεκαθαρα.
Μόνο κέρδος θα έχουμε αν του σταθούμε. Αυτός θα παίζει ως το τέλος και ο Μπράντον. Στήριξη θέλει
Μόνο κέρδος θα έχουμε αν του σταθούμε. Αυτός θα παίζει ως το τέλος και ο Μπράντον. Στήριξη θέλει
Δε το διάβασα αυτόbarlow4 έγραψε:Ο Μπραντον ειναι ο καλυτερος βασικος αναπληρωματικος επιθετικος που εχω δει στη ζωη μου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέρσι ο Μπραντον ήταν στη θέση σου. Αναγκαστικά θα περιμένω...
- Μπαρκαρούτσος
aivas19 έγραψε:Για τον Μπραντον γραφόταν οτι δεν εκανε ουτε κοντρολ
Έχει γραφεί, επίσης, ότι δεν είναι ποδοσφαιριστής και ότι δεν είναι CF.
Τον Μπραντον οτι δουλεια κ αν τον βαλεις, θα την κανει.Απο χωματουργικα μεχρι σταυροβελονιά.sn0ufel4 έγραψε:Δε το διάβασα αυτόbarlow4 έγραψε:Ο Μπραντον ειναι ο καλυτερος βασικος αναπληρωματικος επιθετικος που εχω δει στη ζωη μου.Μαυρο Χιονι έγραψε:Πέρσι ο Μπραντον ήταν στη θέση σου. Αναγκαστικά θα περιμένω...
Κ με τον ιδιο μισθο.