70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Το θέμα με τον Σαματα δεν είναι αν κάνει ή όχι για ΠΑΟΚ. Έχουμε φτάσει μέσα Φλεβάρη. Δεν κάνει για κανέναν λόγο.
Το θέμα είναι να πάμε κόντρα στην φύση μας ως οργανισμός και να μην στηρίξουμε μια λάθος επιλογή μέχρι τελικής πτώσης γιατί μόνο χαμένοι θα βγούμε.
Μπράντον, Τζιμας τριτος ο Σαματα και κατά τον Μάιο ας του πούνε ότι δεν υπολογίζεται μπας και βρεθεί κανένα κορόιδο και τον πάρει.
Το θέμα είναι να πάμε κόντρα στην φύση μας ως οργανισμός και να μην στηρίξουμε μια λάθος επιλογή μέχρι τελικής πτώσης γιατί μόνο χαμένοι θα βγούμε.
Μπράντον, Τζιμας τριτος ο Σαματα και κατά τον Μάιο ας του πούνε ότι δεν υπολογίζεται μπας και βρεθεί κανένα κορόιδο και τον πάρει.
- Μπαρκαρούτσος
barlow4 έγραψε:Διορθωση.Δεν ειναι ο χειροτερος επιθετικος.Ειναι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης που εχω δει στη ζωη μου.Μπορει κ ο χειροτερος αθλητης γενικοτερα.
Μπλαγκαραζουμιε.
Έλα ρε Ken, δεν περίμενα από εσένα τέτοια λόγια!
Ειδικά από τη στιγμή που έχεις δει Σπυρόπουλο, Αραμπατζή, Κατσικά, Necid, Oliseh και και και...
Μην πάω στο μπάσκετ και κλαίμε με τους απίθανους που πέρασαν την τελευταία 10ετία. Αλλά και νωρίτερα.. Καλλέ κτλ.
- AlxNeapoli1
- Μπαρκαρούτσος
Στον ΠΑΟΚ ήταν 0. Ο Tomas Necid πριν τον τραυματισμό του ναι, ήταν παιχταράς.
- TylerDurden
Κατσικάς (για ένα χρόνο), Ολίσε (το πρώτο εξάμηνο, εξαιρετικό γκολ με τον Άρη) που ήρθε προσέφεραν. Ο Τσέχος ήταν τανκ αλλά μεγάλος άτυχος. Σε εμάς δεν έκανε τίποτα. Σπυρόπουλος καρτούν.
Ειδικά ο Αραμπατζής είναι πολύ μεγάλη αδικία να αναφέρεται σε αυτήν τη λίστα καθώς το παιδί μετά τους χιαστούς δεν είχε καμία σχέση με τον πολύ καλό (σε άλλο επίπεδο ομάδας προφανώς) παίχτη που ήταν προηγουμένως.
Το δε γκολ του στο 2-0 επί της ΑΕΚ, αξέχαστο.
Ειδικά ο Αραμπατζής είναι πολύ μεγάλη αδικία να αναφέρεται σε αυτήν τη λίστα καθώς το παιδί μετά τους χιαστούς δεν είχε καμία σχέση με τον πολύ καλό (σε άλλο επίπεδο ομάδας προφανώς) παίχτη που ήταν προηγουμένως.
-
τσιριγωτης
- Μπαρκαρούτσος
Φτάνει, τσιριγωτη. Δεν θα σ'το ξαναπώ. Σ'το έχω πει άλλες δύο φορές και με γράφεις στ'αρχίδια σου.
ολοι οι προαναφερθεντες είναι , τι να σου πω, σαν να λεμε ο Κουκουβίτσας απέναντι στον Λεβινγκστον.Μπαρκαρούτσος έγραψε:barlow4 έγραψε:Διορθωση.Δεν ειναι ο χειροτερος επιθετικος.Ειναι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης που εχω δει στη ζωη μου.Μπορει κ ο χειροτερος αθλητης γενικοτερα.
Μπλαγκαραζουμιε.
Ειδικά από τη στιγμή που έχεις δει Σπυρόπουλο, Αραμπατζή, Κατσικά, Necid, Oliseh και και και...
Μην πάω στο μπάσκετ και κλαίμε με τους απίθανους που πέρασαν την τελευταία 10ετία. Αλλά και νωρίτερα.. Καλλέ κτλ.
Θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα...έδωσε κι έφαγε ξύλο χθες...σίγουρα δεν είναι στο επίπεδο Λιβάι Γκαρσία ή Ιωαννίδη που έχουν οι ανταγωνιστές αλλά δεν είναι για πέταμα...βοηθηστε την ομάδα και τους παίκτες με θετικά σχόλια και ενέργεια...μ αυτούς θα πορευτούμε...
Δεν έβαλε ο Ολίσε το γκολ με τον Αρη. ο άλλος ο μαυρούκος δεν ήτανε; δύο είχαμε παρει μαζί , αλλα ξεχνάω όνομα. Τη γκολάρα τη θυμάμαι μια χαρά φυσικά με σουτάρα από έξω αριστεραTylerDurden έγραψε:Κατσικάς (για ένα χρόνο), Ολίσε (το πρώτο εξάμηνο, εξαιρετικό γκολ με τον Άρη) που ήρθε προσέφεραν. Ο Τσέχος ήταν τανκ αλλά μεγάλος άτυχος. Σε εμάς δεν έκανε τίποτα. Σπυρόπουλος καρτούν.
- Μπαρκαρούτσος
Abdoul Razzagui Camara. Ο οποίος σταμάτησε στα 28 λόγω προβλημάτων καρδιάς.
Ας μην συνεχίσουμε τα off-topics και ας μην κολλάμε στα ονόματα, καταλάβατε όλοι το point μου πιο πάνω.
Ας μην συνεχίσουμε τα off-topics και ας μην κολλάμε στα ονόματα, καταλάβατε όλοι το point μου πιο πάνω.
- AlxNeapoli1
HarrisonΜπαρκαρούτσος έγραψε:barlow4 έγραψε:Διορθωση.Δεν ειναι ο χειροτερος επιθετικος.Ειναι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης που εχω δει στη ζωη μου.Μπορει κ ο χειροτερος αθλητης γενικοτερα.
Μπλαγκαραζουμιε.
Μόνο ο δάσκαλος Αποστόλης τέτοιο τρολάρισμαΜπαρκαρούτσος έγραψε:barlow4 έγραψε:Διορθωση.Δεν ειναι ο χειροτερος επιθετικος.Ειναι ο χειροτερος ποδοσφαιριστης που εχω δει στη ζωη μου.Μπορει κ ο χειροτερος αθλητης γενικοτερα.
Μπλαγκαραζουμιε.