ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
43
24%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Ozdoev
13
7%
Meïtè
75
42%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
2
1%
Samatta
4
2%
Despodov
35
20%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Jonny
3
2%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 178

Jack_MeHoff

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Εγώ μπορώ να κάνω χωριό με όλους, όποια και να είναι η άποψη και ο χαρακτήρας του.

Το μόνο που δε μπορώ να δεχτώ είναι ο συγκεκριμένος τρόπος έκφρασης που έχουν τα συγκεκριμένα μέλη πιο πάνω.

Είναι πολύ διαφορετικό να γράψεις:

α) "Προσωπικά διαφωνώ με την χρησιμοποίηση του Σαματα καθώς δεν έχει δείξει πράγματα στο γήπεδο, και αυτό ίσως να οφείλεται σε εμμονές του προπονητή"

β) "τι τον έβαλε μέσα αυτόν τον αμπαλο μαύρο ο ρουμανος απατεώνας"

Πρόκειται για την ίδια άποψη (ακόμα και αν διαφωνώ), την μια την εκφράζει ένας κανονικός άνθρωπος, την άλλη ένα σκουπίδι που δεν χωράει ούτε σε ένα φόρουμ, πόσο μάλλον στην κοινωνία.

Όσο είμαι στο φόρουμ έχω δει δεκάδες ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια για τα οποία δεν έχουν γίνει τα απαραίτητα, κατά τη γνώμη μου. Βέβαια δεν είναι δική μου δουλειά αυτή, αν εσάς σας αρέσει αφήστε το έτσι. Αν δεν σας αρέσει, συζητήστε το και βρείτε μια λύση.

ΠΑΟΚ :pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ πρώτος θα σε πω ότι σήμερα η μοντ τιμ πέταξε αετό. Τώρα διάβασα λίγο το φόρουμ (ήμουν έξω από το μεσημέρι) αλλά φυσικά δεν είδα τα πάντα.

Αν είδες κάτι σήμερα που μας ξέφυγε, πες να το δω.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Διαβασα 15 σελιδες και εκει που σκεφτομουν πως θα απαντησω στους γυμνοσαλιαγκες και στα φαντασματα του παρελθοντος... τσουπ στις καθυστερησεις τους σουταρε ο Μπαρκα...

Οι περισσοτεροι σταθηκαν στα εξης...στην μη χρησιμοποιηση Ντελια-Δεσποτοφ...στον Σαματα...και στην διαιτησια...

Ο λογος που δεν επαιξε ο Ντελιας μας γνωστοποιηθηκε απ την ομαδα...βγαζοντας 11αδα με Ντελια που αλλαξε μετα...
Και για οσους λεν πως επαιξε μετα ...εγω εμπιστευομαι την επιστημονικη αποψη του Γερασιμου...

Για την κουβεντα που γινεται ποιοι μπορουσαν να παιξουν βασικοι...η συζητηση κινειται κυριως γυρω απ τον Δεσποτα..
Αν το δει κανεις καποιος το σημερινο ματς...μεμονομενα...μπορει ευλογα να δημιουργηθουν καποιες αποριες με το ποιοι ξεκινησαν...ΑΛΛΑ...η ομαδα ειχεκαι εχει...Κυριακη(σημερα)κουλα-Τεταρτη βαζελο-Κυριακη γαυρο-Τεταρτη βαζελο...πιστευεται οτι αυτα δεν επρεπε να ληφθουν υπ οψιν και να γινει καποια διαχειρηση;;;;;
Το σημερινο ματς εκρινε 3 βαθμους...το μεθαυριανο μπορει να κρινει την συμμετοχη σε ενα τελικο...αυτα δεν τα λαμβανουμε υπ οψιν;;;;

Ο Σαματα για μενα κακος ''ξεσκιζεται'' για το σουτ στα ''περιστερια''...οταν παει να πιασει το σουτ...η μπαλα ανεβαινει και ειναι σε υψος σχεδον στο υψος του γοφου....εκει η μπαλα δεν κατεβαινει με τιποτα...κατι τετοια τα εχουμε δει και σε φορ δεκαδων εκατομμυριων στην Ευρωπη...

Διαιτησια....χαρακτηριστικο του πως σε επαιξε ο διαιτητης ειναι αν δεις το μαρκαρισμα του σπυριαρη στον μειτε...παιζει τον Μειτε απο πισω...με χερια...με φανελα...με ποδια κατω...κιτρινη για σεμιναριο...και δεν εκανε ουτε παρατηρηση...
Για τον καλενς τι να πουμε;;;; εκανε 6 φορες το ιδιο φαουλ και πηρε κιτρινη στο 88' στην 7 φαση...που ευτυχως του εκατσε του διαιτητη αυτη η εξωφθαλμη φαση γιατι θα ηταν σκανδαλο αυτος ο παικτης με αυτο το παιχνιδι που εκανε να τελειωνε χωρις καρτα...και βεβαια αλλιως παιζεις αν φας καρτα στο 30 η 40 η 50 κι αλλιως αν την φας στο 88...
Χαρακτηριστικη φαση....φαουλ μαρς του καλενς στο Ζιφκο...γαργαρα...μακρινη μπαλια...ιδιο φαουλ στον γκατσινοβιτς εξω απ την περιοχη και το σφυριζει...
Τι εχουμε εδω δλδ;;;; Εκει που θα ειχες στημενο στην κουλα...μουχτι το φαουλ...και σε εχει στημενο η κουλα...μεσα σε 5 δευτερολεπτα ολα αυτα... και γραφει ο αλλος πιο πανω ''100% αψογος ο διαιτητης''...

υ.γ.Το ακυρο στατιστικο της ημερας...2-3 στις καρτες....οι 2 δικες μας στα δυο φορ μας...οι 3 δικες τους στα μπακ τους...μπορει να λεει πολλα...μπορει να μην λεει και τιποτα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

[youtube]6fk5NERZCZ4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Psykoman, δοκάρι και μέσα ομαδάρα, δοκάρι και έξω άχρηστοι και υπόνοιες.

episimos73 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:Για οσους δεν βλεπουν το ματς δεν το χασε με κενη εστια, να ξερετε. Γυριστο ηταν μεσα σε πολυκοσμια που πηγε 20εκ πανω απτο οριζοντιο
Έλα τώρα ρε φίλε σε παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Η ομάδα είναι πρώτη και αυτό μετράει. Αυτός που μας έχει πρώτους αυτός αποφασίζει και αυτός θα κριθεί στο τέλος. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να έχει τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία όπως η αεκ σε όλους τους αγώνες. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τα 4 ματς με αεκ αρη στα πλευ οφφ με τη γνωστή δυσκοιλιοτητα που παρουσιάζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Δευ 12 Φεβ 2024, 07:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
AntoniosK

Δημοσίευση από AntoniosK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ξεβράκωμα του λαού του ΠΑΟΚ σήμερα.
Μερικοί δεν είστε ούτε για να πετάτε χαρτάκια στον ουρανό στα γκολ.
Οπαδοί της νίκης. Χάσαμε από τον Άρη στο μπάσκετ, ας γαμωκοπήσουμε τον ΠΑΟΚ, τον ίδιο ΠΑΟΚ που κράζουμε ότι δεν έχει παίκτες και κρύβεται πίσω από τα χρέη του, αλλά από την άλλη έχουμε απαιτήσεις, αλλά από την άλλη Παλατάκι δεν πάμε.

Φέραμε Χ από την αεχ ενώ παραμένουμε πρώτοι και εδώ κάνετε κατάδυση και καλλιτεχνική κολύμβηση στο βούρκο της μιζέριας.
Στη νίκη απόντες, πολλοί από εσάς. Στην ήττα, λαλίστατοι. Θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορίες εμμονής, ηττοπάθειας και μαλακίες. Ηττοπαθείς και εμμονικοί είστε εσείς οι ίδιοι, με συγκεκριμένα πρόσωπα και στελέχη του ΠΑΟΚ.
Πάτε στου Θωμαρέη και στου ΚυρΚυρ να κράξετε και να ρωτήσετε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας.

Τώρα ρε γιατί δεν ρωτάτε να σας πουν ποιοι είναι οι στόχοι; Πάει καλά η ομάδα και στ'αρχίδια σας, ε;

Αποδεχτείτε ρε την ήττα, αθλητισμός είναι! Γαύροι γεννηθήκατε ρε μήπως;;;

Α ρε...α ρε...οπαδοί της νίκης.
Λίγο να πληγωθεί ο ΠΑΟΚ, μυρίζετε αίμα και ορμάτε σαν τα κοράκια. Τρομάζω να σκεφτώ αν έτσι αγαπάτε την ομάδα σας, που την αγαπάτε 10, 20, 30 χρόνια, πώς αγαπάτε τους ανθρώπους στον κύκλο σας που τους ξέρετε πολύ λιγότερα χρόνια.

Χρεωμένος ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ; Ας τον γαμήσουμε που χάνει από ομάδες ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από αυτόν.

Φέραμε Χ με ΣΥΝΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗ ενώ παίξαμε καλύτερα και έβαλε και το κοράκι το χέρι του; Ας γράψουμε στ'αρχίδια μας τόσους μήνες μπαλάρας και επιτυχιών. "Ο εμμονικός που βάζει Vieirinha και αποκλείστηκε από τη Levski".
ΑΧΑΡΙΣΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ εσύ που το έγραψες.

Άντε βραδιάτικα με γαμήσατε τη ψυχή. Μακάρι το πρωί να ξυπνήσετε αρειανοί. Σταδιάλα από 'δώ.

Ο άλλος λες και βλέπει ΠΑΟΚ μία φορά το τρίμηνο. "Μόνιμος παγκίτης ο Ντέλιας". Τουλάχιστον κάντε ένα τσεκ γαμώ πριν μπείτε να στάξετε δηλητήριο ρε! Κράξτε την ομάδα, αλλά μη γράφετε μαλακίες, αποκτήστε επιχειρήματα! Λες και έχω να κάνω με τη γενιά του TikTok και της ατάκας μιας σειράς, που για να πιει καφέ παραγγέλνει να τον φέρουν σπίτι.
Άψογος Μπαρκαρούτσε...Τίποτε δε με απογοήτευσε χτες όσο αυτά που διάβασα εδώ μετά τον αγώνα...Δεν υπάρχει σωτηρία. Η αντίληψη αυτή η γεμάτη ανασφάλειες, αστήρικτη επιχειρηματολογία και φθηνή κριτική έχει παγιωθεί.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

nikolasf έγραψε: Συμφωνώ απόλυτα και αυτή την φοβική προσέγγιση στηλιτεύω... απλά δεν είναι η πρώτη φορά... Υπάρχει σε όλα τα ντέρμπι φέτος πλην με gay σε καραιτάβλι... Και καλά τότε δεν ήσουν έτοιμος ...τώρα όμως;;; Με ζέλα στην Τούμπα υπήρχε πάλι απλά δεν στοίχισε.
Εγώ εσφαλμένα ίσως πιστεύω ότι και η μη χρησιμοποίηση Ντέλια στο αρχικό σχήμα είναι απόρροια αυτής της προσέγγισης... ίσως να υπήρχε όντως πυρετός, ίσως και όχι δεύτερες σκέψεις τελευταίας στιγμής . Είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος;;; , Φταίω όμως που είμαι καχύποπτος;;;
Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πολύ βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς και έφαγε γκολ με την άμυνα στο κέντρο (από το φόβο του μάλλον...) .Και αυτό που έμεινε είναι θεωρίες συνωμοσίας για τον πυρετό του ντελια...

Λες και είπε ψέματα ο παίκτης ? Ο προπονητής? Η ομάδα ? Όλοι μαζί ?

Φυσικά και φταις εσύ που είσαι "καχύποπτος", αν και άλλη λέξη είναι πιο σωστή. Είναι απόλυτη 100% προσωπική σου ευθύνη και ντροπή.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

nikolasf έγραψε: Εγώ εσφαλμένα ίσως πιστεύω ότι και η μη χρησιμοποίηση Ντέλια στο αρχικό σχήμα είναι απόρροια αυτής της προσέγγισης... ίσως να υπήρχε όντως πυρετός, ίσως και όχι δεύτερες σκέψεις τελευταίας στιγμής . Είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος;;; , Φταίω όμως που είμαι καχύποπτος;;;
Όχι ρε δε φταις εσύ, άλλος φταίει που λες χαζομάρες. Η κακιά η ώρα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Leonardo10 έγραψε:Εγω έχω να πω την νέα χρόνια ο ντελιας έχει ξεκινήσει 1 φορά στο πρωτάθλημα και 2 φορες στα παιχνίδια με πανσεραικό στο κύπελλο. Λογική ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και το καλύτερο στα Βαλκάνια είναι αλλαγή του Μουργκ, επαναλαμβάνω του Μουργκ. Αλλά το επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπει τα ντερμπυ με κιάλια, ούτε στα ματς με Άιντραχτ δεν ξεκίνησε πάλι. Αν έχω δυο παράπονα από ραζβαν είναι αυτά, γιατι παίρνουν τα ντερμπυ και κυρίως γιατί παίζουν τόσο πολύ οι Σαματα-Μουργκ
Το ότι ήταν άρρωστος σου λέει κάτι;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αυτή ήταν η ΑΕΚ; Ένα σουτ σε εκατό λεπτά αγώνα και τέλος.

Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα που έκανε τρεις κλασικές και το γκολ.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

γιατί θέλει να έχει πίεση, να τρέχει περισσότερο κι αν το παιχνίδι δεν του χαλάσει αλλά κι αν τύχει να του γυρίσει να έχει παίκτες που θα μπουν και θα του δώσουν λύσεις. αυτό ασφαλώς είναι μια προσέγγιση με βάση. εξάλλου δεν του έφεραν κι άλλον έναν που ήθελε η ομάδα όπως γραφόταν.
παιδιά μιλάμε εκ του αποτελέσματος. γιατί αν δεν είχε βάλει το γκολ το χαρτί και είχαμε κερδίσει θα μιλούσαμε για άριστη διαχείριση του ματς και άψογο ροτέησον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

nikolasf έγραψε:
vs40 έγραψε:Πολύ φοβικός ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε για να ακυρώσει την αεκ και όχι να παίξει τη μπάλα του. Ναι στο παρελθόν είχαμε ήττες, αλλά τώρα η ομάδα μας πετάει, ρίχνει 5άρες και 4άρες συνεχώς και πιστεύω ότι αν το πιστέψει, δεν έχει να φοβηθεί την Αεκ, που σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή τακτική. Στο πρώτο 10λεπτο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ, και μετά αφού φάγαμε το γκολ είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Γιατί να μην ανεβαίνει ο Μπάμπα; Υπήρξε μια φάση, αν θυμάμαι καλά γύρω στο 53-54' και έγινε πολύ καλή ατομική προσπάθεια με κράτημα μπάλας (νομίζω Μεϊτέ) και περίμενε πολύ ώρα την κίνηση του μπακ, που δεν έγινε ΠΟΤΕ σε αμαρκάριστο χώρο (πολλά υποσχόμενη επίθεση). Γενικά δεν έγιναν σχεδόν καθόλου overlaps, που είναι το δυνατό μας σημείο.

Ξεκάθαρο λάθος το να μη ξεκινήσει ο Ντεσπότοφ. Αδυνατώ να το κατανοήσω. Όσο για το Σαμάτα, δε νομίζω ότι έκανε κακό παιχνίδι, γιατί πάλεψε πολύ. Τη μόνη δικαιολογία που δεν παίζει παραπάνω ο Τζίμας τη δίνω γιατί το παιδί δίνει φέτος πανελλήνιες και είναι καλός μαθητής. Ίσως δεν είναι η ώρα να πάρει τόση πίεση, αλλά τουχρόνου.

Μπράβο πάντως στην ομάδα για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, ειδικά αν κάνουμε το απόλυτο στους επόμενους 4 αγώνες. Η ομάδα δεν πρέπει να φοβηθεί το εκτεταμένο ροτέισον, που την έφερε ως εδώ. Τώρα ειδικά το έχουμε ανάγκη.
Συμφωνώ απόλυτα και αυτή την φοβική προσέγγιση στηλιτεύω... απλά δεν είναι η πρώτη φορά... Υπάρχει σε όλα τα ντέρμπι φέτος πλην με gay σε καραιτάβλι... Και καλά τότε δεν ήσουν έτοιμος ...τώρα όμως;;; Με ζέλα στην Τούμπα υπήρχε πάλι απλά δεν στοίχισε.
Εγώ εσφαλμένα ίσως πιστεύω ότι και η μη χρησιμοποίηση Ντέλια στο αρχικό σχήμα είναι απόρροια αυτής της προσέγγισης... ίσως να υπήρχε όντως πυρετός, ίσως και όχι δεύτερες σκέψεις τελευταίας στιγμής . Είναι κάποιος απόλυτα σίγουρος;;; , Φταίω όμως που είμαι καχύποπτος;;;
Ναι ολόκληρος ΠΑΟΚ γίνεται μαριονέτα για ποιον λόγο;;

Κατουρηθηκε ο λουτσεσκου και είπε. Βάλε μουργκ μη χάσουμε!

Ρε παιδιά οκ να πω ότι ζούμε στον αιώνα που βλέπουμε. Με το κυαλι το γήπεδο και τα νέα.

Το παιδί ήταν με πυρετό.

Ήμαρτον δηλαδή!

giapas

Δημοσίευση από giapas »

Odi έγραψε:Αυτή ήταν η ΑΕΚ; Ένα σουτ σε εκατό λεπτά αγώνα και τέλος.

Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα που έκανε τρεις κλασικές και το γκολ.
Μια παρατήρηση μόνο εδώ , ασφαλώς όχι για να σου αλλάξω γνώμη.
Στο 2ο ημίχρονο η ευκαιρία του Σαμάτα ήταν με τρεις καραμπόλες στη μικρή περιοχή.
Η ευκαιρία του Ντεσπόντοφ ήταν ένας δικός μας με 3 αντιπάλους, άσχετα αν ο παικταράς έκανε καλό τελείωμα.

Οι ευκαιρίες αυτές δεν ήταν απότελεσμα παραγωγής παιχνιδιού ΠΑΟΚ. Όπως για παράδειγμα τα 2 γκολ με βαζελμπαχτσε. Ήταν αποτέλεσμα έντασης στο παιχνίδι ,τύχης και ατομικού ταλέντου. Σε ροή παιχνιδιού δε θυμάμαι να εκθέσαμε μεσοαμυντικά τη κούλα με τον γνώριμό μας τρόπο , με εξαιρεση μια φάση στο 1ο ημίχρονο όπου βγήκαμε έξω δεξιά , κόψαμε τη μπάλα στο 2ο δοκάρι και έτρεξε με απιστευτο σπριντ ο Πινέδα και την έδιωξε κόρνερ.

Αντιθέτως η κούλα , υπήρξαν στιγμές που έσπασαν τη πρώτη γραμμή πρέσινγκ και ανέβασαν παίκτες με πολύ καλές (για ντέρμπυ) προϋποθέσεις.. άσχετα αν δεν είχαν καλή επιλογή. Σαν παράδειγμα θα σου πω μια φάση κοντά στο 20λεπτο που έβλεπα στα στιγμιότυπα όπου φεύγει ο Τσούμπερ νομίζω φάτσα με την αμυντική μας τετράδα . Όλα τα χαφ μας ήταν πίσω του. Η φάση κατέληξε σε σέντρα από τα δεξιά μας κι αν δε κάνω λάθος σε απόκρουση με κεφαλιά σε κόρνερ. Δες ότι σε αυτή τη γρήγορη φάση η κούλα είχε ανεβάσει 6 παίκτες στη περιοχή μας και μάντεψε τη στιγμή της φάσης ποιος και πως μάρκαρε το Λιβαι μέσα στη περιοχή. Έγινε κι άλλες φορές με το Πινέδα που στο κέντρο ήταν πολύ καλός , αλλά πάλι δεν είχαν καλές επιλογές μετά.

Για μένα το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο , οι ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν αλλά προσωπικά μου έχει μείνει πικρή γεύση γιατί το παιχνίδι μας άλλαξε τόσο μα τόσο πολύ αυτά που είμαστε προπονημένοι και ικανοί να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Η φάση του ντεσποτοφ ναι ειναι 1 με 3 αλλά παίζεις συνδυαστικά.

Η φάση του ντελια παίζεις συνδυαστικά.

Και η φάση του 1ου ημίχρονου είναι από συνδυαστική ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα προφανώς δε μας ένοιαξε χθες να αποδείξουμε ότι θα κεντησουμε στο γήπεδο.

Το ματς θέλαμε να πάρουμε κι αν ήμασταν λίγο πιο αποδοτικοί ή τυχεροί στη φάση του δοκαριου θα το παίρναμε.
Επίσης η έλλειψη ντελια στο βασικό σχήμα μας έκοψε πολύ στο θέμα ανάπτυξης.

Θα είχαμε σαφώς περισσότερες κινήσεις και δημιουργίες με ντελια βασικό.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”