88. Marcos Antonio

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: 88. Marcos Antonio

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ τον παίκτη δεν τον ήξερα πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Με αυτές τις εμφανίσεις πάνω από 2 Μ δεν αξίζει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ωραιος παιχτης δειχνει και αρκετα κοντρολαρισμενος. Αλλα μεχρι στιγμης δεν υπήρξε καποιο ματς στο οποίο μπήκε και ξαφνικα ανεβασε απότομα την ομάδα ή έκανε κατι τρομερό. Το μεγαλυτερο προβλημα είναι η σωματοδομη του που αποτελεί μειονέκτημα σε υψηλό επίπεδο. Ουτε εγω τον αξιολογω στα 6-7 μυρια, αλλα μια αγορα στα 3-4 μυρια εμενα δεν θα ,με χαλουσε. Ολα βεβαια είναι και συνάρτηση των λοιπών επιλογών που θα έχουμε το καλοκαίρι για την συγκεκριμένη θέση στα ίδια λεφτά. Αν είναι ο καλύτερος παίχτης που μπορείς να φέρεις με ενα ποσό μέχρι 4 μυρια, τότε οκ. Αλλά αν υπάρχουν καλύτεροι, που θεωρώ πως σ αυτές τις ηλικίες (23-24) αν υπάρχει όντως ταλέντο δύσκολα θα βρεις παίχτη με κάτω από ενα 6αρι, τότε ας αποκτηθεί άλλος.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Θα τον δούμε όταν θα παρει μερικά παιχνίδια βασικός στη θέση που παίζει και δίπλα σε άλλον βασικό ...
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Θα ηθελα να των δω στο 8 διπλα στον Μειτε. Προχθες με Σερρες οταν βγηκε ο Σβαμπ και γυρισε πισω στο 8 επαιξε μπαλαρα μαζι με τον Χαρη. Ετρεχε συνεχως σαν ζιζανιο σε καθε γωνια του γηπεδου, κατεβαινε χαμηλα μεχρι τον Ζιφκο, παίρνοντας πάντα την κατάλληλη θέση στα μεσοδιαστήματα και ζητουσε μπαλα απο καθε συμπαικτη για να τους ελευθερωσει και να την προωθησει μπροστα. Ακουραστος και ασταματητος με αψογο κοντρολ και αριστες επαφες και μεταβιβασεις.
Εχασε πολυ εδαφος λογω τραυματισμου και η ομαδα αναγκαστικά μονταριστηκε χωρις αυτον. Αναγκαστικα τον χρησιμοποιει ο Λουτσε στο 10 γιατι εκει υπαρχει κενο στο ροστερ, αλλα η πραγματικη του θεση ειναι πιο πισω οπου ηδη υπαρχουν 2 δοκιμασμενα διδυμα. Λογω ολων αυτων των συγκυριων θεωρω οτι δεν εχουμε δει ακομα τις πραγματικες του δυνατοτητες κι ετσι αυτη τη στιγμη ειναι πολυ δυσκολο να κριθει η προσφορά και η αξία του μέχρι τώρα.
Ελπιζω μετα απο 3 μηνες να μπορουν να βγουν πιο αξιοπιστα συμπερασματα και να ξερουμε αν αξιζει να συνεχισει και του χρονου ειτε με αγορα ειτε με ανανεωση δανεισμου.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Τωρα που το σκεφτομαι ισως να ηταν και καλυτερα σε σχημα με τρια χαφ να παιξει καλυτερα ο Οζντοεφ μπροστα και ο ΜΑ διπλα στον Μειτε...
Άβαταρ μέλους
rockavlon

Δημοσίευση από rockavlon »

CCCP έγραψε:Τωρα που το σκεφτομαι ισως να ηταν και καλυτερα σε σχημα με τρια χαφ να παιξει καλυτερα ο Οζντοεφ μπροστα και ο ΜΑ διπλα στον Μειτε...
+1 εδω
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Αφού τον πιστεύει ο Λουτσέσκου, που μέχρι τώρα έχει κλείσει το στόμα μου, ουκ ολίγες φορές, δεν έχω κάποιον λόγο να μην το κάνω και εγώ.
Αν θέλουν να ενεργοποιήσουν την option για να τον αγοράσουν (κάτι παραπάνω από εμάς ξέρουν), μια χαρά.
Αν δεν θέλουν και προσπαθήσουν να τον πάρουν ξανά δανεικό (πρέπει να θέλει και αυτός βέβαια), πάλι καλώς.
Το θέμα είναι τι συμφέρει την ομάδα μας και όλο το team που την τρέχει.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

CCCP έγραψε:Τωρα που το σκεφτομαι ισως να ηταν και καλυτερα σε σχημα με τρια χαφ να παιξει καλυτερα ο Οζντοεφ μπροστα και ο ΜΑ διπλα στον Μειτε...
Εχεις απολυτο δικιο
Σε σχημα με τρια χαφ θα ηταν πολυ χρησιμος
Αλλα στο σχηματισμο π εχουμε, εμενα δεν μου βγαινουν τα κουκια με οποιοδηποτε καλο αντιπαλο ή σε ντερμπι
Εννοω τα πιο δυσκολα παιχνιδια κ οχι τα λιμα
Εμεις με 2 χαφ παιζουμε κ δεκαρι

Δηλαδη ποιον να βγαλεις, για να ξεκινησεις με τον Αντονιο σε σκληρο παιχνιδι?

Στο 10 εξαφανιζεται, γιατι ειναι μικροσωμος κ δεν μπορει να παιζει χωρις να εχει χωρο, κοντα στους κεντρικους αμυντικους κ πιο πισω αν τον βαλεις, χανεις σε δυναμη κ ανασταλτικοτητα

Καλος παικτης ειναι, ταχυς, εξυπνος, με πολυ καλες κ προσεκτικες μεταβιβασεις, αλλα δεν ξερω πώς χωραει με καλους αντιπαλους
Σε αλλο συστημα - σχηματισμο ναι, θα μπορουσε
Σε αυτο π παιζουμε, για μενα οχι

Αυτο το σκαρι ποδοσφαιριστη εχει περιορισμους λογω σωματοδομης
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Νομιζω πως ανεπισημα εχουν παρει αποφαση να μην προσπαθησουν για αυτον οποτε απλα περναει ο καιρος
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ίσως έχει νόημα να τον βάλει δίπλα στον Μειτε, μια που ο Οζντοεφ φαίνεται να είναι ντεφορμε
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Εγώ ρε παιδιά θα σκάσω ειλικρινά με αυτό το πράγμα. Λέμε για σωματοδομή και αντοχές... Δηλαδή ο Πινέδα είναι πιο δυνατός; Από ποτέ χρειάζεται μόνο δύναμη στο κέντρο; Επίσης ξεχνάμε ότι έπαιζε Τσου Λου με τη Σαχταρ και Σεριε Α. Δηλαδή τι συζητάμε;
Το θέμα είναι πως δεν είναι εξαροοχτάρι "Λουτσέσκου". Θέλει άλλου τύπου παίχτες εκεί. Θα μου πεις γιατί τον πήραμε; Έλα ντε;
Αφου ο Σβαμπ θα παίζει...
Κρίμα τα όνειρα για ζευγάρι με τον Μεϊτέ
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Οπως τα λεει ο figurehead, ο Βερατι ειναι πχ πιο ψηλος;
blackchaos

Δημοσίευση από blackchaos »

Θα ήταν πολύ χρήσιμο σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος να μπορούσε να συμμετέχει σε δυάδες με οζντοεφ και Μειτε ώστε να γίνεται το απαραίτητο ροτέτιον. Δυστυχώς δεν μπορεί, είδα σήμερα τον Πινέδα και μου φάνηκε πολύ αστείο που κάποιοι συζητάνε ακόμα και την αγορά του με παρόμοια χρήματα. Θα εξαρτηθεί η διάθεση του ρασβαν να κάνει ροτέτιον σε συνεχόμενα ντέρμπι σε μια πρόβα τζενεραλε ενόψει playoffs, με την σκέψη να τους έχει όλους φρέσκους. Αν θέλει να ρισκάρει και να το δοκιμάσει ίσως τον δούμε μεσοβδόμαδα να ξεκινάει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα έπρεπε κάποια στιγμή ο Luce να τον είχε δοκιμάσει σοβαρά τον παίκτη, δηλαδή να τον είχε ξεκινήσει στη θέση 8, μαζί με Τσιγγάρα ή Meite. Όχι σαν 10ρι, γιατί εκεί δεν μπορεί. Τώρα βέβαια που λιγοστεύουν και τα εύκολα ματς, δεν νομίζω να το κάνει.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τραυματίας δανεικός όπου έμενε 3-4 μήνες έξω, τι συζητάμε; Τι παίχτηκε κ τον πήραμε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”