ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
43
24%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Ozdoev
13
7%
Meïtè
75
42%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
2
1%
Samatta
4
2%
Despodov
35
20%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Jonny
3
2%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 178

Leonardo10

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω έχω να πω την νέα χρόνια ο ντελιας έχει ξεκινήσει 1 φορά στο πρωτάθλημα και 2 φορες στα παιχνίδια με πανσεραικό στο κύπελλο. Λογική ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και το καλύτερο στα Βαλκάνια είναι αλλαγή του Μουργκ, επαναλαμβάνω του Μουργκ. Αλλά το επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπει τα ντερμπυ με κιάλια, ούτε στα ματς με Άιντραχτ δεν ξεκίνησε πάλι. Αν έχω δυο παράπονα από ραζβαν είναι αυτά, γιατι παίρνουν τα ντερμπυ και κυρίως γιατί παίζουν τόσο πολύ οι Σαματα-Μουργκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Δευ 12 Φεβ 2024, 01:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Παιχνίδι αλληλοεξουδετερωσης που με ένα φθηνό γκολ( από αυτά που συνηθίζουμε να τρώμε με αυτούς και ευτυχώς δεν την πληρώσαμε στα τσάφ των Κουλιερακη & Kedziora στο πρώτο μέρος) πήγαν η χάρτινοι να μας κλέψουν στην ουσιαστικά μοναδική τους φάση στον αγώνα! Μέτρια η ομάδα,δεν παρουσιάστηκε όπως θα έπρεπε σε ένα τόσο κομβικό αγώνα με βαθμολογική και ψυχολογική σημασία.Κορυφαιος κατ'εμε ο Meite που ήταν και ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του.Ο Jonny από το λίγο που αγωνίστηκε φάνηκε πως θα βοηθήσει πολύ και όταν ενσωματωθεί πλήρως θα δούμε ωραία πράγματα.Δυστυχως η αρχή μας έχει πάρει τον αέρα και έχει την ψυχολογία του αήττητου με το μέρος και συνάμα εμείς πέρα από τον αγώνα στο καραιταβλι δεν είμαστε πειστικοί στα ντέρμπι ( που ουσιαστικά θα κρίνουν το πρωτάθλημα) Πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να βρούμε τρόπο να ξεμπλοκαρουμε από την ηττοπάθεια που μας καταβάλει με τους κιτρινόμαυρους Αθηνών & συνοικίας για να χαμογελάμε τον Μάιο ειδάλλως σκούρα τα πράγματα.Υγ: Επειγόντως φορ.Δεν αντέχεται αυτός ο Samatta ούτε με ηρεμιστικά
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δηλαδή του καλενς δεν ήταν κόκκινη που ο άλλος φεύγει μόνος του για γκολ;

Δηλαδή ο Βιντα δεν έπρεπε να είχε φύγει με 2 κίτρινες από το ημίχρονο;

Η διαιτησία ήταν μέτρια προς κακή.

Και φυσικά τα λάθη ήταν μονόπλευρα όπως γίνεται με όλα τα ματς των βαζελοχανουμιων φέτος.

Υγ: για το πέναλτι θα διαφωνήσω γιατί πρώτα βρίσκει σώμα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Leonardo10 έγραψε:Εγω έχω να πω την νέα χρόνια ο ντελιας έχει ξεκινήσει 1 φορά στο πρωτάθλημα και 2 φορες στα παιχνίδια με πανσεραικό στο κύπελλο. Λογική ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και το καλύτερο στα Βαλκάνια είναι αλλαγή του Μουργκ, επαναλαμβάνω του Μουργκ. Αλλά το επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπει τα ντερμπυ με κιάλια, ούτε στα ματς με Άιντραχτ δεν ξεκίνησε πάλι. Αν έχω δυο παράπονα από ραζβαν είναι αυτά, γιατι παίρνουν τα ντερμπυ και κυρίως γιατί παίζουν τόσο πολύ οι Σαματα-Μουργκ
Φιλε Λεοναρντο ας ξαναγραφτει οτι ο Ντελιας θα ξεκινουσε σημερα
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Παντός αν εμείς παίζαμε στα ντέρμπι με παίκτες τύπου Ρότα, Πηλιου, του άλλου πορτιέρη του Καλενσ , και για χάφ τον ξυλοκόπο Σκανδιναβο, θα κάναμε διαδηλώσεις μέχρι το Ροστοφ με πανό/πλακάτ υπέρ του Τέλη Μύστακα.

Ένας πίνεζας μόνο θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και ο Λιβαι για παγκιτης εξτρέμ μέχρι να μάθει να παίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 12 Φεβ 2024, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

aivas19 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Εγω έχω να πω την νέα χρόνια ο ντελιας έχει ξεκινήσει 1 φορά στο πρωτάθλημα και 2 φορες στα παιχνίδια με πανσεραικό στο κύπελλο. Λογική ψάχνω να βρω και δεν βρίσκω, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης και το καλύτερο στα Βαλκάνια είναι αλλαγή του Μουργκ, επαναλαμβάνω του Μουργκ. Αλλά το επικίνδυνο είναι ότι πλέον βλέπει τα ντερμπυ με κιάλια, ούτε στα ματς με Άιντραχτ δεν ξεκίνησε πάλι. Αν έχω δυο παράπονα από ραζβαν είναι αυτά, γιατι παίρνουν τα ντερμπυ και κυρίως γιατί παίζουν τόσο πολύ οι Σαματα-Μουργκ
Φιλε Λεοναρντο ας ξαναγραφτει οτι ο Ντελιας θα ξεκινουσε σημερα
Απλά το φοβήθηκε το ματς ο προπονητής ως συνηθίζει στα ντέρμπι και οι ΑΡΔ το δικαιολόγησαν με πυρετό

Deza vu
μΠΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 12 Φεβ 2024, 01:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

θα συμφωνήσω με CCCP για τη διατησία. Προφανώς άφησε ατιμώρητο το σκληρό τους παιχνίδι, αλλά αυτό ήταν το στυλ του. Θα μου πεις αυτό το στυλ βολεύει το χαρτί, ε τι να κάνουμε θα απαντήσω. Σε σχέση με άλλες φετινές διατησίες μια χαρά ήταν.
Ειδικά στη φάση του Μπράντον που ζητήσαμε κόκκινη, εγώ θα δω το ποτήρι μισογεμάτο. Αν έδειχνε κόκκινη, θα είχαμε καθυστερήσεις αλλαγές στα μαρκαρίσματα από την κούλα και μάλλον θα λιγόστευαν οι πιθανότητές μας να βάλουμε το γκολ της ισοφάρισης από εκείνη τη φάση.

Να σημειώσω επίσης ότι μου άρεσε η αντίδρασή μας να σβήσουμε το παιχνίδι χωρίς ίχνος ρίσκου μετά την ισοφάριση.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

figurehead4 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, Σάστρε με Ντεσπότοφ ιδίως σε ντέρμπι είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμος αμυντικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε αλλαγή ο Ντεσπότοφ. Αλλά σιγά σιγά θ αλλάξει αυτό. Ο νέος είναι άλλη φαση
Εχεις μπερδεψει το Σαστρε με τον Βιειρινια
Σε ολα τα καλα παιχνιδια του ο Ντεσποντοφ τον Σαστρε ειχε απο πισω
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Leonardo10 έγραψε:Εντάξει αυτο με τον πυρετό να πω την αλήθεια ούτε εγω το πιστευω, όπως και να έχει αν όντως έχει να το περάσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το παιδί, πάντως δεν γίνετε να ξεκινάει μόνο με τον πανσεραικο. Την νέα χρόνια έχει ξεκινήσει μόνο με τον πανσεραικο και πουθενά αλλου, υπερβολικό θα πω εγω
Ανακοινωσαν ενδεκαδα με Ντελια κ μετα την κατεβασαν απο τα σοσιαλ
κ ανεβηκε νεα με Μουργκ
Γκαντεμια ηταν σημερα αυτο π μας εκατσε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

aivas19 έγραψε:Εικόνα
Δε με νοιάζει ειλικρινά να φάω μπαν. Το τι αρχιμαλακία μπορεί να σκαρφιστεί ο εγκέφαλος (λέμε τώρα) του βλαχοπαοκτσή (με πολλές επιφυλάξεις και ερωτηματικά) είναι προς ενδελεχή έρευνα.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Special 4 έγραψε:
figurehead4 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα, Σάστρε με Ντεσπότοφ ιδίως σε ντέρμπι είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμος αμυντικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε αλλαγή ο Ντεσπότοφ. Αλλά σιγά σιγά θ αλλάξει αυτό. Ο νέος είναι άλλη φαση
Εχεις μπερδεψει το Σαστρε με τον Βιειρινια
Σε ολα τα καλα παιχνιδια του ο Ντεσποντοφ τον Σαστρε ειχε απο πισω
Φίλε μου μπορεί να διαφωνούμε αλλά για μένα δεν υπάρχει παίχτης Σάστρε για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και στα καλύτερα του είναι ένας μπακ επιπέδου Βόλου και Αστέρα. Το ίδιο και ο Ράφα από την άλλη. Δεν υπάρχει τίποτα να μου αλλάξει τη γνώμη. Με τέτοιο μπακ δεν παίρνεις τίτλο. Μπήκε ο άλλος που δ εν ξέρει τα ονόματα των συμπαιχτων και άλλαξαν όλα. Ο Αλμέιδα έστελνε βοήθειες και από κει, ενώ πριν σημαδεύε από κει
Σεβαστή κάθε αντιθετη άποψη βεβαίως και θα πω ότι και για Σαμάτα. Τώρα που επιστρέφουμε στο γήπεδο., μόνο στήριξη. Αλλά εδώ θα σκάσω αν δεν πω τιποτα

Ο Βιερίνια με το ρουλη ήταν κλάσεις ανωτερος από το σημερινό Σάστρε. Το κλείνω εδώ, πολλά λεω
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ φοβικός ο ΠΑΟΚ. Έπαιξε για να ακυρώσει την αεκ και όχι να παίξει τη μπάλα του. Ναι στο παρελθόν είχαμε ήττες, αλλά τώρα η ομάδα μας πετάει, ρίχνει 5άρες και 4άρες συνεχώς και πιστεύω ότι αν το πιστέψει, δεν έχει να φοβηθεί την Αεκ, που σίγουρα είναι μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή τακτική. Στο πρώτο 10λεπτο παίξαμε σαν ΠΑΟΚ, και μετά αφού φάγαμε το γκολ είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Γιατί να μην ανεβαίνει ο Μπάμπα; Υπήρξε μια φάση, αν θυμάμαι καλά γύρω στο 53-54' και έγινε πολύ καλή ατομική προσπάθεια με κράτημα μπάλας (νομίζω Μεϊτέ) και περίμενε πολύ ώρα την κίνηση του μπακ, που δεν έγινε ΠΟΤΕ σε αμαρκάριστο χώρο (πολλά υποσχόμενη επίθεση). Γενικά δεν έγιναν σχεδόν καθόλου overlaps, που είναι το δυνατό μας σημείο.

Ξεκάθαρο λάθος το να μη ξεκινήσει ο Ντεσπότοφ. Αδυνατώ να το κατανοήσω. Όσο για το Σαμάτα, δε νομίζω ότι έκανε κακό παιχνίδι, γιατί πάλεψε πολύ. Τη μόνη δικαιολογία που δεν παίζει παραπάνω ο Τζίμας τη δίνω γιατί το παιδί δίνει φέτος πανελλήνιες και είναι καλός μαθητής. Ίσως δεν είναι η ώρα να πάρει τόση πίεση, αλλά τουχρόνου.

Μπράβο πάντως στην ομάδα για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, ειδικά αν κάνουμε το απόλυτο στους επόμενους 4 αγώνες. Η ομάδα δεν πρέπει να φοβηθεί το εκτεταμένο ροτέισον, που την έφερε ως εδώ. Τώρα ειδικά το έχουμε ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ίσως το ότι σήμερα έπαιξαν όσοι έπαιξαν σημαίνει ότι θα δούμε Μπράντον, Ντελια, Ντεσποτοφ, Ότο με βαζελο.

Ίσως να βγει και σε καλό και να τελειώσουμε το θέμα πρόκρισης από νωρίς.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Мир έγραψε:Παντός αν εμείς παίζαμε στα ντέρμπι με παίκτες τύπου Ρότα, Πηλιου, του άλλου πορτιέρη του Καλενσ , και για χάφ τον ξυλοκόπο Σκανδιναβο, θα κάναμε διαδηλώσεις μέχρι το Ροστοφ με πανό/πλακάτ υπέρ του Τέλη Μύστακα.

Ένας πίνεζας μόνο θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ και ο Λιβαι για παγκιτης εξτρέμ μέχρι να μάθει να παίζει.
Λιγο υπερβολικό κατα τη γνωμη μου αυτό που λες. Πάντως όντως βασικοι στον ΠΑΟΚ θα μπορουσαν να παίξουν μονο Πινέδα, Λιβαι, Γιοχανσον, Βιντα κι αυτο δειχνει τα αλματα που έχουμε κανει σε σχεση με περυσι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”