70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paoki19 έγραψε:... Ας κρατούσαμε τον γυάλινο Ολιβέιρα.καλυτερα, θα έπαιζε κ ο Τζίμας συχνότερα
:lol: :lol:
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Μπραβο σαματα για τις μαχες σημερα, δεν του βγηκε το τελειωμα, προχωραμε. Θετικος
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εκείνος ο κοτσίδας που είναι ελεύθερος γίνεται να μας έρθει; Χειρότερα δεν γίνεται :)
Ρε Μπουάνα ξύπνα και βγάλε μας όλους στις κυβιστήσεις σε παρακαλώ!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

Δεν είναι φορ, δεν έχει το γκολ.
Όταν δεν σκοράρουν οι άλλοι είμαστε γυμνοί.
Αυτό το ανοίγει χώρους είναι μια μαλακια και μισή.
Δηλαδή όταν έλειπε στο Άφρικα και δεν είχαμε παίκτη να ανοίγει χώρους είχαμε επιθετικό πρόβλημα; δεν σκόραρε η ομάδα;
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνανε στη θεωρία τα άλλα φορ μας, ξέρω στην πράξη οπότε έπαιξε ο Τόμας η αεκ ήταν 20 μέτρα ψηλότερα στο γήπεδο και κερδιζε σχεδόν όλες τις δευτέρες μπάλες. Γιατί είναι σα να παίζει στον αέρα ο Βιντα με το γιο του. Και στον αέρα και στις υπόλοιπες μονομαχίες.
Σήμερα αυτό δεν έγινε.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εδω εχει ευθυνη και ο Ραζβαν, που ζηταει επιθετικους και καλα "συμμετοχικους".
η δουλεια του φορ ειναι τα ΓΚΟΛ.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα.
Φερτε επιθετικο ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. Κριμα ειναι...

ΥΓ. Οταν βλεπεις στα φορουμ της Fener, να πανηγυριζουν που τον ξεφορτωθηκακαν, μαλλον κατι παραπανω ξερουν....
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

barlow4 έγραψε:ο χειροτερος επιθετικος που εχω δει στη ζωη μου.
Μεγάλες υπερβολές, και τα προηγούμενα 4 χρόνια είχαμε χειρότερο φορ (Ολιβέιρα και Τσολακ)
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Στην ευκαιρία που πετάει τη μπάλα στα πουλιά από το ύψος σχεδόν της μικρής περιοχής, λες πως όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Κατεβάζεις καντήλια.βεβαια, αλλά συμβαίνει σε όλους.
Στη επέλαση του Μεϊτέ όμως που πάει πίσω από Βιντα και τερματοφυλακα κάνοντας αδύνατη τη πάσα του Μεϊτέ, αντί να μείνει λίγο πίσω και να πάρει τη μπάλα μπροστά σε κενή εστια, αφού η τελοκοτσιδου όπως κάθε αμυντικός σε αυτή την περιπτωση δεν έχει εικόνα, είναι αδιανόητη. Είναι η αλφαβήτα του σέντερ φορ. Δεν μπορεί να μην κάνει εκεί αυτή την επιλογή. Το έχω δει πέντε φορές και δεν μπορώ να το χωνέψω.

Το είπε και ο Λουτσέσκου. Βέβαια δικαιολόγησε τη χρησιμοποιήσή του λόγω δύναμης...

Εγώ θα ξαναπώ όμως πως δεν έχουμε κέρδος αν τον σταυρώσουμε τώρα που γυρνάμε στο γήπεδο. Ας τον στηρίξουμε για το καλό μας
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Μιλας για στηριξη, οκ, δεκτο αδερφε, αλλα απο την άλλη τι να κανουμε; Να προσποιηθουμε πως δεν υπαρχει; Ας κλειδωσουν οι Mods τη σελιδα του αν ειναι καλυτερα. Προσωπικα ειχα απειρα χρονια να κραξω παιχτη της ομαδας μας, αλλα ο Σαματα με εχει βγαλει εκτος εαυτου. Και δεν με πειραζει καθολου το γκολ που εχασε, καθολου ομως. Αυτο ομως που δεν μπορω να δεχτω ειναι παιχτης αυτου του ΠΑΟΚ να μην εχει ενα ρημαδι καλο χαρακτηριστικο και να ειναι εκτος τοπου και χρονου μεσα στο γηπεδο, ποσω μαλλον απο τη στιγμη που καθε λεπτομερια πλεον μετραει αναφορικα με το ποιος θα στεφθει πρωταθλητης
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Jack_MeHoff έγραψε:
barlow4 έγραψε:ο χειροτερος επιθετικος που εχω δει στη ζωη μου.
Μεγάλες υπερβολές, και τα προηγούμενα 4 χρόνια είχαμε χειρότερο φορ (Ολιβέιρα και Τσολακ)
Χειρότερος ο Ολιβέιρα για κανένα λόγο ..
Τσόλακ τα ίδια ..
xrisitsapa

Ο Ολιβειρα, οσο κι αν δεν τον γουσταρα, εκανε και 5-6 καλα παιχνιδια.
Αυτος μεχρι τωρα τιποτα...

Βρε τον Σβιντερσκι να ειχαμε κρατησει, με τετοιους μεσοεπιθετικους, 20 γκολ θα ειχε βαλει...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ βλέπω έναν παίκτη με εξαιρετικές κινήσεις εκτός περιοχής, καλό παιχνίδι με πλάτη, καλές τοποθετήσεις σώματος και αρκετά καλά σωματικά προσόντα.

Ο Νέλσον δεν είχε το τελευταίο, αλλά είχε πολύ καλύτερη τεχνική και επαφή με την εστία, παρότι ούτε αυτός ήταν κιλλερ.

Καταλαβαίνω το ότι επιλέξαμε Σαματα αντί Νέλσον, και το ρίσκο που πήραμε. Δυστυχώς όμως δεν μας βγήκε.
Έχει πράγματα να δώσει, αλλά όχι τόσα όσα χρειάζεται ο σημερινός ΠΑΟΚ.
Μακάρι να δούμε κάτι μέχρι το καλοκαίρι, αλλά πιστεύω πως είναι μια θέση που θα χρειαστούμε αναβάθμιση ή έστω να ανέβει 1-2ος ο Τζίμας.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Σήμερα είχε κακό παιχνίδι με πλάτη νομίζω
xrisitsapa

Ο Τζιμας αν επαιζε σημερα, αυτο που χανει ο Σαματα, θα το ειχε παστελωσει, γιατι εχει ενστικτο.
Απο την αλλη, πιθανοτατα να μην ειχε μπορεσει να σταθει καθολου στο γηπεδο και να τον ειχαν καταπιει.
Pachanga

Δημοσίευση από Pachanga »

Κι εγώ απορώ με τον Σαμάτα, είναι κάτω του μετρίου παίχτης.
Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, στη φάση που του στρώνεται η μπάλα μέσα στην περιοχή, το κορμί του είναι πολύ κοντά στη μπάλα. Θα μπορούσε να τη στείλει πιο χαμηλά αν την άφηνε να πέσει λίγο ακόμη, αλλά επέλεξε να εκτελέσει άμεσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”