ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
1
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
43
24%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
1
1%
Ozdoev
13
7%
Meïtè
75
42%
A. Živkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Taison
2
1%
Samatta
4
2%
Despodov
35
20%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Jonny
3
2%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: ΠΑΟΚ - χάρτινη 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

beyes4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
beyes4 έγραψε:Δεν ειδα το ματς.Στα στιγμιότυπα βλέπω ότι δεν έδωσε καθαρή 2η κίτρινη-κόκκινη στον Βίντα και καραμπινάτο πεναλτι στο κοντρολ με το χέρι του Ζινι στο 87'.Και η αντίδραση του οργανισμού είναι σαν να μη συνεβει τιποτα!
'ε τι να κάνουμε'
Ρε πάτε καλά εκει στην παε; :lol: :lol:
Δεν υπάρχει χέρι στο 87

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δες το προσεκτικά.Η μπαλα πάει στην κοιλια του και μετά με το δεξί χέρι την κοντρολάρει.
Και να πάει στο χέρι, εφόσον πήγε στην αρχή στην κοιλιά δεν είναι πεναλτυ

Patron

Δημοσίευση από Patron »

Doomlord4 έγραψε:Θα κερδίζαμε μόνο με τον συνδιασμό 3 πραγμάτων

1) Να είχε κόσμο η Τούμπα (όπως εμείς παίξαμε σε αυτούς με κόσμο)
2) Να μην είχε πυρετό ο Ντέλιας
3) Αντί για την Ακτή,να είχε η Νιγηρία αντίπαλο σήμερα την Τανζανία
Μήπως εννοείς η ακτή να είχε την Τανζανία;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Τεσπα να ήταν η Τανζανία στον Τελικό :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Νομίζω πως το πρόβλημα σήμερα ήταν το εξής:Δεν ξεκίνησε ο Ντέλιας ξαφνικά, και έπρεπε τότε να μην ξεκινήσει ο Ζίλε αλλά ο Σεβασμιότατος. Η τριάδα Μούργου , Τάισον, Ζίλε δεν ήταν γι αυτό΄το παιχνίδι...
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

beyes4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
beyes4 έγραψε:Δεν ειδα το ματς.Στα στιγμιότυπα βλέπω ότι δεν έδωσε καθαρή 2η κίτρινη-κόκκινη στον Βίντα και καραμπινάτο πεναλτι στο κοντρολ με το χέρι του Ζινι στο 87'.Και η αντίδραση του οργανισμού είναι σαν να μη συνεβει τιποτα!
'ε τι να κάνουμε'
Ρε πάτε καλά εκει στην παε; :lol: :lol:
Δεν υπάρχει χέρι στο 87

Δες το προσεκτικά.Η μπαλα πάει στην κοιλια του και μετά με το δεξί χέρι την κοντρολάρει.
Κι ετσι να ειναι δεν ειναι πεναλτι.
Του Βιντα ομως μπορουσε να το δωσει.
Βασικα αν ηταν αναποδα, θα το εδινε
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Θετικό το Χ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Θα υπάρχουν και απουσίες και ντεφορμαρίσματα και προβλήματα της τελευταίας στιγμής όπως με τον Κωνσταντέλια.

Ελπίζω να μην πληρώσουμε την ολιγωρία για την μη απόκτηση εξτρεμοδέκαρου.
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Θέμα 1: Πώς νιώθω εγώ
Δεν έβλεπα το ματς σήμερα, αλλά περιστασιακά έβλεπα το σκορ.
Με το που βλέπω το 0-1, λέω πάλι μας την φέρανε, πού να γυρίσει τώρα...
Σκέφτομαι 1 λεπτό και λέω, αυτή η ομάδα που έχουμε φέτος αξίζει την εμπιστοσύνη μου, μπορούμε να ισοφαρίσουμε ή ακόμα και να το γυρίσουμε...

Βλέποντας και τα στιγμιότυπα μετά, ακόμα και να χάναμε, θεωρώ ότι απλά η ομάδα φέτος αξίζει την εμπιστοσύνη μου, δε χρειάζεται να σκέφτομαι σενάρια.

Θέμα 2: Μία οπτική γωνία του πώς νιώθουν οι παίκτες μας
Μπορεί να μη νικήσαμε σήμερα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον κακό μας δαίμονα.
Μετά το γκολ που φάγαμε, προσπαθήσαμε, πιέσαμε και εν τέλει καταφέραμε να κρατήσουμε την πρώτη θέση.

Θέμα 3: Μία οπτική γωνία του πώς νιώθουν οι αντίπαλοι
Μετά το γκολ που βάλανε, πιέστηκαν, δεν τα κατάφεραν και από την πρώτη θέση βρέθηκαν στην τρίτη.
Και μία άλλη ανάγνωση. Πέρυσι τους κερδίσαμε στο δεύτερο γύρο, αλλά ένιωθαν καλύτεροι από μας. Φέτος, το Χ για αυτούς δεν είναι κακό αποτέλεσμα, παρότι ήταν κοντά στο να πάρουν το διπλό.

Επιμύθιο
Είμαστε ακόμα πρώτοι. Συνεχίζουμε game by game.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κal4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Ας βάλουμε τον ντελια με 39 πυρετό βασικό.
Γιατί αλλιώς θα ξεκινούσε... μόνιμος παγκίτης είναι πλέον.
Μάλλον δεν είδες 11δα που ανακοινώθηκε ε;

Ατύχησες τοτε
blackfox έγραψε:
Τα δικα μου θεματα δεν κοστιζουν 1.100.000 τον χρονο..του ρουμανου ειναι πολλα και ακριβα..
Προπονητης που σε αποκλ. απο λεφσκι και τερματησε 4ος 15 βαθμους πισω απο τον πρωτο δεν τον λες και ικανο.
Το πως καταφερε να ξεγελασει και τον ιβαν ειναι αξιο απορίας.
Θυμήθηκες να γίνεις λαλιστατος μετά από κακό αποτέλεσμα;
iremidynami 4+ έγραψε:δηλ ρε φιλε ναβι,
ο πυρετοσ εξαφανιστηκε μετα απο 45΄;
Έπαιξε 20 λεπτά μετά από χαπακωμα, και ήταν εμφανώς "off" στα τρεξίματα του, όχι 70...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να δώσει κάποιες ακόμα κάρτες σε παίκτες της αεκ, ειδικά στα στόπερ. Ο Καλενς θα έπρεπε να έχει κίτρινη γιατί έκανε 4-5 φορές το ίδιο φάουλ, ενώ και η φάση που δέχθηκε την κίτρινη θα μπορούσε να εξεταστεί για κόκκινη. Ωστόσο, προσωπική άποψη, ο διαιτητής δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Μακάρι κάθε εχθρική διαιτησία κατά του ΠΑΟΚ να είναι ετσι. Σε αντίθεση με το ματς με το βαζελο που ένιωθα πως ο διαιτητής έπαιζε 100-0. Τώρα μου φάνηκαν πιο ισορροπημένα τα σφυρίγματα.

Στα της ομάδας μας.

Παρά την πρώτη θέση, δεν είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα. Και δεν είμαστε φαβορί για τον απλούστατο λόγο ότι είμαστε μέσα σε 3 διοργανώσεις με δύσκολα ματς και σχεδόν σίγουρα στη συνέχεια θα κοστίσει. Αν ήταν και οι άλλοι Ευρώπη ή έστω η αεκ είχε να δώσει 2 ντέρμπι στο κύπελλο θα έλεγα πως είμαστε στα ίδια. Τώρα είμαστε οριακά outsider. Γι'αυτό το λόγο έπρεπε να νικήσουμε σήμερα. Για να έχουμε το μαξιλαράκι που θα χρειαστούμε.

Από την άλλη, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, και έχεις και Λουτσεσκου, η ομάδα έχει μέταλλο και θα χρειαστεί πολλά για να τη ρίξουν από την κορυφή. Θα πουλήσουμε το τομάρι μας πολύ ακριβά και αυτό το δείξαμε σήμερα.

Τώρα είναι σημαντικό να γεμίσει η Τούμπα Τετάρτη Κυριακή και να πάρουμε τα επόμενα ματς.
Αν μέχρι τα ευρωπαϊκά είμαστε στην πρώτη θέση, θα έχει πολύ ενδιαφέρον γιατί θα ανέβει πολύ η ψυχολογία.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Με δυο συνθηκες θα ειχαμε νικησει σημερα
ειτε αν επαιζε δικαια ο διαιτητης
ειτε αν επαιζαν απο την αρχη ντεσπο-ντελιας.
οσον αφορα τον πυρετο του ντελια,δεν ειμαι γιατρος,αλλα μου φαινεται απιστευτο ενας αθλητης να κρινεται μη ικανος να αγωνιστει στην αρχη λογω πυρετου και μετα απο μια ωρα να κρινεται ικανος.δεν νομιζω να επανερχεται τοσο γρηγορα ο οργανισμος απο την εξαντληση που επιφερει ο πυρετος.ειδικα με προπονητη τον λουτσε μου φαινεται πολυ παραξενο,ας τον εβαζε απο την αρχη και αν εβλεπε οτι δεν ειχε δυναμεις πλεον ,ας τον αλλαζε.
αυτος ομως που με εκνευρισε περισσοτερο ηταν ο σαματα,η μαλλον για να το λεω σωστα,η χρησημοποιηση του σαματα.
μεγαλη απωλεια το σημερινο ματς.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Γράφουν πολλοί για τον Ντεσποτοφ, ότι έπρεπε να ξεκινήσει βασικός.
Για εμένα, Ντεσποτοφ και Σαστρε δεν μπορούν να είναι βασικοί στην δεξιά πλευρά σε μεγάλα παιχνίδια.Κανενας δεν είναι δυνατός αμυντικά.
Μόλις πάρει Ρυθμό ο Γιονι,που ειναι σκύλος αμυντικα σε σχέση με τον Σαστρε θα είναι η βασική επιλογή μαζί με τον Βούλγαρο στην δεξιά πλευρά στα μεγάλα παιχνίδια, γιατί δεν θα χάνεται θ ισορροπία αμυντικά.Πιστευω ότι θα δούμε τον ζιφκοβιτς είτε ως δεκαρι είτε αριστερά στην ίδια εντεκάδα με τον Ντεσποτοφ.
Το μεγάλο κρίμα είναι ότι είχε πυρετό ο Κωνσταντελιας ως και δ ν ξεκίνησε από την αρχή.
Προπονητοφαγοι ηρεμηστε.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Συμφωνώ απόλυτα, Σάστρε με Ντεσπότοφ ιδίως σε ντέρμπι είναι πολύ επικίνδυνος συνδυασμος αμυντικά. Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε αλλαγή ο Ντεσπότοφ. Αλλά σιγά σιγά θ αλλάξει αυτό. Ο νέος είναι άλλη φαση
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όταν έχει πυρετική κίνηση ο παίκτης είναι αδύνατον να ξεκινήσει. Η πυρετική κίνηση προκαλεί "υπερκινητικό σύνδρομο", αλλαγή στον μεταβολισμό και μυϊκή καταβολή/αδυναμία. Πήρε το αντιπυρετικό την ώρα που κρίθηκε η κατάλληλη και μπορούσε να αγωνιστεί για 20-25΄. Αυτή είναι η όλη παθοφυσιολογία. Ο παίκτης δεν μπορούσε να ξεκινήσει σε ντέρμπι με υψηλή ένταση και να καταρρεύσει σε μισή ώρα.
Τί πράγματα είναι αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα για το ότι μπορούσε να ξεκινήσει, έλεος.
maceio

Δημοσίευση από maceio »

ξαναείδα τις φάσεις , η κουλα δεν έκανε ευκαιρία (μισή με γκατσινοβιτς στο πρώτο )... εμείς 4 (χωρίς να υπολογίζω τα σουτ οζντοεβ ντεσποτοφ ) με πιο σημαντική το δοκάρι . Το σουτ που χάνει ο Σαματά δεν ήταν τόσο εύκολο και πιστεύω αν ο μειτε του πάσαρε την μπάλα ίσως σκόραρε , με δυο δυνατούς Σέντερ Μπακ και με long ball τον προτιμησε λογω δυναμης . Ο ζιβκο μπηκε λογω αμυνας , κωλοφαρδα τα χαρτια που χασαμε τον ντελια ...
Αν ο βιντα και ο καλενς φορουσαν ασπρομαυρα θα επαιρναν κοκκινη , ειδικα ο καλενς εσπρωχνε συνεχεια αλα ραγκμπυ.
Ο πινέζας ήταν πάλι παντού, μας λείπει θεωρώ ένα τέτοιο γρήγορο χάφ...
Δειξαμε χαρακτηρα και αντιδρασαμε , παιζοντας τους μονοτερμα στο τελος , κερδιζοντας τις εντυπωσεις .Παραμενουμε πρωτοι και δεν τους αφησαμε να παρουν ψυχολογικο αβανταζ ,περνωντας μπροστα μας . :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

iremidynami 4+ έγραψε:δηλ ρε φιλε ναβι,
ο πυρετοσ εξαφανιστηκε μετα απο 45΄;
Όχι. Ο παίχτης όμως έπαιξε 20 λεπτά πάνω κάτω. Δεν μπήκε στο 46. Συγκεκριμένα μπήκε στο 72. Νομίζω ότι είναι εύκολα κατανοητό πως έπαιξε όσο ήταν σε θέση να παίξει το παλικάρι και να συνεισφέρει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”