+1926Leonardo10 έγραψε:Εμένα μου αρέσει και πάντα μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα σεντερ μπακ και όχι δεξί μπακ, εύστοχος στις μεταβιβάσεις όχι υπερβολές με σωστή αντίληψη χώρου και χρόνου και κρατάει καλά τις αποστάσεις με τα χαφ, πολύ υποτιμημένος, πέραν την φάση στον βολο στο γκολ που φάγαμε και στο πρώτο ημιχρονο με τα Γιάννενα δεν έχει κάποιο μελανό σημείο από το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη μέχρι σήμερα ελπίζω να τον ανανεώσουν μαζί με τον Μειτε, είναι ότι πρέπει να τον βάλεις δίπλα σε έναν ηγέτη τύπου Ινγκασον η να συμπληρώνει την 4αδα του ροτεισον στα σεντερ μπακ, προφανώς θέλω και έναν ηγέτη όμως.
16. Tomasz Karol Kędziora
-
Daskalos_4
Re: 16. Tomasz Karol Kędziora
- Amsterdamer_87
Συμφωνω και επαυξανω..
Αθορυβης αξιας παιχταρας..
Απ'την αρχη φαινοταν οτι ειναι ποιοτικος παιχτης..
Βιαστηκαν να τον παρεξηγησουν/απαξιωσουν πολλοι φιλοι του φορουμ λογω απλης αμπαλιασης..
Αθορυβης αξιας παιχταρας..
Απ'την αρχη φαινοταν οτι ειναι ποιοτικος παιχτης..
Βιαστηκαν να τον παρεξηγησουν/απαξιωσουν πολλοι φιλοι του φορουμ λογω απλης αμπαλιασης..
Δεν ειχε δειξει τιποτα περσι
Φετος εδειξε οτι αξιζει να ειναι μελος του ροστερ
Φετος εδειξε οτι αξιζει να ειναι μελος του ροστερ
Εχει ακουσει πράμα κι αυτός ο καημένος...Εν ενεργεία Πολωνός διεθνής παρεμπιπτόντως.
Μιας και το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο, έχει ακουστεί κάτι για το αν αποκτηθεί μόνιμα?
Υποθέτω ότι μπορούμε και ίσως πρέπει να τον κλείσουμε από τώρα?
Υποθέτω ότι μπορούμε και ίσως πρέπει να τον κλείσουμε από τώρα?
- figurehead4
Άκουσα στο ράδιο προχθές, αλλά δεν θυμάμαι που, μάλλον από Στέργιο Αναστασιάδη, πως είναι ο επόμενος στη σειρά, μαζί με Μεϊτέ που θα ασχοληθεί η ΠΑΕ για να γίνουν οι δανεισμοί, αγορές. Απλώς δεν θυμάμαι ποιος το είπε ακριβώς
-
Μπαρκαρούτσος
Χωρικός έγραψε:Εχει ακουσει πράμα κι αυτός ο καημένος...Εν ενεργεία Πολωνός διεθνής παρεμπιπτόντως.
Και στο μπάσκετ φέραμε εν ενεργεία Πολωνό διεθνή, αλλά εκεί δεν χαίρονται!
Το πρωί άκουσα στο ραδιόφωνο ότι είναι πολύ προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο. Νομίζω φέτος δικαίωσε τις προσδοκίες της ομάδας. Ένας παίχτης καλός, πολυθεσίτης με σχετικά σταθερή απόδοση το τελευταίο 3μηνο.
Μακάρι να μας βγει περίπτωση Βαρέλα και ο Εκονγκ (που απέδωσε τη δεύτερη χρονιά) και να έχουμε ένα αξιόπιστο δίδυμο στα CB δεξιά.
Μακάρι να μας βγει περίπτωση Βαρέλα και ο Εκονγκ (που απέδωσε τη δεύτερη χρονιά) και να έχουμε ένα αξιόπιστο δίδυμο στα CB δεξιά.
-
Daskalos_4
χαχαχαχαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Χωρικός έγραψε:Εχει ακουσει πράμα κι αυτός ο καημένος...Εν ενεργεία Πολωνός διεθνής παρεμπιπτόντως.
Και στο μπάσκετ φέραμε εν ενεργεία Πολωνό διεθνή, αλλά εκεί δεν χαίρονται!
Γιατί δεν τον κλείνουν από τώρα αφού το καλοκαίρι ελεύθερος θα είναι ?
- figurehead4
Να σαι καλά Τόμας ψυχάρα που το κάρφωσες στην κουλα και μας... κάρφωσες γερά στην κορυφή
- O Teleutaios Savourai