ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Taseos

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από Taseos »

Όχι φίλε. Αν δεν κερδίσω ούτε σήμερα δεν έχω ψυχολογία για κουλα ούτε για σκουληκι στα πλευοφς. Σήμερα πρέπει να τους πατήσεις. Να νιώσουν ότι ο μπαμπάς γύρισε από τις διακοπές
marsantos

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από marsantos »

aivas19 έγραψε:Δεν περναει η ωρα

Τσακαλεας λεει Ταισον Ντελιας Ζιφκο και Σαματα μπροστα
Ωχωχωχ. Και έχω γράψει λογύδρια κατά αυτής της τριάδας. Δεν πιστεύω ότι θα βάλει αυτούς τους 3 ταυτόχρονα.
Πιστεύω οι πιθανές τριάδες είναι:
Τάισον Μουργκ Αντριγια
Τάισον ΜουργκΝτεσποτοφ
Τάισον Ντελιας Ντεσποτοφ.
Αν όμως βάλει την άλλη τριάδα, ελπίζω μια φορά να είναι αποδοτική.
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Η κούλα είναι μία ομάδα που δεν πάει τακτικά για το Χ αλλά σήμερα δεν νομίζω ότι θα κατέβει με αφέλεια στην Τουμπα και δεν θα πάει για επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν θα κάνει το λάθος του Τεριμ. Πιστεύω ότι θα παίξει πολύ σφικτά στο πρώτο ημίχρονο για 0-0. Θα κυνηγήσει την ισοπαλία και το σκληρό αμυντικά παιχνίδι και το κλέψιμο του παιχνιδιού. Οτιδήποτε άλλο είναι υπερ του ΠΑΟΚ με ταρίφα να φάει μίνιμουμ 2 γκολ. Δηλαδή πλέον είναι τόσο ξεκάθαρο τόσο λογικό που εγώ πλέον αν ήμουν ο τίγρης και κατέβαινε ο αλμείδα στην Τούμπα με την ίδια αφέλεια που ήρθαν άλλοι θα τον έδιωχνα από προπονητή γιατί κακά τα ψέματα αυτή είναι η αλήθεια. Είναι η ίδια συνταγή που έπαιξαν ρουλης, οφη στην κρήτη και ατρόμητος κτλ. αν τώρα αυτός ξεγελαστεί από το παιχνίδι στην τζαμπα σοφιά θα είναι πιστεύω ένα καλό δώρο για εμάς. Βέβαια να παίξει όπως στην τζαμπα σοφιά και να θέλει δεν μπορεί γιατί πλέον τελείωσαν οι πορτοκαλάδες και οι βιταμίνες που καταναλώθηκαν σε αφθονία εκείνη την περίοδο (μαζί με τον βάζελο) μήπως και μπουν στους χρυσούς ομίλους του τσουλου.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπορείτε σας παρακαλώ να σταματήσετε να γράφετε αυτή τη μλκια , και να επιμένετε κι όλας σ'αυτή, πως και χ να έρθει δεν τρέχει τίποτα, και να χάσουμε δεν χάθηκε τίποτα, Την Τετάρτη να κερδίσουμε κ.λ.π;
Μπορείτε σας παρακαλώ να συνειδητοποιήσετε οτι γράφετε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ;
Έχουμε την ώρα που δεν περνάει , έχουμε την αγωνία μας, θα διαβάζουμε και τέτοια;
joulu

Δημοσίευση από joulu »

Η ομάδα έχει δείξει σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις φέτος πως ΜΠΟΡΕΙ

Με βάση αυτήν την εικόνα, το αποτέλεσμα που θέλουμε είναι ένα: ΝΙΚΗ

Πιστεύω πως και μπορούμε και θα παίξουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ από την ΑΕΚ, και ελπίζω πως δε θα μας στερήσει κάτι άλλο την νίκη. Αν παιχτεί το παιχνίδι στην βάση του ποιος θα παίξει καλύτερα, είμαι σίγουρος πως θα βγούμε από πάνω

Ψυχραιμία και συγκέντρωση, η ομάδα ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει

ΠΑΜΕ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Σημερα μονοδρομος η νικη. Λογω φορμας,λογω ψυχολογιας λογω πολλων. Δεν νοειται στην εδρα μας να μην τους παρουμε

Κερδιζουμε τα ντερμπι εντος και εχουμε περιθωριο να γινει η στραβη στην χαβουζα. Αν δεν κερδισουμε εντος,τοτε τα πραματα ζοριζουν. Πρεπει να εκμεταλευτουμε το καλο μομεντουμ,εστω με νικη 1-0

:pano:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Παντως σαν μεγαλος προπονητης εξεδρας θα την πω την @@@ακια μου...
Απεναντι στον Πηλιο ριχνεις το καθαροαιμο Ντεσποτοφ να τον κανει γιογιο. Οχι εναν πιο σεταρισμενο παικτη σαν τον Ζιλε για να δωσεις χωρο στον αντιπαλο να αναπνευσει.
Εχοντας πει την σοφιστια μου το βουλωνω και λεω.....IN RAZVAN WE TRUST
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν δεν σκοραρει και σε αυτο το ματς ο Κοταρσκι θα ειναι μεγαλη απογοήτευση.
Θα πρέπει το καλοκαιρι να ζητήσουμε μεταγραφή τερματά με νούμερα.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Taseos έγραψε:Όχι φίλε. Αν δεν κερδίσω ούτε σήμερα δεν έχω ψυχολογία για κουλα ούτε για σκουληκι στα πλευοφς. Σήμερα πρέπει να τους πατήσεις. Να νιώσουν ότι ο μπαμπάς γύρισε από τις διακοπές
Συνυπογράφω μέχρι τελείας!
OvelixPAOK

Δημοσίευση από OvelixPAOK »

Έχει κανείς κάνα link για μας που είμαστε σε νησί επαγγελματικό ταξίδι και δεν έχουμε nova?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Επίσης ποια ξαδέρφη ρε παιδια;
Καμία «συγγένεια» με αυτούς τους πούστηδες.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ταισον Ντελια Αντριγια θέλω, Αντριγια γιατί θέλω τις βοήθειες του πίσω, ντελια για να μπερδέψει λίγο αυτά τα man too man, το απρόβλεπτο και την αυτοπεποίθηση κτλπ. Πρώτο μέλημα είναι να κρατήσουμε καλά πίσω, αν το καταφέρουμε αυτό δεν αγχώνομαι
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Το "ξαδέλφη" είναι πάντα μέσα σε εισαγωγικά. Το ξαδελφούλα εγώ το ερμηνεύω σαν fake-πρόσφυγες ή στο πρώτο ξενικό κάτι άλλο που δεν το γράφω, γιατί θα θεωρηθεί σεξιστικό.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Мир έγραψε:Αν δεν σκοραρει και σε αυτο το ματς ο Κοταρσκι θα ειναι μεγαλη απογοήτευση.
Θα πρέπει το καλοκαιρι να ζητήσουμε μεταγραφή τερματά με νούμερα.
+1926 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Θα φάμε που θα φάμε μπαν για το μπάσκετ , ας ευχηθούμε από τώρα στην ομάδα τα μας νίκη με κάθε τρόπο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”