Συμπτωση επαναλαμβανομενη.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι χάνουν γκολ, αλλά βάζουν κιόλας. Ο Brandon χθες μόνο έχασε και μάλιστα τρανταχτές ευκαιρίες. Ας ελπίσουμε ότι ήταν σε κακή μέρα και ότι δεν θα επαναληφθεί.
71. Brandon Thomas Llamas
- kataramenos5
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Ο παίκτης έχει συγκεκριμένο ταβάνι και χαρακτηριστικά. Καλός για αντεπιθέσεις, κακός απέναντι σε οργανωμένη άμυνα όπου και θα τον καταπιούν τα αντίπαλα μπακ. Μην ζητάτε λοιπόν πράγματα που δεν τα έχει.
-
Μπαρκαρούτσος
Πω πω μπήκα στις πρώτες σελίδες του...
Μερικοί ξυπνάνε το πρωί και μέχρι να πέσουν για ύπνο, πρέπει να έχουν μιλήσει άσχημα για κάποιον, αλλιώς δεν μπορούν να κοιμηθούν. Το τι αμπαλίαση παίζει εδώ μέσα, δεν περιγράφεται.
Μετρούσαν τα γκολ του κι έλεγαν "Ναι, αλλά τα 3 είναι με Καλαμάτα".
Τα γκολ του Despodov ή του Andrija φέτος δεν κοιτάνε με ποιες ομάδες μπήκαν
Και φυσικά δεν λείπουν οι υπερβολικές γραφικότητες "Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του Ορφανού, ό,τι πιο αστείο έπαιξε ποτέ φορ στον ΠΑΟΚ, να πάρουμε παιδάκια από το στίβο να κυνηγάνε τα αντίπαλα σέντερ μπακ" κτλ. Και τα έλεγαν άνθρωποι που είδαν Filomeno, Αναστασάκο, Frunza, Torghelle.
Εγώ έχω να πω αυτό:
Μερικοί ξυπνάνε το πρωί και μέχρι να πέσουν για ύπνο, πρέπει να έχουν μιλήσει άσχημα για κάποιον, αλλιώς δεν μπορούν να κοιμηθούν. Το τι αμπαλίαση παίζει εδώ μέσα, δεν περιγράφεται.
Τα γκολ του Despodov ή του Andrija φέτος δεν κοιτάνε με ποιες ομάδες μπήκαν
Και φυσικά δεν λείπουν οι υπερβολικές γραφικότητες "Δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ του Ορφανού, ό,τι πιο αστείο έπαιξε ποτέ φορ στον ΠΑΟΚ, να πάρουμε παιδάκια από το στίβο να κυνηγάνε τα αντίπαλα σέντερ μπακ" κτλ. Και τα έλεγαν άνθρωποι που είδαν Filomeno, Αναστασάκο, Frunza, Torghelle.
Εγώ έχω να πω αυτό:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
- Montrealiotis
71. Brandon Thomas Llamas
Ξανά αναφέρθηκε ο Αναστασάκος (σαν αρνητικό παράδειγμα) σήμερα νομίζω και είναι κρίμα. Το παλικάρι ήταν ο ορισμός του δεύτερου φορ και το έκανε φαντάστηκα. Σύμφωνα με την wiki έβαλε 7 γκολ σε 16 συμμετοχές. Εγώ καμία 10ρια θυμόμουν.
-
Μπαρκαρούτσος
το καλύτερο σχόλιο ήταν πως είναι η μόνη αστοχία του Μπότο!!!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πω πω μπήκα στις πρώτες σελίδες του...
Τα γκολ του Despodov ή του Andrija φέτος δεν κοιτάνε με ποιες ομάδες μπήκαν![]()
Εγώ έχω να πω αυτό:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
- Amsterdamer_87
Μιλαμε για μεγαλο ζουζουνι..
Αεικινητος..
Αν ηταν αμυντικος θα τον ελεγαν Βιτολο..
Αεικινητος..
Αν ηταν αμυντικος θα τον ελεγαν Βιτολο..
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά απέναντι σε ομάδες που κατεβάζουν λεωφορεία και έχουν 29% κατοχής.
-
Daskalos_4
6 γκολ εχει γραψει το πουλενακι εναντια στους 3 βρωμερους της αθηνας. Εχοντας το know how θα ειναι αυτος που θα ξεκινησει τον χορό των γκολ την Κυριακή! 
Χρωστάει ένα μεγάλο γκολ . Μια σούταρα που δοκιμάζει και μέχρι στιγμής Ειναι άτυχος . Βαζελο έξω μέσα στον Βόλο ή στις Σέρρες δεν θυμάμαι (αφού όλα τα ματς με αυτούς είναι ίδια βάζουμε 4-5 γκολ)
Ένα σαν του Σαματτα στην προπόνηση χθες . Το είδε κανένας;;;
Ένα σαν του Σαματτα στην προπόνηση χθες . Το είδε κανένας;;;
- kataramenos5
Ο παικτης εμεινε για δευτερος. Καποια στιγμη θα ειχε ντεφορμαρισμα, λογικο ειναι. Δεν φταιει αυτος που ο πρωτος ειναι ντεφορμε απο τον Αυγουστο.
-
Μπαρκαρούτσος
Κάνε το σταυρό σου που δεν πήρες κίτρινη. Εντελώς αχρείαστη κίνηση εκεί!! Ούτε ο Μπαλάφας τέτοιο πράγμα!
Αναρωτιούνται κάποιοι γιατί ήταν τόσο αργός στο σπρίντ που έβγαινε μόνος με τον βαζελόφσκι.
Άλλο να τρέχεις χωρίς τη μπάλα, άλλο να τρέχεις με τη μπάλα.
Προφανώς δεν το έχει με τη μπάλα.
Αυτός που το έχει να τρέχει σφαίρα με τη μπάλα είναι ο Ταίσον.
Άλλο να τρέχεις χωρίς τη μπάλα, άλλο να τρέχεις με τη μπάλα.
Προφανώς δεν το έχει με τη μπάλα.
Αυτός που το έχει να τρέχει σφαίρα με τη μπάλα είναι ο Ταίσον.