Ρε αλήτη (στον Despodov πάει αυτό) αν πάρουμε πρωτάθλημα, στη φιέστα θέλω να μας φέρεις το άλογο Galena και τον Azis και η ΠΑΕ θα σε κανονίσει Τριαντάφυλλο!
77. Kiril Despodov
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 77. Kiril Despodov
Με ρέγουλα το στοίχημα, ε!
Ρε αλήτη (στον Despodov πάει αυτό) αν πάρουμε πρωτάθλημα, στη φιέστα θέλω να μας φέρεις το άλογο Galena και τον Azis και η ΠΑΕ θα σε κανονίσει Τριαντάφυλλο!
Οι πανογράφτες ας το φροντίσουν!marsantos έγραψε:Πολύ καλό.Doomlord4 έγραψε:Serial Kiril
Άλλα 4 με 5 γκολακια τις επόμενες 3 αγωνιστικές και πρέπει να γραφτεί σε πανό..
έχει ένα περίεργο στατιστικό ο Κύριλλος
Είναι ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει στο ροστερ του και έχει σκοράρει την ίδια χρονιά και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
2 goal + 2 ασσιστσ conference με ΠΑΟΚ φέτος
1 goal στο τσουλου με Λουντο φέτος
1 goal + 1assists γιουροπα με Λουντο φέτος
Σύνολο 15 γκολ και 12 ασιστς φέτος και μονο 4,50 εκ αξία στο transfer, Αδικημένος
Είναι ο πρώτος παίχτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει στο ροστερ του και έχει σκοράρει την ίδια χρονιά και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!
2 goal + 2 ασσιστσ conference με ΠΑΟΚ φέτος
1 goal στο τσουλου με Λουντο φέτος
1 goal + 1assists γιουροπα με Λουντο φέτος
Σύνολο 15 γκολ και 12 ασιστς φέτος και μονο 4,50 εκ αξία στο transfer, Αδικημένος
Εγω το καταλαβα το βραδυ της κυριακης, αργα πολυ που ξαναεβλεπα τις φασεις. Απιστευτο τελειωμα. Ευρωπαικο γκολ. Απο αυτα που βλεπουμε και λεμε πωπω τι παικταραδες εχουν. Εντωμεταξυ ο βαζελος εχει φαει φετος απο εκει δυο απο τα ποιο ομορφα γκολ του πρωταθληματος. Του Ζιφκο (απιστευτο πλασε στο αλλο γαμα ) και το προχτεσινο.aivas19 έγραψε:Ρε τι τελειωμα κανεις στο 1ο γκολ;
Εχω αρρωστησει το εχω δει 30 φορες
- mikegalaxynew91
Πρεπει παση θυσια να ξεκινησει βασικος την Κυριακη και ας μεινει παγκο ο Αντριγια
-
xrisitsapa
μάλλον θέλει να έχει σε εφεδρεία τους απρόβλεπτους για την περίπτωση που του στραβώσει το ματς.
προσωπική μου επιθυμία να ξεκινήσει ο ένας από τους δύο, ντέλιας ή ντέσπο, γιατί και οι δύο το θεωρώ απίθανο.
προσωπική μου επιθυμία να ξεκινήσει ο ένας από τους δύο, ντέλιας ή ντέσπο, γιατί και οι δύο το θεωρώ απίθανο.
Ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;xrisitsapa έγραψε:Τί ακούω στα ραδιόφωνα ρε παιδιά; Παίζει να μήν τον ξεκινήσει τον παιχταρα;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τα αντικειμενικά όπως το μετροπολις.
Πώς γίνεται ρε φίλε όμως σε μια πόλη που το 70% είναι ασπρόμαυρο, να κάνουν κουμάντο στα ραδιόφωνα οι κίτρινοι;
Αυτό τους το δίνω..
Πώς γίνεται ρε φίλε όμως σε μια πόλη που το 70% είναι ασπρόμαυρο, να κάνουν κουμάντο στα ραδιόφωνα οι κίτρινοι;
Αυτό τους το δίνω..
Να τέτοια κάνει ο Ρουμάνος κι εμείς αντί να τον στείλουμε στα Καρπάθια, του ανανεώνουμε και το συμβόλαιο...xrisitsapa έγραψε:Τί ακούω στα ραδιόφωνα ρε παιδιά; Παίζει να μήν τον ξεκινήσει τον παιχταρα;
Ξυπνάτε εκεί στην ΠΑΕ
Ρωταω γιατι μολις ακουσα στο city οτι θα παιξει δεξια ο Δεσποτας [FACE WITH TEARS OF JOY]
- sourmenetes
- Moderator
Κι αν δεν ξεκινήσει τι έγινε;;;aivas19 έγραψε:Ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;xrisitsapa έγραψε:Τί ακούω στα ραδιόφωνα ρε παιδιά; Παίζει να μήν τον ξεκινήσει τον παιχταρα;
Είτε ο ταυσον θα μπει είτε ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
aivas19 έγραψε:Ρωταω γιατι μολις ακουσα στο city οτι θα παιξει δεξια ο Δεσποτας [FACE WITH TEARS OF JOY]
Ε άρα θα ξεκινήσει δεξιά ο Sorlin.
-
xrisitsapa
O Τάισον είναι σίγουρος απ'ότι βγαίνει από όλα τα ρεπορτάζsourmenetes έγραψε:Κι αν δεν ξεκινήσει τι έγινε;;;aivas19 έγραψε:Ποια ραδιοφωνα ειναι αυτα;xrisitsapa έγραψε:Τί ακούω στα ραδιόφωνα ρε παιδιά; Παίζει να μήν τον ξεκινήσει τον παιχταρα;
Είτε ο ταυσον θα μπει είτε ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν τόσο τρομακτικός για τους αντιπάλους, που μετά το ανελέητο σεξ στο βαζελο αποφασίσαμε να τον κρύψουμε για να μην τον ματιάσουν.