Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ξέχασα ν' αναφέρω ότι του ψηλού δικηγόρου τού λείπουν 14 πόντοι... Από μπροστά, από πίσω, σε ύψος; Δεν ξέρω.
Λιγο περιεργη η φαση και δεν μπορω ακομα να αξιολογησω αν ειναι για καλο η κακο η απολυση του Καρναβαλ ενοψει του παιχνιδιου μας σε 10 μερες.
Απο την μια η ομαδα του γαυρου επαιζε κακο ποδοσφαιρο αλλα ο Καρναβαλ θα ερχοταν υποψιασμενος να φυλαξει τον @@ολο του και θα επαιζε κλειστα, απο την αλλη ο καινουργιος θα εχει αγνοια ομως καθε αλλαγη προπονητη συνοδευεται απο εξτρα προσπαθεια των παικτων να δειξουν πραγματα.
Απο την μια η ομαδα του γαυρου επαιζε κακο ποδοσφαιρο αλλα ο Καρναβαλ θα ερχοταν υποψιασμενος να φυλαξει τον @@ολο του και θα επαιζε κλειστα, απο την αλλη ο καινουργιος θα εχει αγνοια ομως καθε αλλαγη προπονητη συνοδευεται απο εξτρα προσπαθεια των παικτων να δειξουν πραγματα.
Με τοσες αλλαγες προπονητη φετος σιγα μην εχουν ορεξη ΞΑΝΑ να δειξουν πραγματα 

- ΑποστόληςΑ
Για φέτος ο γαύρος δεν μπορεί να δείξει κάτι καλύτερο. Ο στόχος είναι για του χρόνου. Αν και εφόσον...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιο καλοκαίρι, πάλι με άλλο προπονητή θα είναι.
Το καλοκαίρι πήγε να γίνει κάτι με Κοδρον που ήταν σοβαρός τύπος και μόλις είδε σε τι περιβάλλον είναι, την έκανε με ελαφρά ..
Δυστυχώς για τους γαύρους και ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, όσο κουμάντο κάνουν ψηλοί δικηγόροι και μπράβοι του χοντρού, αυτή θα είναι η κανονικότητα τους.
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το καλοκαίρι πήγε να γίνει κάτι με Κοδρον που ήταν σοβαρός τύπος και μόλις είδε σε τι περιβάλλον είναι, την έκανε με ελαφρά ..
Δυστυχώς για τους γαύρους και ευτυχώς για το ποδόσφαιρο, όσο κουμάντο κάνουν ψηλοί δικηγόροι και μπράβοι του χοντρού, αυτή θα είναι η κανονικότητα τους.
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καπου πηρε το ματι μου απολογια του ετερου τροφαντου παιδιου της τρουμπας, για την υποθεση με την φουστα. Τι για ειλικρινη μεταμελεια διαβασα, τι οτι το μετανιωσε απο την πρωτη στιγμη, οτι δεν ειναι τετοιος ανθρωπος
.. Οτι ειχε αγορασει την φουστα για την φιλη του κι απλα ετυχε να την εχει μαζι στην ΕΠΟ και δεν ειχε προθεση να την πεταξει!!! Μου θυμισε εκεινη την φαση με τον Ναβας και τα κωλοδαχτυλα πριν χρονια που "εδειχνε το σκορ 1-1"..
Ρε ξεφτιλισμενε, που αντι να φορας ρομπα, οχι φουστα, κανεις τα νταηλικια σου και μετα κοκοκο? Ζητανε οι δικηγοροι να απαλαχθει λογω μεταμελειας ή να επιβληθει η χαμηλοτερη ποινη. Κοτες λυρατες αυτοι ειστε..και φυσικα θα τον χαιδολογησουν και αλλη μια υποθεση που αφορα το σιχαμα θα περασει στα ψιλα.

Ρε ξεφτιλισμενε, που αντι να φορας ρομπα, οχι φουστα, κανεις τα νταηλικια σου και μετα κοκοκο? Ζητανε οι δικηγοροι να απαλαχθει λογω μεταμελειας ή να επιβληθει η χαμηλοτερη ποινη. Κοτες λυρατες αυτοι ειστε..και φυσικα θα τον χαιδολογησουν και αλλη μια υποθεση που αφορα το σιχαμα θα περασει στα ψιλα.
Είμαι ο μόνος που κριντάζρει με αυτή την υπόθεση; Να έχεις σπουδάσει 10 χρόνια να γίνεις δικαστής και να έρχεται 60 χρονών άνθρωπος να λέει "κυρία κυρία μου πέταξε μια φούστα" και ο άλλος 40 χρονών να λέει "κυρία συγγνώμη δεν θα το ξανακάνω". Νήπια.
Τα παλια τα χρονια υπηρχε ηθος ακομη και στους παραβατικους. Πχ στην συγκεκριμενη περιπτωση θα γινοταν ενα νταχντιρντι θα πεφταν μπουκετα κλπ και κανεις δεν θα πηγαινε στον καημενο δικαστη να διαμαρτυθει οτι με δειραν αυτοι. Τωρα πηγαινουν οι σαχλομαγκες κανουν σαχλομαγκιες να τους δουνε στα σοσιαλ και μετα κλαιγονται σαν την μαρθα βουρτση οτι δεν το ηθελαν κλπ.
Ακου δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Τετοιος εισαι. Εαν δεν ησουν τετοιος και το εκανες σε μια στιγμη παρανοιας θα ελεγες απλα το εκανα γιατι ετσι γουσταρα και τωρα ηρθα να πλερωσω.
Ακου δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος. Τετοιος εισαι. Εαν δεν ησουν τετοιος και το εκανες σε μια στιγμη παρανοιας θα ελεγες απλα το εκανα γιατι ετσι γουσταρα και τωρα ηρθα να πλερωσω.
Διαβάζοντας αποσπάσματα απο τον τύπο, από δημοσιογράφους της αεχ.. ρε σεις αυτοι είναι κατά πολύ χειρότεροι απο γαβρους. Το ΦΩΣ είναι μνημείο πολιτισμού μπροστά τους.
Υ.Γ: για το φως λεω ε; όχι για τις αλλες δύο την ντροπή της εφημερίδας.
Υ.Γ: για το φως λεω ε; όχι για τις αλλες δύο την ντροπή της εφημερίδας.
Η καλυτερη θεση που εχει καταλαβει ομαδα του Μουριν εε του Μεντιλιμπαρ ειναι η 7η θεση το 2011 με την Οσασουνα

καλά ρε καριόληδες.... γιατί δεν παίζεται στοίχημα? πως θα πληρωθούν οι παίκτες του οαρεως?
Άλλη η LaLiga και άλλο το Ελληνικό πρωτάθλημα. Άσχετα με το τι πέτυχε εκεί-και δεν είναι και λίγο στο βιογραφικό του η κατάκτηση του Europa League-εδώ μπορεί να βάλει σε μια τάξη το διαλυμένο σωματείο, αν βέβαια τον αφήσουν.
Γενικώς μου φαίνεται σαν κανονικός προπονητής σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους που είχαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο.
Γενικώς μου φαίνεται σαν κανονικός προπονητής σε σύγκριση με τους δύο προηγούμενους που είχαν στην φετινή αγωνιστική περίοδο.