ρούλης-ΠΑΟΚ 77-63 σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ρούλης-ΠΑΟΚ, 11/02, 16:30, ΕΡΤ3

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Διπλό από εδώ μέχρι εκεί.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Κυριακή 11/2
Αλεξάνδρειο 16.30 Άρης-ΠΑΟΚ Πουρσανίδης-Θεονάς-Μαγκλογιάννης (Ελευθεριάδης Π.- Λαζαρίδης)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πάω μια βόλτα στα αρειανοσάιτ να διαβάσω για τους ΠΑΟΚτσήδες γκρίζους λύκους που όρισαν για τον αγώνα! :lol:

Maurice, εκπομπάρα χθες ο Μπασκετούσης. Πήγαινε η εκπομπή μια χαρά και λέω "θα πείτε για πόκερ ή τζάμπα μπήκα;" και μετά μιλούσαν 20 λεπτά για πόκερ!! :lol: :lol: Παραλίγο να βγει ο Κλείτος!
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

ωραία σε βρήκα - εγώ είμαι αυτός που έγραψε για σαμπάνιες εάν εβγαινε κι ο Παρης. εδώ που μένω είναι μόλις 2 ευρώ η συνδρομή στο κανάλι τους και τους τα δίνω γιατί πλέον είναι στην καρδιά μου οι τύποι. Κλείτος ξεκίνησε με τα κλασσικά του νεύρα, μετά άρχισε το πινγκ-πονγκ με τον Σταμάτη για την Κυριακή :D
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Διπλό από εδώ μέχρι εκεί.
Εαν εισαι τιποτα φανταρος βυσμα στο Γ' Σωμα, ετοιμασου για μπαν.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

:lol: :lol: :lol: :lol:

Όχι φίλε, εξωτερικό μένω :mrgreen:

Maurice_Escargot έγραψε:ωραία σε βρήκα - εγώ είμαι αυτός που έγραψε για σαμπάνιες εάν εβγαινε κι ο Παρης. εδώ που μένω είναι μόλις 2 ευρώ η συνδρομή στο κανάλι τους και τους τα δίνω γιατί πλέον είναι στην καρδιά μου οι τύποι. Κλείτος ξεκίνησε με τα κλασσικά του νεύρα, μετά άρχισε το πινγκ-πονγκ με τον Σταμάτη για την Κυριακή :D
Ωραίο το back and forth του Κλείτου με τον αρειανό. Είδα και στο τσατ κάτι στραβοστομιές, αλλά σε νορμάλ πλαίσια :pano:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

επειδή βίντεο μιάμιση ώρα δεν κάνω την τιμή σε κανέναν να δω, υπάρχει κάποια ατάκα που μας ενδιαφέρει;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Αν εννοείς κάτι μπασκετικό/τεχνικό/πρακτικό, δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο πέρα από τα αυτονόητα.

Θυμάμαι τον Κλείτο να λέει ότι ο καινούριος παίρνει αισθητά λιγότερα λεφτά από τον Harrison, ότι είναι παιγμένος, έχει αγώνες και λεπτά φέτος, θα μπει "ζεστός", αρκεί να δούμε πότε θα δέσει με την ομάδα. Τα αυτονόητα, δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Σχήμα που αναμένω να ξεκινήσει ο Τακιανος:

PG Friðriksson
SG Townes
SF Williams
PF Alston
C McNeace

Μέσα στην Πυλαία κόντεψε να στο γυρίσει με small ball ο Καστριτης με Σλαφτσακη στο 5. Θεωρω κρισιμο το rotation και την εναλλαγη Williams-Alston στο 4-5 οταν χρειαζεται μεσα στον αγωνα. Σε αυτην την περιπτωση, ο Michalak θα παρει 15-20 λεπτα δεδομενα.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Ο συμπολίτης είναι σε καλό φεγγάρι. Δεν ξέρω αν θα τους επηρεάσει το ευρωπαϊκό και πως (κούραση, καλή ψυχολογία, χαλάρωση, δεν ξέρω).
Παίζει πολύ καλή άμυνα, στο όριο του φάουλ, και ειδικά μέσα στο γήπεδο τους οι διαιτητές το ανέχονται αρκετά.

Πρέπει να προσπαθήσουν να μη χάσουν τη συγκέντρωση τους οι δικοί μας από τα φάουλ που θα δίνουν εις βάρος μας και δε θα δίνουν υπέρ μας.
Και επειδή ανεβάζουν την ένταση στην άμυνα στο 2ο ημίχρονο, πρέπει να τους πάρουμε μερικά φάουλ από το 1ο για να μην είναι τόσο άνετοι. Εμείς (ειδικά στο 3ο δεκάλεπτο) κάνουμε κοιλιά και προσπαθούμε να το μαζέψουμε στο 4ο.

Ερωτηματικό τι θα κάνουν οι νέοι δικοί μας. Χωρίς αυτούς θα ήμουν απαισιόδοξος, αλλά ο Τάουνς και ο Σεσιλ μου έδειξαν ότι μάλλον μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από Κένταλ και Μπελια. Για τον Μιχάλακ δεν έχω ιδέα. Μακάρι να παίζει άμυνα και να είναι "ανιωθος" γιατί πρώτο ματς μέσα στο παλαί με 5000 να ουρλιάζουν δε θα είναι εύκολο.

ΥΓ πως και δε μας παίζει η Τσαρούχα...έχω δει καμια 50αριά αγώνες φέτος (μαζί και Ευρωλίγκα) και σε όλα παίζει η Τσαρούχα...αφού αρχίζω να υποψιάζομαι ότι υπάρχουν πολλές
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Υπαρχουν 2 ξανθιες
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τσ@ρ0ύχ@ μόνο μία!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Odi έγραψε:Κανονίστε να πάτε να ξεφτιλιστείτε.

Παίξτε λίγο μπάσκετ ρε, επαγγελματίες είστε.
sn0ufel4 έγραψε:Λίγη αξιοπρέπεια να δούμε

Ο τελευταίος αγώνας μάλλον δεν μετράει, επειδή κερδίσαμε.
Να παίξουμε και κανένα φιλικό με τις κορασίδες της ΧΑΝΘ να το μετράμε κ αυτό να χαιρόμαστε.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Πολύ δύσκολος αγώνας. Σε πολύ καλό momentum ο συμπολίτης μετά από δύο νίκες και με την πρώτη σίγουρα εκτός προγράμματος και με πρόκριση στην Ευρώπη. Ο Τολιόπουλος, ο οποίος σε μας έσπαγε τα στεφάνια, σε αυτούς τα βάζει και από το σπίτι του. Αλλά πέραν αυτού, κακά τα ψέμματα, έκαναν καλές επιλογές στους ξένους και δημιούργησαν καλό σύνολο που παίζει καλή άμυνα. Για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω πολλά την Κυριακή, εκτός κι αν πάρουν τα μυαλά τους αέρα και θεωρήσουν ότι θα μας κερδίσουν εύκολα, αν έχουν κούραση και αν οι διαιτητές δεν ανεχθούν την δυνατή τους άμυνα και τους φορτώσουν με φάουλ. Το τελευταίο δεν το πολυπιστεύω. ΄
Δύο αναμετρήσεις με κιτρνόμαυρους την Κυριακή, να είμαστε τουλάχιστον χαρούμενοι στις 10 το βράδυ.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Γαμηστε τον αρη τον ξεκωλιαρη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League”