Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Cylon-4

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2023-2024

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Η Νταφοπουλου περσι επαιζε στο σκουληκι.
Καλη κινηση που την πηραμε.
Οι ακαδημιες ειναι εργο Αμοιριδη.
Να λεμε και τα καλα, οχι μονο τα λαθη του.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Με τη νίκη αυτή πήραμε και την πρόκριση, οπότε συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτή τη σημαντική επιτυχία!

Η Νταφοπούλου είχε έρθει στον Άρη από τη Λάρισα νομίζω, εκεί έμαθε τα βασικά και πήγε και εθνική. Δείχνει ότι μπορεί να ανταπεξέρθει ως ακραία, και μάλλον είνια καλύτερα για αυτήν γιατί της λείπει το μπόι για κεντρική.

Η Μπιτσακτσή είναι πολύ καλή, όχι τυχαία βασική λίμπερο της εθνικής που πήρε μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πέρυσι (η μοναδική από τον ΠΑΟΚ).

Η Μεροδουλάκη είναι μεγάλο ταλέντο, κινδυνεύει όμως να μείνει τέτοιο. Φταίει η ομάδα, φταίει η ίδια, δεν ξέρω, θα περίμενα κι εγώ να είναι πιο αθλητική και γρήγορη στις κινήσεις της. Του χρόνου δεν θα μπορεί να παίζει στα αναπτυξιακά νομίζω, και δεν ξέρω αν θα μείνει σε εμάς ή θα φύγει. Είναι κρίμα γιατί πέραν των άλλων έχει και ύψος που βοηθάει στο μπλοκ.

Υ.Γ. και την Κουζούνη πήραμε από Άρη που είναι και η πιο μικρή (2008), την Ηλιάδη (διαγώνια) την αποκτήσαμε από την Πρέβεζα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Στην ομαδα του αρεως παιζουν οι κορες του Λαζαρου Παπαδοπουλου (πρωην μπασκετμπολιστα), του Κολτσιδα και του Χαριστεα.
Ενας λογος παραπανω, να χαμογελαμε σημερα.
:opaokara:
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Συγχαρητήρια στην Ομάδα για τη νίκη και την πρόκριση.

Για την πασαδόρο, ίσως ο λόγος που δεν κάνει και άλμα μαζί με πάσα είναι οτι είναι η πιο ψηλή στην ομάδα. Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος που πρέπει να προωθηθεί στη Γυναικεία Ομάδα.

Η ευθύνη για την εξέλιξη ανήκει στην ομάδα. Ο λόγος είναι οτι καμία παίκτρια δεν εξελίχθηκε. Αν 1 ή 2 παίκτριες είχαν εξελιχθεί τότε ίσως κάποιος να μπορούσε να ισχυρισχθεί οτι οι υπόλοιπες απλά δεν προσπαθούν αρκετά. Αλλά όταν όλων η εξέλιξη είναι στάσιμη, κάτι άλλο φταίει.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σε αλλα νεα ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00, τον Παναθηναϊκό, στο PAOK Sports Arena, με στόχο τη νίκη η οποία θα τον οδηγήσει στο Final-4 του Κυπέλλου.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
PAOK Sports Arena
17:00, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Σε αγωνα χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον, μιας και πηραμε ηδη τον τιτλο,
ΠΑΟΚ-Ν. Βοτσης 1-1 σετ μεχρι στιγμης.
Στο αλλο παιχνιδι ο Αιας Ευοσμου νικησε τον αρουλη με 3-2 και θα συνεχισει μαζι μας στην μαχη για τον πανελληνιο τιτλο.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τελικό σκορ 3-1 για τα κορίτσια μας. Τα σετ: 20-25, 25-15, 25-20 και 25-22!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τετ 07 Φεβ 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

1. ΠΑΟΚ 9
2. Αιας Ευοσμου 5
3. αρης 4
4. Ν. Βοτσης 0

Νατες νατες οι πρωταθλητριες
Αντε και το πανελληνιο τωρα....
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Συγχαρητήρια στην Ομαδάρα!

Πρωταθλήτρια με 3 νίκες!

Η Μεροδουλακη ήταν η MVP του Final Four. Πασαρε, μπλόκαρε, έβγαλε άμυνες, σέρβιρε.

Είναι πλέον έτοιμη παίκτρια για την πρώτη ομάδα Κάνει άλματα και στις πάσες αλλά είναι η ψηλότερη(γύρω στο 1.85) παίκτρια της Ομάδας και όταν είναι κοντά στο φίλε που χρειάζεται ταχύτητα παραμένει στο έδαφος. Ωστόσο, όσες φορές πασαρε από πίσω φυσικά έκανε άλματα.

Επίσης σερβίρει με άλμα, αλλά και μπλοκάρει(με άλμα φυσικά).. Έβγαλε και μια πολύ καλή άμυνα στο τέλος...

Η Ομάδα έχει και άλλα σημαντικά ταλέντα
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Νάτες, νάτες, οι πρωταθλητριές!

Ξέρουμε που θα γίνει το πανελλήνιο φέτος;Εικόνα

Στάλθηκε από το RMX2001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δεν ανακοινωθηκε ακομα
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Μόνο μπράβο για τα κορίτσια που έγραψαν και πάλι ιστορία!

Ευχή μου τα κορίτσια αυτά να πετύχουν ακόμα περισσότερα και να τα δούμε και στην πρώτη ομάδα.

Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και αρκετές έχουν ταλέντο και ικανότητα να μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Συγχαρητήρια και στη διοίκηση που η επένδυση της στις υποδομές αποδίδει.

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ!!!!
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Από την προπερσσινη Κ20 που βγήκε τρίτη στο πανελλήνιο που έγινε στη Μεταμόρφωση, Παπαδοπούλου και Τερζόγλου είναι ήδη στην πρώτη ομάδα, ενώ η Μεροδουλάκη είναι ηγέτης της φετινής ομάδας. Πολύ καλή είναι και η Νταφοπούλου
Από εκείνη την ομάδα η ακραία με τα δυνατά χτυπήματα η Μιχοπούλου αγωνίζεται από πέρυσι στα Πεύκα.

Στάλθηκε από το RMX2001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Θάνος Τερζής:

«Σίγουρα ο πρώτος στόχος ήταν να περάσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια, διότι δουλεύουν από τον Αύγουστο, κάθε μέρα, σχεδόν με επαγγελματικό ρυθμό. Είχαμε μία καλή απόδοση, ειδικότερα στο δεύτερο και τρίτο παιχνίδι, παίξαμε πιο ομαδικά. Κάτι το οποίο είναι λογικό, διότι τα κορίτσια αυτά δεν έχουν πολλά δυνατά παιχνίδια. Γι' αυτό και στο σημερινό παιχνίδι παίξαμε με την βασική μας επτάδα, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, ώστε να πάρουν οι παίκτριες ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Η ομάδα έχει μέλλον, έχουμε πει ότι στόχος του ΠΑΟΚ και του κ. Κωνσταντίνου Αμοιρίδη είναι να δουλεύουν αυτά τα κορίτσια με σκοπό να ενισχύσουν τη γυναικεία ομάδα στο μέλλον. Αυτό είναι κάτι το οποίο το καταφέρνουμε, διότι πολλά κορίτσια που αγωνίζονται τώρα στη γυναικεία ομάδα προέρχονται από τα... σπλάχνα του ΠΑΟΚ.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το κύπελλο στη μνήμη του δασκάλου, Γιώργου Καμπερίδη, τον οποίο χάσαμε το καλοκαίρι, διότι πολύ απλά στην ηλικία που βρίσκονται τα κορίτσια που προπονώ, με προπονούσε εκείνος, μαθαίνοντας μου τα μυστικά του βόλεϊ καθώς και τις αξίες και ιδανικά του αθλητισμού».
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Στο Πανελλήνιο Κ20 ποιές είναι οι υπόλοιπες ομάδες?

Σχετικά με την πρώτη ομάδα, δύο προπονητές που έκαναν καλή δουλειά σε γυναικείες ομάδες είναι ο Οικονόμου που ήταν στον ΠΑΟ, και που εδώ και δύο σεζόν είναι στην Ελβετία προπονητής της Lugano και ο Σολκίδης που ήταν στον ΠΑΟΚ και ανέβασε την ομάδα στην Volley League πάνω απο ΠΑΟ και ΑΕΚ με 1 μονον ήττα (εκτός με ΑΕΚ), και ο οποίος δεν ξέρω σε ποιά ομάδα είναι.

Τώρα βέβαια θα άφηνες την Ελβετία για να έρθεις στη Θεσσαλονίκη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”