ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports
Τί είναι αυτά που διαβάζω, πιο πιθανό το 0-3 ή το 1-3; Ούτε με Manchester City ή Real να παίζουμε στην Τούμπα δεν είναι δυνατόν το να γράφουμε τέτοια πράγματα. Δύσκολος σαφώς ο αγώνας, αλλά όχι κι έτσι.
Αίμα κι άμμος την Κυριακή. Αίμα να βγάλουν και να φτύσουν όσοι παίκτες του μελ παίξουν την Κυριακή και βαθειά στην άμμο να ταφούν τα όνειρά τους.
Αίμα κι άμμος την Κυριακή. Αίμα να βγάλουν και να φτύσουν όσοι παίκτες του μελ παίξουν την Κυριακή και βαθειά στην άμμο να ταφούν τα όνειρά τους.
Γιατι χαοτικη;Grigorios_PAOK έγραψε:Θα είμαι ικανοποιημένος αν καταφέρουμε να παρουμε την ισοπαλία.
Για να νικήσουμε πρεπει η διαφορά μας μέσα στο γήπεδο να είναι χαοτική, πράγμα δυσκολο.
Αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε με τέτοια τρόπο που δεν θα μας αποσυντονισει για τη συνέχεια
Τα play off είναι άλλο πρωτάθλημα άλλη διαδικασία...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ωω ρε τι ηττοπάθεια είναι αυτή.
Ρε Λουτσε άντε βρες τον τρόπο και βαλτον στα δίχτυα,τον προπονητή της επιθετικότητας με τις γιομες.
Κάντο όπως την χρονιά του 2ου ΝΤΑΜΠΛ μας,τότε με τους Ολυμπιακούς.
Το μόνο που παρακαλάω,είναι να ΒΑΛΟΥΜΕ,νωρις ΠΡΩΤΟΙ γκολ.
Μετά ΟΛΑ θα πάρουν το δρόμο τους,όπως τόσες άλλες φορές φέτος.
Μόνο καντους να γυαλιζουν τα μάτια τους κ να τρώνε σίδερα.
Ρε Λουτσε άντε βρες τον τρόπο και βαλτον στα δίχτυα,τον προπονητή της επιθετικότητας με τις γιομες.
Κάντο όπως την χρονιά του 2ου ΝΤΑΜΠΛ μας,τότε με τους Ολυμπιακούς.
Το μόνο που παρακαλάω,είναι να ΒΑΛΟΥΜΕ,νωρις ΠΡΩΤΟΙ γκολ.
Μετά ΟΛΑ θα πάρουν το δρόμο τους,όπως τόσες άλλες φορές φέτος.
Μόνο καντους να γυαλιζουν τα μάτια τους κ να τρώνε σίδερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Τρί 06 Φεβ 2024, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shikabala81
Grigorios_PAOK έγραψε:Θα είμαι ικανοποιημένος αν καταφέρουμε να παρουμε την ισοπαλία.
Για να νικήσουμε πρεπει η διαφορά μας μέσα στο γήπεδο να είναι χαοτική, πράγμα δυσκολο.
Αν είναι να χάσουμε ας χάσουμε με τέτοια τρόπο που δεν θα μας αποσυντονισει για τη συνέχεια
Τα play off είναι άλλο πρωτάθλημα άλλη διαδικασία...
Να χαρώ εγώ αισιοδοξία. Έτσι θα πάμε μπροστά…
- figurehead4
Δεν έχουν ιδέα τα χανουμια τι τους περιμένει. Δεν έχουν ιδέα τι ομάδα είμαστε. Ακούνε τον Βανδή να λέει μαλακίες.
Δεν έχουμε καμία σχέση οι δύο ομάδες και την Κυριακή θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφα. Και αθηνεζοι και παραδόξως και κάποιοι δικοί μας οπαδοί, που έχουν μείνει στην περσινή ομάδα.
Θα τους καταπιουμε σε λεωωωωωωωωωω
Δεν έχουμε καμία σχέση οι δύο ομάδες και την Κυριακή θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφα. Και αθηνεζοι και παραδόξως και κάποιοι δικοί μας οπαδοί, που έχουν μείνει στην περσινή ομάδα.
Θα τους καταπιουμε σε λεωωωωωωωωωω
Την Κυριακή το πρωί, το ματσάκι θα είναι 3-0.
Σήμερα όμως που μπορεί να δουλέψει το μυαλό λίγο παραπάνω από την καρδιά βλέπω ένα απίστευτα απρόβλεπτο ματς.
Καταρχήν επειδή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα δε με απασχολεί καθόλου τι γίνεται δυο χρόνια τώρα εναντίον της αεκ. 3 χρόνια δε σταύρωναν νίκη εναντίον μας, τώρα γύρισε και έχουν αυτοί ένα καλό σερί. Κύκλος είναι αυτά.
Προπερσι με τον αρη είχαμε 3 ήττες και μια ισοπαλία και πέρσι κάναμε εμείς 3 νίκες και μία ισοπαλία.
Κάποτε κερδίζαμε επί 25 χρόνια τον σοφπ στην έδρα μας και μετά κάναμε (ελέω σφαγών) εμείς 10-12 χρόνια να κερδίσουμε. Αυτά είναι ωραία για καζουρα μια δυο ημερών πριν ή μετά τους αγώνες. Προσωπικά άμα μου έλεγαν για άλλα 2 χρόνια δεν κερδίζεις την αεκ αλλά παίρνεις εσύ και τα 2 πρωταθλήματα θα ήμουν υπερευχαριστημενος.
Εμένα λοιπόν με νοιάζει η ουσία και η ουσία είναι ότι είμαστε 2 πόντους από πάνω. Αν κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς και φέρουμε 3 ισοπαλίες με την αεκ παίρνουμε το πρωτάθλημα.
Για κάποιο λόγο έχουμε μπει στο τρυπακι ότι πρέπει να κερδίσουμε γιατί δεν πάει άλλο.
Με συγχωρείτε αλλά αυτοί πρέπει να μας κερδίσουν. Το σημαντικότερο είναι τη Δευτέρα να βλέπουν τη πλάτη μας.
Εννοείται ότι το καλύτερο είναι να κερδίσουμε. Το ακόμα καλύτερο είναι να φέρει κι ο βαζελος μια ισοπαλία στις Σέρρες να είμαστε 5 πόντους κι από τους 2. Όμως το χορτάρι δε θέλει ευχολόγια.
Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Να μας βλέπουν από πάνω και να μπει ένα πρέπει στο μυαλό τους ότι αυτοί πρέπει να μας κερδίσουν. Και όταν ξανασυναντηθούμε θα έχουμε και Γιονι Όττο πίσω. Άλλη ομάδα και άλλη σκληραδα θα έχουμε τότε.
Μην παίζουμε το mind game τους. Αυτοί θέλουν να βάλουν τη δική τους ατζέντα και να μας κάνουν να κολλήσουμε μόνο με τα μεταξύ μας ματς. Μην τους κάνουμε το χατίρι..
Σήμερα όμως που μπορεί να δουλέψει το μυαλό λίγο παραπάνω από την καρδιά βλέπω ένα απίστευτα απρόβλεπτο ματς.
Καταρχήν επειδή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να πάρει η ομάδα το πρωτάθλημα δε με απασχολεί καθόλου τι γίνεται δυο χρόνια τώρα εναντίον της αεκ. 3 χρόνια δε σταύρωναν νίκη εναντίον μας, τώρα γύρισε και έχουν αυτοί ένα καλό σερί. Κύκλος είναι αυτά.
Προπερσι με τον αρη είχαμε 3 ήττες και μια ισοπαλία και πέρσι κάναμε εμείς 3 νίκες και μία ισοπαλία.
Κάποτε κερδίζαμε επί 25 χρόνια τον σοφπ στην έδρα μας και μετά κάναμε (ελέω σφαγών) εμείς 10-12 χρόνια να κερδίσουμε. Αυτά είναι ωραία για καζουρα μια δυο ημερών πριν ή μετά τους αγώνες. Προσωπικά άμα μου έλεγαν για άλλα 2 χρόνια δεν κερδίζεις την αεκ αλλά παίρνεις εσύ και τα 2 πρωταθλήματα θα ήμουν υπερευχαριστημενος.
Εμένα λοιπόν με νοιάζει η ουσία και η ουσία είναι ότι είμαστε 2 πόντους από πάνω. Αν κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς και φέρουμε 3 ισοπαλίες με την αεκ παίρνουμε το πρωτάθλημα.
Για κάποιο λόγο έχουμε μπει στο τρυπακι ότι πρέπει να κερδίσουμε γιατί δεν πάει άλλο.
Με συγχωρείτε αλλά αυτοί πρέπει να μας κερδίσουν. Το σημαντικότερο είναι τη Δευτέρα να βλέπουν τη πλάτη μας.
Εννοείται ότι το καλύτερο είναι να κερδίσουμε. Το ακόμα καλύτερο είναι να φέρει κι ο βαζελος μια ισοπαλία στις Σέρρες να είμαστε 5 πόντους κι από τους 2. Όμως το χορτάρι δε θέλει ευχολόγια.
Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Να μας βλέπουν από πάνω και να μπει ένα πρέπει στο μυαλό τους ότι αυτοί πρέπει να μας κερδίσουν. Και όταν ξανασυναντηθούμε θα έχουμε και Γιονι Όττο πίσω. Άλλη ομάδα και άλλη σκληραδα θα έχουμε τότε.
Μην παίζουμε το mind game τους. Αυτοί θέλουν να βάλουν τη δική τους ατζέντα και να μας κάνουν να κολλήσουμε μόνο με τα μεταξύ μας ματς. Μην τους κάνουμε το χατίρι..
Νίκη μισό πρωτάθλημα. Προσοχή στις βαθιές μπαλιές τους στον χώρο και προσοχή στο μαρκάρισμα στον Μεϊτέ, ο οποίος έχει την τάση/αυτοπεποίθηση ότι μπάλα δεν μου παίρνουν - μια φορά να γίνει η μαλακία αρκεί.
Εγώ θα έπαιζα με Σαμάτα φορ, Μ. Αντόνιο στο "10", Κωνσταντέλια αριστερά και Ντεσπότοφ δεξιά.
Τάισον, Μουργκ και Αντρίγια και Μπράντον μπορούν να τους κάνουν την κηδεία μετά το 65.
Οζντόεφ, Μειτέ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα από δεξιά προς τα αριστερά.
Θα ήθελα να δω και τον Όττο να παίρνει χρόνο σιγά σιγά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε. 8 στα 10 παιχνίδια ντέρμπι είναι από εδώ και πέρα.
Τάισον, Μουργκ και Αντρίγια και Μπράντον μπορούν να τους κάνουν την κηδεία μετά το 65.
Οζντόεφ, Μειτέ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα από δεξιά προς τα αριστερά.
Θα ήθελα να δω και τον Όττο να παίρνει χρόνο σιγά σιγά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να περιμένουμε. 8 στα 10 παιχνίδια ντέρμπι είναι από εδώ και πέρα.
τρομερά ενδιαφέρον το παιχνίδι με χανούμι
το πιο ενδιαφέρον του πρωταθλήματος
ομάδα του πρέσινγκ αυτοί, ομάδα του πρέσινγκ και εμείς
όποια ομάδα κάνει λάθος στο build up θα το πληρώσει
πιστεύω ότι καθαρά τακτικά, ο κρυπτονίτης του ράζβαν είναι το παιχνίδι του αλμέιδα
γι αυτό το λόγο έχει τελευταία νίκες απέναντί μας. μας σπάει το build up και τρώμε γκολ
ελπίζω να το έχει πάρει προσωπικά ο λουτσέσκου
όλο το βάρος θα το ρίξουν αυτοί στην πίεση πάνω στον μειτέ.
μειτέ και οζντόεφ. εκεί θα κριθεί το παιχνίδι όλο
πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι τους έχουμε
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ
το πιο ενδιαφέρον του πρωταθλήματος
ομάδα του πρέσινγκ αυτοί, ομάδα του πρέσινγκ και εμείς
όποια ομάδα κάνει λάθος στο build up θα το πληρώσει
πιστεύω ότι καθαρά τακτικά, ο κρυπτονίτης του ράζβαν είναι το παιχνίδι του αλμέιδα
γι αυτό το λόγο έχει τελευταία νίκες απέναντί μας. μας σπάει το build up και τρώμε γκολ
ελπίζω να το έχει πάρει προσωπικά ο λουτσέσκου
όλο το βάρος θα το ρίξουν αυτοί στην πίεση πάνω στον μειτέ.
μειτέ και οζντόεφ. εκεί θα κριθεί το παιχνίδι όλο
πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι τους έχουμε
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ
Με μια τιμητική ήττα δηλαδή π.χ 0-1 είμαστε ευχαριστημένοι;;;Grigorios_PAOK έγραψε:Χωρικός έγραψε:Νομίζω πως δεν θα είναι μια απλή νίκη αλλα διασυρμός.. Αυτή την αίσθηση έχω τουλαχιστον
Πιθανότερο το 0-3 1-3 παρα να τους κερδίσουμε...Μακάρι Κυριακή βράδυ να
μου κάνεις καζουρα και να εχεισ εσυ δίκαιο
Εαν μπει νωρίς το πρωτο γκολ , μετά θα γράψει πολλά το κοντέρ φίλε μου.
Από κει και πέρα γράφεις με ηττοπάθεια και εκτός πραγματικότητας , κατά τη γνώμη μου
Δεν μας σπαει το μπιλντ απ, εμεις κανουμε λαθος πασα απο το πουθενα. Δεν κλεβουν την μπαλα. Δεν εφταιγε το μπιλντ απ που χασαμε, φταιει οτι 11 παικτες ηταν εκτος τοπου και χρονου (σχεδον οπως στον ρουλη). Πραγμα που δεν πρεπει να γινει την Κυριακη
-
Ρε εσεις ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ μπενω να διαβασω για την ομαδα μας και βλεπω ητοπαθεια για το ματς με τη χαρτινη τη ειναι αυτα ρε διαβαζω ελεος τη 3 γκολ θα φαμε δεν ντρεπεστε λιγο δεν εχετε εμπιστοσυνη στην ομαδα ποια ειναι η χαρτινη ρε ντροπη ποτε δεν εχω ζηση τετοια ητοπαθεια ζω δεκαετιες ογδοντα και ενεννηντα και δεν μιλαγαμε ετσι ελεος θα τους πατησουμε χαμω ρε χαλαρα θα το παρουμε το ματς εκει που επρεπε να μιλαγαμε για την υπερομαδα που εχει κανει ο Λουτσεσκου μιλαμε για ηττα με τη χαρτινη και οτι θα ειμαστε ευχαριστιμενοι με ισοπαλια μονο ντροπη τιποτα αλλο
-
καλα ρε δεν ντρεπεστε που γραφετε εδω μεσα οτι θα χασουμε απο τη χαρτινη τη ητοπαθεια ειναι υτη και οτι και με ισιοπαλια θα ειμαστε ευχαριστιμενοι εσεις ειστε οπαδοι του ΠΑΟΚ ντροπη ρε αντο να μιλατε να ξεσκισουμε τη χαρτινη με την υπερομαδα του Λουτσεσκου μιλατε για ητες ποια ειναι ρε η χαρτινη τη παραπανω εχει απο μας την κανατε μπατσελωνα την ομαδα της δεκελειας ντροπη μονο ντροπη τιποτα αλλο
- AlxNeapoli1
Η ουσια ειναι πως αν βαλουμε 3 γκολ και ειμαστε 3-0, δεν ειναι σιγουρη νικη γιατι αν δεν εμπαιναν? Θα ερχοταν 0-0.
- Amsterdamer_87
Ε αφου ειναι σιγουρο οτι θα φαμε τριμπαλο,δεν χρειαζεται να δουμε καν το ματς..Grigorios_PAOK έγραψε:Χωρικός έγραψε:Νομίζω πως δεν θα είναι μια απλή νίκη αλλα διασυρμός.. Αυτή την αίσθηση έχω τουλαχιστον
Πιθανότερο το 0-3 1-3 παρα να τους κερδίσουμε...Μακάρι Κυριακή βράδυ να
μου κάνεις καζουρα και να εχεισ εσυ δίκαιο