Ασπρόμαυρος Χάρτης
- Σουριναμέζος
Ασπρόμαυρος Χάρτης
Ανοίγω εδώ το τόπικ για τους ξένους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου, μπορείτε να βρείτε τον χάρτη στο ακόλουθο link : https://www.paokworldmap.gr
Πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω από κάποια χώρα βλέπεται πόσοι αθλητές και σε ποιά αθλήματα από την συγκεκριμένη χώρα έχουν αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος.
Σημείωση : Αθλητές με "διπλή" καταγωγή προσμετρούνται και στις δύο χώρες, γρήγορο παράδειγμα ο Μπίσε είναι και στην Ολλανδία και στο Σουρινάμ
Όταν βρω ελεύθερο χρόνο θα προσπαθήσω να ανεβάσω και τις λίστες με τα ονόματα
ΥΓ. Μόντς μπορείτε να μεταφέρετε εδώ τα σχετικά μυνήματα από το τόπικ των μεταγραφών
Πηγαίνοντας το ποντίκι πάνω από κάποια χώρα βλέπεται πόσοι αθλητές και σε ποιά αθλήματα από την συγκεκριμένη χώρα έχουν αγωνιστεί με τον δικέφαλο στο στήθος.
Σημείωση : Αθλητές με "διπλή" καταγωγή προσμετρούνται και στις δύο χώρες, γρήγορο παράδειγμα ο Μπίσε είναι και στην Ολλανδία και στο Σουρινάμ
Όταν βρω ελεύθερο χρόνο θα προσπαθήσω να ανεβάσω και τις λίστες με τα ονόματα
ΥΓ. Μόντς μπορείτε να μεταφέρετε εδώ τα σχετικά μυνήματα από το τόπικ των μεταγραφών
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Σάβ 13 Ιούλ 2024, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Ασπρόμαυρος Χάρτης
Σωραίος ρε Σουριναμέζε!
Θα άνοιγα εγώ το topic, αλλά θα έμπαιναν τα άλλα ποστς πρώτα.
Εδώ ξεκίνησε η συζήτηση:
viewtopic.php?f=6&t=9591&start=4455#p2317064
Παραθέτω και τις σχετικές ερωταπαντήσεις, για όσους βαριούνται να πατήσουν ένα λινκ:
Θα άνοιγα εγώ το topic, αλλά θα έμπαιναν τα άλλα ποστς πρώτα.
Εδώ ξεκίνησε η συζήτηση:
viewtopic.php?f=6&t=9591&start=4455#p2317064
Παραθέτω και τις σχετικές ερωταπαντήσεις, για όσους βαριούνται να πατήσουν ένα λινκ:
Σουριναμέζος έγραψε:Μόνο Fatih Akiel και Ibo!Μπαρκαρούτσος έγραψε: Εντύπωση κάνει το μόλις 2 από Τουρκία (μιας και είναι γείτονες και γενικά πολύ παρόμοιες χώρες από θέμα καιρού, κουλτούρας κτλ)!
Ο ένας είναι ο Φρεντερίκ Νιμανί, μετά τον ΠΑΟΚ έγινε και διεθνής με τον χώρα καταγωγής του. Ο δεύτερος είναι ο μπασκετμπολίστας Jhondre Jefferson, διεθνής και αυτός, δεν ξέρω αν έχει κάποια καταγωγή πιθανότατα να παίζει απλά σαν νατουραλιζέ.Μπαρκαρούτσος έγραψε: 2 από Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία! Ουάου!
Μεξικό, Αλγερία και Κονγκό θεωρώ ότι είναι οι πιο τρανταχτές ελλείψειςΜπαρκαρούτσος έγραψε: Επίσης, 0 Μεξικό;! Περίεργο...
Bertrand RobertΜπαρκαρούτσος έγραψε: Ο ποδοσφαιριστής από Reunion ποιος είναι;
Από αρχές/μέσα 00s, το καλό είναι ότι στα περισσότερα τμήματα του ΑΣ ξένοι άρχισαν να έρχονται σχετικά πρόσφατα. Εκεί που σίγουρα θα έχω κάποιες ελλείψεις είναι σε 90s VolleyΜπαρκαρούτσος έγραψε: Για τα τμήματα του ΑΣ από πότε έχεις data;
Ναι, για αυτό και 3 ΣαουδάραβεςΜπαρκαρούτσος έγραψε: Στο ποδόσφαιρο βάζεις και ΠΑΟΚ Β;
Το έχω παρατηρήσει και εγώ, έχει κάποιο θέμα το map library που χρησιμοποιώ, θα με απασχολήσει αν πάρουμε αθλητή απο εκείΜπαρκαρούτσος έγραψε: Επίσης, δεν βρίσκω στο χάρτη το Lichtenstein! Τα άλλα κρατίδια (San Marino, Vatican, Andorra) τα βρήκα και δεν είχαμε ποτέ κάποιον.
Δεν ήξερα που να το βάλω... Οι κατηγορίες στο φόρουμ είναι ανά άθλημα και αυτό τα πιάνει όλα μαζίΜπαρκαρούτσος έγραψε: Κάνε ένα topic αν θέλεις, να τα έχουμε εκεί και να τα συζητάμε!
- Μπαρκαρούτσος
paokkerkir έγραψε:Τρομερή δουλειά!
Έχεις db με ονόματα; Μπορεί να μπει στο σαιτ;
pgetsos έγραψε:Ο αγαπημένος σου εξτρεμ!Μπαρκαρούτσος έγραψε: Ο ποδοσφαιριστής από Reunion ποιος είναι;
Πως και το μετράει ως ξεχωριστή χωρα; Εντύπωση μου κάνει
https://www.paokfc.gr/istoria/oi-xenoi-tou-paok/lista/
Εδώ είναι η λίστα απ'το επισημο σαιτ της ΠΑΕ με όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα μας ανά χώρα.
Θυμίστε μου λίγο ρε σεις.. το σαιτ λεει από Ιαπωνία μόνο Καγκάβα. Το ίδιο και ο χάρτης. Εγώ γιατί νομίζω πως είχε πάρει ο Μπατατούδης έναν Γιαπωνέζο για να πουλήσει δικαιώματα το... σεβεν στην Ιαπωνία;;;;
Επίσης από Αυστραλία γιατί λείπει ο τρισμέγιστος Τσάρλι Γιάνγκος;;; εεε ΠΑΕ; Που ναι ο Γιάνγκος; οέο;;;;
Εδώ είναι η λίστα απ'το επισημο σαιτ της ΠΑΕ με όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα μας ανά χώρα.
Θυμίστε μου λίγο ρε σεις.. το σαιτ λεει από Ιαπωνία μόνο Καγκάβα. Το ίδιο και ο χάρτης. Εγώ γιατί νομίζω πως είχε πάρει ο Μπατατούδης έναν Γιαπωνέζο για να πουλήσει δικαιώματα το... σεβεν στην Ιαπωνία;;;;
Επίσης από Αυστραλία γιατί λείπει ο τρισμέγιστος Τσάρλι Γιάνγκος;;; εεε ΠΑΕ; Που ναι ο Γιάνγκος; οέο;;;;
- Amsterdamer_87
- Σουριναμέζος
Ο Ιάπωνας που είχε φέρει ο Μπατατούδης ήταν ο Μασακίγιο Μαεζόνο, βέβαια αν και ήρθε στην Θεσσαλονίκη και προπονήθηκε και με τα ασπρόμαυρα το deal χάλασε οπότε τυπικά δεν έγινε ποτέ παίκτης του ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Περιμένουμε να μπει ο Michal Michalak, ο πρώτος Πολωνός μπασκετμπολίστας μας! 

- Σουριναμέζος
- Σουριναμέζος
- Σουριναμέζος
Δεν βρήκα να είχε βγει κάποια ανακοίνωση για την Γιαπωνέζα, για δώσε καμιά πληροφορία
edit: Καλά μας δουλεύουν στον ΑΣ? Φέραν διεθνή Γιαπωνέζα πέρσι στο γυναικείο Πόλο και δεν βγάλανε καν ανακοίνωση? Έχουμε και έναν χάρτη να συντηρήσουμε κύριοι/ες
edit: Καλά μας δουλεύουν στον ΑΣ? Φέραν διεθνή Γιαπωνέζα πέρσι στο γυναικείο Πόλο και δεν βγάλανε καν ανακοίνωση? Έχουμε και έναν χάρτη να συντηρήσουμε κύριοι/ες
Επαιξε περσι στα τρια, τεσσερα τελευταια παιχνιδια.
Οντως ο αστειος ΑΣ δεν εβγαλε ανανοινωση αφιξης.
Οντως ο αστειος ΑΣ δεν εβγαλε ανανοινωση αφιξης.