Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- constadine
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τα 8 εκατοστά λογικά είναι με τις γραμμές , τώρα πως τα υπολόγησαν τα 8 εκατοστά δεν διευκρίνισε ,μίλησε για πληροφόρηση .
Δεν ξέρω αν μπορεί να τα υπολογίσει το var ή κάποιος άλλος με τη φωτογραφία.
Δεν ξέρω αν μπορεί να τα υπολογίσει το var ή κάποιος άλλος με τη φωτογραφία.
Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά δεν κρατιέμαι.
Ποιος μπορεί να ρωτήσει τα παιδιά που φτιάχνουν τα BTS videos ποια είναι η power metal κομματάρα στην αρχή?
Σαν Gus G ακούγεται, αλλά δεν το ξέρω.
Ποιος μπορεί να ρωτήσει τα παιδιά που φτιάχνουν τα BTS videos ποια είναι η power metal κομματάρα στην αρχή?
Το σύστημα. Στο Mundial είδαμε οφσαιντ για χιλιοστά αν θυμάμαι καλαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τα 8 εκατοστά ποιος και πώς τα μέτρησε;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην πάτε μακριά
Το ακυρωμενο γκολ του Σαματα με Άιντραχτ για πόσο ήταν;
Το ακυρωμενο γκολ του Σαματα με Άιντραχτ για πόσο ήταν;
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Το σύστημα. Στο Mundial είδαμε οφσαιντ για χιλιοστά αν θυμάμαι καλαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τα 8 εκατοστά ποιος και πώς τα μέτρησε;
Ε συγκρίνεις σύστημα στην Ελλάδα με σύστημα στο αιματοβαμμένο Mundial;
Αυτά επιβεβαιώνουν αυτά που έγραψα λίγο παραπάνω. Η ΠΑΕ πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα σε αυτό το κομμάτι. Ας βάλει έναν ειδικό να αναλύσει την εικόνα και να αποδείξει ότι στο καρέ που έδωσε ο VAR η μπάλα είναι μακριά από το πόδι του Ζίβκοβιτς. Αν το δείξει αυτό τότε είναι ξεκάθαρα λάθος οι γραμμές και τα 8 εκατοστά πάνε περίπατο. Θα είναι κάτι αντίστοιχο με το περσινό "λάθος" του VAR στην Τρίπολη και θα φάνε μεγάλη επικοινωνιακή ήττα οι Κουμπαράκηδες και οι εντολοδόχοι τους.constadine έγραψε:Πριν από λίγο άκουσα τον Παπαθεοδώρου στο λίμπερο ,εκπομπή που ανέβασαν τώρα στο youtube , ότι η πληροφόρηση που έχει είναι ότι στη φάση του Οζντόεφ ήταν 8 εκατοστά οφσάιντ .
Στο σημείο που έλεγε δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν οι γραμμές μπήκαν αν η μπάλα έφυγε από το πόδι του παίκτη που έκανε τη σέντρα στο 100% ή 90% ,80% .
Δηλαδή ,λέω εγώ ,στο πεντάλεπτο που έψαχναν τη φάση ,έψαχναν να βρουν το καρέ που βγαίνει ο Οζντόεφ οφσάιντ .
bane1980 έγραψε:Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά δεν κρατιέμαι.
google is your friend. Generic no copyright μουσική είναι
[youtube]TOzbVlcj990[/youtube]
επίσης μια ερώτηση. Κάποτε θυμάμαι έπρεπε (τουλάχιστον την ώρα που έμπαινες στο ματς) να φοράς τη φανέλα μέσα από το σορτσάκι. Καταργήθηκε αυτός ο κανόνας και αν ναι, πότε;
Τι ρώτησε;ABOLEYTOI έγραψε: Σε άλλα νέα, εκείνο το πουλί που έκανε την τελευταία ερώτηση στη συνέντευξη τύπου ξέρουμε ποιος είναι;
Μου φάνηκε να υπάρχει ενόχληση από την ερώτησή του.
- AlxNeapoli1
Κι εμεις ετσι καναμε ρε αδερφε. Δεν τον ειπαμε αδιαφορο, χαμηλης ποιοτητας τον λεμεDimitris_L4 έγραψε:Επειδή κάποιοι είπατε για "αδιάφορο" Σαματα δείτε την παρακάμερα στο γκολ πως κάνει!!!! Σαν τρελός.. Όπως κ ο γίγαντας Μειτε!!
@sniper4
πως θα αντιδράσει η ομάδα τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια ή κάτι τέτοιο. Νομίζω έκανε και σύγκριση με πέρσι.
πως θα αντιδράσει η ομάδα τώρα με τα συνεχόμενα παιχνίδια ή κάτι τέτοιο. Νομίζω έκανε και σύγκριση με πέρσι.
- Μπαρκαρούτσος
Νομίζω ρώτησε για φυσική κατάσταση, άκουσα τη συνέντευξη πριν καναδίωρο.
- Amsterdamer_87
Ο Σαματα ειναι μια παιχταρα που παιζει στην ΠΑΟΚΑΡΑ..AlxNeapoli1 έγραψε:Κι εμεις ετσι καναμε ρε αδερφε. Δεν τον ειπαμε αδιαφορο, χαμηλης ποιοτητας τον λεμεDimitris_L4 έγραψε:Επειδή κάποιοι είπατε για "αδιάφορο" Σαματα δείτε την παρακάμερα στο γκολ πως κάνει!!!! Σαν τρελός.. Όπως κ ο γίγαντας Μειτε!!
Σ'αυτην την ομαδα φιλαρακι παιχτες χαμηλης ποιοτητας δεν υπαρχουν..
Υπαρχουν παιχτες κομαντος κοντρα στο κατεστημενο του Αιλοινηνικου πρωκταθληματος..
Σταματα να μας τα κανεις τσουρεκια λοιπον με τις αποψεις σου περι των παιχταραδων της ομαδαρας μας,κι αν δεν τους γουσταρεις στην τελικη αλλαξε ομαδα..
Γινε ρε παιδι μου αρης που εχει τον Μορον να γουσταρεις ξερω γω..
Το θέμα είναι οτι στο παρελθόν, κάτι τέτοια παιχνίδια που στραβώνουν θα τα χάναμε 99 στις 100 φορές. Αυτή την στιγμή δείχνουμε οτι όπως και να στραβώσει το μάτς, θα βρούμε τρόπο να το πάρουμε.
Για τα ντέρμπι που έρχονται, αν πάνε προς Χ, είμαι σίγουρος οτι με την ποιότητα που έχουμε στο τέλος θα το βάλουμε το γκόλ.
Για τα ντέρμπι που έρχονται, αν πάνε προς Χ, είμαι σίγουρος οτι με την ποιότητα που έχουμε στο τέλος θα το βάλουμε το γκόλ.
- ΑποστόληςΑ
-
Αυτο σκέφτηκα και εγώ.δεν γίνεται ο στρατηγός να την πατήσει πάλι με το αντιποδοσφαιρο του αμπαλου.το μονο που με φοβίζει είναι οτι την πάτησε με τον βλακομαντζιο,που μας αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο γιατί ξέρουνε οτι στα ίσια ειναι για 4μπαλο.nunies4 έγραψε:Μαλλον δουλεμενο για την Κυριακη.
Δεν μπορει για 5ο-6ο συνεχομενο ματς με αυτους να την πατησουμε με τον ιδιο τροπο του πρεσινγκ στο build up μας