Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Και σε 5 χρόνια μπορεί να λέμε άλλες διαφορές
Δεν έχει καμία σημασία
Ο κ@ρκίνος είναι κ@ρκίνος
Μην τον ξεγράφετε
Δεν νικήθηκε ο κ@ρκίνος για τα επόμενα...3 χρόνια!!! επειδή σήμερα είναι 9 βαθμούς κάτω
Και πολύ προσοχή στο εντός παιχνίδι μας με αυτούς
Με μια κροτίδα θα προσπαθήσουν να φύγουν
Κι ας είναι 100 μέτρα μακρυά
Δεν έχει καμία σημασία
Μην τον ξεγράφετε
Δεν νικήθηκε ο κ@ρκίνος για τα επόμενα...3 χρόνια!!! επειδή σήμερα είναι 9 βαθμούς κάτω
Απ την άλλη ο @ρης είναι μια μετάσταση
Το να συρικνώσεις την μετάσταση μπορεί να σου "σώσει την ζωή"
Δεν ξέρω τι μας συμφέρει περισσότερο
Ποιος να μείνει απ έξω
Ένα ξέρω
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ
Ποιος να μείνει απ έξω
Ένα ξέρω
Και ο βάζελος να μείνει εκτός Ευρώπης καλό θα είναι (οκ,δύσκολο χρονικά σημείο που το λέω)
(Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς αναστήθηκε)
Να βάλουν και τον Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι στον πάτο τους
(Σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια δυστυχώς αναστήθηκε)
Να βάλουν και τον Μαξίμοβιτς το καλοκαίρι στον πάτο τους
Άκουσα κι εγώ τις δηλώσεις αμέσως μετά τον αγώνα και δεν πίστευα τα αυτιά μου... Ίσως ήθελε να πει ότι δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ να δέχεται τέτοιο πόλεμο απο τους διαιτητές;Jack_MeHoff έγραψε:«Αμυνθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γι αυτό δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τη βοήθεια από τους διαιτητές. Γι' αυτόν τον λόγο είμαι περήφανος από τους παίκτες μου. Όταν ο ΠΑΟΚ σε πιέζει αυτό δυσκολεύει το έργο σου. Περιμέναμε τις ευκαιρίες μας, δεν ήρθαν. Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Τα έδωσαν όλα, έκαναν όλα όσα είχαμε πει στην προπόνηση...».
Δηλώσεις προπονητή του Ατρομήτου
ΑΥΤΟ!Doomlord4 έγραψε:Απ την άλλη ο @ρης είναι μια μετάσταση
Ποιος να μείνει απ έξω
Ένα ξέρω
Η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπερνάρ, ο οποίος θα ενταχθεί στον σύλλογο από την Βραζιλία το καλοκαίρι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο για 3,5 χρόνια.
Αυτόν τώρα θα συνεχίσουν να τον βάζουν?
Τα ποδαράκια στη φωτιά θα τα βάζει?
Εμείς πως θα είμασταν εαν έβγαζε αντίστοιχη ανακοίνωση για τον Τάι η Ιντερνασιοναλ?
Τα ποδαράκια στη φωτιά θα τα βάζει?
Εμείς πως θα είμασταν εαν έβγαζε αντίστοιχη ανακοίνωση για τον Τάι η Ιντερνασιοναλ?
Ο συγκεκριμενος παιρνει 2,5 μυρια τον χρονο. Αρα σε αυτους τους 3 μηνες η αμοιβη του ειναι κανα μυριο. Εχει ηδη συμφωνησει με την επομενη ομαδα του. Αρα μια χαρα θα μπαινει στην φωτια . Ενα μυριο ειναι αυτο. Αν αρχισει τις κονξες τοτε με τους κατω δεν ξερεις πως μπορει να εξελιχθει η κατασταση.
- AlxNeapoli1
Αυτη η λεξη μου χτυπαει πολυ ασχημα παντως να την βλεπω γραπτως εδω στο φορουμ.Doomlord4 έγραψε:Και σε 5 χρόνια μπορεί να λέμε άλλες διαφορές
Δεν έχει καμία σημασία
Μην τον ξεγράφετε
- AlxNeapoli1
Doesnt work like that but anywayΜπαρκαρούτσος έγραψε:Βλέπω ότι ο (αξιοζήλευτος για πολλούς) Moron αυτή τη στιγμή (φέτος) έχει 12 γκολ και 3 assists σε 27 αγώνες (2240 λεπτά).
Στην ομάδα του είναι 2ος σε λεπτά συμμετοχών, ενώ στον ΠΑΟΚ ο 2ος Taison έχει 2158.
Ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. επίσης εξαρτάται 100% από τον CF του, καθώς ο 2ος σκόρερ έχει 5 γκολ.
Άρα, θα μπορούσε ο Moron με τις μόλις 3 τελικές πάσες, να σταθεί στον ΠΑΟΚ του Lucescu, που δίνει 62 assists με τους 16 από τους 24 (μη GK και με >1 συμμετοχή) ποδοσφαιριστές του;
O Moron πάντως έχει 0.44 γκολ και 83 λεπτά ανά αγώνα.
Στον ΠΑΟΚ οι πρώτοι δύο έχουν 0.43 και 0.42 και κανείς εκ των δύο δεν είναι σέντερ φορ, ενώ έχουν 66.5 και 57 λεπτά αγώνα αντίστοιχα.
Για assists δεν μιλάω καν, έχει μόλις 3, ενώ ο Thomas έχει 5 και είναι 5ος στον ΠΑΟΚ.
Στον Ο. Α.Ρ.Η.Σ. 11 παίκτες έχουν δώσει assist, ενώ στον ΠΑΟΚ 16, με τους 10 να έχουν δώσει πάνω από 3! Γελάω.
Συμπέρασμα;
Όποιος ζηλεύει Moron, δεν αντιλαμβάνεται τι βλέπει μπροστά του. Ο Moron δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
- Μπαρκαρούτσος
Εξήγησέ το αν θέλεις. Δεν το παίζω έμπαλος, ποτέ δεν ήμουν, απλώς προσπαθώ από τα νούμερα να βγάλω συμπέρασμα!
- AlxNeapoli1
Οχι οτι δεν ειναι θεωρητικα accurate αυτα που εγραψες. Απλως ο καθε παικτης κουμπωνει αλλιως σε καθε ομαδα. Ο Μορον ειναι εξαιρετικος τεχνιτης και εκτελεστης οποτε στον ΠΑΟΚ οπου η μεσοεπιθετικη γραμμη λειτουργει σαν playstation, οι μπαλιες που θα δεχοταν face to face με το τερμα θα ηταν πολλες οποτε θα εγραφε πολλα γκολ.
επίσης τότε ο γαύρος έπαιξε μπάλα εξωγηπεδικά με εεα, την ώρα που ο γατούλης έχτιζε γήπεδο και αλαφούζος ήταν.. αφραγκούζος.Mitsospaoki4 έγραψε:Μια μικρή διαφορά.
Ο γαύρος το 2019 είχε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο.
Εμπιστεύτηκε τον ίδιο προπονητή και είχε έναν βασικό κορμό ποδοσφαιριστών τον οποίο εμπλούτισε με σημαντικές μονάδες σε θέσεις που είχε αδυναμία ( Σεμεδο, Βαλμπουενα, Αραμπι)
Σήμερα ούτε προπονητή έχει, σε κάθε μεταγραφική περίοδο αλλάζει 10 παίχτες ενώ ούτε λεφτά τσλ θα έχει.
Οι κακες γλώσσες μάλιστα θελουν τον πρόεδρο τους να ασχολείται πλέον με άλλα χωράφια ( καλύτερα πλυντήρια) κάτι που φαίνεται και στα λεφτά που (δεν) σκορπάνε πλέον.
Ο Ιβάν ήταν μόνος του απέναντι στον γαύρο.
Πλέον ο γατούλης έχει γίνει τίγρης και ο αφραγκούζος πήρε τούρκικη υπηκόοτητα. Ο Ιβάν μετά από ένα μικρό διάλειμμα φαίνεται να δίνει δυνατό παρόν που πιστεύω θα κορυφωθεί -γερός να είναι- το 2026 στα 100 χρόνια.
Ο γαύρος αυτή τη στιγμή χάνει μέχρι και από τον άρη αγωνιστικά, ενώ εξωαγωνιστικά του κάνουν χειρουργία από τα πιο υγρά όνειρα των γαύρων.
Η μόνη τους ελπίδα είναι να βάλουν ΤΔ των κούγια να τους φτιάξει ομάδα

Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Ε δεν ειναι ιδια ομαδα ο ρουλης σε παραγωγη φασεων, στην ουσια μονος του σηκωνει το βαρος. Τα νουμερα δεν αντικατοπτριζουν παντα ολη την αληθεια. Σε ποιοτικη αναλυση, ειναι φοβερος εκτελεστης ο Μορον, δεν ειναι απαραιτητα ατομιστης ή μη ικανος να ειναι συμμετοχικος, απλα δεν ξερεις πως θα απεδιδε σε ενα τετοιο συνολο και οντως να μην ταιριαζε. Αυτα και παμε παρακατωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Εξήγησέ το αν θέλεις. Δεν το παίζω έμπαλος, ποτέ δεν ήμουν, απλώς προσπαθώ από τα νούμερα να βγάλω συμπέρασμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 05 Φεβ 2024, 19:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.