Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧV
Κόντρα σ' εμάς πάντως θα παίξει γερά, όπως άλλωστε και ο Ατρόμητος.
Η κούλα αν μπει και η Λαμία στα πλέι οφ θα έχει μαζί της στα πλέι οφ 2 δικές της ομάδες (παλέτας + Λαμία) + τον γαύρο δικό της επίσης + έχει τρυπήσει και τον Αστέρα ακόμα και να μπει ο Αστέρας. Οπότε μαθηματικά θα έχει στην τσέπη 18 βαθμούς στα πλέι οφ από δικές της ομάδες. Οπότε θα παίξει στα πλει οφ τους 12 βαθμούς από τους 30 με δύο ομάδες ( Εμας και τον βαζελο) . Μετά την σημερινή διαιτησία αν πάρεις αυτό το πρωτάθλημα θα είναι από τους μεγαλύτερους άθλους στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εγώ είμαι προσγειωμένος γιατί κάθε αγωνιστική κάτι γίνεται συγχιζόμαστε και μιλάμε για διαιτησία ενώ νικάς.
ΥΓ. Δεύτερη πρόβλεψη του φαλακροκόρακα για στημένο ματς ( αυτή την φορά ΟΦΗ ΚΗΦΙΣΙΑ διπλό) που βγαίνει . Φαντάσου αφού το ήξερε αυτός πόσοι το παίξανε. Βγαίνουν και οι φήμες για Λαμία στα πλέι οφ. Βρώμα και εμετός .
ΥΓ. Δεύτερη πρόβλεψη του φαλακροκόρακα για στημένο ματς ( αυτή την φορά ΟΦΗ ΚΗΦΙΣΙΑ διπλό) που βγαίνει . Φαντάσου αφού το ήξερε αυτός πόσοι το παίξανε. Βγαίνουν και οι φήμες για Λαμία στα πλέι οφ. Βρώμα και εμετός .
Πάντως θα ήθελα λιιιιιγο να πάρει ο αρης το κύπελλο και να μείνει ο γαύρος εκτός Ευρώπης. 

-
«Αμυνθήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γι αυτό δεν χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τη βοήθεια από τους διαιτητές. Γι' αυτόν τον λόγο είμαι περήφανος από τους παίκτες μου. Όταν ο ΠΑΟΚ σε πιέζει αυτό δυσκολεύει το έργο σου. Περιμέναμε τις ευκαιρίες μας, δεν ήρθαν. Δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Τα έδωσαν όλα, έκαναν όλα όσα είχαμε πει στην προπόνηση...».
Δηλώσεις προπονητή του Ατρομήτου
Δηλώσεις προπονητή του Ατρομήτου
Αυτό. Έχει σοβαρό κίνητρο ο γαύρος.potamda έγραψε:Μπορεί ν' απομακρύνθηκε από την κορυφή, αλλά κανείς δε θέλει φέτος την τέταρτη θέση που μπορεί να σε αφήσει εκτός Ευρώπης. Οπότε σίγουρα θα το παλέψει μέχρι τέλους.
- ΑποστόληςΑ
ΑΕΧ - Αστέρας 4-2 hl.
Το έκανε το καθήκον του ο Αστέρας. Δεν είναι μόνο τα δύο αυτογκολ, αλλά ο τρόπος που ο Levi Garcia αφήνεται μόνος του σε τρεις φάσεις στο β΄ ημίχρονο, μέχρι να βάλει γκολ. Τα πρώτα δύο τετ-α-τετ τα έχασε.
[youtube]YpIaAl3xxLU[/youtube]
Το έκανε το καθήκον του ο Αστέρας. Δεν είναι μόνο τα δύο αυτογκολ, αλλά ο τρόπος που ο Levi Garcia αφήνεται μόνος του σε τρεις φάσεις στο β΄ ημίχρονο, μέχρι να βάλει γκολ. Τα πρώτα δύο τετ-α-τετ τα έχασε.
[youtube]YpIaAl3xxLU[/youtube]
- Amsterdamer_87
gika έγραψε:Πάντως θα ήθελα λιιιιιγο να πάρει ο αρης το κύπελλο και να μείνει ο γαύρος εκτός Ευρώπης.

Πολύ κακός ο γαύρος στο "ντέρμπι". Είδα αποσπασματικά και ήταν για κλάματα
Ο βάζελος προηγήθηκε με αρκετή κωλοφαρδία, αλλα ο γαύρος δε φαινόταν να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.
Ο βάζελος προηγήθηκε με αρκετή κωλοφαρδία, αλλα ο γαύρος δε φαινόταν να μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα.
- ΑποστόληςΑ
Amsterdamer_87 έγραψε:gika έγραψε:Πάντως θα ήθελα λιιιιιγο να πάρει ο αρης το κύπελλο και να μείνει ο γαύρος εκτός Ευρώπης.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καναδυό ευκαιρίες θυμάμαι που ακόμα κι εκεί έκαναν τραγικές επιλογές
- ΑποστόληςΑ
Επιβεβαίωσε την αποχώρηση του ο Μπερνάρ: "Συζήτησα με τον Παναθηναϊκό, περίμενα απάντηση αλλά δεν την πήρα"
Πλησιάζω στο τέλος της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως συζήτησα με τον Παναθηναϊκό και περίμενα μια τελική απάντηση επί ένα μήνα αλλά δεν την είχα. Και αυτό με οδήγησε να διαπραγματευτώ με άλλη ομάδα, από εκεί και πέρα καταλάβαίνετε βεβαίως πως υπήρχαν αρκετοί σύλλογοι και σε Βραζιλία και στην Ευρώπη που με ήθελαν και με ζητούσαν, αναγκάστηκα να διαπραγμευτώ μαζί τους και τελικά έχουμε την κατάληξη που όλοι ξέρετε.
- figurehead4
Στο τελικό, αν περάσουμε, ούτε που θα σου περνάνε από το μυαλό τέτοιες... βέβηλες σκέψεις. Αν φτου φτου αποκλειστούμε θα το σκεφτούμε κι άλλοι, με κίνδυνο να μας γίνουν τσουρέκια τ αρχίδια για όσους τουλάχιστον ζούμε Θεσσαλονίκη.gika έγραψε:Πάντως θα ήθελα λιιιιιγο να πάρει ο αρης το κύπελλο και να μείνει ο γαύρος εκτός Ευρώπης.
Για να μην μπαίνεις σε πειρασμό, σου έχω κάτι καλύτερο. Όλοι οι γαυροι όπου γης να πανηγυρίζουν σαν τρελοί τα γκολ της ΠΑΟΚάρας στον τελικό, μη τυχόν και γιορτάσουν 100 χρόνια πουστιάς εκτός Ευρώπης. Ονείρωξη
Ειδα φασεις απο γαβροβαζελο. Οσο μπορεις να καταλαβεις απο ενα τετοιο βιντεο, ο γαβρος εχασε αρκετες καλες ευκαιριες.Ο βαζελος απο την αλλη εβαλε ενα κωλοφαρδο γκολ και επιασε μια καλη σεντρα για να βαλει το 2ο.