Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συγκινητικοί οι πανηγυρισμοί στο 0-1, κάτι λένε για το δέσιμο της ομάδας και την δίψα για πρωτάθλημα.
Κωνσταντέλιας ο απόλυτος finisher...
Ποιος ανανέωσε τον Τάισον μόνο για ένα χρόνο; Εγώ θα του έκανα 5ετές.
Ο Στεφανάρας εχθές μπήκε για να σκοράρει, ήταν και σε προηγούμενο τετ-α-τετ σε σέντρα του Μπάμπα.
Κωνσταντέλιας ο απόλυτος finisher...
Ποιος ανανέωσε τον Τάισον μόνο για ένα χρόνο; Εγώ θα του έκανα 5ετές.
Ο Στεφανάρας εχθές μπήκε για να σκοράρει, ήταν και σε προηγούμενο τετ-α-τετ σε σέντρα του Μπάμπα.
Το σκορ είναι μαγική εικόνα. Θα έγραφε 4 και 5 αν έμπαινε το ένα από τα δύο δοκάρια ή το άχαστο του Σάστρε. Όπως και να χει σημασία έχει ότι η ομάδα έπαιξε ορθολογικά μέχρι τέλους και στο τέλος δικαιώθηκε.
Δεν είναι για παραπάνω σχολιασμό, νομίζω οΦΗ, Κηφισιά και Ατρόμητος (με την έλευση του νέου προπονητή) είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην κατηγορία.
Προχωράμε ακάθεκτοι για εμφατική νίκη επί της χάρτινης.
ΥΓ α ρε μικρέ τι έκανες πάλι χθες....
Δεν είναι για παραπάνω σχολιασμό, νομίζω οΦΗ, Κηφισιά και Ατρόμητος (με την έλευση του νέου προπονητή) είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην κατηγορία.
Προχωράμε ακάθεκτοι για εμφατική νίκη επί της χάρτινης.
ΥΓ α ρε μικρέ τι έκανες πάλι χθες....
astral έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και πολλά αλλα για τη συγκεκριμένη φύρα.2019
Σκάνδαλο και με VAR: Δε δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα…Φύγε Κουμπαράκη» φώναζε ο Καραπαπάς
πριν 3 χρόνια
Κλάτενμπεργκ: Φοβισμένος ή ανεκπαίδευτος ο Κουμπαράκης
2022
Απέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις της UEFA οι Μανούχος, Κουμπαράκης και Μυλοπούλου
05.08.2023
Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν.
28 09 2023
Ευαγγέλου, Κουμπαράκης (VAR) στην Τρίπολη | Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο εκτός περιοχής και "καθάρισε" τον Αστέρα
Ας τον κάνουμε διεθνή λοιπόν τον AΧΡΗΣΤΟ17.01.2023
Διεθνής διαιτητής στο VAR o Στέφανος Κουμπαράκης
Αυτή ακριβώς έπρεπε να είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ
- figurehead4
Έτσι ακριβώς. Αυτό το αρχίδι δεν πρέπει να ξαναγίνει βαρ ούτε σε δικό μας αγώνα, αυτό εξυπακούεται, αλλά ούτε και στους αθηνεζουςAzrael έγραψε:Δεν πρεπει να το αφησουμε αυτο με τον κουμπαρακη. Εχουν μαζευτει πολλα.Το ξεραμε και το περιμεναμε ολοι πριν τον αγωνα.
- sourmenetes
- Moderator
Πολύ σωστό!!Azrael έγραψε:Και μονο το γεγονος οτι δεν εβγαλε την 2η κιτρινη στον τυπο με την μασκα δειχνει προθεση.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Παρά την τεράστια νίκη, πολλή συζήτηση γίνεται για το ακυρωθέν γκολ. Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ευνοηθεί σε καμία περίπτωση και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Δυστυχώς ο Λουτσέσκου έχει δίκιο όταν λέει πως ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται από την διαιτησία όπως οι ομάδες της Αθήνας.
Αν εμεναν με 10 εκεινη την στιγμη ειχε τελειωσει ο αγωνας.
Με 11 παικτες και να απομενουν 6 λεπτα,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.
Το. Ματς είναι στο γκολ και η λογική λέει ότι αυτοί θα βγαίνανε, όπως και έγινε, όλοι μπροστά.
Παιρνει κόκκινη και τελείωσε το ματς.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ για το μέταλλο και το δύσκολο διπλό.
5λεπτα ψάχνανε να ακυρώσουν το γκολ και τελικά λέει βάλε απλά όπως να ναι τις γραμμές. Τραγικά κοράκια.
Αγχωτικη νίκη αλλά με καλή εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από το 20'.
Μβπ Μειτε που είναι ανεβασμένος και Σβαμπ που το πέταξε μέσα στον πάτο τους.
Ντελιας πανέμορφο τελείωμα
Νίκη με αεχ
ΠΑΟΚΑΡΑ!
5λεπτα ψάχνανε να ακυρώσουν το γκολ και τελικά λέει βάλε απλά όπως να ναι τις γραμμές. Τραγικά κοράκια.
Αγχωτικη νίκη αλλά με καλή εμφάνιση που θα μπορούσε να έχει τελειώσει το ματς από το 20'.
Μβπ Μειτε που είναι ανεβασμένος και Σβαμπ που το πέταξε μέσα στον πάτο τους.
Ντελιας πανέμορφο τελείωμα
Νίκη με αεχ
ΠΑΟΚΑΡΑ!

Τελικά αυτή η περίεργη στραβή θαλλασιά γραμμή που έβγαλε το var στην ζωντανή μετάδοση τι είναι;
Φαίνεται η άκρη της να σημαδεύει τον ώμο παίκτη του Ατρόμητου;
Με τόσο ντόρο που έγινε μου είναι ακόμη πιο ύποπτη η ύπαρξη της.
Αν μπορούμε να βρούμε κάποιον να μας την εξηγήσει πως μπήκε, τι σημαίνει και αν υπάρχει κάτι παράδοξο στην ύπαρξη της σε σχέση με την φασαρία που γίνεται;
Το θέμα είναι πότε χτυπάει την μπάλα ο Αντρίγια. Ο μόνος τρόπος για να μπούν οι γραμμές σωστά είναι ο αυτόματος (μέσω software).
Αυτό που κάνανε εδώ είναι να βάλουν την κόκκινη γραμμή στο παπούτσι του Οζντόεφ και την μπλέ στον ώμο του αμυντικού. Βασικά σου λένε οτι το παπούτσι είναι οφφσάιντ, το οποίο παπούτσι για κλάσμα δευτερολέπτου μπορεί να βρεθεί σε διαφορετική θέση.
Συμπέρασμα, ο Βαρίστας μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο κλάσμα δευτερολέπτου που θα ήθελε. Κανονικά αφού δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα (timing) και άνθρωπος δέν μπορεί να βάλει αναμφίβολα τις γραμμές, το γκόλ θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Αυτό που κάνανε εδώ είναι να βάλουν την κόκκινη γραμμή στο παπούτσι του Οζντόεφ και την μπλέ στον ώμο του αμυντικού. Βασικά σου λένε οτι το παπούτσι είναι οφφσάιντ, το οποίο παπούτσι για κλάσμα δευτερολέπτου μπορεί να βρεθεί σε διαφορετική θέση.
Συμπέρασμα, ο Βαρίστας μπορεί να επιλέξει το κατάλληλο κλάσμα δευτερολέπτου που θα ήθελε. Κανονικά αφού δεν υπάρχει αυτόματο σύστημα (timing) και άνθρωπος δέν μπορεί να βάλει αναμφίβολα τις γραμμές, το γκόλ θα έπρεπε να μετρήσει κανονικά.
Εκ των υστερων, θα πω οτι η χθεσινή εξελιξη του αγωνα ηταν βαλσαμο για την ομαδα εν οψει χαρτιού. Βάλσαμο πραγματικό.
1) Αρχικα, το προφανες: Η ψυχολογία της ομαδας θα βρίσκεται στα υψη
2) Κατα δεύτερον, θεωρω πως η δυσκολια με την οποια κερδισαμε "προσγείωσε" τους παιχτες μας ΟΜΑΛΑ στην πραγματικότητα οτι ολα τα παιχνίδα κερδιζονται και ολα χανονται. Ή ακομα καλύτερα τους υπενθύμισε μετα απο καιρο οτι δεν μπορεις να παίρνεις ολα τα ματς αερα, πράγμα που σημαινει οτι με το χαρτι δεν θα μπουνε ουτε στο 1% χαλαροί και με υφος μπλαζε, αλλα με τη σκέψη πως αν δεν τα δωσουν ολα μπορει και να χασουμε.
2) Κατα δεύτερον, θεωρω πως η δυσκολια με την οποια κερδισαμε "προσγείωσε" τους παιχτες μας ΟΜΑΛΑ στην πραγματικότητα οτι ολα τα παιχνίδα κερδιζονται και ολα χανονται. Ή ακομα καλύτερα τους υπενθύμισε μετα απο καιρο οτι δεν μπορεις να παίρνεις ολα τα ματς αερα, πράγμα που σημαινει οτι με το χαρτι δεν θα μπουνε ουτε στο 1% χαλαροί και με υφος μπλαζε, αλλα με τη σκέψη πως αν δεν τα δωσουν ολα μπορει και να χασουμε.
Αυτή η γραμμή πάντα υπάρχει στο βαρ και ενώνει το τελευταίο σημείο του παίκτη με το έδαφος για να τραβηχτεί η παράλληλη γραμμή. Αυτή η γραμμή πρέπει να είναι κάθετη στο έδαφος, εδώ φαίνεται να είναι στραβή λόγω των άλλων γραμμών αλλά νομίζω ότι είναι όντως κάθετη.
Στον Οζντόεφ δεν υπάρχει αντίστοιχη γραμμή γιατί το τελευταίο σημείο του σώματός του είναι το πόδι του στο έδαφος.
Στον Οζντόεφ δεν υπάρχει αντίστοιχη γραμμή γιατί το τελευταίο σημείο του σώματός του είναι το πόδι του στο έδαφος.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι πιο γενικό.
Οι γραμμές βγαίνουν αυτόματα από τον υπολογιστή ή από ανθρώπινο χέρι;;
Γι'αυτό γ@μ@νε οι νίκες στο τέλος!Daskalos_4 έγραψε:Εκ των υστερων, θα πω οτι η χθεσινή εξελιξη του αγωνα ηταν βαλσαμο για την ομαδα εν οψει χαρτιού. Βάλσαμο πραγματικό.
Πάντως η ομάδα χθες έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της σεζόν. Μονοτερμα επί 90 λεπτά. Μου θύμισε ένα ματς με τη λαρισα τη χρονιά του νταμπλ. Επιβλητική εμφάνιση, ατυχία που δεν το καθαρίσαμε νωρίτερα, ευεργετικό που νικήσαμε στο 90.
Χωρίς να ξέρω, φαντάζομαι ότι η γωνια/κλίση των γραμμών βγαίνει αυτόματα και οι χειριστες/διαιτητές επιλεγουν τα σημεία που θα μπούν (σώματα παικτών). και το καρέ φυσικά.Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει κάτι πιο γενικό.
Στην Αγγλία βγαίνουν αυτόματα. Στην λίγδα με το χέρι.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και εγώ θυμάμαι πριν 2 χρόνια νομίζω που λέγαν ότι η ΕΠΟ απέκτησε αυτοματοποιημένο σύστημα οφσάιντ και ότι οι αποφάσεις θα βγαίναν εντός λεπτού.
Κατι τέτοιο βέβαια δεν βλέπω να ισχύει οπότε δεν αποκλείω να μας βγήκε "ακριβό" αυτό το σύστημα και να το γυρίσαμε στο χειροκίνητο..
Κατι τέτοιο βέβαια δεν βλέπω να ισχύει οπότε δεν αποκλείω να μας βγήκε "ακριβό" αυτό το σύστημα και να το γυρίσαμε στο χειροκίνητο..