Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εκτός εστίας εντάσσεται και το χαμένο του σαστρε από τα δύο μέτρα μέτα το δοκάρι?
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν χάνεται.
Επίσης και αυτά που έχανε ο Μπραντον ένα στο πρώτο και μια στο δεύτερο παρτο βάλτο και δεν το βάζει.
Χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες για γκολ.
Αλλά τόσα χάσαμε και με βαζελο, από το ένα μέτρο ο Μπραντον να κάνει το 3 1 από το ένα μέτρο, ο Αντώνιο που κάνει κεφάλια μόνος μπροστά στο τέρμα και δεν την βρίσκει καλά, τα δύο του Κωνσταντελια
Μιλάμε για γκολ που δεν χάνονταν μέχρι τωρα
Συγγνώμη αλλά αυτό δεν χάνεται.
Επίσης και αυτά που έχανε ο Μπραντον ένα στο πρώτο και μια στο δεύτερο παρτο βάλτο και δεν το βάζει.
Χάσαμε απίστευτες ευκαιρίες για γκολ.
Αλλά τόσα χάσαμε και με βαζελο, από το ένα μέτρο ο Μπραντον να κάνει το 3 1 από το ένα μέτρο, ο Αντώνιο που κάνει κεφάλια μόνος μπροστά στο τέρμα και δεν την βρίσκει καλά, τα δύο του Κωνσταντελια
Μιλάμε για γκολ που δεν χάνονταν μέχρι τωρα
Στην από κάτω φώτο, στο ανθρωπάκι με το σημκωμένο χέρι, το τελευταίο προς δεξιά πράσινο σημείο είναι αυτό που πρέπει να μπαίνει η γραμμή.

Ζουμάρετε την εικόνα με τις χθεσινές γραμμές και δείτε που έχουν βάλει τη γραμμή..
Λίγο πιο αριστερά και από τον ώμο..
Το μαγείρεμα στα οριακά έτσι γίνεται. 5 πόντους πιο αριστερά στον αμυντικό, 5 πόντους πιο δεξιά στον επιθετικό και βγήκε το οφσάιντ.

Ζουμάρετε την εικόνα με τις χθεσινές γραμμές και δείτε που έχουν βάλει τη γραμμή..
Το μαγείρεμα στα οριακά έτσι γίνεται. 5 πόντους πιο αριστερά στον αμυντικό, 5 πόντους πιο δεξιά στον επιθετικό και βγήκε το οφσάιντ.
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς έψαξε λόγους να το ακυρώσει. Μικρή πιστόλια που την αποφυγαμε. Ο Σιδηρόπουλος στην αρχή ήταν καλός νομίζω, αλλά με αφετηρία ένα πλεονέκτημα που δεν άφησε στον Ατρόμητο ,μετά τα έκανε μαντάρα με χαρακτηριστικά τα φαουλ που εύκολα έδινε στο Βεργο. Ο άλλος στο βαρ πήγε να βάλει τρικλοποδια.
Παράπονο δεν έχω από την ομάδα προσπάθησε έβγαλε ευκαιρίες αλλά ήταν μια μέρα που δε καθοτανε η σωστή φάση. Επιτέλους ήρθε ένα ματς που δε δεχτήκαμε σοβαρή φάση στην άμυνα.
Παράπονο δεν έχω από την ομάδα προσπάθησε έβγαλε ευκαιρίες αλλά ήταν μια μέρα που δε καθοτανε η σωστή φάση. Επιτέλους ήρθε ένα ματς που δε δεχτήκαμε σοβαρή φάση στην άμυνα.
Ο Σάστρε είναι το καλύτερο δεξί μπακ του πρωταθλήματος. Δεν σας βλέπει!Magpies4 έγραψε:Meitαρος από άλλο πλανήτη.
Δυστυχώς η δεξιά μας πλευρά λόγω Σάστρε, πολύ χάλια. Δεν έχω όρεξη για αρνητισμό αλλά ήμασταν μονόπατοι από τα αριστερά με Μπάμπα. Καλώς τον άφησε εκτός λίστας, κάτι βλέπει ο Ράζβαν και στις προπονήσεις. Περιμένουμε λοιπόν Γιόνι για βασικό στα πλέιοφφς.
ΜΒΠ ο Κουμπάρος, απίστευτο οτι του πήρε τόσο χρόνο για να εφεύρει οφφσάιντ.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν ο αντίπαλος έχει 10 παίκτες εντός περιοχής δύσκολα θα βρεις πολλές τελικές εντός περιοχής.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν μέτρια. Ο Ατρόμητος έκλεισε καλά τους χώρους κι εμείς δεν είχαμε αντίδοτο. Μου θύμισε κάτι από τους αγώνες που δεν σκοράραμε, στην αρχή της σεζόν, με Beitar, α.ρ.η και ΟΦΗ. Ευτυχώς πιέζαμε μέχρι τέλους και έτσι κάποια στιγμή ήρθε το γκολ. Ναι μεν δεν είχαμε φαντασία στις επιθετικές επινοήσεις μας, αλλά η πίεση ήταν διαρκής.
Παρ' όλους όμως τους χώρους που μας έδωσε ο Ατρόμητος, η μπάλα κάποιες φορές κατέβαινε ΠΟΛΥ αργά. Εκνευριστικά αργά.
Χθες επίσης είμασταν τρομερά άστοχοι. Είναι φοβερό πως, με εξαίρεση τα δύο δοκάρια, ΟΛΕΣ μας οι τελικές ήταν εκτός εστίας. Η πρώτη εντός εστίας ήταν το 1-0.
Ας ελπίσουμε ότι ήταν η κακή μας βραδιά.
Το θετικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι απαραίτητο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αν το επαναλάβουμε και την ερχόμενη Κυριακή, θα είμαστε νικητές.
Επίσης είχαμε πολλές λανθασμένες τελικές πάσες και δεν βγήκαν οι τελικές ενέργειες εντός περιοχης
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακριβώς αυτό. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε μπει η γραμμή του ώμου ενα τσικ πιο δεξιά, η γραμμή του παπουτσιού ένα τσικ πιο αριστερά ( αν προσέξετε το έξω όριο της γραμμής δεν εφάπτεται με το παπούτσι ) και οι γραμμές θα συνέπιπταν. Να προσθέσω σε αυτό και την επιλογή του κατάλληλου καρέ. Η ΟΥΕΦΑ πρέπει να πάρει μέτρα για αυτές τις περιπτώσεις και να καταργηθεί το οφσάιντ από μια απόστασή των γραμμών και κάτω, για να μην έχουμε τέτοιες αποφάσεις ανάλογα με τις διαθέσεις του βαρίστα.marsantos έγραψε:Στην από κάτω φώτο, στο ανθρωπάκι με το σημκωμένο χέρι, το τελευταίο προς δεξιά πράσινο σημείο είναι αυτό που πρέπει να μπαίνει η γραμμή.
Ξεκάθαρη αλλοίωση χτες. Για αυτό άργησαν να αποφασίσουν. Έψαχνε τρόπο να το ακυρώσει ο στημένος. Αυτός είναι ο ρόλος του Κουμπαράκη, να σε σφάζει από βαρ.
Τυχεροί είμαστε που ξεπεράσαμε τον σκόπελο αλλά το θέμα είναι ότι θα ξαναγίνει.
Τυχεροί είμαστε που ξεπεράσαμε τον σκόπελο αλλά το θέμα είναι ότι θα ξαναγίνει.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Παρά την τεράστια νίκη, πολλή συζήτηση γίνεται για το ακυρωθέν γκολ. Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ευνοηθεί σε καμία περίπτωση και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Δυστυχώς ο Λουτσέσκου έχει δίκιο όταν λέει πως ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται από την διαιτησία όπως οι ομάδες της Αθήνας.
-
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμεναv
Το αυτόboogeyman77 έγραψε:Δεν ξέρω γιατί αλλά το σημερινό διπλό έτσι όπως ήρθε κόντρα σε όλους και σε όλα,μου θύμισε το διπλό στο Αγρίνιο με την γκολάρα του Vieirinha, την χρονιά του αήττητου! Μακάρι η σαιζόν να καταλήξει όπως και τότε.
Ο Κουμπαράκης πότε εκπαρθυρωνεται;
Σίγουρα υπάρχουν και πολλά αλλα για τη συγκεκριμένη φύρα.2019
Σκάνδαλο και με VAR: Δε δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα…Φύγε Κουμπαράκη» φώναζε ο Καραπαπάς
πριν 3 χρόνια
Κλάτενμπεργκ: Φοβισμένος ή ανεκπαίδευτος ο Κουμπαράκης
2022
Απέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις της UEFA οι Μανούχος, Κουμπαράκης και Μυλοπούλου
05.08.2023
Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν.
28 09 2023
Ευαγγέλου, Κουμπαράκης (VAR) στην Τρίπολη | Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο εκτός περιοχής και "καθάρισε" τον Αστέρα
Ας τον κάνουμε διεθνή λοιπόν τον AΧΡΗΣΤΟ
17.01.2023
Διεθνής διαιτητής στο VAR o Στέφανος Κουμπαράκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 05 Φεβ 2024, 11:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και μονο το γεγονος οτι δεν εβγαλε την 2η κιτρινη στον τυπο με την μασκα δειχνει προθεση.ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ έγραψε:Παρά την τεράστια νίκη, πολλή συζήτηση γίνεται για το ακυρωθέν γκολ. Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ευνοηθεί σε καμία περίπτωση και αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Δυστυχώς ο Λουτσέσκου έχει δίκιο όταν λέει πως ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζεται από την διαιτησία όπως οι ομάδες της Αθήνας.
Αν εμεναν με 10 εκεινη την στιγμη ειχε τελειωσει ο αγωνας.
Με 11 παικτες και να απομενουν 6 λεπτα,ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ψάξτε να βρείτε και πόσα ματς του γαύρου έχει κάνει VAR στο τηγάνι.astral έγραψε:Σίγουρα υπάρχουν και πολλά αλλα για τη συγκεκριμένη φύρα.2019
Σκάνδαλο και με VAR: Δε δόθηκε πέναλτι στον Αστέρα…Φύγε Κουμπαράκη» φώναζε ο Καραπαπάς
πριν 3 χρόνια
Κλάτενμπεργκ: Φοβισμένος ή ανεκπαίδευτος ο Κουμπαράκης
2022
Απέτυχαν στις γραπτές εξετάσεις της UEFA οι Μανούχος, Κουμπαράκης και Μυλοπούλου
05.08.2023
Ο Στέφανος Κουμπαράκης «κόπηκε» στα αγωνιστικά τεστ κι όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν.
Ας τον κάνουμε διεθνή λοιπόν τον AΧΡΗΣΤΟ17.01.2023
Διεθνής διαιτητής στο VAR o Στέφανος Κουμπαράκης
Δεν πρεπει να το αφησουμε αυτο με τον κουμπαρακη. Εχουν μαζευτει πολλα.Το ξεραμε και το περιμεναμε ολοι πριν τον αγωνα.
στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου που κάνει πλασέ ο Μπράντον και ζητάει κόρνερ... γιατί εμένα μου φάνηκε πέναλτι γιατί βρίσκει χέρι του αμυντικού.... το είδε κανείς? ακόμα περιμένω ριπλέυ......