Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
2
1%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
1
0%
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
8
4%
Ozdoev
2
1%
Meïtè
130
60%
A. Živkovic
2
1%
Murg
1
0%
Taison
6
3%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
19
9%
Samatta
10
5%
Despodov
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
36
17%

Σύνολο ψήφων: 217

AntreasG4

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Tο ματς στο ημίχρονο θα έπρεπε να ήταν 0-3...Δεν απειληθήκαμε καθόλου απο τον Ατρόμητο

Οι διαιτητες του νιαου πήγαν να μας τη κανουν, μιλαμε θα μας πουν οτι ηταν οφσαιντ το νυχι του χεριου του Οζντόεφ

Αλλά τους τη ΦΕΡΑΜΕ!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

Ένα καλό μάθημα στη κούλα χρειάζεται την επόμενη αγωνιστική
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε:
Κal4 έγραψε:MVP o μόνιμος παγκίτης Κωνσταντέλιας
Dominik Kotarski-2.970'
Taison-2.158'
Giannis Konstantelias-2.116'
Abdul Rahman Baba-2.104'
Tomasz Kedziora-2.060'

Οι πρωτοι 5 σε χρονο συμμετοχης σε ολες τις διοργανωσεις...

ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ...
υ.γ.εχει 36 συμμετοχες φετος σε ολες τις διοργανωσεις και τις 22 ξεκινησε βασικος!!!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμεναv

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Δεν ξέρω γιατί αλλά το σημερινό διπλό έτσι όπως ήρθε κόντρα σε όλους και σε όλα,μου θύμισε το διπλό στο Αγρίνιο με την γκολάρα του Vieirinha, την χρονιά του αήττητου! Μακάρι η σαιζόν να καταλήξει όπως και τότε.
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

...πηγαν να μας στησουν με δεκανικι τον ατρομητακο, δασκαλεμενος και ο προπονητης του, αλλα δεν τους περασε.
κορυφαιος ο Μειτε...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νομίζω ότι το ράγιο μπήκε στις τραίνες.
Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...

Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα

Το γκομενάκι έχει καμιά αδερφή με ίδιο σωματότυπο; Ρωτάει ένας φίλος μου! :mrgreen:

AlxNeapoli1 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Samatta MVP. 1.5 assist, μία στο Schwab και μισή από την πίεση στον GK που τον ανάγκασε σε λάθος.
Trolling at its finest! Δε γινοταν να σκαλωσουμε σημερα με αυτη την κωλοομαδα, νομιζω πως θα βαρεθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου την εκτος τοπου και χρονου παρουσια του Τανζανου.
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω. Έχει συμμετοχή (άμεση και έμμεση) και στα δύο γκολ, σε όλες του σχεδόν τις μονομαχίες βγήκε νικητής. Ραθυμία στον αγώνα του δεν είδα καθόλου. Είχα τα μάτια μου πάνω του γιατί το φιλαράκι που βλέπαμε μαζί τον αγώνα, είναι εμπαθέστατος με Samatta :mrgreen:
Προσοχή βυζί μεγάλο = γκρινιάρα
Για τον φίλο που είπε να πάρει η ΠΑΕ ειδικό στα κομμένα καρέ, μακάρι να βρούμε τον Άγγλο που μαγείρεψε τη φάση του τελικού του 1966 με τη Γερμανία. Μιλάμε για τον ψαλιδοχερη με ντοκτορά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Meitαρος από άλλο πλανήτη.

Δυστυχώς η δεξιά μας πλευρά λόγω Σάστρε, πολύ χάλια. Δεν έχω όρεξη για αρνητισμό αλλά ήμασταν μονόπατοι από τα αριστερά με Μπάμπα. Καλώς τον άφησε εκτός λίστας, κάτι βλέπει ο Ράζβαν και στις προπονήσεις. Περιμένουμε λοιπόν Γιόνι για βασικό στα πλέιοφφς.

ΜΒΠ ο Κουμπάρος, απίστευτο οτι του πήρε τόσο χρόνο για να εφεύρει οφφσάιντ.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

hawklord έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:
sic-4 έγραψε:Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...

Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα

Το γκομενάκι έχει καμιά αδερφή με ίδιο σωματότυπο; Ρωτάει ένας φίλος μου! :mrgreen:
Προσοχή βυζί μεγάλο = γκρινιάρα
Έχω εμπειρία επιπέδου PhD, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Επιτελους, λες μπαινουμε σε ενα ημιχρονο με το ποδι στο γκαζι και κοιτα να δεις που δεν μας βγηκε. Ειναι η φουτανα η μπαλα οταν δεν μπαινει μεσα (ή μπαινει και στο κοβουν). Πολυ καρυδατο διπλο. Επρεπε η ομαδα να θυμηθει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΤ και τωρα που ερχονται 4 ντερμπι πρεπει να βγαλει τετοιον χαρακτηρα
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Χαρακτηρα βγαζουμε. Με ανησυχουν οι αντοχες μας. Εχουμε 4 παικτες στο κεντρο μονο. Τεσπα ας δουμε το 10γμερο του διαβολου που ερχεται πως θα ανταπεξελθει η ομαδαρα μας.
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Μπράβο σ ολους! Τελικά φτιάξαμε ομαδα που κερδίζει και διαιτητές και τυχη και θεους και δαίμονες!

Sent from my 2201117SY using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Διαβάζω "καρφια" της ΠΑΕ για Κουμπαρακη και διαιτησία,λέω επιτέλους θα το κυνηγήσουμε από παντού... Τελικά λέει στο match report γράψανε "κανένας δεν καταλαβε γιατι ακυρώθηκε το γκολ"...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Η τεράστια σημασία τής νίκης σήμερα είναι οτι πάμε με την δυνατή χάρτινη για δύο αποτελέσματα χωρίς άγχος. Το ίδιο βέβαια ισχύει και γι αυτούς.

Και με Χ μένουμε μόνοι πρώτοι.

Πάντως κανένα αποτέλεσμα δεν θα καθορίσει το πρωτάθλημα αφού θα μείνουν 14 αγωνιστικές με πάμπολλα ντέρμπι. Αλλά αν κερδίσουμε εμείς παίρνουμε ένα προβάδισμα-μαξιλαράκι ασφαλείας για το πρόγραμμα-κόλαση των 4 ντέρμπι με ποκ σε 10 μέρες που έρχεται.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Μπράβο στα παιδιά μας και στο προπονητικό επιτελείο! Η ομάδα για ακόμα ένα ματς, ήταν κυριαρχική με πλουραλισμό στην ανάπτυξή της. Μας έλειπε το κάτι παραπάνω στις τελικές επιλογές. Προφανώς δε θα κερδίζουμε κάθε ματς 3, 4, 5-0. Αυτές οι μέρες δείχνουν το μέταλλο της ομάδας. Εγώ το έχω ξαναγράψει. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΟΚ! Μακάρι να μας έρθει (δικαιωματικά) ο τίτλος, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η τράπουλα είναι σημαδεμένη με πράσινο μαρκαδόρο. Σταματήστε ορισμένοι τη μίρλα για Ντέλια Σαμάττα κλπ. ΚΑΝΕΙΣ δεν περισσεύει. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σκίσουμε το χαρτί! Και μετά 30.000 σε κάθε ματς!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν μέτρια. Ο Ατρόμητος έκλεισε καλά τους χώρους κι εμείς δεν είχαμε αντίδοτο. Μου θύμισε κάτι από τους αγώνες που δεν σκοράραμε, στην αρχή της σεζόν, με Beitar, α.ρ.η και ΟΦΗ. Ευτυχώς πιέζαμε μέχρι τέλους και έτσι κάποια στιγμή ήρθε το γκολ. Ναι μεν δεν είχαμε φαντασία στις επιθετικές επινοήσεις μας, αλλά η πίεση ήταν διαρκής.
Παρ' όλους όμως τους χώρους που μας έδωσε ο Ατρόμητος, η μπάλα κάποιες φορές κατέβαινε ΠΟΛΥ αργά. Εκνευριστικά αργά.
Χθες επίσης είμασταν τρομερά άστοχοι. Είναι φοβερό πως, με εξαίρεση τα δύο δοκάρια, ΟΛΕΣ μας οι τελικές ήταν εκτός εστίας. Η πρώτη εντός εστίας ήταν το 1-0.
Ας ελπίσουμε ότι ήταν η κακή μας βραδιά.
Το θετικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι απαραίτητο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αν το επαναλάβουμε και την ερχόμενη Κυριακή, θα είμαστε νικητές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”