Οι διαιτητες του νιαου πήγαν να μας τη κανουν, μιλαμε θα μας πουν οτι ηταν οφσαιντ το νυχι του χεριου του Οζντόεφ
Αλλά τους τη ΦΕΡΑΜΕ!!!

Ένα καλό μάθημα στη κούλα χρειάζεται την επόμενη αγωνιστική
υ.γ.εχει 36 συμμετοχες φετος σε ολες τις διοργανωσεις και τις 22 ξεκινησε βασικος!!!psykoman έγραψε:Dominik Kotarski-2.970'Κal4 έγραψε:MVP o μόνιμος παγκίτης Κωνσταντέλιας
Taison-2.158'
Giannis Konstantelias-2.116'
Abdul Rahman Baba-2.104'
Tomasz Kedziora-2.060'
Οι πρωτοι 5 σε χρονο συμμετοχης σε ολες τις διοργανωσεις...
ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ...
Προσοχή βυζί μεγάλο = γκρινιάραΜπαρκαρούτσος έγραψε:sic-4 έγραψε:Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νομίζω ότι το ράγιο μπήκε στις τραίνες.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα
Το γκομενάκι έχει καμιά αδερφή με ίδιο σωματότυπο; Ρωτάει ένας φίλος μου!![]()
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω. Έχει συμμετοχή (άμεση και έμμεση) και στα δύο γκολ, σε όλες του σχεδόν τις μονομαχίες βγήκε νικητής. Ραθυμία στον αγώνα του δεν είδα καθόλου. Είχα τα μάτια μου πάνω του γιατί το φιλαράκι που βλέπαμε μαζί τον αγώνα, είναι εμπαθέστατος με SamattaAlxNeapoli1 έγραψε:Trolling at its finest! Δε γινοταν να σκαλωσουμε σημερα με αυτη την κωλοομαδα, νομιζω πως θα βαρεθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου την εκτος τοπου και χρονου παρουσια του Τανζανου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Samatta MVP. 1.5 assist, μία στο Schwab και μισή από την πίεση στον GK που τον ανάγκασε σε λάθος.
Έχω εμπειρία επιπέδου PhD, ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται!hawklord έγραψε:Προσοχή βυζί μεγάλο = γκρινιάραΜπαρκαρούτσος έγραψε:sic-4 έγραψε:Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα
Το γκομενάκι έχει καμιά αδερφή με ίδιο σωματότυπο; Ρωτάει ένας φίλος μου!![]()