Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα ,μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο εύκολα . Έχω ένα προβληματισμό που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να εντάξουμε έναν παίκτη που έχει χρηματιστηριακή αξία 7.000.000 .Πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι όταν μπει Όττο και ο Μάρκος Αντόνιο θα αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στην θέση του.
- Μπαρκαρούτσος
Και όπως είπαμε στο τσατ...για όλα υπάρχει πρώτη φορά! 

Επίσης να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ποτέ ευρωπαϊκό τίτλο στο ποδόσφαιρο 

- Μπαρκαρούτσος
Παντως ρε γμτ εμεις μ αυτα κ μ αυτα εχουμε το χειροτερο προγραμμα με ενα σωρο ντερμπι και παραλληλα εχουμε και την χειροτερη διαιτησια...
Μιλαμε για πραγματικο αθλο! Εχεις και τον κοπροβαζελο να σερνεται και να μην χανει βαθμους...
Αν και εγω την κουλα φοβαμαι περισσοτερο. Το ματς της αλλης βδομαδας παιζει να ειναι και απο τα πιο κομβικα για τον τιτλο.
Μιλαμε για πραγματικο αθλο! Εχεις και τον κοπροβαζελο να σερνεται και να μην χανει βαθμους...
Αν και εγω την κουλα φοβαμαι περισσοτερο. Το ματς της αλλης βδομαδας παιζει να ειναι και απο τα πιο κομβικα για τον τιτλο.
δεν θέλξαμε, δεν ήμασταν κακοί, δεν βοήθησε και κάποιο τέρμα στην αρχή ή αυτό που ακυρώθηκε. κι όλα αυτά είναι στο παιχνίδι. η υπομονή και η πίστη ωστόσο δεν μας έλειψε.
ναι, σε τέτοια παιχνίδια θα έπρεπε να ξεκινάει ο ντέλιας κατά την γνώμη μου. ντέλιας και δέσπο εκτός βασικής ενδεκάδας σε τόσο κλειστά ματς ίσως θα πρέπει να το σκεφτεί ο λούτσε.
πάμε για το επόμενο
ναι, σε τέτοια παιχνίδια θα έπρεπε να ξεκινάει ο ντέλιας κατά την γνώμη μου. ντέλιας και δέσπο εκτός βασικής ενδεκάδας σε τόσο κλειστά ματς ίσως θα πρέπει να το σκεφτεί ο λούτσε.
πάμε για το επόμενο
Εχεις δίκιο οτι το πόδι του Οζντοεφ είναι πιο μπροστά στο καρέ που δείχνει.Afanas έγραψε:Ο Τόμας είναι πιο μπροστά, ο Κεντζιόρα είναι δίπλα στον Οζντόεφ αλλά το πόδι είναι του Οζντόεφ και νομίζω είναι οριακά οφσαιντ στο συγκεκριμένο καρε
Το λάθος και το μαγείρεμα έγινε στο που τοποθετήθηκε η γραμμή του αμυντικού. Κόντεψαν να βάλουν τη γραμμή στο σβέρκο. Έχει μπει πάνω από τον ώμο. Είναι ξεκάθαρη η φωτογραφία των κανονισμών οτι δεν είναι χερι μέχρι εκεί που τελειώνει το μανικακι. Αρα εκεί έπρεπε να μπει η γραμμή. Όποιος είναι τσακαλακι με τις φωτογραφίες ας την ανεβάσει τη φωτογραφία με τον κανονισμό των χεριών.
Οι γραμμές μπαίνουν στο τελευταίο σημείο σωματος με το οποίο μπορεί να επιτευχθεί έγκυρο γκολ. Το τελευταίο σημείο του αμυντικού είναι καμιά 20αρια πόντους πιο δεξιά στη φωτογραφία με τις γραμμές.
ξέχασα να γράψω επίσης τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρω πόσο μπορεί να επηρέασε την απόδοση πολλών δικών μας παικτών.
μ αυτους που μπλεξαμε η ΠΑΕ πρεπει να προσλαβει ανθρωπο ειδικο σε επεξεργασια βιντεο, γραφικα κλπ για να ελεγχει τις γραμμες ,τα σβησμενα καρε, τα ετεροχρονισμενα οφσαιντ κλπ
- Stelios Bagios
Μπορούσαμε να καθαρίσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά είναι σημαντικό να κάνουμε τέτοιες νίκες επειδή έτσι χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας.
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Και μονο που ειδα αυτήν την τρελα ΟΛΗΣ της ομαδος στους πανηγυρισμους δεν φοβαμαι τιποτα. Την χαρτινη να ξεφτιλισω
Dominik Kotarski-2.970'Κal4 έγραψε:MVP o μόνιμος παγκίτης Κωνσταντέλιας
Taison-2.158'
Giannis Konstantelias-2.116'
Abdul Rahman Baba-2.104'
Tomasz Kedziora-2.060'
Οι πρωτοι 5 σε χρονο συμμετοχης σε ολες τις διοργανωσεις...
ΑΙΝΤΕ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ...
-
++++++aivas19 έγραψε:Και μονο που ειδα αυτήν την τρελα ΟΛΗΣ της ομαδος στους πανηγυρισμους δεν φοβαμαι τιποτα. Την χαρτινη να ξεφτιλισω
Χαχαχαχα.tasso85 έγραψε:μ αυτους που μπλεξαμε η ΠΑΕ πρεπει να προσλαβει ανθρωπο ειδικο σε επεξεργασια βιντεο, γραφικα κλπ για να ελεγχει τις γραμμες ,τα σβησμενα καρε, τα ετεροχρονισμενα οφσαιντ κλπ
Σωστός.
Μην ξεχνάμε τα σβησμενα καρέ.Η πιο ύπουλη κλοπή που έχει γίνει ποτέ..
Νόμιζαν οι βουτηχτές οτι δε θα το παίρναμε χαμπάρι..
Επειδή δεν ισχύειMitsospaoki4 έγραψε:Αυτό δεν το ήξεραJack_MeHoff έγραψε:Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Για να επέμβει ο VAR πρέπει να έχει γίνει καταφανές λάθος on-field.
Από τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρη η φάση έπρεπε να μετρήσει η αρχική υπόδειξη του βοηθού. Είτε έδινε γκολ είτε οφσάιντ