Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Re: Που μένετε αδέρφια?? (πείτε την/το πόλη/χωριό σας)
Ανεξάρτητα από ποια χώρα -εκτος Ελλαδας- είναι η βάσης μας, ζούμε ή μεγαλώσαμε. Η Ελλάδα θα είναι πάντα η Ιθάκη μας, με τα καλά της, και τα κακά της.
Το λατρεύω αυτό το ποίημα, αλλα η χροια της φωνή του Σον Κονερι ειναι όνειρο.
[youtube]9puxoJ1f6YU[/youtube]
Το λατρεύω αυτό το ποίημα, αλλα η χροια της φωνή του Σον Κονερι ειναι όνειρο.
[youtube]9puxoJ1f6YU[/youtube]
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Κρίμα που δεν είναι ο γέρος πια στο φόρουμ, ν' ανταλλάζατε βιογραφικά και ιστορίες...
Αλήθεια τι απεγινει αυτός ο "γέρος".
Που να ξέρω βρε, εγω έλειπα, όταν γύρισα ήταν εξαφανισμένος. Λογικά αναπαύεται εν ειρήνη.
Ζει και βασιλεύει και το paokmania κυριεύει.theo-drama έγραψε:Miles έγραψε:Κρίμα που δεν είναι ο γέρος πια στο φόρουμ, ν' ανταλλάζατε βιογραφικά και ιστορίες...
Αλήθεια τι απεγινει αυτός ο "γέρος".

- καφέ δερμάτινο
Μέσα! Πείτε με για την επόμενη φοράΜπαρκαρούτσος έγραψε:Τι διάολο, τόσοι Ολλανδοί εδώ μέσα! Περισσότεροι από τους ΠΑΟΚτσήδες της Αθήνας θα γίνουμε
Τρεις από εδώ ήδη γνωριστήκαμε και βγαίνουμε.. Αν θέλετε καφέ δερμάτινο, Maurice Escargot και Amsterdammer, βάλτε μια φωνή!

- Amsterdamer_87
Ναι ρε να το κανουμε αλλα με ζοριζουν οι χρονοι..Μετα απο ενα 6μηνο στην Ρουμανια,εδω και 3 μερες ειμαι πισω Ολλανδια,αλλα γαμω το φελεκι μου σε μια βδομαδα πρεπει να φυγω στα ξενοδοχεια στο Κολοραντο..
Υπάρχουν αδέρφια που μένουν Ολλανδία; Έχοντας φύγει εδώ και αρκετό καιρό από Ελλάδα, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν στέκια όπου μπορούμε να ματς της ΠΑΟΚάρας μας;
- Μπαρκαρούτσος
Έλα ρε Sniper, έχουμε γνωριστεί εδώ ήδη 4 άτομα και βρισκόμαστε να δούμε ΠΑΟΚ πολύ συχνά!
Καλώς όρισες, αρχικά, στο φόρουμ!
Είμαστε Νότια Ολλανδία, προς Rotterdam, Delft και περίχωρα. Καμιά φορά τραβάμε και καμιά βόλτα Χάγη, Leiden κτλ, αν και τώρα που χειμώνιασε δεν βγαίνουμε τόσο. Ηλικίες γύρω στα 30 όλοι.
Αν θέλεις άσε ένα κόντακτ ίνφο ή σε στέλνω e-mail στο e-mail εγγραφής σου!
Είμαστε Νότια Ολλανδία, προς Rotterdam, Delft και περίχωρα. Καμιά φορά τραβάμε και καμιά βόλτα Χάγη, Leiden κτλ, αν και τώρα που χειμώνιασε δεν βγαίνουμε τόσο. Ηλικίες γύρω στα 30 όλοι.
Να σαι καλά Μπαρκαρούτσος! Τώρα που έπεσαν οι σφυγμοί από το ματς και μπορώ να απαντήσωΜπαρκαρούτσος έγραψε:Έλα ρε Sniper, έχουμε γνωριστεί εδώ ήδη 4 άτομα και βρισκόμαστε να δούμε ΠΑΟΚ πολύ συχνά!
Τέλεια, και γω στο Ντελφτ μένω, ηλικία 29 και ψήνομα! Λογικό τώρα που χειμώνιασε να μένουμε μέσα αλλά αν κανονιστεί καμία μάζωξη/βόλτα είμαι μέσα!Αν θες στείλε ένα mail στο *******@gmail.com ή WhatsApp στο *********
- Μπαρκαρούτσος
Τα σημείωσα τα στοιχεία σου (τα έκρυψα για να μην είναι δημόσια), θα επικοινωνήσουμε! Απλώς τις επόμενες μέρες λίγο δύσκολο, επιτστρέφω δουλειά (ήμουν Ελλάδα αυτές τις μέρες).. από ΣΚ το βλέπουμε!
Delft είσαι τέλεια, βολεύει καλά!

Είσαι τέλειος, ευχαριστώ και τα λέμε!Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα σημείωσα τα στοιχεία σου (τα έκρυψα για να μην είναι δημόσια), θα επικοινωνήσουμε! Απλώς τις επόμενες μέρες λίγο δύσκολο, επιτστρέφω δουλειά (ήμουν Ελλάδα αυτές τις μέρες).. από ΣΚ το βλέπουμε!
Κανένα θέμα, εδώ είμαστε σταθερά άλλωστε. Καλή επιστροφή και ΠΦΟΠ

- Μπαρκαρούτσος
Δεν χρειάζεται να κάνεις παράθεση όταν απαντάς ή αναφέρεσαι στο αμέσως προηγούμενο ποστ!
Βλέπω ότι οι Ολλανδοί είμαστε/γινόμαστε περισσότεροι από τους Γερμανούς ΠΑΟΚτσήδες του φόρουμ..!
Βλέπω ότι οι Ολλανδοί είμαστε/γινόμαστε περισσότεροι από τους Γερμανούς ΠΑΟΚτσήδες του φόρουμ..!