Νομιζω ειναι για μισο παπουτσι... Πεσαμε στην περιπτωση...

Γιατί βλέπεις που είναι το παπούτσι του αμυντικού;Leonardo10 έγραψε:Το παπούτσι είναι του μπραντον η του οζντοεφ ; Αυτό που φαίνεται εκτέθημενο
sic-4 έγραψε:Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νομίζω ότι το ράγιο μπήκε στις τραίνες.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα
Μεταξύ σοβαρού κι αστείου το λέω. Έχει συμμετοχή (άμεση και έμμεση) και στα δύο γκολ, σε όλες του σχεδόν τις μονομαχίες βγήκε νικητής. Ραθυμία στον αγώνα του δεν είδα καθόλου. Είχα τα μάτια μου πάνω του γιατί το φιλαράκι που βλέπαμε μαζί τον αγώνα, είναι εμπαθέστατος με SamattaAlxNeapoli1 έγραψε:Trolling at its finest! Δε γινοταν να σκαλωσουμε σημερα με αυτη την κωλοομαδα, νομιζω πως θα βαρεθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου την εκτος τοπου και χρονου παρουσια του Τανζανου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Samatta MVP. 1.5 assist, μία στο Schwab και μισή από την πίεση στον GK που τον ανάγκασε σε λάθος.
Αυτό δεν το ήξεραJack_MeHoff έγραψε:Ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Για να επέμβει ο VAR πρέπει να έχει γίνει καταφανές λάθος on-field.
Από τη στιγμή που δεν είναι ξεκάθαρη η φάση έπρεπε να μετρήσει η αρχική υπόδειξη του βοηθού. Είτε έδινε γκολ είτε οφσάιντ