Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τίγρη ποναςςς????
Κρίμα που δεν σου κάνανε τη χάρη τα μπουμπουκια σου....
Δώσε κάτι περισσότερο την άλλη φορά
Κρίμα που δεν σου κάνανε τη χάρη τα μπουμπουκια σου....
Δώσε κάτι περισσότερο την άλλη φορά
- AlxNeapoli1
Trolling at its finest! Δε γινοταν να σκαλωσουμε σημερα με αυτη την κωλοομαδα, νομιζω πως θα βαρεθει και ο ιδιος ο Λουτσεσκου την εκτος τοπου και χρονου παρουσια του Τανζανου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Samatta MVP. 1.5 assist, μία στο Schwab και μισή από την πίεση στον GK που τον ανάγκασε σε λάθος.
Εξώδικοpotamda έγραψε:Κι όμως, ο προπονητής του Ατρόμητου είπε ότι ο ΠΑΟΚ δε χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας για να κερδίσει...
21 τελικές μας δίνει το sofascoreΑποστόληςΑ έγραψε:17-1 τελικές και 71% κατοχή!!
- Σουριναμέζος
Σημαντικό που ήρθε με αυτόν τον τρόπο η νίκη, μετά από πολλά ματς που κάνουμε παρέλαση ήταν σημαντική δοκιμασία να δούμε πως θα αντιδράσουμε σε ένα παιχνίδι που πάει να στραβώσει απέναντι σε πούλμαν. Αποκτάει η ομάδα το μενταλιτέ "ο,τι και να συμβεί θα κερδίσουμε"
Οπως εχουν πει κι αλλοι πιο πριν,STRAFNIK έγραψε:διπλό τίτλου
με όλους εναντίον
Μειτέ μέτρ παικταρας και βαριέται κιόλας
Μειτε = Walter Berry.
Ευκολα

-
Συγχαρητήρια στην ομάδα!!! Ποδοσφαιρικός μονόλογος από την ομάδα που παίζει με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα!
Απίστευτος Μειτε! Να μείνει τώρα!
Στο οφσάιντ οι γραμμές άνετα μπαίνουν ανάποδα..
Μου θύμισε ματς με Γιάννενα στο Νταμπλ με γκολ Σβιντερσκι. Σημάδι τίτλου θα πω εγώ!
Απίστευτος Μειτε! Να μείνει τώρα!
Στο οφσάιντ οι γραμμές άνετα μπαίνουν ανάποδα..
Μου θύμισε ματς με Γιάννενα στο Νταμπλ με γκολ Σβιντερσκι. Σημάδι τίτλου θα πω εγώ!
Όλα πήγαν στραβά, αλλά πάλι κερδίσαμε. Τα χρειάζεται η ομάδα και τέτοια παιχνίδια.
Μειτέ άρχοντας. Καλός ο Μούργκ, αλλά ο Κωνσταντέλιας πρέπει να είναι ο βασικός στα δύσκολα παιχνίδια.
Οζντόεφ, Μπάμπα σε μικρό ντεφορμάρισμα. Ο Σάστρε κάνει σταθερά δυνατή σεζόν.
Ο Σαματά έδωσε 1.5 ασσίστ κατά λάθος, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ να πηγαίνει πρώτο στην μπάλα ή να μην χάνει όλες τις μονομαχίες.
Μειτέ άρχοντας. Καλός ο Μούργκ, αλλά ο Κωνσταντέλιας πρέπει να είναι ο βασικός στα δύσκολα παιχνίδια.
Οζντόεφ, Μπάμπα σε μικρό ντεφορμάρισμα. Ο Σάστρε κάνει σταθερά δυνατή σεζόν.
Ο Σαματά έδωσε 1.5 ασσίστ κατά λάθος, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ να πηγαίνει πρώτο στην μπάλα ή να μην χάνει όλες τις μονομαχίες.
Μεσα στην τρελα του γκολ δεν ειδα καλα τα ριπλει. Κανει στραβοκεφαλια ο Σβαμπ, και μετα του τη δινει πισω ο Σαματα και το καρφωνει. Του Σαματα στον Σβαμπ ηταν κι αυτο στραβοπασα;
ΥΓ Και τωρα κιτρινιαρες ελατε Τουμπα να δω κατι
ΥΓ Και τωρα κιτρινιαρες ελατε Τουμπα να δω κατι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος billagorn την Κυρ 04 Φεβ 2024, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
Με στημενη τραπουλα παιζουμε μου φαινεται,δεν απαιτω απο την ομαδα να παρει τον τιτλο,απαιτω ομως να πανε να γ@μηθουν ολοι οι ποκιτες.Να περασει δεν βριζω.
- hasio_john
ΈΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ από τους πανηγυρισμούς και τις φωνές που έριξα, ούτε στο πρωτάθλημα που πήραμε δεν τρελάθηκα τόσο ...., το γιατί βρίσκεται στην αδικία και στην ΠΟΥΣΤΙΑ που πήγαν να μας κάνουν σήμερα!
Εεεε λοιπόν, στον πάτο σας όλοι!
Αλλά δεν γίνεται αυτό ρε μάγκες, κάθε φορά πρέπει να νικάμε το αντιποδόσφαιρο που κλείνονται όλοι πίσω για να μας κόψουν βαθμούς (αυτό μόνο τους καίει), να νικάμε το ΒΑΡ, να νικάμε τους βοηθούς διαιτητών, τους κανονικούς διαιτητές! Ε δε γαμιέστε ρε σεις.., οι άλλοι παίζουν φιλικά κάθε φορά και μεις γ@μιόμαστε και φτύνουμε αίμα!
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ
Εεεε λοιπόν, στον πάτο σας όλοι!
Αλλά δεν γίνεται αυτό ρε μάγκες, κάθε φορά πρέπει να νικάμε το αντιποδόσφαιρο που κλείνονται όλοι πίσω για να μας κόψουν βαθμούς (αυτό μόνο τους καίει), να νικάμε το ΒΑΡ, να νικάμε τους βοηθούς διαιτητών, τους κανονικούς διαιτητές! Ε δε γαμιέστε ρε σεις.., οι άλλοι παίζουν φιλικά κάθε φορά και μεις γ@μιόμαστε και φτύνουμε αίμα!
ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ

4 λεπτά για να μαγειρεψουν το οφσάιντ !!! έχασα το μέτρημα των κίτρινων που δεν έδωσε σε αυτούς ! πεντακάθαρο κόρνερ , κίτρινη στον τομας για διαμαρτυρία , ανάποδα πλαγια ...ευτυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα παραπάνω μιας και ήταν και οι 11 στην μεγάλη περιοχή τους και τους παίζαμε μονότερμα ...τεράστια νίκη
Τεράστια νίκη και ακυρώθηκε καθαρό γκολ. Οι γραμμές μπήκαν στα χέρια των παικτών (Οτζόεφ - αμυνόμενου).
Ίσως δεν είναι η στιγμή για κριτική παικτών, αλλά ο Ζίβκοβιτς με έκανε να σπάσω την τηλεόραση. Δώσε τη πάσα στη κίνηση του συμπαίκτη σου ΜαΜω το μπελά μου! Γενικά δεν τροφοδοτήθηκαν οι πάσες σε παίκτες που κάνανε σπριντ στα 2 μέτρα δίπλα τους. Υπήρχε πάντα 1 lag στο μυαλό του 1 δευτερολέπτου. Ο Αντρίγια κοιτάει με κάθε τρόπο ΑΥΤΟΣ να πάρει πρώτα το γκολ ή έστω την ασίστ και για αυτό δεν τροφοδοτεί την κίνηση (ή έχει lag) και ειδικά το όβερλαπ, γιατί φοβάται ότι δε θα γράψει ούτε καν ασίστ. Σήμερα η ομαδικότητα πήγε περίπατο και 1ος υπεύθυνος είναι ο αρχηγός Ζίβκοβιτς, που πρέπει να δίνει το παράδειγμα ομαδικότητας, και όχι το αντίθετο. Δικαιολογία δεν είναι ότι ο Βούλγαρος τον πιέζει (ανταγωνισμός).
Γενικά είχαμε μικρή κίνηση στο χώρο, αναλογικά με τα στάνταρ μας, και αργές πάσες, προωθήσεις του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος έπαιξε φουλ άμυνα και με πριμ να τον περιμένει σε περίπτωση γκέλας από τους ανταγωνιστές μας. Πάθος ίδιο με του σκουλικιού. Δε μου άρεσε επίσης που περίπου στο 80 τα χάσαμε και αρχίσαμε τις γιόμες, που έδωσαν ψυχολογία στον αντίπαλο να μας κλέψει το ματς. Εκεί θέλει υπομονή. Υπάρχουν ακόμη 15 λεπτά με τις καθυστερήσεις, και στην τελική να πάρεις σίγουρα την ισοπαλία.
Τι να πώ για το τέλος του παιχνιδιου! Πάρτε τα @@ μας **νιά! Στον π*το σας! Νίκη πρωταθλητή σήμερα!
Ίσως δεν είναι η στιγμή για κριτική παικτών, αλλά ο Ζίβκοβιτς με έκανε να σπάσω την τηλεόραση. Δώσε τη πάσα στη κίνηση του συμπαίκτη σου ΜαΜω το μπελά μου! Γενικά δεν τροφοδοτήθηκαν οι πάσες σε παίκτες που κάνανε σπριντ στα 2 μέτρα δίπλα τους. Υπήρχε πάντα 1 lag στο μυαλό του 1 δευτερολέπτου. Ο Αντρίγια κοιτάει με κάθε τρόπο ΑΥΤΟΣ να πάρει πρώτα το γκολ ή έστω την ασίστ και για αυτό δεν τροφοδοτεί την κίνηση (ή έχει lag) και ειδικά το όβερλαπ, γιατί φοβάται ότι δε θα γράψει ούτε καν ασίστ. Σήμερα η ομαδικότητα πήγε περίπατο και 1ος υπεύθυνος είναι ο αρχηγός Ζίβκοβιτς, που πρέπει να δίνει το παράδειγμα ομαδικότητας, και όχι το αντίθετο. Δικαιολογία δεν είναι ότι ο Βούλγαρος τον πιέζει (ανταγωνισμός).
Γενικά είχαμε μικρή κίνηση στο χώρο, αναλογικά με τα στάνταρ μας, και αργές πάσες, προωθήσεις του παιχνιδιού. Ο Ατρόμητος έπαιξε φουλ άμυνα και με πριμ να τον περιμένει σε περίπτωση γκέλας από τους ανταγωνιστές μας. Πάθος ίδιο με του σκουλικιού. Δε μου άρεσε επίσης που περίπου στο 80 τα χάσαμε και αρχίσαμε τις γιόμες, που έδωσαν ψυχολογία στον αντίπαλο να μας κλέψει το ματς. Εκεί θέλει υπομονή. Υπάρχουν ακόμη 15 λεπτά με τις καθυστερήσεις, και στην τελική να πάρεις σίγουρα την ισοπαλία.
Τι να πώ για το τέλος του παιχνιδιου! Πάρτε τα @@ μας **νιά! Στον π*το σας! Νίκη πρωταθλητή σήμερα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 04 Φεβ 2024, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είμαι σε μπαρ με γκόμενάκι με ...ζαρες και παίζει το τραγούδι και το τραγουδάμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Νομίζω ότι το ράγιο μπήκε στις τραίνες.
Και μου ξεφεύγει... "και ξαναβαλεις τις ΡΩΓΕΣ μου σε ράγες.."
Ρόμπα έγινα...
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ
Άιντε τραιναρα
- James Moriarty
Σιχαματα καθαρό γκολ, δύο δοκάρια, χαμένη ευκαιρία σέ κένη εστία, ο ΜΕΙΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ κανέναν ένα κέντρο μόνος του.
Σαματα κομβική ασσίστ (καταλάθος λέει ό άλλος ο σπικερ κ μετά τό διόρθωσε) Η ομάδα παίζει ίσως την καλύτερη μπάλα από τότε πού την βλέπω απλά σήμερα δεν τραβηξανε 3-4 παίκτες.
50 γεμίσματα. Τουλάχιστον 30 προϋποθέσεις για γκολ.
Ανελέητα τρεξίματα ακόμα καί μετά τό 0-2.
ΜΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΉΜΕΡΑ. Αυτό ήταν τό καλύτερο παιχνίδι τού μακράν από το δεύτερο πού έχει κάνει.
Θέλω νά γράψω κ άλλα πολλά άλλα έχω θολώσει με αυτά πού μας κάνουν φέτος.
Σαματα κομβική ασσίστ (καταλάθος λέει ό άλλος ο σπικερ κ μετά τό διόρθωσε) Η ομάδα παίζει ίσως την καλύτερη μπάλα από τότε πού την βλέπω απλά σήμερα δεν τραβηξανε 3-4 παίκτες.
50 γεμίσματα. Τουλάχιστον 30 προϋποθέσεις για γκολ.
Ανελέητα τρεξίματα ακόμα καί μετά τό 0-2.
ΜΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΉΜΕΡΑ. Αυτό ήταν τό καλύτερο παιχνίδι τού μακράν από το δεύτερο πού έχει κάνει.
Θέλω νά γράψω κ άλλα πολλά άλλα έχω θολώσει με αυτά πού μας κάνουν φέτος.