Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
κάνει πάσα ο άλλος στο πουθενά και ο εκφωνητής χαίρεται "πάσα λέει στον βέργοοο"
Απο πανω ο Τζελας εχει βαλει φωτογραφιεςsourmenetes έγραψε:Νομίζω το πόδι ειναι που δίνει οφσάιντ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ποδι ειναι πιο πισω απο τον μπλε τον ωμο
Κανενα οφσαιντ
Εφευρεση ειναι
Δεν ειναι οφσαιντ
Το χέρι δεν καλύπτει τίποτα γιατί δεν υπολογίζεται. Το πόδι του δικού μας είναι πιο μπροστά.tzelas έγραψε:
Με τον Κουμπαράκη στο βαρ ήμουν σε ετοιμότητα. Πρόλαβα και την τράβηξα. Προσωπικά δεν βλέπω πως μπορεί να εξηγηθεί το Offside καθώς υπάρχει και μια ύποπτη θαλασσιά στρεβλή γραμμή που καταλήγει σε ένα χέρι μπλέ φανέλας που μου φαίνεται πως καλύπτει όποιον παίκτη μας. Το πως τοποθετουνται οι γραμμές οφφσαιτ είναι σε ανθρώπινο παράγοντα. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το πρόγραμμα αλλά επειδή είναι περίεργη αυτή η θαλασσιά γραμμή αναρρωτιέμαι μήπως αυτή η θαλασσιά γραμμή να είναι είδος οδηγού του λογισμικού για το που θα έπρεπε να τοποθετηθεί κανονικά η μπλέ γραμμή;
Περασε σχεδονε να δεκαλεπτο στο β. Αφηστε το οφσαιτ. Το βλεπουμε μετα.
- ΑποστόληςΑ
Ολες οι σεντρες μας κατω χαμηλα. Αχχχ αντε βαλε Σαματα μπας και.
Η μπλε γραμμή είναι ο ώμος του αντιπάλου. Οφσάιντ το βλέπω ΑΝ είναι τραβηγμένο στη σωστή στιγμή.
Το φοβόμουν το σημερινό περισσότερο και από το χαρτί. Δεν πιέζουμε τον καθυστερημένο τον Τσιντωτα, Ε δεν θέλει και πολυ
Το φοβόμουν το σημερινό περισσότερο και από το χαρτί. Δεν πιέζουμε τον καθυστερημένο τον Τσιντωτα, Ε δεν θέλει και πολυ
- paokkerkir
Πωπω μλκ ηρωες οι παίκτες του Ατρομητου να παιζουν καθε ματς με αυτον τον πονοκέφαλο απο τον παγκο