Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
-
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
Δοκάρια και οφσάιντ φαντασία έχουν φέρει το 0-0.
Σε αυτό το παιχνίδι που δεν απειλείται καθόλου η ομάδα δεν βρίσκω λόγο να μην βάλεις τον κωνσταντελια όσο πιο νωρίς γίνεται. Δηλαδή στο 55' αντί για το 65-70'.
Μακάρι να ξεκλειδώσει νωρίς το παιχνίδι ή να βάλει νωρίς τον ντελια να ξεκλειδωσει χωρίς άγχος
Σε αυτό το παιχνίδι που δεν απειλείται καθόλου η ομάδα δεν βρίσκω λόγο να μην βάλεις τον κωνσταντελια όσο πιο νωρίς γίνεται. Δηλαδή στο 55' αντί για το 65-70'.
Μακάρι να ξεκλειδώσει νωρίς το παιχνίδι ή να βάλει νωρίς τον ντελια να ξεκλειδωσει χωρίς άγχος
- sourmenetes
- Moderator
Νομίζω το πόδι ειναι που δίνει οφσάιντ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- AlxNeapoli1
- ΑποστόληςΑ
Ο Meite οντως κάνει πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Και ο Despodov που είναι σε μεγάλη φόρμα πρέπει να μπει άμεσα.
Είμαστε η μόνη χώρα στην ευρώπη που ο πρωτοπόρος, που παίζει καλύτερα από ολους τους υπόλοιπους αντιμετωπίζεται χειρότερα από τον τελευταίο του πίνακα!!!!
Σε όλα τα σοβαρα πρωταθλήματα, λες αφού πιέζουμε κάποια στιγμή θα το βάλουμε. Εδώ λέμε......και αν το βάλουμε θα μας το μετρήσουν????? Ελεος δηλαδή, γ@μω το πρ@κτάθλημά σας χαμουτζήδες

Σε όλα τα σοβαρα πρωταθλήματα, λες αφού πιέζουμε κάποια στιγμή θα το βάλουμε. Εδώ λέμε......και αν το βάλουμε θα μας το μετρήσουν????? Ελεος δηλαδή, γ@μω το πρ@κτάθλημά σας χαμουτζήδες

- hasio_john
Αλλαγές ΆΜΕΣΑ, δεν πρέπει να χαθεί καθόλου χρόνος!
Τους έχουμε με ένα φρεσκάρισμα...
Τους έχουμε με ένα φρεσκάρισμα...
-
Εντωμεταξύ επιτρέπεται η γραμμή να είναι ίδιο χρώμα με τις εμφανίσεις των ομάδων?
Ειμαστε αγχωμενοι. Ψυχραιμια θελει. Και η ομαδα και εμεις.
Το χειρότερο είναι ότι αν στραβωσει οι μισοί Παοκτσηδες θα τα ρίξουμε στο Μουργκ,στον Τάισον ή στον Ζιβκοβιτς...Ήδη πολλοι γράφουν ότι ήταν οφσάιντ...
Μηπως είναι φανέλα ατρόμητα αυτή η θαλασσιά γραμμή;tzelas έγραψε:
Με τον Κουμπαράκη στο βαρ ήμουν σε ετοιμότητα. Πρόλαβα και την τράβηξα. Προσωπικά δεν βλέπω πως μπορεί να εξηγηθεί το Offside καθώς υπάρχει και μια ύποπτη θαλασσιά στρεβλή γραμμή που καταλήγει σε ένα χέρι μπλέ φανέλας που μου φαίνεται πως καλύπτει όποιον παίκτη μας. Το πως τοποθετουνται οι γραμμές οφφσαιτ είναι σε ανθρώπινο παράγοντα. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το πρόγραμμα αλλά επειδή είναι περίεργη αυτή η θαλασσιά γραμμή αναρρωτιέμαι μήπως αυτή η θαλασσιά γραμμή να είναι είδος οδηγού του λογισμικού για το που θα έπρεπε να τοποθετηθεί κανονικά η μπλέ γραμμή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sic-4 την Κυρ 04 Φεβ 2024, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- potamda
- Bet Guru 2023
Πάντως για κάτι τέτοιες φάσεις, μπαίνει ο Κουμπαράκησ στο βαρ.
Δε θα σε σφάξει καταφανέστατα, αλλά οι λεπτομέρειες θα είναι εναντίον σου.
Τι έχουν να δουν τα μάτια μας από εδώ και πέρα!
Δε θα σε σφάξει καταφανέστατα, αλλά οι λεπτομέρειες θα είναι εναντίον σου.
Τι έχουν να δουν τα μάτια μας από εδώ και πέρα!