Ισως να κανω λαθος, ο μονος που απαντησε φυσιολογικα παντως εισαι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:danirifle έγραψε:τάισον, άντε μη σε ρίξω κανα καντήλι σήμερα
Εδώ είμαστε εμείς
AlxNeapoli1 έγραψε:Αουτ ειναι, ο Μπραντον τη βρηκε τελευταιος. Θελει αμεσα Ντελια μεσα να ξεκλειδωσουμε
Ξαναδές το!
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
- AlxNeapoli1
Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ, 04/02, 20:30, NovaSports
Αρχίζω και ψιλοφοβάμαι γκέλα, όχι γιατί δεν πιστεύω στην ομάδα αλλά όσο πάει 0-0 θα μπορεί να επηρεαστεί και από εξωαγωνιστικούς παράγοντες.
Νομίζω είναι ένα πόδι στην κόκκινη γραμμή στο οφσάιντ, δεν πρόλαβα να δω αν είναι του Οζντοεφ
-
- potamda
- Bet Guru 2023
Ένας από την ΠΑΕ να ελέγξει επίσημα τη φάση και να βγει ανακοίνωση τώρα!
Καλά μη γελάτε...
Καλά μη γελάτε...
Το ματσακι βρωμαει μεθοδευμενη γκελα...
Ελπιζω να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ και να τους χαλασουμς τα σχεδια.
Ελπιζω να βαλουμε ενα γρηγορο γκολ και να τους χαλασουμς τα σχεδια.
θα μπούμε δυνατά και αποφασιστικά και θα το πάρουμε .
Ελπίζω η ΠΑΕ να την εννοούσε την προειδοποίηση για τους καραγκιόζηδες στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Φτάνει πια το δούλεμα με τους κλέφτες.
Ελπίζω η ΠΑΕ να την εννοούσε την προειδοποίηση για τους καραγκιόζηδες στην ΚΕΔ/ΕΠΟ. Φτάνει πια το δούλεμα με τους κλέφτες.
Ο Μειτε κάνει ματσαρα ως τώρα
Ζιβκο Μπράντον κακοί και Ταισον επιπόλαιος
Ζιβκο Μπράντον κακοί και Ταισον επιπόλαιος
-
potamda έγραψε:Ένας από την ΠΑΕ να ελέγξει επίσημα τη φάση και να βγει ανακοίνωση τώρα!
Καλά μη γελάτε...

Εγώ το βλέπω στο κινητό, ένα πόδι με μαύρη κάλτσα είναι πιο μπροστά. Δεν ξέρω αν είναι του Οζντοεφ ή του Κεμτζιορα (ο οποίος λογικά δεν επηρεάζει τη φάση). Δύο φορές που πήγαν τα μουνοσκυλα να κάνουν αντεπίθεση είχαμε θέμα πίσω. Θέλει προσοχή και ντελια δέσποτα μέσα έγκαιρα.
-
Ο Οζντοεβ κάνει κίνηση προς την μπάλα δεν μπορεί να είναι δικό του το πόδιABOLEYTOI έγραψε:Νομίζω είναι ένα πόδι στην κόκκινη γραμμή στο οφσάιντ, δεν πρόλαβα να δω αν είναι του Οζντοεφ

Με τον Κουμπαράκη στο βαρ ήμουν σε ετοιμότητα. Πρόλαβα και την τράβηξα. Προσωπικά δεν βλέπω πως μπορεί να εξηγηθεί το Offside καθώς υπάρχει και μια ύποπτη θαλασσιά στρεβλή γραμμή που καταλήγει σε ένα χέρι μπλέ φανέλας που μου φαίνεται πως καλύπτει όποιον παίκτη μας. Το πως τοποθετουνται οι γραμμές οφφσαιτ είναι σε ανθρώπινο παράγοντα. Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το πρόγραμμα αλλά επειδή είναι περίεργη αυτή η θαλασσιά γραμμή αναρρωτιέμαι μήπως αυτή η θαλασσιά γραμμή να είναι είδος οδηγού του λογισμικού για το που θα έπρεπε να τοποθετηθεί κανονικά η μπλέ γραμμή;