Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
dev

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από dev »

Αρσενης Παλλης ειναι στην γραμμη ΠΟΚ . κανει τα παντα για να χαλαει το κλιμα στην ομαδα. δεν ξερω γιατι το κανει και ποια ειναι τα κινητρα του αλλα ειναι ξεκαθαρα εχθρος του συλλογου.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Όπως είπε κάποιος φίλος και πιο πάνω πολλοί παλιοί "συνδεσμίτες" δεν γουστάρουν τη "νέα τάξη" πραγμάτων επί Ιβάν....αυτοί είχανε μάθει να κάνουνε κουμάντο, να έχουν λόγο και να βγάζουν και κανα "μεροκαματάκι".

Γνωρίζω προσωπικά 3 "παλιούς" hardcore και τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου. Με αφορμή τον covid τους έκοψα κιόλας. Το τι οχετό αμολούσαν δεν περιγράφεται...θεωρείες περί "μετάλλαξης", "σκοτεινών συμφερόνταων" κλπ μπούρδες....αλλά όταν έπεφταν χορηγίες Βγενόπουλου και μαζεύαμε τα "σκατά" του βάζελου (Τόργκελε, Χαραλαμπίδη και σια) όλα ήταν ωράια και δικαιολογημένα γιατί είχαν λόγο και αυτοί και όποτε γουστάρανε μπαινοβγαίνανε στα γραφεία της Διοίκησης. Τώρα συνδεσμίτες και δημοσιογράφοι που είναι στην απ' έξω τους πονάει και μόλις βρουν ευκαιρία τα αμολάνε πάλι.....
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

papwolf έγραψε:Ρε παιδιά αφού όλοι αυτοί σας χαλάνε γιατί δεν τους κόβετε να παν στο διάολο...?
Εσείς τους δίνετε δύναμη με το να τους ακούτε, διαβάζετε και γενικώς να ασχολείστε μαζί τους. Ρίξτε τους μαύρο να βρείτε την υγειά σας κι αυτοί το μπελά τους.
Κι αν γουστάρετε ενημέρωση, κουβέντα ακόμα και "ψιλοκαβγαδάκια" υπάρχει ολόκληρο Paokmania, που συνεχώς βελτιώνεται. Κρίμα να πάει στράφι τόση προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά που είναι υπεύθυνα.
Ελα ντε! Εν τω μεταξύ μιλάν για κάτι ονόματα που δεν τα χω ακούσει αλλη φορά! Ο ένας αρδ ο αλλος εχθρος ο αλλος δνε ξερω τι , αφού τους ακούτε ρε!!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
fossa έγραψε:Αυτός ο Αρσένης Πάλλης όποτε τυχαίνει να ακούσω την εκπομπή τους κράζει.
Τώρα πάλι λέει ότι οι ανανεώσεις είναι λάθος και πώς θα παίξουμε με αυτούς Τσάμπιονς λιγκ.
Καλά για το ξέσκισμα που έριχνε και ρίχνει στον Λουτσέσκου δεν το συζητάμε.
Η ομάδα παίζει τη μπάλα του αιώνα, βάλλεται από παντού, πάμε για 2ο (τρίτο) νταμπλ στη πενταετία και αυτοί κράζουν.
Σόρι δε πα να είστε ΠΑΟΚ, είστε αντιπαοκτσήδες στην ουσία.
Ότι πιο αντιΠΑΟΚτσηδικο υπάρχει σε ραδιόφωνο, εκπομπή παραγωγούς.
Το υπερεγώ τους πάνω απ' όλα.
Έχασαν την όποια εξουσία ασκούσαν ως συνδεσμιτες στον φτωχό ρακενδυτο ΠΑΟΚ και ονειρεύονται τις παλιές καλές, για αυτούς, εποχές.
Σιχαματα.
και το χαρτζηλικι θα προσθεσω εγω
dev

Δημοσίευση από dev »

πρεπει η παε να ξεκαθαρισει σε αυτο τον σταθμο οτι θα τον πεταξει εξω απο την τουμπα. τετοια πολεμικη δεν κανουν εναντιον του συλλογου ουτε οι χειροτεροι εχθροι μας.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Επειδή μένω στην χαβουζα και δεν έχω άμεση εικόνα από τους αρδ της Θεσσαλονίκης καθώς και εικόνα από τους εκεί συνδεσμιτες, διαβάζοντας για χαρτζηλικια που χάθηκαν, ύποπτες συμπεριφορές κάποιον από αυτούς, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα δεν θα βρεθούν καλοθελητες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν ανοίξουν τα γήπεδα.... Άλλωστε έχει καεί η γούνα μας πολλές φορές από τέτοιες συμπεριφορές. Και όχι δεν λέω ότι μόνο εμείς ως οπαδοί δημιουργούμε προβλήματα ή ότι δεν μας προκαλούν (διαιτητές, παράγοντες κ.α), αλλά γνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε ο πρώτος στόχος. Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά η μπάλα στη χώρα μας, μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου δε παίζεται...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αν θελετε βαλτε να δειτε την εκομπη του γαυρου διευθυντη του σπορ24 την Παρασκευη που ο Τζιομπανογλου περασε πριονοκορδελα τον αρδ του βαζελου για το εξωδικο. Δεν του το ειχα του Τζιομπανογλου
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Aivas είναι η μόνη εκπομπή που παρακολουθώ.
Ο Διαμαντόπουλος είναι θαυμαστής του Λουτσεσκου και σε γενικές γραμμές αντικειμενικός.
Αυτό και το game night όπου και ο Καίσαρης εξηγεί με την στατιστική την αποτελεσματικότητα της ομάδας μας.
Για αυτό έχουν περάσει και τους 100000 subscribes.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Τους βλέπω και εγώ καμιά φορά αυτούς στο game night.. Εντάξει φαίνονται αντικειμενικοί, ευχάριστη εκπομπή,αλλά καμία φορά αναρωτιέμαι αν απλώς είναι "μπουκωμενοι" και αν ο μη γενοιτο αρχίσουμε την κατρακύλα δείξουν το πραγματικό τους ΠΟΚιστικο πρόσωπο...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

για αυτον τον ...οποιον...παπαρα ανεβαζει κατα του ΠΑΟΚ συνεχεισ αρθρα στην...αποψη...γιατι δεν τους τεντωνει τα πεταλα η παε ρε παιδια....

να μην διαβαζουμε να μην διαβαζουμε ναι αλλα δεν ειμαστε μονο εμεις ...''αντε εμεις δεν διαβαζουμε ...καποιος ..διαβαζει ..

το ζητουμενο ειναι οχι να μην διαβαζουμε εμεις αλλα να σταματησουν να ...υπαρχουν...τετοια αρθρα -αρδ-παραγωγοι...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

tzouvi έγραψε:Επειδή μένω στην χαβουζα και δεν έχω άμεση εικόνα από τους αρδ της Θεσσαλονίκης καθώς και εικόνα από τους εκεί συνδεσμιτες, διαβάζοντας για χαρτζηλικια που χάθηκαν, ύποπτες συμπεριφορές κάποιον από αυτούς, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα δεν θα βρεθούν καλοθελητες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν ανοίξουν τα γήπεδα.... Άλλωστε έχει καεί η γούνα μας πολλές φορές από τέτοιες συμπεριφορές. Και όχι δεν λέω ότι μόνο εμείς ως οπαδοί δημιουργούμε προβλήματα ή ότι δεν μας προκαλούν (διαιτητές, παράγοντες κ.α), αλλά γνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε ο πρώτος στόχος. Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά η μπάλα στη χώρα μας, μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου δε παίζεται...
Τζουβι σε καταλαβαινω απολυτως αδελφε γιατι ζουσα και εγω κατω για 20 χρονια σχεδον. Λοιπον ενα δυο πραματα που καταλαβα στην πορεια μου.
Οι δημοσιογραφοι στην αθηνα ειναι ταγμενοι με την ομαδα τους και συντασσονται στα παντα μαζι της. Πχ εδω εαν γινοταν οτι γινεται με. Τεριμ θα το ειχαμε κλεισει το μαγαζι. Επισης προστατευουν τις ομαδουλες τους with all cost. Εμεις εδω πανω αντιθετως τα αρδ μας ψαχνουν να βρουν το κακο, στραβο αυτο που δεν βγηκε για να το κανουν θεμα.
Οποτε εχεις τους απο κατω να ψηνουν τον κοσμο οτι ολα ειναι καλα και εδω πανω ψηνουν τον κοσμο οτι ολα δεν ειναι καλα. Γιατι η ιντριγκα και το στραβο ανεβαζουν τα κλικς και τις ακροαματικοτητες.
Επισης επειδη εισαι και μακρυα εχεις καλυτερη οπτικη και αυτο που γραφεις για καλοθελητες ειναι κατι που το εβλεπα και εγω αλλα ακουγα εδω οτι δεν ειναι και γιουβετσι. Εχω βαρεθει να γραφω τι μπορει να κανει ενας που θα του δωσει καποιος ενα 500ρικο.. κροτιδα φωτο, πετρα κλπ. Μας περιμενουν στην γωνια και πιστευω τελικα οτι αμα εισαι μακρυα βλεπεις καλυτερα τον κινδυνο.

Λοιπον φιλε υπομονη , γερο στομαχι, κουραγιο εκει κατω με τους μπουληδες και ασχετους με ποδοσφαιρο φιλαλθους των ποκεμον. Κρατα γερα.
tzouvi

Δημοσίευση από tzouvi »

Totem_pk έγραψε:
tzouvi έγραψε:Επειδή μένω στην χαβουζα και δεν έχω άμεση εικόνα από τους αρδ της Θεσσαλονίκης καθώς και εικόνα από τους εκεί συνδεσμιτες, διαβάζοντας για χαρτζηλικια που χάθηκαν, ύποπτες συμπεριφορές κάποιον από αυτούς, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα δεν θα βρεθούν καλοθελητες στη συνέχεια του πρωταθλήματος, όταν ανοίξουν τα γήπεδα.... Άλλωστε έχει καεί η γούνα μας πολλές φορές από τέτοιες συμπεριφορές. Και όχι δεν λέω ότι μόνο εμείς ως οπαδοί δημιουργούμε προβλήματα ή ότι δεν μας προκαλούν (διαιτητές, παράγοντες κ.α), αλλά γνωρίζουμε ότι εμείς είμαστε ο πρώτος στόχος. Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά η μπάλα στη χώρα μας, μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου δε παίζεται...
Τζουβι σε καταλαβαινω απολυτως αδελφε γιατι ζουσα και εγω κατω για 20 χρονια σχεδον. Λοιπον ενα δυο πραματα που καταλαβα στην πορεια μου.
Οι δημοσιογραφοι στην αθηνα ειναι ταγμενοι με την ομαδα τους και συντασσονται στα παντα μαζι της. Πχ εδω εαν γινοταν οτι γινεται με. Τεριμ θα το ειχαμε κλεισει το μαγαζι. Επισης προστατευουν τις ομαδουλες τους with all cost. Εμεις εδω πανω αντιθετως τα αρδ μας ψαχνουν να βρουν το κακο, στραβο αυτο που δεν βγηκε για να το κανουν θεμα.
Οποτε εχεις τους απο κατω να ψηνουν τον κοσμο οτι ολα ειναι καλα και εδω πανω ψηνουν τον κοσμο οτι ολα δεν ειναι καλα. Γιατι η ιντριγκα και το στραβο ανεβαζουν τα κλικς και τις ακροαματικοτητες.
Επισης επειδη εισαι και μακρυα εχεις καλυτερη οπτικη και αυτο που γραφεις για καλοθελητες ειναι κατι που το εβλεπα και εγω αλλα ακουγα εδω οτι δεν ειναι και γιουβετσι. Εχω βαρεθει να γραφω τι μπορει να κανει ενας που θα του δωσει καποιος ενα 500ρικο.. κροτιδα φωτο, πετρα κλπ. Μας περιμενουν στην γωνια και πιστευω τελικα οτι αμα εισαι μακρυα βλεπεις καλυτερα τον κινδυνο.

Λοιπον φιλε υπομονη , γερο στομαχι, κουραγιο εκει κατω με τους μπουληδες και ασχετους με ποδοσφαιρο φιλαλθους των ποκεμον. Κρατα γερα.

+1926
Βέβαια το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να βλέπω συχνά από κοντά την ΠΑΟΚΑΡΑ, αλλά έτσι και αλλιώς η κυβέρνηση μας το έλυσε το πρόβλημα.....Δεν μπορείτε ούτε και σεις δυστυχώς να απολαύσετε την ΠΑΟΚΑΡΑ... :redcard: :redcard:
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σε γνωστό χαβουζοσαιτ γενικής ειδησεογραφίας κ μεγάλης επισκεψιμότητας σε άρθρο με τίτλο "Όλα τα μέτρα για τη βία στα γήπεδα σε ερωτήσεις και απαντήσεις" έχουν βάλει μια ωραία πανοραμική φωτογραφία της Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

dev έγραψε:Αρσενης Παλλης ειναι στην γραμμη ΠΟΚ . κανει τα παντα για να χαλαει το κλιμα στην ομαδα. δεν ξερω γιατι το κανει και ποια ειναι τα κινητρα του αλλα ειναι ξεκαθαρα εχθρος του συλλογου.
πραγματικα εχει καταντησει αηδια ......
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”