23.Joan Sastre
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 23.Joan Sastre
Ρε φίλε, δηλαδή όταν γράφεις αυτην την αηδία πως δεν πιστεύουν πως θα πάει η ομάδα μακριά, τι περιμένεις να σε απαντήσουν στο φόρουμ; Και λίγα σε γραψανε.
O Σαστρε δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη στην ζωή του. Μοναδική του φορά 90 λεπτά στο Λεφσκι - ΠΑΟΚ μία συμμέτοχή. Γενικά δεν έχει βγει από το νησί του την τουριστική Μαγιορκα. Στον ΠΑΟΚ ανδρώνεται. Θα γίνει ολοκληρωμένος παιχταράς και θα παίξει. Υπομονή. Αλλά αν έπαιζε ο Σαστρε στην κούλα, στον βάζελο, στον γαύρο ή στον παλέτα είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα έλεγε πωπω τι παιχταράς μακάρι να τον είχαμε στον ΠΑΟΚ. Τώρα βελτιώνεται και κτίζεται σαν παίχτης μπορεί του χρόνου να είναι ολοκληρωμένος μπορεί όμως όπως λέει ο Λουτσέσκου να μείνει average player αναπληρωματικός. Εντάξει έχουμε δει πολλά καλά δεξιά μπακ στην ιστορία του ΠΑΟΚ κάποιοι άφηναν εποχή. Ο Σαστρε δεν είναι το μπακ που θα πεις σήκωσε όλη την ομάδα μόνος του. Προς το παρόν.
Προφανώς για αυτό δεν ήθελε ο κόουτς να φύγει ο Λυρατζης από το ρόστερ.
Νομίζω πως από του χρόνου πρέπει να το δούμε ώστε οι ξένοι παίκτες του ρόστερ να μην ξεπερνάνε τους 17 που επιτρέπονται γιατί και μόνο που πρέπει να παρθούν τέτοιες αποφάσεις είναι κρίμα.
Εγώ αν ήμουν προπονητής θα άφηνα εκτός λίστας εναν εκ των Σβαμπ και Ζιβκο Ζιβκοβιτς αντι ενός εκ των Σαστρε και Σοαρες αλλά θα ήταν εξίσου άδικο.
Οτι πεις
Νομίζω πως από του χρόνου πρέπει να το δούμε ώστε οι ξένοι παίκτες του ρόστερ να μην ξεπερνάνε τους 17 που επιτρέπονται γιατί και μόνο που πρέπει να παρθούν τέτοιες αποφάσεις είναι κρίμα.
Εγώ αν ήμουν προπονητής θα άφηνα εκτός λίστας εναν εκ των Σβαμπ και Ζιβκο Ζιβκοβιτς αντι ενός εκ των Σαστρε και Σοαρες αλλά θα ήταν εξίσου άδικο.
AlxNeapoli1 έγραψε:Προφανως θεωρουν οτι η ομαδα δεν εχει πολλες πιθανοτητες να παει μακρια οποτε εβαλαν τιμης ενεκεν τον Αντελινο.
Οτι πεις
Ο Σάστρε φέτος έκανε πολύ καλά παιχνίδια και κυρίως συνδυάζεται εξαιρετικά με τον Ντεσπότοφ...
Δεν μπορείς να αφήνει τον Ισπανό εκτός λίστας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ήθελαν και τον Βιερίνια μπορούσαν να μείνουν εκτός λίστας ένας από τους Σβαμπ ή Μάρκος.
Εδώ φαίνεται πόσο σημαντική είναι η απόκτηση ενός έλληνα τερματοφύλακα ώστε να μην υπάρχει πονοκέφαλος με τις λίστες.
Δεν μπορείς να αφήνει τον Ισπανό εκτός λίστας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ήθελαν και τον Βιερίνια μπορούσαν να μείνουν εκτός λίστας ένας από τους Σβαμπ ή Μάρκος.
Εδώ φαίνεται πόσο σημαντική είναι η απόκτηση ενός έλληνα τερματοφύλακα ώστε να μην υπάρχει πονοκέφαλος με τις λίστες.
-
Συμφωνώ, αλλά κι εκεί οι επιλογές είναι μετρημένες.
Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες τερματαδες καλύτεροι του Ζιφκο.
- Σουριναμέζος
Χθες οι του 24 είπαν ότι για αντικαταστάτη του Ζίβκο ο ΠΑΟΚ ψάχνει κάποιον που θα μπορεί σε βάθος χρόνου να εξελιχθεί σε πρώτος όταν πωληθεί ο Κοτάρσκι και όχι κάποιον καθαρά ρεπατζή όπως είναι σε αυτή την φάση ο Ζίβκο.
Διαθέσιμος Έλληνας που μπορεί να έχει τέτοια προοπτική αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Τζολάκης (με ερωτηματικά), διαφορετικά και του χρόνου θα έχουμε δύο ξένους κίπερ. Αν ψάχναμε καθάρα δεύτερο οι επιλογές θα ήταν Γιαννιώτης, Καπίνο, Τσιντώτας αλλά δεν φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι τέτοιο.
Εγώ χαζεύοντας Πανασιατικό αυτές τις μέρες έχω εντυπωσιαστεί από τον 21χρονο τέρμα της Ιαπωνίας και της Sint-Truiden : https://www.transfermarkt.com/zion-suzu ... ler/432298
Έχω βγει πολύ off-topic και θα με κυνηγάνε...
Διαθέσιμος Έλληνας που μπορεί να έχει τέτοια προοπτική αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Τζολάκης (με ερωτηματικά), διαφορετικά και του χρόνου θα έχουμε δύο ξένους κίπερ. Αν ψάχναμε καθάρα δεύτερο οι επιλογές θα ήταν Γιαννιώτης, Καπίνο, Τσιντώτας αλλά δεν φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι τέτοιο.
Εγώ χαζεύοντας Πανασιατικό αυτές τις μέρες έχω εντυπωσιαστεί από τον 21χρονο τέρμα της Ιαπωνίας και της Sint-Truiden : https://www.transfermarkt.com/zion-suzu ... ler/432298
Έχω βγει πολύ off-topic και θα με κυνηγάνε...
- AlxNeapoli1
Αηδια? Και λιγα με γραψανε? Οκ.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε φίλε, δηλαδή όταν γράφεις αυτην την αηδία πως δεν πιστεύουν πως θα πάει η ομάδα μακριά, τι περιμένεις να σε απαντήσουν στο φόρουμ; Και λίγα σε γραψανε.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Υπάρχουν κάποιοι. Άλλωστε αν όχι καλύτεροι έστω και ισάξιοι να είναι, αποτελεί κέρδος.Napoli4 έγραψε:Συμφωνώ, αλλά κι εκεί οι επιλογές είναι μετρημένες.
Το ζήτημα είναι ότι έχουμε να βγάλουμε δεκαετίες ολόκληρες τερματζή από τα τμήματα υποδομής.
- AlxNeapoli1
Δεν εχει αλλον βασικα. Μα φυσικα τον υπολογιζει, απλως θεωρω λαθος τον αποκλεισμο του απο Ευρωπηtheo-drama έγραψε:Πάντως αποστολή τον πήρε,άρα τον υπολογίζει πολύ.
Παναγιώτης Γλύκος, όχι και δεκαετίες ολοκληρες..Ettien26 έγραψε:Υπάρχουν κάποιοι. Άλλωστε αν όχι καλύτεροι έστω και ισάξιοι να είναι, αποτελεί κέρδος.Napoli4 έγραψε:Συμφωνώ, αλλά κι εκεί οι επιλογές είναι μετρημένες.
Το ζήτημα είναι ότι έχουμε να βγάλουμε δεκαετίες ολόκληρες τερματζή από τα τμήματα υποδομής.
έχουμε βγάλει κι άλλους πιο πρόσφατους, απλά δεν παίζουν στον ΠΑΟΚ
- PAOK_Antarctica
ok όχι ακριβώς προιόν ακαδημίας. Κυριακίδης , Μελίσσας θυμάμαι πρόχειρα τώρα. Κι αλλοι είναι, απλά δεν επαιξαν στην ομάδα, ωστόσο έκαναν -κάνουν αξιοπρεπέστατη καριέρα