Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Το πολύ κακό ξεκίνημα του «δικεφάλου» στη φετινή χρονιά είχε κάνει άσχημη την ατμόσφαιρα στην ομάδα κι έτσι εκτιμάται πως ο Γκαγκάτσης αποφάσισε να παραιτηθεί, προκειμένου να «αφαιρέσει» το μερίδιο της πίεσης που ασκείται στον Θοδωρή Ζαγοράκη λόγω της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ...
ωραία, ήρθε, μας έκανε μπουρδέλο και την κάνει με τα πρώτα ζόρια! Είμαι παρα πολύ θυμωμένος αυτή τη στιγμή και αν δε συγκρατηθώ θα γράψω άσχημα πράγματα, ακόμη και για τον πρόεδρο μας. Η απόφαση να έρθει ο ανεπιθύμητος ήταν τραγική, είμαι πεπεισμένος ότι είχε αρχίσει να εμπλέκεται και σε εσωτερικά αγωνιστικά ζητήματα και να βάζει φυτίλια δεξιά κι αριστερά. Γιατί διάολο τον φέραμε στην ομάδα?? Δώσαμε πάτημα στους εχθρούς του να μας χλευάζουν, να μας επιβουλεύονται και να μας ξεφτιλίζουν με κάθε ευκαιρία. Γιατί ρε πρόεδρε?? Και γιατί φεύγει νύχτα? Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει διχαστεί σε κάθε επίπεδο, διοκητικό, αγωνιστικό και ο κόσμος έχει χωριστεί σε στρατόπεδα! Γιατί ρε γαμώτο? Είμαι θυμωμένος απόψε με τον πρόεδρο και θέλω να βγει και να μας μιλήσει για το θεμα αυτό καθαρά και ξάστερα!
Και να πω και κάτι αντιφατικό, μπράβο πρόεδρε που τον εστειλες!
γκαγκάτση: ΟΥΣΤ ρε!
ελα χαλαρώστε.
αυτος δεν φταίει τουλάχιστον ΚΑΘΟΛΟΥ για την συμπεριφορά της ομαδας.
καλη κίνηση που έφυγε μετα απο αυτο το ματς γιατι καποιος επρεπε να την πλήρωση.
και ετσι ειναι την πλήρωσε αυτος.
ειναι ενα ευχαριστώ που ομος σε καμια περίπτωση εμενα δεν θα μου δώσει χαρα...έχουμε αλλα προβλήματα μην κοιτάμε το δέντρο.
To topic ανοίγει για λίγες μέρες καθώς αρκετοί (όπως είναι φυσικό) θέλουν να γράψουν για την αποχώρηση του Γκάγκα.... Απλά μη ξεφύγουμε σε χαρακτηρισμούς και υβριστικά ....
Παρακαλειται ο τεως εκτελεστικος διευθυντης οπως επιστρεψει τις μετοχες στον νομιμο κατοχο τους κυριο Ηλια Βιολιδη και οπως ξεκουμπιστει μια για παντα απο την Τουμπα.
Επισης παρακαλειται να μεταβει εις την Χαβουζαν οπου και μεγαλουργησε στο πλευρο του βιαστη του ελληνικου ποδοσφαιρου και του ΠΑΟΚ,Σωκρατη Κοκκαλη.
Επισης παρακαλειται ο τεως εκτελεστικος διευθυντης της ΠΑΕ να παραιτηθει και απο εκπροσωπος του ΠΑΟΚ στη Σουπερ Κλικα και να μην ειναι προπετασμα καπνου η κινηση του και μας επιστρεψει πανω στο κεφαλι μας οπως εγινε και με το γιο του που παραιτηθηκε-ξεπαραιτηθηκε-εφυγε-ξαναρθε-ξαναεφυγε κι ολο εδω ειναι.
Και μια προσωπικη ευχη με κινδυνο να με στειλετε και για banιο (ειναι η μια και μοναδικη φορα που παρεκτρεπομαι)
Γαμιεται ο Θρυλος κι ο Πειραιας
Ευχαριστω πολυ, τα ειπα και ξεθυμανα (πληζ Μπιλλυ μη με αναγκασεις να επανελθω)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος crank την Πέμ 24 Σεπ 2009, 05:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε συ crank άμα μπανάραμε κόσμο για το "Γ@μιεται ο Θρυλος κι ο Πειραιας", δε θα μασταν στο paokmania, αλλά σε κανα gayrosmania....
υ.φ. Εννοείται ότι θα επιστρέψει τις μετοχές (αν δεν έχει γίνει ήδη) και φυσικά δε θα μπορεί να εκπροσωπεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουθενά, καθώς δε θα έχε ουδεμία επαγγελματική σχέση μ αυτή...
Την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διεύθυντή του ΠΑΟΚ υπέβαλλε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Η παραίτηση συζητήθηκε απο το Δ.Σ. και έγινε αποδεκτή λίγο πριν την σημερινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και υπέβαλλε την παράιτηση του την Δευτέρα.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης υπέβαλλε, για προσωπικούς λόγους, την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η παραίτηση του κ. Γκαγκάτση έγινε σήμερα το μεσημέρι αποδεκτή από τον πρόεδρο κ. Θόδωρο Ζαγοράκη και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ»