Κύπελλο ποδοσφαίρου 2023-24
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Re: Κύπελλο ποδοσφαίρου 2023-24
Απο 11 Φεβρουαρίου ως την διακοπή των εθνικών, 2 ματς την βδομάδα ασταμάτητα.
11 αγώνες σε 36 μέρες, εκ των οποίων 4 ντέρμπι κανονικής διάρκειας, 2 ευρωπαικά, 2 Play-off (πολυ πιθανό 2 ντέρμπι)
Υπάρχει δε το τρελό σενάριο: 21/2 Αθήνα -> 25/2 Αγρίνιο -> 28/2 Σέρρες -> 3/3 Λαμία -> 7/3 Ευρώπη εκτός -> 10/3 Play-off εκτός. Travelling vlog θα γίνουμε...
11 αγώνες σε 36 μέρες, εκ των οποίων 4 ντέρμπι κανονικής διάρκειας, 2 ευρωπαικά, 2 Play-off (πολυ πιθανό 2 ντέρμπι)
Υπάρχει δε το τρελό σενάριο: 21/2 Αθήνα -> 25/2 Αγρίνιο -> 28/2 Σέρρες -> 3/3 Λαμία -> 7/3 Ευρώπη εκτός -> 10/3 Play-off εκτός. Travelling vlog θα γίνουμε...
-
VfB v2
Το αστείο είναι ότι μόνο οι ομάδες της αθήνας κεφαλαιοποιησάν τα πλει οφ με μεταλύτερα τηλ. συμβόλαια. Εμείς στα 8 μείναμε. Λες και εαν δώσει δυο, τρια παραπάνω η Νόβα δεν θα επενδυθούν και θα τα τσεπώσει ο "ρώσος" γιατί τα έχει ανάγκη. Ελπίζω να βρεθεί λύση και να είναι το τελευταίο συμβόλαιο που υπογράφεται με αυτούς.Doomlord4 έγραψε:Εν τω μεταξύ,ΟΛΟΥΣ μας συμφέρει η μείωσηjohn4serres έγραψε:Γαμώ το πρωτάθλημα σας, τι 36 αγωνιστικές;
30-32 μαξ έπρεπε
Εκτός από τα μικροσυμφέροντα nova/cosmote
Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να πλασάρουν 4 παιχνίδια σε στυλ ΠΑΟΚ-λεβαδειακός
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
1.Για ποιο λόγο δε γίνεται ο επαναληπτικός του Παναιτωλικός - Άρης ίδια ημερομηνία (21/2)με την δική μας; Στις 24 θα πάμε εμείς στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα. Θα μας βόλευε να έχουν κι αυτοί μεσοβδόμαδο ματς.
2.Βλέπω το πρόγραμμα που ανέβασε ο Ντουμ.. τα πλει οφ τελειώνουν 12 Μαίου ε; Πολύ ΠΑΟΚ ημέρα, δικό μας είναι παίδες
2.Βλέπω το πρόγραμμα που ανέβασε ο Ντουμ.. τα πλει οφ τελειώνουν 12 Μαίου ε; Πολύ ΠΑΟΚ ημέρα, δικό μας είναι παίδες
- figurehead4
Κυριακή των Βαΐων στην 9η αγών. θα έχουμε εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και θα επικεντρωθουμε στους ημιτελικούς του κονφερενς. Λίγη ξεκούραση για τον τελικό μετά τη δύσκολη προκριση, αλλά ΟΚ με σκουλήκι παίζεις, τους παίρνεις και με τα δεύτερα, και υπάρχει ικανός χρόνος προετοιμασίας για τον μεγάλο τελικό, ανήμερα της Αλωσης, που θα σηκώσουμε ευρωπαϊκό μέσα την παπαρενα και θα ντυθεί στα ασπρόμαυρη η μπασταρδούπολη
Μια χαρά είναι το πρόγραμμα
-
papwolf
Τελικά έγινε το δικό τους (αλίμονο), μετέθεσαν τον πρώτο ημιτελικό τότε που τους βολεύει, 14/2. Ένα ευρω-κοράκι καμικάζι μένει να βρουν και βουρ για τελικό.
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Αδιανόητα απαιτητικό πρόγραμμα!!!
Δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ευρώπη άλλη ομάδα να παίζει τόσα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Δεν ξέρω αν υπάρχει στην Ευρώπη άλλη ομάδα να παίζει τόσα παιχνίδια σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα!
Νομιζω οτι πρωτοι εμεις γκρινιαζαμε οτι θα γινοταν το πρωτο ματς(Τουμπα) χωρις κοσμο και το δευτερο στην εδρα τους με κοσμο...papwolf έγραψε:Τελικά έγινε το δικό τους (αλίμονο), μετέθεσαν τον πρώτο ημιτελικό τότε που τους βολεύει, 14/2. Ένα ευρω-κοράκι καμικάζι μένει να βρουν και βουρ για τελικό.
Αχαχαχαχαχαχα..
Βάλανε τον επαναληπτικό του αρη 6 Μαρτιχαχαχα.
3 μέρες μετά το αρης-αεκ.
Να πάρει η αεκαρα το διπλό και να ακούμε μετά ότι ήταν επιβεβλημένο το ροτεισιον, προέχει ο ημιτελικός, οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Ξέρω ότι 3 μέρες σας επρηξα με αυτό το θέμα.
Κάποια παιδιά με θεώρησαν υπερβολικό και ίσως έχουν δίκιο.
Ξαναδιάβασα τα ποσταρισματα μου και όντως ήμουν μέσα στη μαυρίλα. Σέβομαι επίσης κάτι που μου έγραψε ο theo-drama για τους κατόχους διαρκείας.
Την υπερβολή όμως μου την έχουν δημιουργήσει οι από κάτω.
Η πείρα έχει δείξει πως όταν σχεδιάζουν κάτι το έχουν μελετήσει.
Ζώντας τόσα χρόνια στην Αθήνα και συναναστρεφομεμος μαζί τους ξέρω πώς τίποτα δεν αφήνουν να την τύχη.
Πέραν του σημερινού διαλόγου που πιθανόν να εξελιχθεί, δε θα ξανασχολιασω κάτι σε αυτό το τοπικ γιατί υπάρχουν στο ενδιάμεσο πιο σημαντικά ματς.
Θα πω μόνο το εξής.
Πλέον στα δικά μου μάτια είναι φαβορί ο παναθηναικος.
Μικρό, αλλά φαβορί.
Είναι αδύνατο η ομάδα να ανταπεξέλθει από θέμα φυσικών δυνάμεων. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αεκ και οσφπ, πάντως στη λεωφόρο η ομάδα θα κατέβει εξουθενωμένη ειδικά από τη στιγμή που ο βαζελος θα έχει και μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης.
Υγ. Διπλό στο Περιστέρι..
Να πάρει η αεκαρα το διπλό και να ακούμε μετά ότι ήταν επιβεβλημένο το ροτεισιον, προέχει ο ημιτελικός, οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στο ματς της χρονιάς και άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Ξαναδιάβασα τα ποσταρισματα μου και όντως ήμουν μέσα στη μαυρίλα. Σέβομαι επίσης κάτι που μου έγραψε ο theo-drama για τους κατόχους διαρκείας.
Ζώντας τόσα χρόνια στην Αθήνα και συναναστρεφομεμος μαζί τους ξέρω πώς τίποτα δεν αφήνουν να την τύχη.
Πέραν του σημερινού διαλόγου που πιθανόν να εξελιχθεί, δε θα ξανασχολιασω κάτι σε αυτό το τοπικ γιατί υπάρχουν στο ενδιάμεσο πιο σημαντικά ματς.
Θα πω μόνο το εξής.
Μικρό, αλλά φαβορί.
Είναι αδύνατο η ομάδα να ανταπεξέλθει από θέμα φυσικών δυνάμεων. Δεν ξέρω τι θα γίνει με αεκ και οσφπ, πάντως στη λεωφόρο η ομάδα θα κατέβει εξουθενωμένη ειδικά από τη στιγμή που ο βαζελος θα έχει και μια επιπλέον μέρα ξεκούρασης.
Οι σκέψεις μου για το πρόγραμμα
1) Πρώτα από όλα επιβάλεται διπλό στον Ατρόμητο,έστω και με μισό μηδέν!
2) Θα έχουμε ξεκούραστη εβδομάδα πριν τον μεγάλο 10ήμερο χαμό (11-21 Φλεβάρη)
3) Πρέπει να πάρουμε τα 2 πρώτα παιχνίδια (ΑΕΚ-ΠΑΟ)
3α) Αν νικήσουμε την Αεκ,όλα θα είναι τέλεια
Θα έχουμε το δικαίωμα σε ένα εκτεταμένο ροτέισον και γκέλα μέχρι Χ στο επόμενο του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ-οσφπ)
Ειδικά αν έρθει Χ το Παο-οσφπ την Κυριακή,θα αντάλλαζα το Χ με στρατηγικό ροτέησον
3β) Αν νικήσουμε με 3άρα τον βάζελο,πάμε για το Χ στον επαναληπτικό
Θα μπορέσουμε να παίξουμε με Τσιγγάρα,Σβαμπ
Ακόμα και με Τζίμα
4) Ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά ΔΕΝ θα πρέπει να ζητήσουμε αναβολή
Και θα είναι εναντίον μας αν περάσουμε,αλλά και θα χάσουμε αγωνιστικό ρυθμό
5) Η 1η αγ των Play-off θα πρέπει να μας βρει γηπεδούχους
Μακάρι με τον 6ο
6) Αν περάσουμε στα ημιτελικά στην Ευρώπη,είναι πολύ θετικό σε ΕΚΕΙΝΟ το σημειο που δεν θα έχουμε παιχνίδι στο ενδιάμεσο!
7) Οι αποστάσεις στα 3 τελευταία ματς θα είναι μια χαρά Λουκούμι!
12/5
18/5
29/5
8) πρέπει να μειωθούν οι Αγωνιστικές
Αν του χρόνου παίξουμε στο C.L ή στο E.L οι αγωνιστικές ομίλου θα είναι 8 αντί για 6
1) Πρώτα από όλα επιβάλεται διπλό στον Ατρόμητο,έστω και με μισό μηδέν!
2) Θα έχουμε ξεκούραστη εβδομάδα πριν τον μεγάλο 10ήμερο χαμό (11-21 Φλεβάρη)
3) Πρέπει να πάρουμε τα 2 πρώτα παιχνίδια (ΑΕΚ-ΠΑΟ)
3α) Αν νικήσουμε την Αεκ,όλα θα είναι τέλεια
Θα έχουμε το δικαίωμα σε ένα εκτεταμένο ροτέισον και γκέλα μέχρι Χ στο επόμενο του πρωταθλήματος (ΠΑΟΚ-οσφπ)
Ειδικά αν έρθει Χ το Παο-οσφπ την Κυριακή,θα αντάλλαζα το Χ με στρατηγικό ροτέησον
3β) Αν νικήσουμε με 3άρα τον βάζελο,πάμε για το Χ στον επαναληπτικό
Θα μπορέσουμε να παίξουμε με Τσιγγάρα,Σβαμπ
Ακόμα και με Τζίμα
4) Ανάμεσα στα Ευρωπαϊκά ΔΕΝ θα πρέπει να ζητήσουμε αναβολή
Και θα είναι εναντίον μας αν περάσουμε,αλλά και θα χάσουμε αγωνιστικό ρυθμό
5) Η 1η αγ των Play-off θα πρέπει να μας βρει γηπεδούχους
Μακάρι με τον 6ο
6) Αν περάσουμε στα ημιτελικά στην Ευρώπη,είναι πολύ θετικό σε ΕΚΕΙΝΟ το σημειο που δεν θα έχουμε παιχνίδι στο ενδιάμεσο!
7) Οι αποστάσεις στα 3 τελευταία ματς θα είναι μια χαρά Λουκούμι!
12/5
18/5
29/5
8) πρέπει να μειωθούν οι Αγωνιστικές
Αν του χρόνου παίξουμε στο C.L ή στο E.L οι αγωνιστικές ομίλου θα είναι 8 αντί για 6
Το βάρος θα δοθεί στο πρωτάθλημα και όχι τόσο στο κύπελλο. Το rotation εκεί θα γίνει. Αν, π.χ., νικήσουμε χάρτινους και φέρουμε χ με γάβρους, από πέντε βαθμούς διαφορά με τους κίτρινους, που πιστεύω ότι θα είναι ο βασικός ανταγωνιστής, θα πέσουμε στους τρεις, ενώ τώρα είναι στους δύο - άρα ό,τι κέρδισες με τη νίκη, το έδωσες πίσω με την ισοπαλία.
Και μια κουβέντα για το rotation: μόνο στα χαφ πέφτουμε σε επίπεδο, και μακάρι να έμπαινε εκεί ο Μάρκος Αντόνιο γιατί στα χαφ τον χρειαζόμαστε και όχι τόσο μπροστά. Στις άλλες θέσεις δεν χάνουμε κάτι, ενώ και τα στόπερ δεν έχουν ανάγκη τόσο το rotation όσο όλες οι άλλες θέσεις.
Και μια κουβέντα για το rotation: μόνο στα χαφ πέφτουμε σε επίπεδο, και μακάρι να έμπαινε εκεί ο Μάρκος Αντόνιο γιατί στα χαφ τον χρειαζόμαστε και όχι τόσο μπροστά. Στις άλλες θέσεις δεν χάνουμε κάτι, ενώ και τα στόπερ δεν έχουν ανάγκη τόσο το rotation όσο όλες οι άλλες θέσεις.
Και για αυτό μας σύμφερε η πρόκριση της αεκmarsantos έγραψε:Αχαχαχαχαχαχα..
Ο μοναδικός δρόμος του άρη θα ήταν να κυνηγάει τον ολυμπιακό για την 4η θέση
Πέρασε,έπαιξε και θα παίξει με λιμά
Άνοιξε τα ποδια στον Γάβρο
Και θα το κάνει και στους άλλους
Γιατί είναι αδιάφορος σχεδόν σο πρωτάθλημα
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
marsantos έγραψε:Αχαχαχαχαχαχα..
Θα πω μόνο το εξής.
Μικρό, αλλά φαβορί.
Εγώ δεν έχω διαρκείας,είχα μέχρι το 2020,αλλά είναι άδικο για αυτούς που έχουν.
Στα υπόλοιπα αδερφε συμφωνώ μαζί σου και να ξέρεις ότι είναι δύσκολο εκεί που είσαι...
Όμως να ξέρεις ότι ΦΕΤΟΣ ότι και να προσπαθήσουν να ΚΑΝΟΥΝ,θα βρουν απέναντι τους την ΑΡΜΑΔΑ των 25 παικτών ,του Ραζβαναρου.
Βασικούς Πρωτάθλημα με την αεχ,που θα ειμαστε ξεκούραστοι 1 βδομάδα,μετά 3 μέρες ψιλοβασικους στο Κυπελλο, με βζλο, μετά από 4 μερες και αφού θα έχεις 1 μέρα (ξεκούρασης παραπάνω) από γ@βρο λόγω Ευρώπης του γ@βρου στο Πρωτάθλημα βάζεις ψιλοβασικους πάλι και τέλος επαναληπτικό Κυπέλλου πάλι βασικούς.
Απο Κυριακή 11/2 έως κ Πέμπτη 7/3 θα έχουμε σερί 8 αγώνων σε 27 μέρες,που μπορεί να συνεχιστεί σε παραπάνω σερί,αν ξεκινήσουν τα πλέι οφ,ενδιάμεσα του 1ου Ευρωπαικου μας αγώνα για τους 16,μέχρι την διακοπή των Εθνικών ομάδων στις 21/3 που παιζουν η Εθνικη μας.
Διαβάζω τον πίνακα του doom και σκέφτομαι ... αν στους 8 του ECL ζητήσουμε αναβολή (όπως αν θυμάμαι καλά δικαιούμαστε) και αφου περάσουμε ξαναζητήσουμε στους 4 και στον τελικό, τι γίνεται; Δεν υπάρχουν ημερομηνίες ελεύθερες και τα πρωταθλήματα πρέπει να έχουν τελειώσει μέχρι το τέλος Μαίου λογω euro. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα ; Δεν γίνεται ο τελικός κυπέλου ; Βγαίνουν οι ευρωπαικές θέσεις με κλήρωση ;

-
Daskalos_4
Ελπιζω τωρα αδερφια να καταλαβαινετε:
1) Με ποιο σκεπτικο λειτουργουσε τοσο καιρο ο Λουτσεσκου
2) Γιατι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ένας προπονητης, εκτος απο καλος προπονητης, να ειναι αψογος διαχειριστης του ροστερ
3) Γιατι ο Λουτσεσκου (και ο καθε Λουτσεσκου) δεν ενδιδει στις καυλες του καθε οπαδου
4) Οτι το καθε παιχνιδι προσεγγιζεται ως μερος ενος συνολικου και μακροπροθεσμου πλανου, κι οχι ως ενα μεμονωμενο γεγονος
5) Οτι οποιοσδηποτε αλλος προπονητης (αναφερομαι σε προπονητες που θα μπορουσαν να βρισκονται στον ΠΑΟΚ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ) θα τα ειχε ηδη θαλασσωσει
Δεν θελω καν να σκεφτομαι που θα ημασταν τωρα αν τον Σεπτεμβρη ο Σαββιδης ενεδιδε στα οσα έγραφαν για τον Λουτσεσκου αρδ και οπαδοι της ομαδας και τελικά τον έδιωχνε...
1) Με ποιο σκεπτικο λειτουργουσε τοσο καιρο ο Λουτσεσκου
2) Γιατι ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ένας προπονητης, εκτος απο καλος προπονητης, να ειναι αψογος διαχειριστης του ροστερ
3) Γιατι ο Λουτσεσκου (και ο καθε Λουτσεσκου) δεν ενδιδει στις καυλες του καθε οπαδου
4) Οτι το καθε παιχνιδι προσεγγιζεται ως μερος ενος συνολικου και μακροπροθεσμου πλανου, κι οχι ως ενα μεμονωμενο γεγονος
5) Οτι οποιοσδηποτε αλλος προπονητης (αναφερομαι σε προπονητες που θα μπορουσαν να βρισκονται στον ΠΑΟΚ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ) θα τα ειχε ηδη θαλασσωσει
Δεν θελω καν να σκεφτομαι που θα ημασταν τωρα αν τον Σεπτεμβρη ο Σαββιδης ενεδιδε στα οσα έγραφαν για τον Λουτσεσκου αρδ και οπαδοι της ομαδας και τελικά τον έδιωχνε...