10. Thomas Murg
Re: 10. Thomas Murg
Με εκνευριζει φοβερα η αντιμετωπηση του Μουργκ απο πολλους. Χλευασμος και κραξιμο για την ανανεωση του ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ.
ΕΛΕΟΣ ρε πουστη με τον αρνητισμο σε αυτη την ομαδα. Εδω φαγαμε στη μαπα πρωην ποδοσφαιριστες επι χρονια στο μυριο μισθο και μας πηραξε που ανανεωσε ο Μουργκ στα 500 που προσφερει κι ολας. Να βρουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει
ΕΛΕΟΣ ρε πουστη με τον αρνητισμο σε αυτη την ομαδα. Εδω φαγαμε στη μαπα πρωην ποδοσφαιριστες επι χρονια στο μυριο μισθο και μας πηραξε που ανανεωσε ο Μουργκ στα 500 που προσφερει κι ολας. Να βρουμε προβλημα εκει που δεν υπαρχει
[*]
τα 800 θα ήταν
το σκεπτικό μιας ενδεχόμενης πώλησης μου φαίνεται άκρως δελεαστικό
επειδή έγραψα για 400 πιο πάνω, εντάξει τα 500 δεν είναι πολλάgeorge188 έγραψε:Φέτος είναι βασικός σε ομάδα πρωταθλητισμού, δεν θα είχε λογική να τον αφήσεις απλά να φύγει. Με αυτά τα νούμερα φέτος ακόμα και καλή πρόταση μπορεί να φέρει το καλοκαίρι. Ούτε είναι πολλά τα 500 για ΠΑΟΚ
τα 800 θα ήταν
το σκεπτικό μιας ενδεχόμενης πώλησης μου φαίνεται άκρως δελεαστικό
Ε μα ακριβως αυτο ειναι ρε dani, ολη η κριτικη και "ενστασεις" που ακουγα τελευταια ηταν λες και μιλουσαμε για ποσο κοντα στο μυριο. Ναι θα ηταν πολλα και θα λεγαμε ολοι ρε δε μας χεζεις ρε τομας. Αλλα δεν ειναι
νταξ ρε αδερφέ, σχώρα με
ούτε χλεύη έριξα, ούτε κράξιμο
την αντίθεσή μου εξέφρασα, γιατί είδα τα άρθρα περί ανανέωσης, αλλά όχι το ποσό
γράψε λάθος
γράψε λάθος
Μια χαρά ανανέωση και πριν από κρίσιμους αγώνες...Στο κάτω κάτω αν πέσει η απόδοση του τα επόμενα χρόνια φεύγει Αυστρία δανεικός σιγά ...
Αδερφέ εσύ προβληματισμό για εκφράζεις, στα σοσιαλ είναι η τοξικότητα για οποιονδήποτε δεν τους αρέσειdanirifle έγραψε:νταξ ρε αδερφέ, σχώρα με
γράψε λάθος
-
Leonardo10
Πολύ σωστή η ανανέωση κατ έμε, ξαι θα εξηγήσω τους λόγους
1. Η φετινή του απόδοση, όπου φαίνεται ότι στον 3ο χρόνο του Λουτσεσκου έχουν βρει τι θέλει ο ένας από τον άλλον
2. Το συμβόλαιο του που
3. Ο κορμός που διατηρείτε σε συνδυασμό με τον ταισον. Και τι θέλω να πω με αυτό; Το καλοκαίρι ανοίγει η συζήτηση για έναν και καλό μεσοεπιθετικό και με μεγάλο συμβόλαιο με όλη την άνεση του χρόνου έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ παράλληλα με κωνσταντελια στην θέση του ποσό σίγουροι είμαστε για το ποσό καιρό ακόμα θα είναι στον ΠΑΟΚ ο ντελιας; Και μετά θα αφησεισ γυμνή την θέση και θα τρέχεις να βρεις παικτες.
4. Σε σχέση με τον κορμό, εφόσον φύγει σβαμπ που τελειώνει το συμβόλαιο του, ο Μάρκος αντονιο, ο Νασμπεργκ και ίσως ο σαματα, και σίγουρα μια πώληση που θα κανουμε, μην πω και δυο. Και με το ερωτηματικό που υπάρχει σε Μειτε, Κεντζιορα, αν και δίνω μεγάλες πιθανότητες να παραμείνουν και οι δυο. Σίγουρα δεν θες να προσθέσεις και άλλες αποχωρήσεις. Έτσι θα έχεις 3-4 αποχωρήσεις και 4-5 αλλά ποιοτικές μεταγραφές. Όπως ακριβώς έκανες το 18-19. Όπου έφερες Jaba, Akpom, Wernbloom, khacheridi. Άσχετος που δεν πρόσφεραν οι 2 τελευταίοι, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανεις ότι ήταν πολύ ποιοτικές σαν κινήσεις, ο ένας διεθνής Σουηδός με προταθληματα και κύπελλα σε Ρωσία Σουηδία και Ολλανδία και ο άλλος σε Ουκρανία με τίτλους, και με συμμετοχές σε Τσάμπιονς λιγκ κτλπ κτλπ
1. Η φετινή του απόδοση, όπου φαίνεται ότι στον 3ο χρόνο του Λουτσεσκου έχουν βρει τι θέλει ο ένας από τον άλλον
2. Το συμβόλαιο του που
3. Ο κορμός που διατηρείτε σε συνδυασμό με τον ταισον. Και τι θέλω να πω με αυτό; Το καλοκαίρι ανοίγει η συζήτηση για έναν και καλό μεσοεπιθετικό και με μεγάλο συμβόλαιο με όλη την άνεση του χρόνου έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ενώ παράλληλα με κωνσταντελια στην θέση του ποσό σίγουροι είμαστε για το ποσό καιρό ακόμα θα είναι στον ΠΑΟΚ ο ντελιας; Και μετά θα αφησεισ γυμνή την θέση και θα τρέχεις να βρεις παικτες.
4. Σε σχέση με τον κορμό, εφόσον φύγει σβαμπ που τελειώνει το συμβόλαιο του, ο Μάρκος αντονιο, ο Νασμπεργκ και ίσως ο σαματα, και σίγουρα μια πώληση που θα κανουμε, μην πω και δυο. Και με το ερωτηματικό που υπάρχει σε Μειτε, Κεντζιορα, αν και δίνω μεγάλες πιθανότητες να παραμείνουν και οι δυο. Σίγουρα δεν θες να προσθέσεις και άλλες αποχωρήσεις. Έτσι θα έχεις 3-4 αποχωρήσεις και 4-5 αλλά ποιοτικές μεταγραφές. Όπως ακριβώς έκανες το 18-19. Όπου έφερες Jaba, Akpom, Wernbloom, khacheridi. Άσχετος που δεν πρόσφεραν οι 2 τελευταίοι, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανεις ότι ήταν πολύ ποιοτικές σαν κινήσεις, ο ένας διεθνής Σουηδός με προταθληματα και κύπελλα σε Ρωσία Σουηδία και Ολλανδία και ο άλλος σε Ουκρανία με τίτλους, και με συμμετοχές σε Τσάμπιονς λιγκ κτλπ κτλπ
Καλή η ανανέωση, λογικό ποσό και διάρκεια συμβολαίου. Ο Μούργκ εκτός απο την φετινή του προσφορά θα μπορεί να καλύψει την θέση στα Ευρωπαικά το καλοκαίρι, που δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα έχουμε τον Κωνσταντέλια.
Απλά δεν θέλω ποτέ να τον ξαναδώ στα δεξιά.
Απλά δεν θέλω ποτέ να τον ξαναδώ στα δεξιά.
Με τις εμφανίσεις που έκανε φέτος παραδέχομαι ότι η ανανέωση είναι το φυσικό επακόλουθο. Ότι θα μπορούσε η ομάδα να βρει καλύτερο ισχύει, αλλά με το ποσό που ακούγεται ότι θα ανανεώσει (500) ισορροπεί το μπάτζετ στους μεσοεπιθετικούς μια χαρά. Άλλωστε, η ικανότητα/ψυχραιμία που έχει στο σκοράρισμα μέσα στην περιοχή, ίσως ανώτερη και από του Ντεσπότοφ, και που δεν έχει άλλος μεσοεπιθετικός μας, ενώ είναι χαρακτηριστικό που χρειαζόμαστε, αντιστοιχεί σε παίχτη μεγαλύτερου οικονομικού επιπέδου.
Μαζί σου. Γιατί πιστεύω ότι δεν τον αντιμετωπίσαμε καλά για λόγους που μάλλον δεν φταίει αυτός. Και είναι και ένας παίκτης που στην πορεία του μέχρι και την έναρξη της φετινής χρονιάς μας είχε αφήσει κάτι να θυμόμαστε. Στιγμές, και γκολ και ασίστ. Και φέτος είναι παίκτης πολύ καλύτερος των 500 χιλ τον χρόνο.CCCP έγραψε:Με εκνευριζει φοβερα η αντιμετωπηση του Μουργκ απο πολλους. Χλευασμος και κραξιμο για την ανανεωση του ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ.
Καλή συμφωνία για την ομάδα και καλός παίκτης είναι.
Και ναι το rant δεν πηγαινε σε φιλους εδω μεσα, γενικοτερα για το τι ακουγοταν τις τελευταιες μερες.
Να μας λέγανε το καλοκαίρι θα ανανεώναμε τον Μουργκ.
Τόμας Μουργκ να ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις
Τόμας Μουργκ να ξέρεις, το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις
-
Daskalos_4
Ετσι χτιζονται οι ομαδες, με σταθερο κορμο. Συγχαρητηρια σε ΠΑΕ και τιτανα Τομας για το deal. Περιμενουμε να συνεχισεις τις υψηλες πτησεις παιχταρα μου!