7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Τι όμορφο πράγμα να παράγεις ταλέντα και να μην φοβάσαι μη σου τα κλέψουν εκ των Αθηνών, εκτός και αν εσυ δεν ενδιαφέρεσαι να τα κρατήσεις.
Φανταστικός. Μακαρι να μείνει μαζί μας ένα χρόνο ακόμα.
Σαββιδη ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φανταστικός. Μακαρι να μείνει μαζί μας ένα χρόνο ακόμα.
Σαββιδη ευχαριστώ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κάθε σελίδα πρέπει,υποχρεωτικά,να ξεκινάει με αυτό το gif.painkiller4 έγραψε:
- thomas Murg
Γιάνναρε, τη δεκαετία του 1980 και 1990 ξεροσταλιάζαμε στην TV στο τέλος κάθε χρονιάς για να δούμε τα αφιερώματα με τα καλύτερα γκολ για να δούμε γκολ όπως αυτά που βάζεις. Μπράβο ρε παίδαρε!!
Πριν καμμιά βδομάδα έπινα καφέ με φιλαράκι εδώ στην Πάτρα που είναι καθηγητής σε γυμνάσιο.
Συζητούσε μου λέει στην τάξη για εκδρομή τον Φλεβάρη.
Μια μαθήτρια τότε του είπε:
Κύριε στις 25 δεν μπορώ γιατί θα πάω στο Αγρίνιο να δω τον Ντέλια!!!!!
Μπορείτε να καταλάβετε τι διαφήμιση είναι ο Ντέλιας για την ομάδα μας;;;
Μακάρι να μείνει ένα χρόνο ακόμα και μετά να φύγει για τοπ πρωτάθλημα
Συζητούσε μου λέει στην τάξη για εκδρομή τον Φλεβάρη.
Μια μαθήτρια τότε του είπε:
Κύριε στις 25 δεν μπορώ γιατί θα πάω στο Αγρίνιο να δω τον Ντέλια!!!!!
Μπορείτε να καταλάβετε τι διαφήμιση είναι ο Ντέλιας για την ομάδα μας;;;
Μακάρι να μείνει ένα χρόνο ακόμα και μετά να φύγει για τοπ πρωτάθλημα
- ΑποστόληςΑ
Ένας οριακά υποφερτός παίκτης είναι που λόγω διαφήμισης τον έχει μάθει όλη η Ελλάδα. Εδώ δεν μπόρεσε καν να βουτήξει την ώρα που ο αντίπαλος τον κράταγε από πίσω.
(καριέρα στον βάζελο δεν θα έκανε ποτέ...)
(καριέρα στον βάζελο δεν θα έκανε ποτέ...)
Από τη μια έχεις τη νοοτροπία του Ντέλια κι απέναντι έχεις τους επίδοξους μιμητές του Κρεγκ Λουγκάνις .
Πρώτη φορά στη ζωή μου θα υποστηρίξω γαύρο .
Πρώτη φορά στη ζωή μου θα υποστηρίξω γαύρο .
Πέρυσι το Σεπτέμβρη είχα γράψει ότι είναι ανώριμος και ότι θέλει ψωμιά ακόμα και δουλειά (κυρίως στο πνευματικό). Δύο μήνες μετά έδειξε ότι άρχισε να τα κάνει και φέτος βλέπουμε αυτά που βλέπουμε. Απίστευτο ταλέντο, απίστευτη γρήγορη εξέλιξη (το πνευματικό πρέπει να διαθέτει και ευστροφία για να το δουλέψεις), απίστευτη ποιότητα.
Credit και στον Λούτσο που τον βλέπουμε όποτε δεν τον ξεκινάει να τον φωνάζει συνέχεια δίπλα του και να του κάνει "ιδιαίτερα".
Δε νομίζω ότι είναι έτοιμος ακόμα για top club αλλά έχει όλα τα φόντα σε 2-3 χρόνια να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά....Να ναι γερό το παιδί, μακρυά από τραυματισμούς και "καλοθελητές".
Μπράβο Γιάννη, keep going!!!
ΥΓ Ιβάν 2 χρονάκια ακόμα κράτα τον με τον μικρό παστελωτή μπροστά να κάνουνε παπάδες....
Credit και στον Λούτσο που τον βλέπουμε όποτε δεν τον ξεκινάει να τον φωνάζει συνέχεια δίπλα του και να του κάνει "ιδιαίτερα".
Δε νομίζω ότι είναι έτοιμος ακόμα για top club αλλά έχει όλα τα φόντα σε 2-3 χρόνια να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλά....Να ναι γερό το παιδί, μακρυά από τραυματισμούς και "καλοθελητές".
Μπράβο Γιάννη, keep going!!!
ΥΓ Ιβάν 2 χρονάκια ακόμα κράτα τον με τον μικρό παστελωτή μπροστά να κάνουνε παπάδες....
- ΑποστόληςΑ
Παιχταράς μεγάλος το παλικαράκι μας. Εξαιρετική τρίπλα και κουβάλημα μπάλας. Ήδη έχει βελτιώσει πολύ την πάσα και το σουτ. Με τη διάθεση που δείχνει, στην ηλικία που είναι, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερος και να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες του.
Οταν το μεσημερι μου ηρθε το κλασικο μηνυμα απο τον κλασικο φιλο που ολοι μας εχουμε, για το "αν θα δουμε αποψε μπαλιτσα" δεν απαντησα κατευθειαν. Το σκεφτηκα. "Σουπα θα δουμε μωρε", ειπα απο μεσα μου. "Εχω να κανω και δουλειες στο σπιτι....Δε γαμιεται. Εχω και 2-3 μερες να τους δω. Μεσα". Δυσκολευτηκα κι γω.
Μαζεμενοι σε ενα διαμερισμα για να δουμε το ματς με αλλους δυο φιλους, λοιπον. Το χαζοβλεπουμε, αλλα κυριως λεμε τα δικα μας. Ξερετε. Αυτο που γυρνας το κεφαλι προς την οθονη, οταν υψωσει λιγο τον τονο της φωνης του ο δημοσιογραφος που περιγραφει και οταν εχει την μπαλα ο Κωνσταντελιας.
Καπου στο 43' γυρναω και τους λεω: "Σουπα κανονικη το ματσακι, ετσι; Μηπως να βαλουμε καμια ταινια ρε σεις να τσουλισει πιο ομορφα;" Δεν πρεπει να με κοιταξε καν ο ενας. Εβλεπε το κινητο του, πηγαινε καλα το δελτιο. Ο αλλος ομως με κοιταξε περιεργα. "Παιζει ο Ντελιας και δεν θα το δουμε ρε μαλακα; Δε γινεται." Ειχε δικιο.
Στο γκολ του Κωνσταντελια και ενω κλασικα σταματαει λιγο ο χρονος με το που παιρνει την μπαλα και καταλαβαινεις οτι εχει ορεξη, κανει την καθετη κινηση, κανει το αγγιγμα στο κοντρολ, την τσιμπαει και κοιταζομαστε. Αν δεν κανω λαθος κοιταζομασταν και χαμογελουσαμε για κανα πενταλεπτο.
-Τι χαμογελας ρε φιλε, τι χαμογελας;
-Τι να κανω ρε φιλε; Αυτος ο τυπος με αυτα που κανει, γεμιζει ντοπαμινη τον εγκεφαλο μου.
-Ταινια επρεπε να βαλουμε ρε.
-Α καλα, οκ.
Μαζεμενοι σε ενα διαμερισμα για να δουμε το ματς με αλλους δυο φιλους, λοιπον. Το χαζοβλεπουμε, αλλα κυριως λεμε τα δικα μας. Ξερετε. Αυτο που γυρνας το κεφαλι προς την οθονη, οταν υψωσει λιγο τον τονο της φωνης του ο δημοσιογραφος που περιγραφει και οταν εχει την μπαλα ο Κωνσταντελιας.
Καπου στο 43' γυρναω και τους λεω: "Σουπα κανονικη το ματσακι, ετσι; Μηπως να βαλουμε καμια ταινια ρε σεις να τσουλισει πιο ομορφα;" Δεν πρεπει να με κοιταξε καν ο ενας. Εβλεπε το κινητο του, πηγαινε καλα το δελτιο. Ο αλλος ομως με κοιταξε περιεργα. "Παιζει ο Ντελιας και δεν θα το δουμε ρε μαλακα; Δε γινεται." Ειχε δικιο.
Στο γκολ του Κωνσταντελια και ενω κλασικα σταματαει λιγο ο χρονος με το που παιρνει την μπαλα και καταλαβαινεις οτι εχει ορεξη, κανει την καθετη κινηση, κανει το αγγιγμα στο κοντρολ, την τσιμπαει και κοιταζομαστε. Αν δεν κανω λαθος κοιταζομασταν και χαμογελουσαμε για κανα πενταλεπτο.
-Τι χαμογελας ρε φιλε, τι χαμογελας;
-Τι να κανω ρε φιλε; Αυτος ο τυπος με αυτα που κανει, γεμιζει ντοπαμινη τον εγκεφαλο μου.
-Ταινια επρεπε να βαλουμε ρε.
-Α καλα, οκ.
πληρώνεις άνετα εισιτήριο για να δεις αυτά που κάνει
ομορφαίνουν το άθλημα
θεωρώ ότι ο συνδυασμός του αστείρευτου ταλέντου του, με την καθοδήγηση του στρατηγού, θα φτιάξουν έναν απίστευτο ποδοσφαιριστή
ομορφαίνουν το άθλημα
θεωρώ ότι ο συνδυασμός του αστείρευτου ταλέντου του, με την καθοδήγηση του στρατηγού, θα φτιάξουν έναν απίστευτο ποδοσφαιριστή
Από περυσι είχε δώσει κάποια δείγματα για το τι παίκτης είναι. Είχε βεβαια και αδυναμίες.
Φέτος όμως είναι 100 % βελτιωμένος και δείχνει ότι δουλεύει πολύ.
Φέτος όμως είναι 100 % βελτιωμένος και δείχνει ότι δουλεύει πολύ.
Βαριά ένα χρόνο ακόμα. Μετά αν μείνει είναι κακό για αυτόν.Όχι λόγω του ΠΑΟΚ,απλά το Ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι πολύ λίγο για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.