Με την απόκτηση του Γιονι στην ουσία έχεις και τον Βιερίνια για εκείνη τη γραμμή, πίσω από τον φορ.joshua έγραψε:icue δεν ειναι θεμα καλυτερου η χειροτερου απο αυτους που εχουμε.Αυτο θα ισχυε ξερω γω για επιθετικο η στοπερ,οχι για την αριθμητικη τρυπα στους μεσοεπιθετικους.
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Αυτο θα ισχυε αν το βλεπαμε πρωτη φορα.Οταν γινεται σε καθε μεταγραφικη περιοδο δεν μπορω να το βλεπω ετσι.giapas έγραψε:Μπορεί να ισχύει το απλό ενδεχόμενο να είχαμε κάποιους στόχους και κάποιο διαθέσιμο μπατζετ και να έγιναν συζητήσεις αλλά να μην ήρθε συμφωνία με όρους όπου θεωρήσαμε σωστούς.
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο , θα μπορούσαμε να έχουμε αρματωθεί λίγο καλύτερα Δημήτρη αλλά δε νομίζω να έγινε από αλαζονεία, τσιγγουνιά ή κάτι άλλο. Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές.
Συμφωνω Αποστόλη. Για να μπορεί να έρθει κάποιος σήμερα και να προλαβει να υπογραψει θα επρεπε ηδη να ειχε βγει το ονομα και να ηταν ηδη στην διαδικασια του ταξιδιου. Προσπαθω να μην γκρινιαζω και να έχω θετική στάση αλλα οταν βλεπω το χαρτι και το σκουληκι να ενισχυονται σημαντικα τελευταια μερα και να κλεινουν τρυπες τελευταια στιγμη, αυτο με κανει να νιωθω μεγαλη απογοητευση και μου δημιουργει μεγαλη εκπληξη και απορια για τον τροπο που σκεφτονται μεσα στην ομαδα μας. Για ενα παικτη μιλαμε. Δεν ζηταμε τρελα πραγματα. Το λογικό λεμε. Εναν παικτη να κλεισεις το αριθμητικο κενο και να μην σε νοιαζει να παιζεις 2 ματς φωτια καθε βδομαδα σε πλειοφ, κονφερενς και κυπελο. Να μπορεις ανα 3 μερες να αλλαζεις ολη την επιθετικη 4αδα μπροστα και να μην σε αγγιζουν απουσιες απο τυχον τραυματισμους ή καρτες. Τα αυτονοητα λεμε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα νομίζω ότι είναι αργά. Θα έπρεπε να υπήρχε συμφωνία από χθες το βράδυ, για να προλάβουμε τη σημερινή ημέρα, όπως έκανε η ΑΕΧ.
Συμφωνω απολυτα και με ολο το σκεπτικο του Τζοσουα. Φετος ανοιγεται μπροστα μας μια τεραστια ευκαιρια να διεκδικησουμε με παρα πολυ μεγαλες πιθανοτητες δύο εγχώριους τίτλους και μια πορεια βαθεια στο κονφερενς και μακαρι ως το τελικο. Δωστε ρε ολα τα οπλα στην ομαδα. Να παμε με ασφαλεια και σιγουρια μεχρι τελος. Φετος ισως αποδειχτει η πιο επιτυχημενη χρονια της ομαδας σε ολη την Ιστορια της. Δεν το βλεπουν αυτο;
υ.γ. Ο μονος ρεπορτερ που δεν ειπε χθες "τελος οι μεταγραφες" ειναι ο .....Τσορμπα!
Λετε να ξερει κατι που δεν ξερουν οι αλλοι;
(ο πνιγμενος απο τα μαλλιά του πιάνεται).
υ.γ.2 Αυτα που ακουγονται ως επιχειρηματα ή/και δικαιολογίες για τάραξη ισορροπιών, μη ύπαρξη οψιόν αγοράς σε δανεισμό κλπ μου προκαλουν ακόμα περισσότερο εκνευρισμό.
Φέρτε κάποιον ακόμα και χωρίς οψιόν. Έλεος. Λες και όσοι είχαν οψιόν στο παρελθόν, τους είχαμε αγοράσει όλους.
- nikos_algio
Παιδιά ο Τσιντώτας πως θα σας φαινόταν για 2ος; Βλέπω στο τρανσφερμαρκτ ότι λήγει το συμβόλαιό του σε 5 μήνες και θα βοηθούσε να βγει πιο ευκολα η ευρωπαϊκή λίστα με την αντικατάσταση του Ζιβκο.
Εγω παλι δεν την βλεπω την τρυπα. Αριστερα μπορουν να παιξουν Ταισον, Ντελιας, Αντριγια μεχρι και ο Βιερινια σαν αλλαγη. Δεξια εχουμε Ντεσποτοφ, Αντριγια και παλι Βιερινια. Στο δεκα μπορουν να παιξουν Μουργκ, Ντελιας και πλεον και ο Μαρκαντωνης.
Συν οτι Μπραντον και Σαματα δεν ειναι φορ που παιζουν καρφωμενα στην περιοχη, υπαρχει για την ωρα αναγκης που θα μας λειπουν δεν ξερω και εγω ποσοι, να καλυψουν μια θεση πιο πισω.
Αν με ρωτας αν θα ηθελα εναν ακομα πολυθεσιτη να υπαρχει, ναι σιγουρα θα ηθελα. Και ας μην επαιζε ουτε λεπτο, απλα να υπηρχε για καβατζα. Αλλα οχι οτι θα παει στραφι ολη η χρονια αν δεν ερθει.
Συν οτι Μπραντον και Σαματα δεν ειναι φορ που παιζουν καρφωμενα στην περιοχη, υπαρχει για την ωρα αναγκης που θα μας λειπουν δεν ξερω και εγω ποσοι, να καλυψουν μια θεση πιο πισω.
Αν με ρωτας αν θα ηθελα εναν ακομα πολυθεσιτη να υπαρχει, ναι σιγουρα θα ηθελα. Και ας μην επαιζε ουτε λεπτο, απλα να υπηρχε για καβατζα. Αλλα οχι οτι θα παει στραφι ολη η χρονια αν δεν ερθει.
Δεν χρειάζεται να λειάνουμε τις γωνίες.
Ο προπονητής ζήτησε παίχτη.
Αυτό δεν έγινε πράξη.
Προφανώς δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν λύσεις εκ των έσω.
Και επίσης κατανοητό αν δεν βρέθηκε κάτι στα δεδομένα που έθεσαν οικονομικά αλλά και ποιοτικά, μην αρχίσουμε πάλι τα λογιστικά κλπ, όπως κάθε μεταγραφική περίοδο...
Αλλά ο προπονητής τον ζήτησε τον παίχτη.
Υγεία να έχουν όλοι και πάμε στους αγώνες τώρα.
Ο προπονητής ζήτησε παίχτη.
Αυτό δεν έγινε πράξη.
Προφανώς δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν λύσεις εκ των έσω.
Και επίσης κατανοητό αν δεν βρέθηκε κάτι στα δεδομένα που έθεσαν οικονομικά αλλά και ποιοτικά, μην αρχίσουμε πάλι τα λογιστικά κλπ, όπως κάθε μεταγραφική περίοδο...
Αλλά ο προπονητής τον ζήτησε τον παίχτη.
Υγεία να έχουν όλοι και πάμε στους αγώνες τώρα.
- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι σίγουρο πως ο Luce θέλει να βάλει Vieirinha πίσω από το φορ. Έχει πολλά χρόνια να παίξει ο αρχηγός την θέση και έχει πλέον περάσει τα 38. Επίσης πρέπει να πρεσσάρει τον αντίπαλο αμυντικό και δεν είμαι σίγουρος πως ο μπορεί πλέον να ανταποκριθεί, χωρίς κίνδυνο θλάσεων.
Οχι πισω απο τα φορ. Στα ακρα. Αν δεν κανω λαθος επαιξε μια φορα φετος σαν αλλαγη σε ενα ματς για λιγο σαν αριστερο εξτρεμ.
Απο την στιγμη που βγαζει 90 λεπτο σαν μπακ, πιστευω μπορει να βγαλει και 25-30 λεπτα εκει.
Απο την στιγμη που βγαζει 90 λεπτο σαν μπακ, πιστευω μπορει να βγαλει και 25-30 λεπτα εκει.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό εννοώ. Στη θέση του Taison.
Η δε άποψη ότι δεν βρέθηκε παίκτης ίσης ποιότητος με αυτούς που έχουμε νομίζω ότι είναι πέραν κριτικής. Προφανώς και υπάρχουν παίκτες. Αλίμονο!
Η δε άποψη ότι δεν βρέθηκε παίκτης ίσης ποιότητος με αυτούς που έχουμε νομίζω ότι είναι πέραν κριτικής. Προφανώς και υπάρχουν παίκτες. Αλίμονο!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τετ 31 Ιαν 2024, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
-
Η τρυπα ειναι η εξης.icue έγραψε:Εγω παλι δεν την βλεπω την τρυπα. Αριστερα μπορουν να παιξουν Ταισον, Ντελιας, Αντριγια μεχρι και ο Βιερινια σαν αλλαγη. Δεξια εχουμε Ντεσποτοφ, Αντριγια και παλι Βιερινια. Στο δεκα μπορουν να παιξουν Μουργκ, Ντελιας και πλεον και ο Μαρκαντωνης.
Ενα πολυ πιθανο προγραμμα της επομενες μερες ειναι
Κυριακη ΠΑΟΚ ΑΕΚ
Τεταρτη ΠΑΟΚ Παναθηναικος κυπελλο
Κυριακη ΠΑΟΚ Ολυμπιακος
Τεταρτη Παναθηναικος ΠΑΟΚ κυπελλο
Βγαλε μου τις 3 θεσεις πισω απο τον φορ σε καθε ματς.
Επισης κανε το ιδιο αν παθει κατι ενας απο τους ταισον ζιβκο ντεσποτοφ και χασει ολα τα ματς (δεν ειναι κατι απιθανο ενας να παθει κατι)
Το χαρτί έχασε τον Σιμάνσκι από τραυματισμό, θα λείψει για 1 με 1.5 μήνα και πήγε απευθείας και έφερε έναν (αν τον θυμάμαι καλά) πολύ καλό παίκτη.
Εμείς που είμαστε με μόνο 5 μεσοεπιθετικούς για τρεις θέσεις, πως γίνεται να μην βρήκαμε έναν;
Δεν είναι ποιοτικό θέμα (κυρίως). Είναι ξεκάθαρα πρώτα ποσοτικό και μετά οτιδήποτε άλλο.
Τη χρονιά του νταμπλ φέραμε Σέρτζιο Ολιβέιρα για βάθος στα χαφ. Χάλασε καμία ισορροπία ή μήπως όχι;
Εμείς που είμαστε με μόνο 5 μεσοεπιθετικούς για τρεις θέσεις, πως γίνεται να μην βρήκαμε έναν;
Δεν είναι ποιοτικό θέμα (κυρίως). Είναι ξεκάθαρα πρώτα ποσοτικό και μετά οτιδήποτε άλλο.
Τη χρονιά του νταμπλ φέραμε Σέρτζιο Ολιβέιρα για βάθος στα χαφ. Χάλασε καμία ισορροπία ή μήπως όχι;
Και ο Τσορμπα μολις τωρα ειπε....τελος....
επεσε και το τελευταιο καστρο...
επεσε και το τελευταιο καστρο...

-
katse na perasoun oi vaselesgiliopoulos έγραψε:Η τρυπα ειναι η εξης.icue έγραψε:Εγω παλι δεν την βλεπω την τρυπα. Αριστερα μπορουν να παιξουν Ταισον, Ντελιας, Αντριγια μεχρι και ο Βιερινια σαν αλλαγη. Δεξια εχουμε Ντεσποτοφ, Αντριγια και παλι Βιερινια. Στο δεκα μπορουν να παιξουν Μουργκ, Ντελιας και πλεον και ο Μαρκαντωνης.
Ενα πολυ πιθανο προγραμμα της επομενες μερες ειναι
Κυριακη ΠΑΟΚ ΑΕΚ
Τεταρτη ΠΑΟΚ Παναθηναικος κυπελλο
Κυριακη ΠΑΟΚ Ολυμπιακος
Τεταρτη Παναθηναικος ΠΑΟΚ κυπελλο
Βγαλε μου τις 3 θεσεις πισω απο τον φορ σε καθε ματς.
Επισης κανε το ιδιο αν παθει κατι ενας απο τους ταισον ζιβκο ντεσποτοφ και χασει ολα τα ματς (δεν ειναι κατι απιθανο ενας να παθει κατι)

Φυσικα και υπαρχουν. Αλλα τον χειμωνα πρεπει να πληρωσεις ομαδα ομως. Και πολυ παραπανω απο οτι το καλοκαιρι αν ειναι ενας παικτης που παιζει βασικος. Λαυρακια σαν τον Γιονι δεν βρισκεις καθε μερα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό εννοώ. Στη θέση του Taison.
Τον χειμωνα διορθωνεις τα λαθη του καλοκαιριου κυριως. Εμας το βασικο μας λαθος ηταν που δεν αποκτησαμε ενα δεξι μπακ αναλογης ποιοτητας με τους παικτες που ειχαμε στις υπολοιπες θεσεις.
Μπορουσαμε να φερουμε και δευτερο τερματοφυλακα, μπορουσαμε να αντικαταστησουμε τον Νασμπεργκ με καποιον καλυτερο, μπορουσαμε να φερουμε εναν ακομα μεσοεπιθετικο. Αλλα δεν ηταν κραυγαλεα λαθη οπως αυτο του δεξιου μπακ που εβγαζε ματια. Εκει πιστευω και ομαδα θα πληρωναμε αν δεν μας καθοταν ο Γιονι.