Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Jack_MeHoff

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

makispaspartou έγραψε: το πρόβλημα ήταν να πειστεί ο Λουτσέσκου που αρχικά δεν ήθελε κάτι τόσο καλό για να μην διαταράξει τις ισορροπίες
Αν πιστεύει κάποιος τόσο μεγάλες χαζομάρες, τι να πω. Αν είναι αλήθεια, θλίβομαι βαθύτατα

ΥΓ: Για να μην παρεξηγηθώ, το χαζομάρες δεν αναφέρεται προσωπικά σε εσάς κ. Μάκη.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Δεν ξέρω αυτός δίνετε δανεικός από την Τότεναμ είναι να πάει μάλλον Φιορεντίνα ή Φεγενορντ
https://www.transfermarkt.co.uk/bryan-g ... ler/537382
Αυτόν η Τότεναμ τον δίνει δανεικό κάθε χρόνο έκανε 9 εμφανίσεις σαν αλλαγή φέτος ,έχει τρεις παίκτες στην θέση του.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Δε ξέρω αν ενδιαφερθήκαμε, απλώς το αναφέρω επειδή ειπώθηκε το όνομά του. https://www.transfermarkt.com/jeppe-okk ... ler/345591 Έκλεισε στην Ουτρέχτη λοιπόν ο Οκκελς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τον καημο να διαρρεουμε πριν το τελος των μεταγραφων το περιφημο ''τελος οι μεταγραφες'' μπορει να μου τον εξηγησει καποιος? Δηλαδη αν σημερα καποια απο τις ομαδες που προσεγγισαμε εκανε επαναπροσεγγιση εμεις θα λεγαμε, α οχι δεν θελουμε εμεις τωρα γιατι ειπαμε τελος?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όπως η ΑΕΧ ήρθε σε συμφωνία με τη Δυναμό Ζάγκρεμπ για τον Αστριακοκροάτη Ljubisic στο παρά πέντε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν κρυβω τον εντονο εκνευρισμο μου.Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω για αλλη μια φορα πως σκεφτονται στην ομαδα.Δεν υπηρχε καμια δικαιολογια να μην γεμισεις το οπλοστασιο, οχι με υπερβολες, αλλα με τα στοιχειωδη ,οπως ειναι η 6δα στους μεσοεπιθετικους.Υπερβολη ,που για αλλους θα ηταν απολυτως δικαιολογημενη, θα ηταν να αποκτηθει φορ η στοπερ.Το να κλεινεις αριθμητικη τρυπα ειναι το αυτονοητο.
Βρισκομαστε σε μια εξαιρετικη συγκυρια.Πρωτοι στη βαθμολογια,στους 16 της ευρωπης, κατι που εκτος των αλλων εφερε και πολλα εσοδα στα ταμεια,το ροστερ εχει αδειασει απο υπερβολες και ανενεργους,ποια ειναι η δικαιολογια του να μην κανεις all in? Η πιστη στις ικανοτητες της ομαδας εφτασε τα ορια της αλαζονειας? Αυτο τις περισσοτερες φορες το πληρωνεις.
Δεν βρισκομαστε στα 80ς να πονταρεις στην αργη και σταθερη προοδο της ομαδας.Του χρονου ειναι πολυ πιθανο να ψαχνεις παλι για 7-8 παικτες...
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ας κάνουμε υπομονή Τζος. Μπορεί τελικά να φέρουν στο 90' των μεταγραφών. Λίγες ώρες έμειναν. Τα συζητάμε μετά τα όσα (σωστά) αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τώρα νομίζω ότι είναι αργά. Θα έπρεπε να υπήρχε συμφωνία από χθες το βράδυ, για να προλάβουμε τη σημερινή ημέρα, όπως έκανε η ΑΕΧ.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Τελευταία μέρα των μεταγραφών και ούτε 300 σελίδες, ούτε να δούμε το Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
ΙΙ
, ούτε ένας παπάς να ασχοληθούμε και με το ζόρι 40 άτομα μέσα στο τόπικ.

ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ! :opaokara:
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι τρελαινεστε. Απο την στιγμη που δεν βρεθηκε κατι καλυτερο απο αυτους που εχουμε, πιστευτε οτι ενας αναπληρωματικος που πιθανον να μην εβρισκε και πολυ χρονο ετσι και αλλιως με αυτους που εχουμε, θα εκανε την διαφορα;

Απλα θα ηταν μια καβατζα αν για καποιο λογο ξαφνικα δεν μπορουσαν να παιξουν 2-3 παικτες ταυτοχρονα.

Αν θελατε καποιον καλυτερο απο αυτους που εχουμε ηδη, τοτε παω πασο. Γιατι ολοι θελουμε παντα καλυτερους παικτες απο αυτους που εχουμε.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ε μα φάνηκε από την αρχή η χαλαρότητα που έδειχνα. Ήταν μια τρύπα που από το καλοκαίρι αν θυμάστε με την φυγή Νάρεϊ πηγαίναμε για 2 εξτρεμ και ήρθε ο ντεσποντοφ. Ας βάλει ο θεός το χέρι του να μην εχουνε καμία απουσία από εδώ και πέρα, χτυπά ξύλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 31 Ιαν 2024, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

icue δεν ειναι θεμα καλυτερου η χειροτερου απο αυτους που εχουμε.Αυτο θα ισχυε ξερω γω για επιθετικο η στοπερ,οχι για την αριθμητικη τρυπα στους μεσοεπιθετικους.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

panpangr77 έγραψε:Δεν ξέρω αυτός δίνετε δανεικός από την Τότεναμ είναι να πάει μάλλον Φιορεντίνα ή Φεγενορντ
https://www.transfermarkt.co.uk/bryan-g ... ler/537382
Αυτόν η Τότεναμ τον δίνει δανεικό κάθε χρόνο έκανε 9 εμφανίσεις σαν αλλαγή φέτος ,έχει τρεις παίκτες στην θέση του.
Αδερφέ Τον έχεις δει ποτέ αυτόν;
Σε ένα ματς Ισπανία Ελλάδα τον είδα. Ο καλύτερος παίχτης της Ισπανίας ήταν . Απίστευτη παιχταρα. Too good to be true
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Leonardo10 έγραψε:Ε μα φάνηκε από την αρχή η χαλαρότητα που έδειχνα. Ήταν μια τρύπα που από το καλοκαίρι αν θυμάστε με την φυγή Νάρεϊ πηγαίναμε για 2 εξτρεμ και ήρθε ο ντεσποντοφ. Ας βάλει ο θεός το χέρι του να μην εχουνε καμία απουσία από εδώ και πέρα, χτυπά ξύλο
Με ανενεργό μουργκ όμως . Όχι με μουργκ βασικό με 8 γκολ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μπορεί να ισχύει το απλό ενδεχόμενο να είχαμε κάποιους στόχους και κάποιο διαθέσιμο μπατζετ και να έγιναν συζητήσεις αλλά να μην ήρθε συμφωνία με όρους όπου θεωρήσαμε σωστούς.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο , θα μπορούσαμε να έχουμε αρματωθεί λίγο καλύτερα Δημήτρη αλλά δε νομίζω να έγινε από αλαζονεία, τσιγγουνιά ή κάτι άλλο. Συμβαίνουν αυτά μερικές φορές.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”