Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- black_star_ninja
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Josh δε διαφωνω με οσα γραφεις, από την άλλη η διαχειριση που κανει ο προπονητης μας φαινεται να ειναι καλυτερη απο τους αντιπαλους.. Εχουμε ηδη μια λυση (Μαρκος Αντονιο) και εχει δοκιμασει και Τζιμα, Τομας. Εχεις δει πως αντιδραει ο προπονητης μας οταν του λειπουν παικτες... Προφανως για να μην αντιδραει τωρα, και να δηλωνει οτι θα παρουμε καποιον που θα προσθεσει ποιοτητα, κατι εχει στο μυαλο του.. Επισης ειναι σημαντικο αυτο που εγραψαν ο ολλανδος και ο τζινολα για το οτι θελαμε παικτη με λογικη ρητρα..
Πάμε στα πρότυπα μεγάλων Ευρωπαϊκών club που εννοείται παίζουν 3 διοργανωσεις με συγκεκριμένο ρόστερ... Εμείς έχουμε λίγους μεσοεπιθετικούς,οι άλλοι έχουν πολλούς...η κάθε περίπτωση έχει τα συν και τα πλην...
Με τη διαφορα οτι το προγραμμα απο τωρα και στο εξης δεν παιρνει διαχειριση.
- constadine
Ο Πετρωτός μόλις έγραψε ότι διαψεύστηκε από την ΠΑΕ για ενδιαφέρον για τον Marco Grüll της Ραπίντ.
Είχε γραφτεί το όνομα του;
-
Ειχε γραφτεί από κάποιον φίλο εδω μέσα, μάλλον ως επιθυμια περισσότερο. Θυμάμαι να γράφει ότι Σβαμπ και Μουργκ πρέπει να τον πείσουν να έρθει εδώ.constadine έγραψε:Ο Πετρωτός μόλις έγραψε ότι διαψεύστηκε από την ΠΑΕ για ενδιαφέρον για τον Marco Grüll της Ραπίντ.
Για Marco Grull, ως scouting - επιθυμία το είχα ποστάρει αρχές ΙανουαρίουRe: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; II
Δημοσίευση από Civic » Πέμ 04 Ιαν 2024, 13:16
https://www.transfermarkt.com/kristoffe ... ler/499859
Σε κατάλληλη ηλικία για να μπει άμεσα αλλά και να επενδύσεις πάνω του, γράφει καλά νούμερα φέτος, παίζει όλες τις θέσεις μπροστά.
https://www.transfermarkt.com/marco-gru ... ler/391766
τα ίδια με παραπάνω, επιπλέον απο μια σχολή που μας έχει βγει + το καλοκαιρι λήγει το συμβόλαιο του.
Η Νιγηρία φίλε παίζει με 3αδα πίσω στην άμυνα. Ο εκονγκ παίζει στη μέση τις 3αδας. Ίσως αυτό να τον βοηθάει!Leonardo10 έγραψε:Πάντως το ότι η Νιγηρία με αρχηγό τον εκονγκ και ηγέτη της άμυνας έχει δεχθεί 1 γκολ σε 4 παιχνίδια πρέπει να μας αφήνει μια μικρή δόση αισιοδοξίας για την συνέχεια. Όποτε αν κάπου χρειαζόμαστε μεταγραφή είναι μόνο το αριστερό εξτρεμ.
Υ.Γ παπά δωσε κανέναν γρίφο ρε σύ
Καλημέρα, νομίζω ο τρόπος που κινήθηκε η ομάδα το καλοκαίρι, σε συνάρτηση με τη μεταγραφή Γιόνη (που όπως φαίνεται δουλεύτηκε πριν το Δεκέμβρη) δείχνει το "νέο μονοπάτι" της ομάδας στο σκέλος μεταγραφών. Όσοι έρχονται θα είναι ποιοτικοί και θα έχουν θέση στο ρόστερ. Παίχτες της σειράς απλά για νούμερα τέλος. Προφανώς ο ΠΑΟΚ θέλει να δημιουργήσει ομάδα που να έχει διάρκεια στο χρόνο (εξ ου και η άρνηση να φέρει παίχτη χωρίς ρήτρα όπως ανέφερε ο συνφορουμίτης GINOLA).
Εγώ με αυτό το δόγμα συμφωνώ. Μπορεί να θέλουμε όλοι μας μεταγραφές αλλά όσοι έρχονται θα πρέπει να έχουν ποιότητα, να ταιριάζουν στα θέλω του Λούτσου και να είναι στα οικονομικά μας μέτρα.
Λύσεις έκτακτες μπορούν να βρεθούν (Αντόνιο στο 10, Βιερίναι και Σαμάτα στα εξτρέμ κλπ). Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα με την καλή διαχείριση που γίνεται από το staff θα μείνει μακρυά από τραυματισμούς.
Μακάρι η περίπτωση παίχτη που κοιτάμε να έχει αίσιο τέλος.
ΥΓ συγχαρητήρια για το νέο look κύριοι....respect....
Εγώ με αυτό το δόγμα συμφωνώ. Μπορεί να θέλουμε όλοι μας μεταγραφές αλλά όσοι έρχονται θα πρέπει να έχουν ποιότητα, να ταιριάζουν στα θέλω του Λούτσου και να είναι στα οικονομικά μας μέτρα.
Λύσεις έκτακτες μπορούν να βρεθούν (Αντόνιο στο 10, Βιερίναι και Σαμάτα στα εξτρέμ κλπ). Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα με την καλή διαχείριση που γίνεται από το staff θα μείνει μακρυά από τραυματισμούς.
Μακάρι η περίπτωση παίχτη που κοιτάμε να έχει αίσιο τέλος.
ΥΓ συγχαρητήρια για το νέο look κύριοι....respect....
Έχει κανείς εικόνα για Μιριτέλο;
Ηλικία,αριθμοί ,θέση που καλύπτει, ποτεντιαλ κλπ ;
Πιστεύω σε καλή ομάδα θα έκανε παπάδες. Κάποιοι άλλοι ας γράψουν τις λεπτομέρειες και τα νούμερά του.giapas έγραψε:Έχει κανείς εικόνα για Μιριτέλο;
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει κάποιος λόγος που ασχολούμαστε με τον Μιριτέλο, ή απλά συζητάμε για να περάσει η ώρα;
Θα σου πω Δημήτρη, αν δε κάνω λάθος είναι σε καλή ηλικία και παίκτης-νεύρο.
Σε μέτρια ομάδα έχει αρκετά γκολ , ενδιαφέρουσα εθνικότητα.
Νομίζω το κονσεπτ , "νέος παίκτης που διακρίνεται σε μικρομεσαία ομάδα που παραδοσιακά βγάζει τίμιους παίκες" , είναι ένα κονσεπτ που πρέπει να ελεγχθεί απο το σκαουτινγκ τμημα
Σε μέτρια ομάδα έχει αρκετά γκολ , ενδιαφέρουσα εθνικότητα.
Νομίζω το κονσεπτ , "νέος παίκτης που διακρίνεται σε μικρομεσαία ομάδα που παραδοσιακά βγάζει τίμιους παίκες" , είναι ένα κονσεπτ που πρέπει να ελεγχθεί απο το σκαουτινγκ τμημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 30 Ιαν 2024, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.