Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Πραγματικη συγκινηση.
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν και ειναι πισω απο αυτο που γινεται τοσα χρονια και στο σαιτ και στο φορουμ.
Και αυτο το μπραβο ειναι αληθινο γιατι ολο αυτο κρυβει αγνη και αληθινη καυλα.
Τον σεβασμο μου σε ολους.
Μπραβο σε ολα τα παιδια που ηταν και ειναι πισω απο αυτο που γινεται τοσα χρονια και στο σαιτ και στο φορουμ.
Και αυτο το μπραβο ειναι αληθινο γιατι ολο αυτο κρυβει αγνη και αληθινη καυλα.
Τον σεβασμο μου σε ολους.
- hasio_john
- AlxNeapoli1
Απιστευτη αισθητικη στο layout. Κανω web design για καποια καταστηματα και πραγματικα μπραβο σας.
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας!
Μπράβο για την ιστοσελίδα! Προφανώς παρητήθη ο γηραιός ΚΓ και ανέλαβαν νέοι με φρέσκιες (και ωραίες) ιδέες!
Μπράβο για την ιστοσελίδα! Προφανώς παρητήθη ο γηραιός ΚΓ και ανέλαβαν νέοι με φρέσκιες (και ωραίες) ιδέες!
- PAOKevolution
Καλημέρα Απόστολε! Η φραπεδιά πως πάει; Στην υγειά σου φίλε!
Εξαιρετική η πινελιά στο φόρουμ. Μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν γι' αυτό.
Εξαιρετική η πινελιά στο φόρουμ. Μπράβο στα παιδιά που δούλεψαν γι' αυτό.
- ΑποστόληςΑ
Τώρα το χειμώνα πίνω Ελληνικό το πρωί, για να ζεσταθούν τα μέσα μας. Τα ΣΚ φτιάχνω και κανένα φραπεδάκι το απόγευμα...
- ΑποστόληςΑ
Παρεμπιπτόντως να πω ότι σήμερα είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών (Ιωάννου του Χρυσοστόμου, Μεγάλου Βασιλείου και Γρηγορίου του Θεολόγου), μια σχολική εορτή.
Να ναι καλά ο πρωθυπουργός μας που κατήργησε την αργία της 30ης Ιανουαρίου, αρχικά από τα σχολεία (2020) και φέτος και από τα φροντιστήρια.
Να ναι καλά ο πρωθυπουργός μας που κατήργησε την αργία της 30ης Ιανουαρίου, αρχικά από τα σχολεία (2020) και φέτος και από τα φροντιστήρια.
πόσα χρόνια τώρα? πολλάααα!!! να είμαστε καλά να τα λέμε και να χαιρόμαστε επιτυχίες όλων των τμημάτων!!!!
τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα που εργάζεται και βρίσκουμε στέγη και λόγο όλο εμείς!
τα συγχαρητήρια μου σε όλη την ομάδα που εργάζεται και βρίσκουμε στέγη και λόγο όλο εμείς!
Καλημέρα παιδιά. Ονομάζομαι Ανδρέας. Μόλις έκανα εγγραφή. Είμαι 33 ετών και διαβάζω paokmania από τα 15 μου. Είχα προσπαθήσει και πριν λίγα χρόνια να εγγραφώ, τότε που είχαμε και το chat, με άλλο nickname (daspaok4 αν θυμάμαι καλά) αλλά δεν τα κατάφερα καλά αφού ξέχασα και κωδικό και email. Adamandad σημαίνει μπαμπάς της Αδαμαντίας. Είμαι παιδί της 4 χωρίς να έχω υπάρξει ποτέ οργανωμένος και κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. Όλα αυτά τα χρόνια, έχω μάθει και έχω καταλάβει πολλά από εδώ μέσα για τον Π.Α.Ο.Κ και όχι μόνο. Ωωώώω Π.Α.Ο.Κ σ' αγαπώ, πρωτάθλημα και κύπελλο και ευρωπαϊκό!!!!!!
- ΑποστόληςΑ