Να υποθεσω μετα την ελευση Μειτε;;;;obanebane έγραψε:mbison έγραψε:Να δω ποιος θα του ρίξει καρπαζιά αύριο
Έχουν κοπεί αυτά, δεν υπάρχει πλέον το τούνελ.
19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonny Otto
-
- Mr Ξερόλας 2019
Shivaspace έγραψε:θα μπορούσε να πάρει και στην Β ομάδα κανένα ματσάκι..εκεί όμως στα δεξιά υπάρχει η 'στάση' Φίλων
ο μπότο έφυγε όμως τα zara είναι δώ..( είδα αυτήν την παλιο γκαμπαρτίνα που τον δώσαν να μη ξεπαγιάσει, γιατί αυτός παίζει να ήρθε χωρίς μπουφάν)
Άστο καλύτερα,με τα πατατοχωραφα εκεί,μην έχουμε. τραυματισμούς.,
Καλά είναι εδώ,μέσα από προπονήσεις,θα ερθει πολύ γρήγορα στα γραδα του.
-
- Mr Ξερόλας 2019
wickerman έγραψε:Ας πω κι εγώ ένα welcome. Καημό το χω να δω από δεξί μας μπακ τα τελευταία χρόνια να μαρκάρει δυναμικά τον αντίπαλο αριστερό εξτρέμ κι όχι με πίσω βήματα ή γυρνώντας τον κώλο κι αφήνοντάς τον να σουτάρει ανενόχλητος. Ελπίζω να το δω σύντομα.
Αυτό εμπεριεχει,με αιλληνες διαιτητές όμως ,μεγάλο ρίσκο..για κίτρινες κλπ.
Στα ντερμπι,που θα είναι ξένοι καλώς.
- kataramenos5
psykoman έγραψε:Να υποθεσω μετα την ελευση Μειτε;;;;obanebane έγραψε:mbison έγραψε:Να δω ποιος θα του ρίξει καρπαζιά αύριο
Έχουν κοπεί αυτά, δεν υπάρχει πλέον το τούνελ.
Μπορεί.

Πάντως αν ανατρέξετε σε όλες τις μεταγραφές καλοκαιριού, δεν υπάρχει ούτε μισό βίντεο που να δείχνει ότι πέρασαν από τούνελ.
Ο παίκτης έφυγε από τη Γουλβς επείδη τον έβαλαν να παίξει με τους μικρούς κι έπαιξε μπουνιές.Shivaspace έγραψε:θα μπορούσε να πάρει και στην Β ομάδα κανένα ματσάκι..εκεί όμως στα δεξιά υπάρχει η 'στάση' Φίλων
ο μπότο έφυγε όμως τα zara είναι δώ..( είδα αυτήν την παλιο γκαμπαρτίνα που τον δώσαν να μη ξεπαγιάσει, γιατί αυτός παίζει να ήρθε χωρίς μπουφάν)
Καλά θα πάει άμα τον στείλουμε με το καλημέρα!
- καφέ δερμάτινο
Jonny, la gente (en blanco y negro) esta muy loca
[youtube]mwq-T2CrJRU[/youtube]
Καλωσήρθες τρελέ
[youtube]mwq-T2CrJRU[/youtube]
Καλωσήρθες τρελέ

- john4serres
ΠΑΟΚ σ αγαπώ ΠΑΟΚ είσαι ο ενας
Μεταγραφή και ανανέωση σε μια μέρα δεν έκανε κανένας
Μεταγραφή και ανανέωση σε μια μέρα δεν έκανε κανένας
καθώς όρισε και εύχομαι
να έχει πάντα την υγεια του
να είναι αντάξιος των προσδοκιών μας
να γίνει ένα με την ομάδα
να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Μάτος
.... ποιός Μάτος τώρα?
να έχει πάντα την υγεια του
να είναι αντάξιος των προσδοκιών μας
να γίνει ένα με την ομάδα
να μας κάνει να ξεχάσουμε τον Μάτος
.... ποιός Μάτος τώρα?

Όταν έφυγε ο Λεο είπα τέτοιον παιχτη σε αυτή την θέση δεν πρόκειται να ξαναδούμε.
Δεν ήταν μόνο τα χαρακτηριστικά του και ότι ήταν παιχταρας αλλά και ο ηγετικος χαρακτήρας ,η συνδεση του με την ομάδα και η ιδιοσυγκρασία του που ταυτιζόταν απόλυτα με τα θέλω του κόσμου μας .
Μόλις σε κλείσαμε και μάζεψα πληροφορίες για σε σένα ένα ερωτημα αυθόρμητα γεννήθηκε.
Βρε λες;
Υ.Γ όσο γουστάρω που έχουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα που γοητεύει με το ποδόσφαιρο της , όσο με γεμίζουν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές μεταξύ των παιχτών , ο δικός μου ΠΑΟΚ σημαίνει μάχη όποτε όσο ναναι ενα αγκωνιδι πάνω στην διεκδίκηση της κεφαλιάς μου έχει λείψει .
Δεν ήταν μόνο τα χαρακτηριστικά του και ότι ήταν παιχταρας αλλά και ο ηγετικος χαρακτήρας ,η συνδεση του με την ομάδα και η ιδιοσυγκρασία του που ταυτιζόταν απόλυτα με τα θέλω του κόσμου μας .
Μόλις σε κλείσαμε και μάζεψα πληροφορίες για σε σένα ένα ερωτημα αυθόρμητα γεννήθηκε.
Βρε λες;
Υ.Γ όσο γουστάρω που έχουμε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή ομάδα που γοητεύει με το ποδόσφαιρο της , όσο με γεμίζουν τα χαμόγελα και οι αγκαλιές μεταξύ των παιχτών , ο δικός μου ΠΑΟΚ σημαίνει μάχη όποτε όσο ναναι ενα αγκωνιδι πάνω στην διεκδίκηση της κεφαλιάς μου έχει λείψει .
- john4serres
Τον είδαμε και τον ξένο με τον βάζελοtheo-drama έγραψε:wickerman έγραψε:Ας πω κι εγώ ένα welcome. Καημό το χω να δω από δεξί μας μπακ τα τελευταία χρόνια να μαρκάρει δυναμικά τον αντίπαλο αριστερό εξτρέμ κι όχι με πίσω βήματα ή γυρνώντας τον κώλο κι αφήνοντάς τον να σουτάρει ανενόχλητος. Ελπίζω να το δω σύντομα.
Αυτό εμπεριεχει,με αιλληνες διαιτητές όμως ,μεγάλο ρίσκο..για κίτρινες κλπ.
Στα ντερμπι,που θα είναι ξένοι καλώς.