Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
xrisitsapa

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, η Κούλα πάει για 2 παίκτες.
Ας ενισχύσουμε την ομάδα και τον προπονητή όπως πρέπει.

Στην χρονιά του νταμπλ, ο Ιβάν έφερε Ολιβέιρα, Ινγκι και Μισιτς.
Δεν δέχομαι ότι τώρα δεν χωράνε μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Τζορμπατζογλου πάντως που δεν τον λες και αισιόδοξο είπε ότι η ομαδσ ψαχνει εξτρεμ. Έχω την εντύπωση πως τους μπερδεψε ο Λουτσεσκου. Επειδή αυτοί μιλούσαν για συμπληρωματικο και ο Ραζβαν αναφέρθηκε σε ποιότητα το βάφτισαν ότι δεν θα πάρουμε παίκτη επειδή ο προπονητής δεν θέλει συμπλήρωμα...
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Πάντως για τον Ελ Γκαζί που θέλουν κάποιοι λογικά υπάρχει μεγαλύτερο περιθώριο.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Κάτι μου λέει ότι αυτόν στοχεύει και η Κούλα.
Μιλάνε για εξτρέμ που παίζει και δεκαρ.
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

danirifle έγραψε:βλέπουμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών, βλέπουμε 4άρες κάθε 2 παιχνίδια, βλέπουμε ευρωπαϊκή πορεία, βλέπουμε πρώτη θέση γενάρη μήνα, βλέπουμε να κρύβει τη μπάλα η ομαδάρα μας, βλέπουμε ό,τι θα ονειρεύονταν οι προηγούμενες γενιές και θα το θυμόμαστε νοσταλγώντας σε λίγα χρόνια

ας μη γίνει άλλη μεταγραφή, εάν δεν βρίσκουν κάτι καλό σε λογική τιμή. εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από τον ιβάν, τον λούτσε και τα στελέχη, που με γεμίζουν χαρά κάθε κυριακή, που χορταίνω μπαλάρα από την ομάδα μου και που αδημονώ όλη την εβδομάδα μέχρι τα παιχνίδια
+1. Πάντως δεν αποκλείεται , αν και αν έβαζα λεφτά κάπου θα έλεγα δεν θα γίνει αφού δεν εξαρτάται από εμας
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

μεταξύ του Carlos Vela και Alex Teixeira αν ερχότανε ένας από αυτούς για 1,5 χρόνο ποιον θα προτιμούσατε ;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Η κουλα σύμφωνα με κάποιους κουλους αρδ της,πάει να πάρει έναν Ιάπωνα που είχε ο γαυρος στο κέντρο Χουανγκ κάπως έτσι τον λένε..
Ομολογουμένως στον γαυρο είχε δείξει καλά πράγματα, θυμάμαι ήταν μηχανάκι.
Τον θέλει για να καλύψει το κενό του σιμανσκι που τραυματιστηκε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Νομιζω διαψευστηκε. Μπορει να κανω κ λαθος
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

PAOK1LIFE έγραψε:μεταξύ του Carlos Vela και Alex Teixeira αν ερχότανε ένας από αυτούς για 1,5 χρόνο ποιον θα προτιμούσατε ;

Ποιον Βέλα λες; Aυτον που έπαιζε Σοσιεδαδ; Παίζει ακόμα; Tρελή καψούρα πριν 6-7 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Δευ 29 Ιαν 2024, 20:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

GINOLA έγραψε:
danirifle έγραψε:βλέπουμε τον καλύτερο ΠΑΟΚ όλων των εποχών, βλέπουμε 4άρες κάθε 2 παιχνίδια, βλέπουμε ευρωπαϊκή πορεία, βλέπουμε πρώτη θέση γενάρη μήνα, βλέπουμε να κρύβει τη μπάλα η ομαδάρα μας, βλέπουμε ό,τι θα ονειρεύονταν οι προηγούμενες γενιές και θα το θυμόμαστε νοσταλγώντας σε λίγα χρόνια

ας μη γίνει άλλη μεταγραφή, εάν δεν βρίσκουν κάτι καλό σε λογική τιμή. εγώ είμαι υπερευχαριστημένος από τον ιβάν, τον λούτσε και τα στελέχη, που με γεμίζουν χαρά κάθε κυριακή, που χορταίνω μπαλάρα από την ομάδα μου και που αδημονώ όλη την εβδομάδα μέχρι τα παιχνίδια
+1. Πάντως δεν αποκλείεται , αν και αν έβαζα λεφτά κάπου θα έλεγα δεν θα γίνει αφού δεν εξαρτάται από εμας
Άρα πάμε για κάποια δύσκολη περίπτωση απ' ότι κατάλαβα;
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Εγώ γνωρίζω ότι οικογένεια και ραζβαν πήγαν για μια περίπτωση παίκτη που κάνει την διαφορά αφού ο ραζβαν δεν θέλει συμπληρώματα,τα συμπληρώματα να πάνε στον ΠΑΟΚ Β :).

Όμως ο ραζβαν έχοντας προφανώς το μέλλον στο κεφάλι του θέλει δανεικό ΜΟΝΟ αν υπάρχει οψιον νορμάλ. Η ομάδα αυτού του παίκτη δεν θέλει να βάλει καθόλου και ενώ ο παίκτης ψήθηκε,ο ΠΑΟΚ είπε no option,no deal.

Τώρα αν αυτοί κάνουν επαναπροσεγγιση καλώς,αλλά αυτό είναι ελπίδα,δεν εξαρτάται απο εμάς.

Ας χαρούμε την ομαδαρα του ραζβαν και ότι είναι θα γίνει θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ευχαριστουμε Ginola
Κριμα
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Κατά τα άλλα γίνεται ότι λέει κατά καιρούς ο Ολλανδός παικταράς,ο οποίος είναι ξεκάθαρα καλά πληροφορημενος,είναι 10000000 φορές πιο αξιόπιστος από πολλούς δημοσιογράφους,τους οποίους μην κραζετε ομως (όχι όλους:) )

Και αυτοί πολλές φορές λένε αυτά που πρέπει να πουν
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τα πράγματα για μένα είναι απλά. Οι κούπες θα καταλήξουν στην ομαδα που θα μείνει όσο το δυνατόν πιο αλώβητη από απουσιες και τραυματισμους. Κάπως έτσι περσι κατέληξαν στη κουλα.Να συμβεί αυτό σε εμας με 5 παίκτες στην πιο απαιτητική γραμμή θα ισοδυναμεί με θαύμα.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Τωρα να μη χασουμε χαζους βαθμους και να παμε μετωπικη στα ντερμπι, 4 βαθμοι το λιγοτερο πρεπει να ειναι ο στοχος μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”