Σκέψεις/προτάσεις για αύξηση εσόδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ

teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ο λογαριασμός για τον οποίο μίλησε ο Πλάτων πρέπει να ανοίξει κατά την ταπεινή και ασήμαντη γνώμη μου " εχτές". Ας το κάνει κάποιος και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει. ΠΑΟΚΑΡΑ είμαστε ρε, άντε ας πάρουμε την τύχη μας ακόμα περισσότερο στα χέρια μας....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Πολύ καλές όλες οι ιδέες, έχουν όμως τις αντικειμενικές δυσκολίες τους .. πώς να συγκεντρωθούν χρήματα, ποιός θα τα διαχειρίζεται κλπ!
Πάντως στα νούμερα που είπες GiorgosApril1992 θα διαφωνήσω κάθετα δυστυχώς. Μπορεί όπως λες να είμαστε 2.000.000 Παοκτσήδες σε ολόκληρο τον κόσμο, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα για το πόσοι από αυτούς θα δεχτούν να δώσουν έστω και ένα ευρώ χωρίς αντάλλαγμα. Ακόμα και οι 100.000 Παοκτσήδες που λες, εμένα μου φαίνονται πάρα πολλοί.

Ας πάρουμε ΟΛΟΙ διαρκείας σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ, ας πάρουμε μετοχές, με ότι ποσό αντέχει η τσέπη του καθενός, όταν αρχίσει η Α.Μ.Κ. και μετά μπορούμε να κάνουμε και το κάτι παραπάνω με την ιδέα που ανέφερες!
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

αν θελουμε να γινει κατι σοβαρο κ ελκυστικο για την μεγαλη μαζα του λαου μας με σημαντικα οικονομικα οφελη για την ομαδα μας πρεπει να συνεργαστουνε κ να συντονιστουν ολα τα οπαδικα μας σαιτ..μονο με το παοκμανια δεν μπορει να ερθει η ανοιξη γιατι πιστευω οτι καποιοι αλλοι θα το δουν με κακο ματι..

για αυτο το καλυτερο ειναι οι υπευθυνοι του σαιτ μεσω της ευρυτερης συνεργασιας με τους ultras(κ μεσω αυτων με πολλους αλλους συνδεσμους) ή τον μασκοφορο(χρυσος δικεφαλος) η κ με οποιους αλλους εχουν επικοινωνια βα οργανωσουν κατι καλο στον επομενο μηνα..ουτε βιαστικο ουτε προχειρο ουτε ναχαμε να λεγαμε..με πολυ καλο προμοταρισμα.
δεν πρεπει να βγει μπροστα κανενας φορεας μονος του αλλα ολοι μαζι..κ φυσικα να μπουνε εγγυησεις μεσω τραπεζης οτι τα χρηματα θα πανε στην ομαδα(εγω ειμαι σιγουρος για αυτο αλλα υπαρχουν πολλα κακα στοματαας μη γελοιομαστε).

αν κ πιστευω οτι αυτη η συζητηση φιλολογικη ειναι κ θα μεινει γιατι παοκ εισαι...

α κ μην ξαναπειτε την λεξη ερανο,ημαρτον.ο παοκ κ ο ζαγορακης δεν ειναι ζητιανοι..οικονομικη και ηθικη ενισχυση στην ομαδα κ την διοικηση μας .
Άβαταρ μέλους
ras.d.s

paok

Δημοσίευση από ras.d.s »

εγω εχω και μια πιο διαφορετικη αποψη.δηλαδη μπορει η παε παοκ να εκμεταλευτει καλητερα το εμπορικο κοματι της ωστε να εχει τεραστια εσοδα.δεν μπορει το πασχα να ειναι τα παιδικα μαγαζια με πραγματα απο αλλες ομαδες και να λοιπουν του παοκ.μιλαω για θεσσαλονικη που ζω.ειπα μια προταση για νερο παοκ, τεραστια εσοδα.οπως υπαρχουν ετερειες στη β.ελλαδα που πιστευω πως μπορει να συνεργαστει ωστε τα εσωδα να εκτινακτουν.θελει ενα τσακ και ατομα ικανα και ολα θα γινουν<δεν λεω οτι δεν ειναι ικανα τωρα προς θεου>συμφωνο με την προταση του zorro4
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μία σκέψη η οποία κυριαρχει στο μυαλο μου είναι η εκμετάλλευση του σηματος. Πραγματικά, η διάθεση προιόντων με το σήμα του ΠΑΟΚ επάνω, νομίζω θα ήταν μια καλή κίνηση. Και παλιότερα είχε γίνει μια προσπάθεια, αλλά δεν είχε υποστηριχθεί σοβαρά και φυσικά δεν είχε τον αντίκτυπο που έπρεπε επειδή κανείς δεν ασχολήθηκε.
Τώρα αυτό που προτείνω εγώ είναι η σύναψη συμφωνιών με εταιρείες ένδυσης, τροφίμων και ποτών για την εμπορική εκμετάλλευση του σήματός μας και φυσικά το μοίρασμα των κερδών.
Σκεφτείτε και μόνο τα οφέλη από αυτή τη διαφήμιση...

Ολα τα παραπάνω με βρισκουν απολυτα συμφωνο, απλά το θέμα είναι να υπάρξει συντονισμός και διάθεση, κάτι το οποίο, πιστεύω ότι υπάρχει...
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

Η μπύρα του ΠΑΟΚ πάντως (κυκλοφορούσε επί Μπάτμαν αν θυμάμαι καλά) ήταν εύγευστη απ' ότι θυμάμαι...
Άβαταρ μέλους
teo_____

Δημοσίευση από teo_____ »

gate4mitsos έγραψε:Εγω λεω να βγαλουμε στην αγορα προφυλακτικα ΠΑΟΚ να τα φορανε τα σκουλικια μηπως κ γαμησουν καλυτερα... :)
:?
Υπάρχουν 8)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Εμπορική εκμεταλλευση εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ

Δημοσίευση από Steenage »

Παιδια εψαξα κ δεν βρηκα πουθενα αυτο το θεμα ...

Η προταση μου ειναι να γινει κατι εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ δηλαδη
να εκμεταλευτουμε τον χωρο κ πλεον εκει που εχει τις καντινες
κ βγαζουν τοσα ευρο απο τους ΠΑΟΚτσηδες απο αφθονες μπυρες
ρετσινες,σαντουιτς κ ποσα ακομα που καταναλωνονται σε παιχνιδια
της αγαπημενης μας ομαδας,να φτιαξουν ειδικα μαγαζακια του
ΠΑΟΚ κ να πουλανε ας πουμε σαντουιτς-ΠΑΟΚ ,μπυρα-ΠΑΟΚ
κτλ ,κτλ ...Πιστευω οτι ετσι κ θα μπουν πολλα χρηματα στην
ΠΑΟΚΑΡΑ μας(γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ κ ολοι θα αγοραζουμε κ ας
ειμαστε χορτατοι ,λεω εγω )..Αλλα κ θα ανεβει το συστημα
λειτουργειας της ομαδας ..Βεβαια στην ΠΑΕ δεν περιμεναν πιστευω
εμεναν για να σκεφτουν κατι τετοιο κ θελω να πιστευω οτι στο μελλον
θα γινει κατι τετοιο γιατι ειναι αμαρτια να πηγαινουν τα λεφτα μας
σε αλλους κ οχι στην ΠΑΟΚΑΡΑ της καρδια μας ..

Αυτο ηθελα να προτεινω κ ζηταω συγνωμη αν υπαρχει καπου
το θεμα ... :?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Καταρχήν το θέμα μεταφέρεται από τη μεταγραφολογία στα διοικητικά. Επίσης διόρθωσα τον τίτλο και πρόσθεσα τη λέξη που ήθελε ο παιχταράς Μανόλης.

Τώρα όσον αφορά το σκηνικό που λες .. εκτός του ότι είναι δύσκολο αντικειμενικά λόγω χώρων να βάλεις μαγαζάκια όπως λες που να πουλάνε φαγητό και αλκοόλ, πιστεύω ότι αυτό θα γίνει με την κατασκευή του νέου γηπέδου, όπου θα υπάρχουν όλοι οι χώροι που χρειάζεται ένας φίλαθλος πριν - μετά και κατά τη διάρκεια του αγώνα ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα και τα έσοδα να πηγαίνουν στην ΠΑΕ!
Εξάλλου αν δεις .. οι καντίνες είναι σχετικά μακριά από το γήπεδο. Παλαιότερα ήταν πιο κοντά .. με το που έβγαινες έπεφτες πάνω στην καντίνα. Αλλά γενικότερα ο κόσμος τόσα χρόνια που πηγαίνει Τούμπα ξέρει που γουστάρει να κάνει το pre - game του .. Λίγοι πιστεύω επιλέγουν να κάτσουν στις καντίνες. Μόνο στα πεταχτά κάτι .. Άλλοι θα τη βγάλουν για μπύρες ή καφέ στις καφετέριες τις Λαμπράκη, άλλοι στα γυράδικα για φαϊ και ρετσίνα, άλλοι στην Κλεάνθους αντίστοιχα, άλλοι στο καφέ στην θύρα 6 κλπ κλπ .. Επειδή ακριβώς όλοι ξέρουμε ότι δεν λέει η φάση στην καντίνα, γι' αυτό ο καθένας έχει το "στέκι" του πριν το ματς και τη βγάζει εκεί.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν απαγορευσαν τις καντινες εξω απο την Τουμπα? Η κοντινοτερη που ειδα την Τεταρτη ηταν σε ενα στενακι. Αν ειναι αληθεια καλα κανανε.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εξω απο την τουμπα ναι αλλα ειναι στα 50 μετρα μακρια αρα το ιδιο :wink:

Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα που λετε θελουν λεφτα για να γινουν και θα ειναι τζαμπα αν γινουν γιατι ειπαν οτι απο σεπτεμβριο θα αρχισουν να μηλαν για το νεο γηπεδο αρα να ριξουμε λεφτα να κανουμε κατι που σε 4-5 χρονια δεν θα χριαζετε???
Καλητερα να γινουν αυτα στην νεα γηπεδαρα μας που εγω πιστευω με Ζαγορ θα χτιστει....οπος το αθλητικο οπος και η μεγαλη ομαδα οπος και τα ονειρα μας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Έχει δίκιο ο Falegkos.. Προέχει το νέο γήπεδο. Τώρα τι να ασχοληθούν με τις καντίνες, ας αφήσουν τον κόσμο να βγάλει το ψωμάκι του...

Όταν με το καλο χτιστεί το νέο γήπεδο, τότε θα μπει κι η εκμετάλλευση των εμπορικών χωρων στη διαδικασία...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

ΝΑ ΖΗΤΑ Η ΠΑΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΙΣ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΙΣΟ ΜΕ ΤΟΝ 15-20% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΗΜΕΡΙΣΙΟΥ ΤΖΙΡΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Για ένα λεπτό free... Δηλαδή τώρα δεν δίνουν μια οι καντίνες για το χώρο που εκμεταλλεύονται???? Αν είναι δυνατόν...

Νόμιζα ότι τουλάχιστον ένα ορισμένο ποσοστό πάει στην ΠΑΕ, έστω και σαν ενοίκιο...

Δηλαδή οι καντίνες πάνε και στήνονται εκεί χωρίς να δίνουν τίποτε στην ΠΑΕ???
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δεν ξέρω Πλάτωνα, αλλά νομίζω ότι όλα στη ζούλα γίνονται!! Εύχομαι να λέω ψέματα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”